سلام
دوستان سرویس نامحدود 512 یا نامحدود 1 مگ مبین نت / سرعتش چنده ؟
Printable View
سلام
دوستان سرویس نامحدود 512 یا نامحدود 1 مگ مبین نت / سرعتش چنده ؟
روش خرید اینترنتی طرح جدید چطوریه؟
ایا بعد از خریداینترنتی طرح لازمه به نمایندگی مراجعه کنیم یا خود به خود بعد از واریز پول بصورت اینتر نتی طرح فعال میشه؟
هر دوشون در حد دیالوپ هم بهت سرعت نمیدن. 1 مگ در بهترین حالت 12 کیلو بایت میدهنقل قول:
بعد از وایز وجه مودم رو یه 10 دقیقه خاموش کنید تا طرح فعال بشهنقل قول:
سلامنقل قول:
از طریق سایت مبین نت آنلاین و اینترنتی واریز کن . حدودا 10 دقیقه بعد از واریز مبلغ اینترنت و طرح جدید فعال میشه.
لازم هم نیست به جایی مراجعه کنی . موفق باشی
برای من دو سه روزه کند شده
ظاهرا مبین دوباره ترکیده سایتا همینجوری توی لود میمونن
برای منم همین جوری شده مثل اینکه هر 5 دقیقه اینا تایم اوت میده بعد 10 بار تایم اوت دادن دوباره وصل میشه =_=
یه چند وقتی خیلی خوب بود شبا 2 گیگ دان داشتم الان اصلا هیچی نمیشه دان کرد دو روزه یکم بهتر شده ولی بازم مثل قبل از جمعه هفته پیش نیست
زنگ میزنم میگه مودم رو دوباره کانکشن بندی کن آخه برادر من چه ربطی بهم دارن سرویس تایم اوت میده =_=
مبین نت حیا کن .........
اینترنت رو رها کن........
سال اینده قیمت ها چقدر بشه دیگه.... :( خدایش خوب میخورن فکر کنم هر گیگ اینترنت با توجه به قیمت کشورای دیگه کمتر هزار تومن شاید ۳۰۰ الی ۴۰۰ دربیاد بعد مبین نت ۶ الی ۱۲ هزار تومن میفروشه که بامالیات بیشترم میشه
سرعت منم امروز به طرز وحشتناکی اومده پایین.
خیر سرم 512 دارم.فکر کنم سرعتم در حد 1 کیلوبایته.هر صفحه ای رو 30 ثانیه طول میکشه تا باز کنه.
یکی از بزرگترین حماقتهام تو سال 92 خرید اکات از مبین نت بود.
دوستان یه سوال. وایمکس مبین نت رو میشه به داتک وصل کرد؟
نقل قول:
پس باز معلومه اون پشت دارن یه کارهایی میکنن. مال من هم از دیروز شدید کند هست و احتمال داره کاربرهای زیادی مشکل داشته باشن.