سلام دوستان وضعیت مبین نت در پاسداران ( بالای چهارراه) چطوره؟ کلن توصیه می کنید یا نه؟ الان خودم پتیاک دارم که واقعن افتضاح شده دو سه ماهه
Printable View
سلام دوستان وضعیت مبین نت در پاسداران ( بالای چهارراه) چطوره؟ کلن توصیه می کنید یا نه؟ الان خودم پتیاک دارم که واقعن افتضاح شده دو سه ماهه
نقل قول:
این برست منظورتون همون سرعت بالاتر از سرعت اسمی هست؟ یعنی جدی سرعت ۲۵۶ اون با یک مگ مبیننت برابر هست؟ تبلیغی و برای یه مدت محدود نباشه. مثل مبیننت که اوایل بیشتر حال میداد و درصورت پرداخت چند ماه یکجا تخفیف میداد. الان که ۶ ماهه و ۱ ماهه اون با هم یه قیمت دارن و به ۶ ماهه تخفیف نمیده. تازه برای مصرف بیشتر هم بجای تخفیف، جریمه حساب میکنه.
پوشش هم منظورم توی همون تهران بود. یعنی همه جای تهران کامل پوشش داره یا فقط بعضی جاها؟ البته در مورد قطع سرویس که بعید هست انجام شده باشه چون همین الان توی سایتش ثبتنام داره.
بله دقیقاً منظورم همون سرعت بالاتر از سرعت اسمیه که متأسفانه مبین نت میونه ی خوبی باهاش نداره. شما گویا به تست دوست بنده توجه نکردین. تستی که ایشون به من داده (ایشون سرعت 256 کیلوبیت خریده) سرعت دانلود روی دو مگابیت و سرعت آپلود روی 1 مگابیت بسته شده. همونطور که عرض کردم 256 کیلوبیت با 7 گیگ ترافیک ماهانه هست، یعنی جز طرح های ماهانه ی معمولیه ی شرکته و نه طرح های ویژه.نقل قول:
من امشب اکانتم تموم میشه .
میخوام از یوزر دوستم لازمش نداره استفاده کنم !!
چجوری باید این کار رو انجام داد .
فقط باید برم تو تنظیمات مودم به جای اکانت خودم اکانت اون رو وارد کنم ؟؟؟
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
اقا من میخوام اکانت 2تا مودم رو عوض کنم!! یعنی اکانت مودم دوم رو روی اکانت اول بزارم و برعکس مشکلی پیش نمیاد؟
اون طرح نامحدود اگه 58 تومن بریزیم هنوزم فعال میشه؟؟؟
از نظر عملی نه ولی قدیما پشتیبانی می گفت اگه متوجه بشیم اکانت رو بن می کنیمنقل قول:
توی مودم داخلی اطلاعات اکانت کجاش هست؟نقل قول:
توی سیتینگ مودم رفتم نبود
نقل قول:
راستش دیدم که سرعت بالاتر از سرعت اسمی هست، اما چون توی مبیننت همیشه این قضیه غیردائم و به نوعی یه جور منت سر کاربر هست، گفتم شاید اونجا هم اینطور باشه. اگه واقعاً مثل بیشتر شرکتهای ADSL این کار رو بکنن و سرعت رو حداقل مواقع خلوتی شبکه بیشتر کنن که واقعاً میارزه. اینجوری شاید سرعت دو مگ اون هم بیشتر باشه و شاید سه یا چهار و بیشتر باشه.
فقط مشکلم اینجاست که هنوز دقیق وضعیت محل زندگی خودم رو نمیدونم. شاید باید وقت کنم و بهشون زنگ بزنم.
دیشب با اینکه برف می بارید ولی سرعت عالی بود 5100mb دان کردم!!!
شرایط جوی تاثیر داره ولی اونقدر کمه که می شه ازش صرفه نظرکرد. دیگه شرایطی بدتر از اینجا که هستم وجود نداره. مهم خلوتی دکلی هست که بهش وصل میشینقل قول: