جایزه ی مودم قهوه ای با افتخار تمام تقدیم میشود به مخابرات!!! افتضاح ترین تعرفه از بزرگترین شرکت که کلا زیرساخت کشور دستشه
Printable View
جایزه ی مودم قهوه ای با افتخار تمام تقدیم میشود به مخابرات!!! افتضاح ترین تعرفه از بزرگترین شرکت که کلا زیرساخت کشور دستشه
فعلا خط تخلیه شد و رفتیم روی اینترنت همراه اول با شبانه پاییزی و جالبه که ظرف یک ساعت تخلیه کردن
کارمنده که برای من داشت سرویس 17 گیگ رو میگفت 17 مگ :n02: ( فرق گیگابایت و مگابیت رو نمیدونست ) میگفت چون پیش شماره شما فلانه نمیتونی از جای دیگه نت بگیری میخوایی کاری کنم خط رانژه بمونه اما سرویس نداشته باشی و برات پول اینترنت نیاد:n09: حالا قبلش رفتم توی سایت های شرکت های دیگه پیش شماره رو چک کردم
خسته شدیم بس برای هر کاری رفتیم مرکز مخابراتی
پشتیبانی و کارمنداشون هم باشن برای فامیلاشون که استخدامشون کردن
البته خداییش زمانی سرویس های نامحدودش حرف نداشت موقعی که دولتی بود خیلی به کاربرا حال میداد و الان که خصولتی شده واقعا قابل تحمل نیست
برای اون زمان ازشون کاملا تشکر میکنم
خدایی این مخابرات خجالت نمیکشه با این تعرفه هاش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهندس بید خام :
تعرفه های جدید اینترنت پرسرعت شرکت مخابرات ایران از امروز اعمال می شود
سخنگوی شرکت مخابرات ایران از اعمال تعرفه های جدید اینترنت پرسرعت این شرکت بر اساس اصول سرعت محوری، کاهش هزینه مشتریان، تفکیک ترافیک داخلی و بین الملل به همراه رعایت مصرف منصفانه از امروز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مهندس بیدخام با اعلام تعرفه های جدید اینترنت غیر حجمی، افزود: تعرفه های جدید در حوزه دسترسی ارتباطات ثابت در راستای اجرای مصوبه ۲۶۶ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و درجهت بهبود کیفیت خدمات عرضه شده با توجه به نیاز مشتریان طراحی و با بررسی های کارشناسی تدوین گردیده است .
وی با بیان اینکه تعرفهی سرویسهای غیر حجمی مبتنی بر یک سقف مصرف منصفانه (Fair usage policy) مشخص شده ، افزود: تعیین این سقف حجم برای کاربر به منظور ایجاد رقابت بیشتر و به نفع کاربران به اپراتورهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی سپرده شده است .
بیدخام با بیان اینکه منظور از آستانه مصرف منصفانه حداکثر میزان تبادل ترافیک است گفت: در آ ن حالت ترافیک داخلی نصف ترافیک بین الملل محاسبه می شود چنانچه مشترکی سرعت ۱۶ مگابایت به آستانه منصفانه ۳۵۰ گیگ خریده باشدو صرفا از ترافیک داخلی استفاده نمایید تا سقف ۳۵۰ و اگراز ترافیک بین الملل استفاده کند به میزان ۱۷۵ گیگ میتواند استفاده ترافیکی داشته باشد . در صورت استفاده ترکیبی نسبت ۱ به ۲ رعایت خواهد شد.
لازم به ذکر است نسبت ۲ ترافیک د اخلی و نسبت ۱ ترافیک بین الملل محاسبه می شود.
وی خاطرنشان کرد :جداول تعرفه خدمات دیتای پرسرعت به صورت پیش پرداخت و پس پرداخت به شرح زیر می باشد
تعرفه اينترنت غیرحجمی "مخابرات" تغییر کرد: 16مگابیت، 350 گیگ ماهانه، 80تومان
ترافیک داخل و خارج تفکیک نشده اما نکته بسیار مهم در رابطه با جدول ارائه شده این هست که اعداد، بر اساس سقف ترافیک «داخلی» درج شدند! یعنی برای مثال در طرح 16مگابیت، مقدار 350گیگ درواقع همان 175گیگ ترافیک آزادانه هست اما اگر خالص از ترافیک داخل استفاده کنید نیم بها حساب میشه و 350 گیگ در دسترس قرار میگیره
به بیان سادهتر: شما در تمام طرح ها، نصف اعداد درج شده در جدول حجم در اختیار خواهید داشت. ترافیک بین الملل (اینستاگرام، تلگرام و...) به صورت عادی و ترافیک داخل به صورت نیم بها از این مقدار کسر خواهد شد.
منبع: زومیت
این بهتر شد
الان بالاترین سقف مخابرات
فن آوا فعلا از همه بهتره :n16:نقل قول:
مشکل یکی مثل فن آوا اینه که هر ماه می تونه عوض بشه الان برای جلب مشتری اینها رو می گن ولی مخابرات تا خودت عوض نکنی اینترنتت رو داری
خوب با این طرح جدید که اپراتور رو بشه ظرف یه روز انلاین عوض کنی دیگه این مشکل هم حل میشه!نقل قول:
فک نکنم عملی بشه این طرحنقل قول:
الان کسی که pcm بوده تونسته از جای دیگه بگیره!؟