امشب چرا اینجوری شده سرعت ! پیج ها هم یکی در میون باز میشه ! .. دانلود هم حتی نمی تونم بکنم ! ای بابا ی مدت همه چیز خوب شده بود دوباره ......
Printable View
امشب چرا اینجوری شده سرعت ! پیج ها هم یکی در میون باز میشه ! .. دانلود هم حتی نمی تونم بکنم ! ای بابا ی مدت همه چیز خوب شده بود دوباره ......
نقل قول:
مودم USB رو که کلاً فراموش کنید چون خیلی ضعیف هست. قدیمهای که اول کار ایرانسل هم مودم USB داد بیرون یه دستگاه که شبیه زنبیل کوچیک هم بود همراهش میداد که اگه جایی افت سیگنال بود ازش بعنوان تقویتکننده استفاده بشه. اما باز با همونش هم ضعیف بود چون توی ایرانسل دو تا از دوستام تست کرده بودم.
اما مودم جیبی هم دست کمی از USB نداره و اون هم ضعیف هست. بخصوص که خودشون هم اعلام میکنن که ضعیف هست و اگه خریدین سر ضعف سیگنال و نبود آنتن کاری نمیتونن بکنن.
پس بهترین راه همین مودمهای رومیزی هست. اگه دستتون رسید که 9200 بگیرید چون با دو آنتن وایمکس خیلی قویتر از مدلهایی هست که آنتنشون داخل خود مودم هست و قابل تنظیم نیست.
اگه سرعت ۱۲۸ هم خواستین که بهتره اصولاً وایمکس نگیرید چون استفاده از اینترنت سیمکارتی هم به صرفهتر و هم سریعتر و هم البته با مشکلات کمتر هست. فقط توی سرعت بالاتر از ۵۱۲ ، وایمکس نسبت به EDGE منفعت داره. چون سرعت ۱۲۸ نامحدود از دایالآپ هم بدتره و گول اسم نامحدودش رو نخورید.
نقل قول:
اینجا الان توی تهران باروون شدید داره مییاد و میشه کمی از مشکلات رو به اون نسبت داد که متاسفانه توی وایمکس تاثیر داره. البته دیشب مال من هم اوایلش خیلی کند بود و بعد که مشتری کم شد، سرعت رفت بالا. شاید جدیدها ثبتنام تعداد زیاد داشتن و رقیب مصرفکننده برامون بیشتر شده.
مشکل عجیبی که از دیشب هنوز پابرجاست اینه که خیلی از سایت ها رو بدون ف.شکن نمیتونم باز کنم ! در حالت نرمال فقط گوگل برام باز میشه ! حتی بلاگفا رو هم نمی تونم باز کنم ! اما با ف.شکن مشکلی ندارم !
کسی اطلاعی داره مشکل چیه ؟
پینگ مبین نت وحشتناک افت کرده وحشتناک یعنی در حد دیال اپ شده.. بیچاره اونایی که باش دارن این مدت انلاین بازی میکنن چه عصاب خوردی دارن . یادمه روز اول که مبین نت رو خریدم اولین کاری که کردن این بود پینگش رو تست کردم دیدم 70 بود حدودا!!!!! گفتم این ادما تو این فروم عجب دری وری میگن :دی چندماهی گذشت و اکس باکس رو وصل کردم واسه انلاین اکانت گلدشو فعال کردم دیدم تو بعضی بازی ها وسط بازی دیس میشه پینگ رو که زدم دیدم 300 الی 400 شده .. الانم زدم 350 ال400 ...
افت نکرده ، زیاد شده.نقل قول:
من با عوض کردن آیپی پینگ رو به زیر 200 میرسونم(سرور لندن) و تقریبا بد نیست برا بازی انلاین.البته بعضی وقتا خیلی بد میشه و رو اعصاب میره.نقل قول:
سلام دوستان.
من الان از اینترنت پارس آنلاین استفاده می کنم. اما به دلیل وجود نویز بر روی خط تلفن نمی توانم از این سرویس درست استفاده کنم.
می خوام که وایمکس مبین نت بگیرم (سرویس نامحدود). شنیدم که با وجود اینکه این سرویس نامحدود است، مانند باقی سرویس دهندها که سرویس نامحدودشون محدودیت داره. مبین نت هم محدودیت داره. آیا این موضوع صحت داره؟
و اگر صحت داره چه سرویس دهنده ای رو پیشنهاد می کنید که سرویس نامحدودش، نامحدود واقعی باشه مانند مخابرات که از فردا قراره محدود بشه.
با تشکر
میشه گفت مبین نت اصلا طرح نامحدود تداره که شما بخواین بگیرین!نقل قول:
اون طرح به اصطلاح نامحدود هم سرعتش طبق گفته بچه ها از دایل آپ هم کمتره.
پس من چی کار می تونم بکنم؟
من تقریبا همه کارم با اینترنت هست. الان هم ماهیانه که 3گیگ اینترنت پارس آنلاین هست، تا آخر ماه تقریبا 15گیگ اضافه می گیرم...
مخابرات هم که دیگه نامحدود نمیده... پیشنهاد شما چیه؟