همین موتورولا که میگی بدرد نمی خوره دومین تولید کننده هست که بد بود و زود خراب میشد کسی نمیخرید
Printable View
همین موتورولا که میگی بدرد نمی خوره دومین تولید کننده هست که بد بود و زود خراب میشد کسی نمیخرید
بچه ها ممنون که کمک میکنید
ولی برادرم نمیخواد بیشتر از 200 تومن پول گوشی بده.
برا همین لطفا اگه گوشی پیشنهاد میکنید زیر 200 تومن باشه.
ببين پس اگر زير 200 ميخواي دبليو 300 بگير كه البته تاشوئه و كارت حافظه ميخوره و همراه خودشم كارت حافظه 256 مگابايت هست و 20 مگابايت هم داخلي داره.بلوتوث و اينفرارد و يو اس بي هم داره و بهمراه دوربين Vga بهترين انتخاب واكمن زير 200 هزار تومن ولي اگر بتوني تا 20-30 تومن اضافه كني ميتوني دبليو 700 يا دبليو 550 بگيري كه البته 550 كارت حافظه نميخوره ولي 256 مگابايت حافظه داخلي داره ولي عوضش اسپيكر استريوي توپي دارهنقل قول:
دبليو 300 = زير 200000
دبليو 550 = بين 225000 تا 245000
دبليو700 = بين 225000 تا 235000
اگه زیر 200 تومن میخوای K510 و L7 هر دو خوبن L7 برتریش تو حاقظه خوریشه ... ولی اگر بتونی تا 230 تومن جور کنی w700 بگیر که واقعا گوشیه خوبیه ( دوربین خوب + صدای خیلی خوب + ال سی دی خوب + رم 256 همراه ... )
پیشنهاد میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو هم یه نگاهی بندازی. یه گوشی شیک و جمع و جور با امکانات خوب و قیمت مناسب.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمتش هم حدودا 180 تا 185 هزارتومنه و البته مموری کارت همراهش نیست و باید جدا بخری که قیمت مموری 512 مگ حدود 38000 تومنه، شاید هم کمتر. به نظرم نسبت به امکاناتی که داره، قیمتش مناسبه. ;)
بچه ها آخه من خودم و800 دارم
گفتم اگه داداشم 700 نگیره بهتره چون کمی تابلوه گوشیامون عین هم باشن.
550 هم که خیلی بزرگه و نازکم نیست.
حالا دلیلش چیه که شما زیاد ال 7 رو پیشنهاد نمیکنید.
به نظر من که به جز دوربینش که اونم براش مهم نیست مشکلی نداره!!!
دکتر جان عکس از و300 نداری؟نقل قول:
چرا متال جان دارم.اين لينك رو ببين
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته من خودشو از نزديك ديدم و از عكسش قشنگتره.در مورد اينكه چرا ميگيم اينها را بگيري.براي اينكه شما مثل برادر من هستي دلم ميخواد چيز بهتر و با كيفيت تر و با امكانات بيشتر بگيري.شما مشخصات ال 7 را نگاه كن مشخصات مثلا اين دبليو 300 هم نگاه كن.ببين چقدر روي كاغذ ضعيف تره حالا چه برسه به خودشون.من چندين دوست و همكار سراغ دارم كه موتورولا داشتند و پشيمون بودند و به پيشنهاد من سوني اريكسون گرفتند.و حالا همشون راضي هستند.موتورولا اگر حمايت امريكائيها پشتش نبود رتبه اش بالا نميشد در فروش.اونها كه مثل ما نيستند كه دنبال جنس خارجي بگردند.اول توليد داخل رو نگاه ميكنند و اگر چيزي باب ميلشون نبود بعد به بقيه برندها رو ميارند.من به شخصه فقط نظر خودمو به شما پيشنهاد ميدم و خدا نكرده قصد ندارم نظرمو به كسي تحميل كنم.شما قراره انتخاب كني و استفاده كني.
حیف که ایکس820 سامسونگ رم نمی خوره وگرنه الان بهترین گزینه بود.
ولی چیزی که هست اینکه که کابل اتصال به کامپیوتر رو همراهش داره و می تونی گوشیت رو تو کامپیوتر خالی کنی.