نمیخواید یه اعتراضی بکنید برا ibsکه دوباره بازش کنن؟
Printable View
نمیخواید یه اعتراضی بکنید برا ibsکه دوباره بازش کنن؟
به کی ، چی و چطوری اعتراض کنیم ! دلت خوشه ها :n02: اون 195 که بیشتر شبیه یه شوخیه ، :n21: اپراتور هم همش میگه صبر کنید درست میشه ! جواب ها مشخصه :n03: خلاص و نتیجه شکایت در هر موردی از ISP ها : کشک :n29:نقل قول:
حالا از کجا بفهمیم سرویسمون withfree هست یا nofree؟
دسترسی کاربرا رو از ibs قطع کردن احتمالا بخاطر مسائلیه که این اواخر پیش اومد
خب به اپراتور ها بگید مکالمات سیو میشننقل قول:
الان اگه اکانت یکی nofree بشه از کجا بفمه؟یه شب میزاره رو دانلود صبح میبینه کل ترافیکش صفر شده
پارتاک که ناقصه حتی مک آدرس هم نمیزنه چه برسه به withfree و nofree
باشه من میدونم فایده نداره خودت هم میدونی ولی بازم زنگ میزنم میگم :n02: این مسائل اواخر چیه دقیقا ؟ :n13:
این چند روز آخر هی ibs رو درست میکردن دوباره نزدیکای ساعت 12شب ibs کنتور نمینداخت و همش صفر میزد انگار یه نفر(شایدم چند نفر) هکش کرده بودن هی باگ مینداختن روش:n02:نقل قول:
من سرویس 256 گرفتم بعدش 2 مگ 8 گیگ رزرو کردم و خریدم. الان نمیشه حجم 256 رو رو منتقل کنم به 2 مگ ؟؟
دوستان عزیز میتونن منو راهنمایی کنن من سرعت دانلودم خیلی پایین بود یعنی بین 40 و 50 حالا تنظیمات دانلود منیجر رو سرعت رو گذاشتم روی 4gیعنی اخری تعداد دفعات رو هم روی 32 گذاشتم سرعت دانلودم خوب شده با کامپیوتر بین 80 تا 200 یعنی بستگی به سرور دانلود داره 1مگ دارم حالا واسه موبایل مشکل دارم یعنی واتس اب نمیشه فیلمها رو دان کنم خیلی کنده ..مخصوصا صفحات دوستان میتونن راهنمایی کنن
DownstreamUpstream SNR Margin :25.6 25.2 db Line Attenuation :39.9 22.0 db Data Rate :2048 508 kbps Max Rate :10588 1144 kbps POWER :17.3 11.3 dbm CRC :
من که یادتونه اعتراض زدم . برای اینکه 12 ساعت تو ابادان کلا مخابرات نتش قطع شده بود . زنگ زده میگه چرا به 2020 زنگ نزدی . :evil::34: میگم بابا کل ابادان قطع بوده حتی تو همین انجمن لینک خبرگزاری خوزتیوز هم گذاشتم . بعد نوشته از طرف ibs قطعی نبوده . :n23: خو معلومه از ibs نبوده اگه بوده که کل خوزستان میرفت رو هوا . ولی شهر قطع بوده .نقل قول:
حالا ما باید چی به اینا حالی کنیم ؟:eh:
اصلا بیایید در مورد ذره ی بوزون هیگز صحبت کنیم بهتره :mellow:
دوباره پینگ داخل شد 500،خدا بگم چیکارشون کنه با این سرویس مزخرفشون:n14: