به نظر من تو 12 ديگه هيچي نميشي بيا 15نقل قول:
Printable View
به نظر من تو 12 ديگه هيچي نميشي بيا 15نقل قول:
تایید میشهنقل قول:
اتفاقا منم اول خواستم بيام 15 بخاطر سرعتش اما ميگه ظرفيتش پر شده و پريموم اكانت لازمه . منم پريموم اكانت ندارم و نمي تونم بيامنقل قول:
اتفاقا منم اول خواستم بيام 15 بخاطر سرعتش اما ميگه ظرفيتش پر شده و پريموم اكانت لازمه . منم پريموم اكانت ندارم و نمي تونم بيام كسي تو ولد 12 نمي تونه كمك كنه؟نقل قول:
ويرايش: ببخشيد دو تا پست شد . اينترنت دايل آپه ديگه يه لحظه هنگ كرد اومدم درستش كنم دو تا پست ايجاد كرد
يه سوال: اگر پريموم 14 روزه بگيرم و ورلد 15 برم بعد از 14 روز دوباره مي تونم لاگين بشم؟
salam bebakhshiad in bazi chetorie?
mishe be mas ham iad bedin :31:
sharmande inja keybordesh farsi nadasht
به به ببین کی اینجاس.نقل قول:
محمود جان سلام.
خوش میگذره؟
بابا کمتر درس بخون !
اینجا هنوز به صفحه 1950 نرسیده ها .
یادته میخواستی یک شبه چه بلایی سر این فروم بیاری؟
برا شروع برو اون pdf اولين پست رو دانلود كن تو 15 هم ثبت نام كن:39:نقل قول:
عجبا اين 15 چه معتاد كنندست 3تا روستا تو 14 دارم كه وقت نميكنم به خاطر 15 بهشون برسم ميخوام Abandon كنم
از کی تا حالا!!!!:18:تا حالا فقط اسپید اکانت می خواست مطمئنی درست انتخاب کردی؟؟؟؟؟نقل قول:
به به یار قدیم .انمرد قدیم. وروجک قدیم...(ادامه بدن میاد حسابم را می رسدنقل قول:
اقا راستی هر کی با پدرام حرف می زنه بگه من باهش کار دارم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره پريموم ميخواد صرف نظر از ولد 15 يعني هيچكس نمي تونه تو ورلد 12 منو كمك كنه . حداقل مي تونم تو كانتيننت خودم غول بشمنقل قول: