دوستانی که آسیاتک 2 مگ 10 گیگ دارن سرعت شبانه شما چنده ؟
Printable View
دوستانی که آسیاتک 2 مگ 10 گیگ دارن سرعت شبانه شما چنده ؟
آقا من چیکار کنم با این آسیاتک؟
دیشب مودم رو خاموش روشن کردم و ساعت دو و ربع شروع کردم به دانلود.
IDM هم ساعت هفت و پنجاه دقیقه سیستم رو خاموش کرده.
حالا آمدم روشن کردم دیدم بله باز همون آش و همون کاسه، باز که حجممون منفی شد!! اونم -3186 :n15:
ای بابا ما که دیشب شیش گیگ حجم داشتیم!
حالا جالبه نوشته حدود ده گیگ مصرف! :n04:
بار قبل هم این جوابمو بهم دادن : مشترکـ گرامي با سلام قطع اتصال مربوط به مودم ميباشد درست است کـه کـامپيوتر شما در ساعت 7:58 خاموش شده اما قطع ارتباط مودم با شبکـه در ساعت 8:49 بوده است. مادامي کـه مودم روشن باشد و سيستم اتصال شما pppoe باشد در ريز مصرف کـانکـت نمايش داده ميشود.اما فقط در صورت استفاده از حجم شما کـسر ميگردد. با سپاس
آخه من سیستم خاموش سند و رسیوم کجا بوده؟ مگه اینترنت دیال آپه که ساعتی کنتور میندازین؟ هر چقدر مودم روشن باشه حجم کم میشه؟ چقدر؟ چرا؟ .......... :n29:
خدایا صدامو داری؟ :n28:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
120نقل قول:
از من هم دیشب شد -1800نقل قول:
تماس گرفتم و چون مودم رو همون ساعت خاموش و روشن کرده بودم قبول کردند و گفتند حجم رو برمیگردونیم
هنوز که ندادن
جالبه 4 گیگ خریدم ولی چون -1800 بود حجمم شد 2200 !
نامرد ساعت رایگان بوده !
خوب ما هم به جمع آسیاتکی ها اضافه شدیم،256 محدود 1 گیگ :n01:
با سلام
دوستان سرعت دانلود 10 مگ و 4 مگ شبانه آسیاتک روی چنده البته برای سایتهای خارجی و استان به استان سرعت شبانه فرق میکنه؟
ممنونم
اقا از منم دیشب نزدیک 5 گیگ کم کردن تو تایم رایگان:n09:
زنگ زدم گفت حجمو برمیگردونیم تا فردا جوابش میاد.
طرف آدم خوبی بود قبول کرد سیستم خودشون مشکل داره!
تا فردا صبر میکنم حجمم برنگرده باز زنگو دعوا
واسه شما کم شد به ما 2 گیگ اضافه شد :دی
دیشب ساعت 24 تایم من تموم میشد و اکساپر میشد سرویسم ولی دیدم تموم نشد 100 مگ هم داشتم زدم دانلودش کنم دیدم از 100 مگ هم گذشت دیدم باز دانلود میکنه خلاصه از ساعت 12 تا یک گذاشتم دو گیگ دانلود کردم دیگه لیست دانلود شبانه رو انجام دادیم سیستم خاموش کردم :دی
درود دوستان،کسی لطف میکنه وضعیت خطم رو کامل شرح بده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی........باگ پیدا کردی خصوصی پخ کن.:n10:نقل قول:
آره این بار باید خصوصی بگیم،ما که هم استانی هستیم، :n09:چالوسم پهنای باند آسیاتک خوبه ، واسه باگ عالیه :n10:این باگی که تو پیدا کردی 2 ساعت به فنا رفت،:n21::n22:فکر کنم آسیاتک اینجا پشتیبانی داره :n09:نقل قول: