6965V2 بدون آمپ هم خوبه ! ولی اگر بودجت میرسه و 100 درصد آمپ اضافه میکنی 7158 جی وی سی بگیر ...نقل قول:
6965V2 بدون آمپ هم خوبه ! ولی اگر بودجت میرسه و 100 درصد آمپ اضافه میکنی 7158 جی وی سی بگیر ...نقل قول:
سلامنقل قول:
به نظر منم گلیدن بگیری بهتره
البته اگه بخوایی کاملا درایو کنه اسپیکراتو ۱۵۰ واتشو بگیری بهتره
دوستان این خروجی 2ولت و 4ولت برا ضبط که میگن چیه؟الان من ضبط سونی1152 که انتخاب کردم خروجیش 2ولته و4تا خروجی 55وات داره و 2جفت rca و یه خروجی مستقیم ساب ووفر
ضبط پایونییر 1853 چهار تا خروجی 50وات و 3جفت rca با قدرت 2.5ولت داره
به نظرتون کدوم بهتره؟
این ضبطا که بعضیاشون 2ولتن بعضیاشون 2.5 و بعضیا4ولت کیفیت صداشون با هم فرق داره یا اصل کار همون 4تا خروجی 55واته؟
نقل قول:
سلام دوست عزیز ممنون بابت جوابتون:n16:همجنین آقای حدادی عزیز،
الان این آمپو موجود دارین؟چند وقته کار کرده؟ممنون میشم شمارتونو بدین یا تو تلگرام عکسشو بفرستین.
من موفق نشدم بهتون پی ام بدم تو پی وی،خطا میده نمیدونم چرا
سلامنقل قول:
پخش رو کن وود U600 بگیر پخش جدیدیه و بسیار کامل.صدای خیلی خوبی هم داره.
سلام ارادت دارم.نقل قول:
اگر سریه قدیم هست باید آمپ خوب و قوی بهش بدی.حد اقلش باید 5602 پایونیر بدی.
من باشم یه گلیدن ML125.2 براش میگیرفتم.ببین چیکار برات میکنه اونوقت.آمپ خوب نعمتیه برای اسپیکر.
قیمتش هم 600 تومنه.
خروجی های بالاتر نویز کمتری دارن و فشار روی آمپ هم به خاطر اینکه گین کمتر باز میشه ، کمتره.نقل قول:
اون 55 وات رو ولش کن اون ماکسیمم هست.پخش در حالت عادی 18 وات خروجی میده.
سعی کنید HU یی انتخاب کنید که خروجی کاملی داشته باشه. یعنی سه جفت رو داشته باشه. چون 90% بچه ها بعدا نیاز به تعویض یا افزایش درایورهاشون میکنند اونموقع هست که میگن آخ آخ کاش پخشه خروجی اسپیکر جلو هم داشت....آخ کاش خروجی سابم داشت.:n02:
پس پخش 3 جفت خروجی های ولتاژ یعنی حد اقل 4 ولت تهیه کنید.
شبتون خوش.:n40::n12:
شما 145 آلپاین بگیر صداش عالیه . خیلی بهتر از کنوود و پایونیر هست .
یا سونی Sony MEX-XB100BT
سانگ پال داره راحت از اپیستور دانلود میکنی کنترل کامل میتونی پخشو بکنی
با ایفون هم اکی میشه .
قابلیت تعریف اینترفیس هم داره مخصوصا برای پارس جدید یا ماشینه ایی که اینترفیس ( کنترول فرمان ) دارن 206 غیر راحت میتونی دگمه های روی فرمان را براش تک تک معرفی کنی کدوم چی باشه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
در مورد تنظیمات امپ rs100c4 با دو جفت کامپ rs165 و پخش کنوود لطفا یه توضیح بدین که گین و سایر تنطیمات رو. روی چه حالتی بذارم ممنون
فرستاده شده از LG-H818ِ من با Tapatalk
سلام
آقا من که دیگه خسته شدم
فک کنم شما رو هم خسته کردم :n27:
بین این 3 تا پخش کدومش بهتره؟!
Pionner 1850
Pionner 1853
Pionner 2850
و بین این 2 تا باند کدوم؟
Pionner 6996S
Pionner 6986S
واسه اطمینان از اصل بودنشم میخوام از دیجی کالا خرید کنم
فقط برای آمپ نمیدونم چی بگیرم که خوب در بیاد
لطفا" اینم راهنمایی کنین
آمپ 2 کاناال میخوام
برای تیبا2
مرسی از راهنماییتون :n12:
سلام مجدد کسی نبود منو راهنمایی کنه؟! نذاره تو دام این فروشنده ها بیافتم هر جنس بنجلی رو بهم بندازن....نقل قول:
سلام
اگه میشه 4 تا باند گرد 16 یه من معرفی کنید دو تا برای جلو هست دو تا هم عقب (بدون امپ استفاده میکنم )
ممنون