دوست عزیز من متوجه نشدم! منظورت از قطع و وصل چیه؟ تو کع با کم شدن حجمت ظاهرأ سرعتت رفته بالاتر که :9:نقل قول:
Printable View
دوست عزیز من متوجه نشدم! منظورت از قطع و وصل چیه؟ تو کع با کم شدن حجمت ظاهرأ سرعتت رفته بالاتر که :9:نقل قول:
دوستان یک سوال! این 30 گیگ مه می گن واسه نا محدود یعنی اگر از ساعت 2 شب به بعد هم دانلود کنیم از 30 گیگ کم می کنند؟
20 گیگه.نقل قول:
وقتی نامحدود میخرین دیگه چیزی به اسم ساعات رایگان وجود نداره و تو هر ساعت از شبانه روز میتونید دانلود کنید اما اگه تو یک ماه دانلودتون به 20 گیگ برسه کاربر پرمصرف تلقی میشید و سرعتتونو محدود میکنند.
سرعت که نباید ربطی به حجم باقیموندتون داشته باشهنقل قول:
منظور من همون قطعی هایی بود که سیستم پارس با توجه به میزان حجم باقی مونده به هنگام دانلود شبانه انجام میده
مثلاً اگه تو همون تصویر نگاه کنید اون روزی که حجم باقی موندۀ من 210 مگ بوده تقریباً تو هر 200 مگ دانلود، نت قطع میشده تا سیستمشون چک کنه که نکنه من حجم اکانتم تموم شده باشه و وقتی میفهمیده که دانلود تو ساعت رایگان انجام شده، دوباره نت وصل میشده
ولی اگه دقت کنید، این روند در شبهای بعدیش (که حجمم اومده بوده زیر 20 مگ) دیگه صورت نگرفته؛ وگرنه باید هر 2 دقیقه اینترنتم قطع میشد
سپاس
سلام دوستان
چی شده ؟ قضیه چیه ؟ چرا سرعت شبانه اینقدر کم شده ؟ خوب شده بود که !
من فک کنم یه 10 روز پیش که سرعت شبانه خوب شده بود شبی 2 گیگ لینک مستقیم میگرفتم ولی چند شبه فقط 500 مگ یا فوقش 700 مگ میگیرم :(
سرعت شبانه شما هم اومده پایین یا واسه شما فرقی نکرده ؟ !
بچه ها یه سوال داشتم اگه کسی میدونه بهم جواب بده
ما یه خونه گرفتیم تو مشهد جدیدا ولی خودمون تهرانیم میخوام واسه اون خونه اینترنت بگیرم ولی هر 5 6 ماه میریم اونجا میخواستم ببینم شرکتا اینترنت میدن بهم بعدش مثلا بعد 6 ماه که رفتیم اون خونه اینترنت 1 ماهه بگیرم استفاده کنم؟!
یا نمیدن؟
چون تا اونجایی که من میدونم باید adsl رو هر ماه شارژ کرد
من شبی 2 تا 3.5 گیگ میگرفتم الآن دو سه شبه که خیلی بهم حال بدن شبی 600 تا بگیرم :sq_3:نقل قول:
دیشب عجیب بود. بعد دو هفته که سرعت شبانه رو 30 بود دیشب از ساعت 3 رو 60 دانلود کرد نزدیک 5 هم رفت بالای 100. امروز هم سرعت رو 360 بود. امیدوارم امشبم خوب باشه.
فک کنم باید دعا کنیم دوباره خط روی 2 مگ بسته شه قبل 4 مگ شدن پینگ 30 دانلود 1.78 داشتم حالا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قطع و وصل هم زیاد میشه!
سلام فامیل دورنقل قول:
اتفاقا برعکس این پارس یه سیستم داره وقتی حجم میاد زیره 1 گیگ سرعت رو افزایش میده تا زودتر حجمت تموم شه
من چند وقت قبل با 10 مگ اینترنت 12 گیگ مجموع دانلود شبانه م تو 5 روز شد!
تقریبا مرداد ماه