چرا کسی شهید هاشمی نژاد نیشابور نیوفتاده؟
بروبچ؟؟؟؟:n13:
Printable View
چرا کسی شهید هاشمی نژاد نیشابور نیوفتاده؟
بروبچ؟؟؟؟:n13:
دقیقا باید راس ساعت حتی یه مقدار زود تر اونجا باشی . تعطیل و غیر تعطیل نداره چون کاری قرار نیست بکنن .نقل قول:
اول میری تو ، یکی میاد تو اون تاریکی یه مقدار صحبت میکنه و سرباز شدن شما رو تبریک میگه :n08:و آرزوی سلامتی :n04: میکنه براتون بعد به اونایی که همون تهران هستن میگن تا ساعت مثلا 9 خودتون رو به مرکز آموزش معرفی کنید و اونایی هم که شهرستان هستن رو برگه سفیداشون رو میگیرن و یه برگه بلیت میدن برا ترمینال که ساعت حرکت معمولا عصر روز بعد هست که شما تا صبح روز شنبه تو مرکز آموزشت حاضر باشی و یا علی مدد...
تا سمنان هم حدود 4 ،5 ساعت راه هست + تایم لازم برای خروج از ترمینال که کمتر از 1 ساعت هست.
الانم مثل قدیم نیست که ، بابای من رفت تو بپرسه سربازیش چطوریه همونجا سوار اتوبوس کرن بردنش.:n04:
به به ظاهرا ارتش کنترات 02 برداشته!نقل قول:
منم اونجا افتادم
جمع بچه های پی 30 جمعه پس :D
یادتون باشه قبل روز اعزام هماهنگ کنیم قریب نباشیم D:
در مورد اونجا هم هرچی خوندم تا الان خوبیش بوده پس نگران نباشیم بیخودی
فقط کسی تجربه اعزام تو اسفند رو داره اینجا؟ میگن عالی ترین ماه اعزامه ظاهرا ، کسی چیزی میدونه راهنمایی کنه
كسي سيرجان نيس؟؟؟ :(
یادش بخیر چه زود تموم کردم :n01: چه دورانی داشتیم
آخه خوبیاش رو وقتی افسریه بوده میگن :Dنقل قول:
نمیدونم چند وقته رفته پرندک، خب به خاطر دورتر شدن از شهری مثل تهران، و کمتر بودن امکانات شاید خیلی هم خوب نباشه، اما به قول دوستمون نسبت از خیلی آموزشگاه ها هتله.
نه اتفاقا من راجع به همین مکان فعلیش خوندم، میگن نوسازه و امکانات کاملی دارهنقل قول:
از برج 4 رفته پرندک ظاهرا
اگر افسریه بود که من یکی صفا میکردم دیگه :دی با یه brt میرفتم میومدم
از کجایی شما ؟
تو این دو سه روز که پست ها رو میخونم به خودم میگم عجب بابا همه یا افتادن تهرون یا پرندک! :n04: و این فقط منم که افتادم نیرو انتظامی باهنر کرمان :9: ..دم به این شانس
آقا من افتادم سيرجان نزديكه كرمان هسنقل قول:
خخخخخعع :n08:نقل قول: