اگه از حجمت 1 یا 2 گیگ مونده سریع تغییر بده به 128 نامخدود (اگه رو 12 مگ بسته شدی!!!!)با همین سرعت بهت میده در ضمن مودم رو هیچ وقت خاموش روشن نکن اگه سرعتت توپهنقل قول:
Printable View
اگه از حجمت 1 یا 2 گیگ مونده سریع تغییر بده به 128 نامخدود (اگه رو 12 مگ بسته شدی!!!!)با همین سرعت بهت میده در ضمن مودم رو هیچ وقت خاموش روشن نکن اگه سرعتت توپهنقل قول:
دوستان میخوام نامحدود بگیرم کدوم طرح را تایید میکنید که سرعت خوبی داشته باشه
آقا سلام
دو سه روزیه حجمم کم نمیشه :) دلیلش چیه ؟؟؟
اقا ما میخوایم بیایم اسیاتک چون پارس انلاین دانلود رایگان رو برداشته و گزینه دیگه ای هم نیست لطفا راهنمایی کنید من چه سرویسی بگیرم که شبانه رایگانش خوب باشه سرعتش بشه شبی 4 5 گیگ دانلود کرد اگه بیشتر باشه بهتر. روزا برام مهم نیست. دوتا سوال هم داشتم:
بالای 128 به کاربر خونگی میدن؟
حجم دزدی دارن یا نه؟ من پارس انلاین دارم از این جهت مشکلی نداره
راستی اینترانت هم توضیح بدید اگه بخوایم فقط از سایتهای داخلی دانلود کنیم به دردمون میخوره؟ سرعتش تضمین شده هست؟ از کجا میشه فهمید چه سایتهایی رو باز میکنه چه سایتهایی رو نه؟
تعرفه اینترانت که موجود نیست توی سایتشون !!
دو مگ با حجم 10 گیگ بگیری شبانش 4-5 گیگ میتونی دانلود کنینقل قول:
128 هم تو بگیری خطت رو 8 مگ میبندن
حجم دزدی هم من 8 ساله مشترک اسیاتکم زیاد ندیدم فقط این اواخر وقتی شبانه میذاشتم دانلود اگر تا ساعت 8 میذاشتم دانلود کنه بعدش میدیدم 300 -400 مگ حجم کم کرده که اونم یه ربع قبل 8 قطع میکنم اونم کم نمیشه
در مورد اینترانت و چه سایت هایی باز میکنه اگر فایرفاکس داری این add-ons رو نصب کن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر سایتی که باز میکنی بغلش پرچم سرور اون سایت میزنه هر سایتی پرچم ایران بود کنارش یعنی باز میشه با اینترانت
فقط بگم پینگ اسیاتک افتضاحه پینگ مهمه برات نیا
خیلی ممنون پس فکر کنم یا همون دو مگ کیمیا با 10 گیگ رو بگیرم یا اینترانت رو اما قیمتای اینترانت نیست توی سایت نکنه برداشتن؟نقل قول:
ویرایش: پینگ هم که اصلا... فقط سرعت دانلود برام مهمه
متاسفانه با وجود این که وضعیت خطم خوبه ولی 10 مگ من رو روی 6 مگ بستن ، اینم وضعیت:نقل قول:
Downstream -------Upstream
SNR Margin (0.1dB):------------------ 271 ----------------- 220
Attenuation (0.1dB):------------- 335 ----------------- 210
Output Power (dBm):-------------- 20.5----------------- 12.0
Attainable Rate (Kbps): ---------------- 17728 ---------------- 588
Rate (Kbps):-------------- 6143 --------------- 509
D (interleave depth):--------------- 32 ---------------------1
Delay (msec): ----------------- 9.62---------------- 3.26
می خواستم زنگ بزنم بگم بالاتر ببندن که این جریان پیش اومد...اون کاری رو که گفتی هم انجام دادم و اینترنت نامحدود 128 برنزی تمدید کردم ، حالا باید وایسیم ببینیم بعد از 12 امشب که شارژ تموم میشه چه اتفاقی میوفته!و البته برق هم نره!
راستی بعدا اگه بخوام تماس بگیرم که خط رو بالاتر ببندن باید به 1544 زنگ بزنم دیگه درسته؟ اصلا این کار رو میکنن یا نه؟
و اینکه خطم هم مشکلی برای پهنای باند 10 مگ نداره درسته؟
سلام
دوستان این سرویس ها چجوری هستن:
خوبن؟؟؟
چالاک نامحدود نقره ای ( با 4 گیگ هدیه سرعت بالا و تبادل حداقل 18 گیگ درماه)
چلچله نامحدود برنزی 512 با امکان تبادل حداقل 20 گیگ درماه
خودزنی کردم تا گفتم متوجه شدن :) دارن حجم کم میکنن !!نقل قول: