نقل قول:
دوستانی که میخوان بیان پارس راهشون رو 180 درجه کج کنند برن یه شرکت دیگه !
سرعت شبانه ی پارس آنلاین 1/10 شاتل بدبخته که اسمش بد در رفته ( آخرای قرارداد سرعت خوب میشه بعدش که تمدید کردی گند زده میشه توش )
الان 3-4 شبه سرعت دانلود منو ببینید خنده تون میگیره ! شده دآیل آپ ! زیر 11KB دانلود دارم ! بدبختی اینجاس چیزی نگذشته که تمدید قرارداد 3 ماهه کردم ! اینا فکر کردن من گذای اون 30 تومن پولی هستم که تمدید کردم ! یه چند شب بگذره ببینم وضع همینه با 2 تا از دوستام هماهنگ میشیم از این خراب شده میزنیم بیرون بقیه رو هم از مشترک شدن منع میکنیم .
پیشنهاد من فن آوا هستش چون خودم مشترکش بودم ( شاتل رو اطلاع ندارم ) . سرعت دانلود شبانه ی فن آوا تا موقعی که من مشترکش بودم 1KB هم افت سرعت نداشت ! شبا فیکس با سرعت بالا دانلود میکردید
خدا بد نده.چی شده؟:10:
من که تا جایی که یادمه شما سرویس 128 داشتی و هرشب 4 گیگ دانلود داشتی و اون موقع ها خیلی از ماهایی که یک مگ داشتیم حسرت اینو میخوردیم که فقط یک شب دانلودمون مثل شما باشه که 128 داشتی.حالا یه دوشب دانلودتون بد شده میخواین بیخیال پارس بشین.شما همیشه جزو راضی ترینها بودی.شما که ناراضی باشی دیگه خدا رحم کنهههههههههههههه.باید فاتحه پارس رو خوند.
حالا از ایناکه بگذریم من پارسال آبان ماه که زمزمه های اومدن پارس تو شهرمون بود و داشتم در مورد پارس تو اینترنت سرچ میکردم اومدم تو این تاپیک و دو تا نظر جالب از شما خوندم که عینا اونو نقل میکنم:
1.((( اصلا به 128 و 256 بودنش ربطی نداره بسنگی به نمایندگی و منطقه ی شما داره که سرعتتون روی چند بسته بشه . من چون با نماینده ای که قرارداد بستم دوستی دیرینه ای داشتم و در فن آوا هم مشترک خودش بودم مثلا خواست بهم یه حال اساسی بده 128 من رو هم مثل 256 ببنده .
این ترفند رو کلا 2 نفر میدونند . یکی من و یکی هم دوستم که با همدیگه شبانه فیلم های حجم بالا دانلود کنیم و بعدش هم هارد به هارد و تبادل اطلاعات .
در مورد نگفتنش هم یه چیزی میدونم که نمیگم وگرنه سادیسم ندارم ملت آزاری کنم . یادمه با یکی از دوستان پشتیبانی که صحبت میکردم گفت یوزر داره و هرروز برای شرکتشون به تاپیک پارس آنلاین این انجمن و یک جای دیگه سر میزنه تا از چند و چوی کار و وضعیت کاربران باخبر بشه . امیدوارم اگر این پست رو دید یادش نیاد من کدوم یوزر بودم !)))
2.(((فرقی نمیکنه که با چه برنامه و یا از چه سرویس و سروری استفاده کنم ... تو این 1 سال و 2 ماهی که مشترک پارس هستم همیشه همین مقدار سرعت و حجم دانلود رو داشتم .
یه ترفندی رو از همون ابتدای مشترک شدن به کار گرفتم که اتفاقا جواب داد و بلا استثنا هر شب بین 4 تا 6 گیگ دانلود دارم . یادمه در شب های که در اوج اختلال و قطعی و وصلی هستیم هم 2.5 تا 3 گیگ گرفتم .
خدایی نمیخوام کلاس بزارم که من فلانم و چلانم و دلتون بسوزه ! ولی میترسم این ترفند رو به بقیه دوستان بگم و یکی از دوستان پارسی اینجا باشه ببینه یا قضیه لوث شه دست در این مورد زیاد بشه و همین یک ترفند واقعی و توپ رو هم محدود کنند دست من هم بمونه تو حنا !!)))
اون موقع میگفتم ای کاش منم این ترفندی که این آقا و دوست دیرینش دارن ازش استفاده میکنن رو منم یاد بگیرم و اجرا کنم.حالا من که یاد نگرفتم هیچ شما هم ترفندت پرید؟؟؟