سلام دوستان
دانلود شبانه پارس آنلاین چه ساعتی هست؟
Printable View
سلام دوستان
دانلود شبانه پارس آنلاین چه ساعتی هست؟
سلامنقل قول:
2 تا 7
البته تا 7:15 هم رایگان هست اگر قبل از 7:15 دی سی بشید، یعنی حدود ای 7:13 دی سی بشید
دوستانی که سرویسشون رو 4 مگ بسته شده شبا چقدر دانلود دارن؟
یه نفر یه عکس از دانلود شبانش بذاره.چون برا من که رو 4 مگ بستن خیلی با قبل فرقی نکرده.
بچه ها کسی جوابی واسه سوال ما نداره؟!نقل قول:
دوستان الان کسی 2.8 تا 3 گیگ یا بیشتر نمی گیره این شبا؟
البته به غیر اون دوستمون که 7 گیگ می گرفت
این دانلود مال دو هفته پیش هستش اما میخواستم بپرسم چرا دانلود رایگان شما از ساعت 1:50 شروع شده؟ تا حالا تست نکردین ببینین قبل از ساعت 2 هم رایگانه یا نه؟شاید اون ترفند قدیمی تو بعضی مناطق هنوز جواب میده.نقل قول:
و یه خواهش هم داشتم و اون اینکه اگه میشه به آرشیوتون تو گزارش مصرف برین و یه بار دیگه از مجموع دانلود رایگان و غیر رایگانتون تو روز 10 مهر یه عکس بگیرین و بذارین.آخه بعضی دوستان میگفتن اگه در طول روز کم مصرف کنیم سرعت بهتر میشه.البته من فکر نمیکنم این روش جواب بده اما اگه لطف کنید و یه گزارش مصرف از دانلود غیر رایگان و رایگانتون تو روز 9 و 10 مهر بذارین ممنون میشم.خدا را چه دیدی شاید یه ترفندی باگی چیزی پیدا کردیم.
من از 3 تا 7.15 دیشب 2.2 گرفتمنقل قول:
فکر کنم قرعه کشی مهر ماه رو که رد کنیم دیگه به کسی اجازۀ همین مقدار دانلود شبانه هم داده نشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
من یک هفته ای مسافرت بودم و دانلود نکرده ام
دو شبه که اودم وو شب اول 4 گیگ و دیشب 3.2 گیگ گرفته ام
دوباره سرعت ها رو آورده اند پاین
سلامنقل قول:
حداقل طول دوره ای که می توانید شارژ کنید سه ماهه هست
اگر مدت زیادی هم بدون شارژ بمونه، یعنی adsl برقرار باشه ولی شارژ نکنید، سرویستون رو جمع می کنند
ممنون دادا وایمکسم همینطوره؟نقل قول: