بابا من تمام مشخصاتم رو یادمه و درست وارد میکنم بازم پسوورد رو نمیده :lol:
حالا شما که بعضی از مشخصات رو یادتون رفته که دیگه هیچی :D
Printable View
بابا من تمام مشخصاتم رو یادمه و درست وارد میکنم بازم پسوورد رو نمیده :lol:
حالا شما که بعضی از مشخصات رو یادتون رفته که دیگه هیچی :D
سبحاني جان من خودم هم شده كه پسورد يك برنامه يا ايميل رو يادم بره اما به قول مافيا جان يه امتحاني بكن و همينطوري چند تا پسورد رو امتحان كن. چون معمولا همه افراد از يك سري پسورد خاص براي جاهاي مختلف استفاده مي كنند. مطمئن باش راه بهتري براي اين كار نيست.
باشه چند تايي تصادفي مي زنم ولي سرويس ميل ياهو زرنگ است و بعد از 3 يا 4 پسورد اشتباه تغير مي كند و اگر تكرار شود ممكن است ميل تا مدتي بسته شود
سلام دوستان...
SOBHANI جان من تو قسمت بوترها جواب شما رو دادم... اميدوارم بدردت بخوره
سلام دوستان
من هنوز پسورد خودم را فراموش نكردم راه حلي براي اينكه اطلاعات اوليه خود را دوباره از سايت ياهو دريافت كنم وجود دارد يا نه تا به مشكل اين دوست عزيز بر نخورم
مانندايميلي كه اولين بار وارد كردم ويا سوال مربوطه را وديگر چيزهايي كه براي بازيابي پسورد لازم است
لطفا راهنمايي كنيد
----------------------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز در ان قسمت ايميل وارد شده اوليه وسوالي كه در زمان فراموش كرد ن پسورد ميپرسد را ندارد اگر به طريق ديگري ميشود به آن دست رسي پيدا كرد من را راهنمايي كنيد
متشكرم
bnnima جان در همان قسمت بعضي جاها به دليل امنيت پنهان شده اند پس بايد بري رو لينكش و كليك كني تا نشون داده بشه.