وضع آسیاتک تو مشهد چطوره؟
Printable View
وضع آسیاتک تو مشهد چطوره؟
پس چرا بهشون زنگ زدم گفتم رو 4مگ ببندین گفت خطت نمیکشه؟نقل قول:
گفت باید نویزت زیاد باشه:|
چیزی که توی مودم میزنه با چیزی که در عمل اتفاق میفته متفاوت است/وقتی زنگ بزنید باید تست کنند هر سرعتی که نویزش مناسب باشه ببندندنقل قول:
شما خودتونبا مشخصات من میگید چند مگ میکشه؟نقل قول:
من دیدم بعضی ها بامشخصات کمتر ازمن براشون
مگ بستن
سوال سختی بود؟نقل قول:
اگه خط بکشه 10 میذارن. 512 10 گیگ با دانلود نا محدود شبانه بگیرید شبانه خواهد داشت.نقل قول:
سرعت روز بالاسنقل قول:
ولی شبانه فکرکنم سرویس 512 حدود 40 تا 60 باشه
البته من سرویس 2 مگ دارم باید سرعت شبانه 250 باشه ولی 120 هست(تازه اون اولا از اینم پایینتر شد خیلی زنگ زدم تا درست شد و 120 ثابته هرشب)
بعدش هرچی گفتم شما گفتین سرعت شبانه 250 کمتر نمیشه گفتن شما سرعتت خیلی خوبه که 120 هست :n02:
اولش دروغ گفتن 250 کمتر نمیشه اصلا ، بعد که سرویس ازشون گرفتم و پول ازم گرفتن دیگه محل نزاشتن
منم جدیدا 2 مگ گرفتم ولی سرعت راحت تا 700 میره شبا و زیر 500 هم نمیاد ، البته از سرور های خاص و از روز اول هم همون 120 بود و تغییری نداشتنقل قول:
البته من سرویس 2 مگ دارم باید سرعت شبانه 250 باشه ولی 120 هست
ولی مشکلم حجمی هست که میخوره ، یکی به ما نگفت اینکه نوشته مثلا : Download 60897.401MB یعنی چقدر ؟ اون نقطه تهش ما رو به اشتباه انداخته
الان نمیدونم مگه میشه آدم تو یه روز این همه مصرف غیر رایگان داشته باشه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینم بگم من ساعت 2 و 2 دقیقه شب که میشه دانلود منیجر خودکار دانلود رو شروع میکنه ، این مشکلی نداره ؟
منم 2:01 خودکار شروع میکنه ولی سرعتم 120 ثابتهنقل قول:
شما چیکار کردی سرعت زیر 500 نمیاد ؟
والا من مثل بقیه نبودم که با زنگ زدن مثلا طرف طرحش 2 مگه ولی سرعتش زیر 120 ، بعد درستش کنن از اول درست بود. بعد من از سرور هایی مثل 4upld یا سرور سایت های دانلود فیلم مثل تاینی و 2 فیلمز قشنگ سرعتم تا ساعت 5 صبح زیر 700 نمیاد بعد از اون تا ساعت 7 زیر 500 و بعد ساعت 8 دیگه همون 120 میشه. دقیقا شبی زیر 5 گیگ دانلودم نیستنقل قول:
منم 2:01 خودکار شروع میکنه ولی سرعتم 120 ثابته
شما چیکار کردی سرعت زیر 500 نمیاد ؟