سلام دوستان
برای من قطعی زیاد شده برای شما هم همینجوره؟:n27:
شب صف دانلود میذارم صبح میبینم یکی دو فایل 100 مگی بیشتر دانلود نکرده:n03::n04:
Printable View
سلام دوستان
برای من قطعی زیاد شده برای شما هم همینجوره؟:n27:
شب صف دانلود میذارم صبح میبینم یکی دو فایل 100 مگی بیشتر دانلود نکرده:n03::n04:
زنگ زدم فروش گفت برای ایپی استاتیک باید با اداره دیتا صحبت کنی به کاربرای خونگی هم نمیدن
سلام نخیرنقل قول:
سلام دوستان[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من قطعی زیاد شده برای شما هم همینجوره؟
مثل اینکه هنوز مخابرات رو نشناختی ؟:n03:نقل قول:
بابا اینا زورشون میاد شبانه بدن اونوقت داری میگی ترافیک هدیه ؟ اینا همش فیلمه اینکارو کرده تا کسی نگه بقیه سرویس دهنده هدیه میدن تو چرا نمیدی فقط همین .از یکی طرف هم کاری کرده تا کسی نتونه به راحتی استفاده کنه فقط برای جلوگیری از هرج و مرج و اعتراض کاربرا این قسمت رو اضافه کردن .من خودم هزار دفه ترافیک خریدم خورد خورد به این ترافیک رزرو اضافه شد اما هیچ وقت به 1 گیگ نرسید .فکر کنم سیصد سال دیگه بتونی ازش استفاده کنی
زمانی به شما ترافیک هدیه تعلق میگیره که ترافیک اصلیتون تمام نشده باشه . مثلا 2 گیگ دارید و حالا 5 گیگ میخرید به ازای هر گیگ 250 مگابایت اضافه میشود که برای 5 گیگ میشه 1.25 گیگ . سیستم ibs به گونه ای که زیر 1 گیگ رو قبول نمیکنه پس اون ترافیک رزرو شما نباید ممیز داشته باشه و باید عدد رند بده تا سیستم اونو بپذیره و وارد ترافیک اصلی شما بکنه مثلا شما 0.75 گیگ ترافیک رزرو داشته باشید در صورت اتمام ترافیک اصلی چیزی به شما اضافه نمیشه و اون 0.75 سرجاش میمونه .نقل قول:
چه جالب . کلا به خونگی هیچی نمیدننقل قول:
این ibs که هنوز ناک اوته. نمیخواد درست بشه؟!
پس ما که از اکسین سرویس داریم و تو پارتاک نیستیم چجور حسابمون رو کنترل کنیم؟
اونوقت میگن چرا فحش میدی به مخابرات. :|
فعلا دسترسی کاربرا رو ازش قطع کردن دلیلش هم که میدونید چیهنقل قول:
1000 بار گفتم الان برای هزار و یکمین بار هم میگم ترافیک رزرو 1گیگ 1گیگ میاد رو ترافیک اصلی یعنی 1گیگ ترافیک رزرو داشته باشید 1گیگ میاد رو ترافیک اصلی اگر 1گیگ و 512مگابایت داشته باشید باز همون 1گیگ منتقل میشه رو ترافیک اصلی اگر 2گیگ داشته باشید اول 1گیگ میاد رو ترافیک اصلی و وقتی 1گیگ مصرف شد 1گیگ بعدی میاد رو ترافیک اصلی اگر 2گیگ و 256 مگابایت داشته باشید 1گیگش منتقل میشه به ترافیک اصلی وقتی تموم شد 1گیگ بعدی میاد وقتی این 1گیگ هم تموم شد دیگه 256مگابایت آخر چی؟؟؟
اشتباه گفتید منتقل نمیشه به ترافیک اصلی تا زمانی که شما 3گیگ ترافیک اضافی بخرید و این 256 بشه 1گیگابایت
الان باز یه نفر میاد میگه ترافیک رزرو من 768 مگابایته چرا منتقل نمیشه رو ترافیک اصلی
هر بار که یه گیگ ترافیک اضافه بخری 250مگابایت هدیه بهت میدن وقتی که 4 گیگ ترافیک بخری و ترافیک هدیت بشه 1گیگ اون وقت میتونی ازش استفاده کنی.نقل قول:
Ibs خيلي بهتر از پارتاك بود حداقل ميتونستم ريز اتصالاتو ببينم يا ببينم سرويس شبانه داره يا نه ولي پارتاك هيچي نداره