فقط ايران بايد آپديت پتچ بشه بعد از 100 سال. كل خارجي ها جديد بازي ميكنن !
Printable View
فقط ايران بايد آپديت پتچ بشه بعد از 100 سال. كل خارجي ها جديد بازي ميكنن !
دست اول ۱۰ نفر بودیمنقل قول:
دست دوم رو من نبودم،ولی شدن ۸ نفر
این ۵ شنبه اگه بچهها حاضر بودن بازی میکنیم
آره جا پیدا میشه.تونستی بیا خوشحال میشیم
فقط ۱کی از بچه ها باید زحمت بکشه هاست بشه(همین):11:
من 4v4 میکشم
من اگه خونه باشم Host میشم:11:
اگر بچه ها زیاد شدن 4 تا تیم 5 یا 4 نفره میشیم همزمان بازی میکنیم.
فقط باید تیم ها خیلی قوی ضعیف نشه که فقط تیم 1 بازیرو ببره.
سلام.پچ 1.26 رو میخواستم
نقل قول:کد:http://ftp.blizzard.com/pub/war3x/patches/pc/War3TFT_126a_English.exe
سلام دوستان
۱ سوال:
اگه داخل روم نریم گارنا به ما exp میده؟(اگه میده حدود ش چقدره)
ممنون:11:
من نمیدونم چرا همه دنبال ex گارنا ه ک این چیزان
بابا بیخیال میخوای لول اپ بشی که پی بشه من الان 7 گارنام یه ایدیم 26 یکی دیگه 17 مهم اینکه بازیت خوب باشه نه لولت زیاد باشه
اراز کجایی که جات خالیه
عزیز اینو باید به هاستهای HLR 1 بگی:blink:نقل قول:
تا میبینن low lvl هستی فرتو فرت کیک میدن:grrr:
اعصابم امروز خورد شد
روم ب... رفته:2:
بچه ها امروز داشتم تو گوگل گارنا هـک سرچ می کردم، در واقع دنباله یه برنامه ای بودم که بیشترین EXP ممکن رو بده و بشه باهاش راحت تو گارنا لول آپ شد که سایت زیر رو پیدا کردم:
انصافا خوشم اومد، یه سایت خیلی تر و تمیز داره و کاملا مشخصه طرف کارش درسته، یه چیزای خیلی جالبی هم راجع EXP گرفتن تو گارنا نوشته.کد:http://godlike-exp.tk/
من خودم که خیلی خوشم اومد، فردا اولین کاری که می کنم اینه که مبلغ رو به حسابش واریز می کنم و برنامه رو ازش می خرم، نتیجه رو هم همینجا می نویسم.
دارم خودمو فدا می کنم، اگه پول رو واریز کردم و سره کاری بود نفری 100 تومن بهم بدین جبران شه D:
تا لول 15 شدن کاری نداره حداقل باید انقدر بازی کنی که بازی رو یاد بگیری تا اون موقع هم 15 شدی فک نکنم هاستی باشه که بالای 15 رو کیک کنه این دیگه خیلی سخت گیرانشهنقل قول:
من خودم زیر 10 راه نمیدم
و اینکه رووم های لول حلوا نمیدن اونجا نوباش بیشتر از بقیه روما چون اومدن افک کردن های لول شدن الان دیگه فک میکنن اخر دوتا بازن
مثل بعضی نوبا
۷۵۰۰ زیادهنقل قول:
فقط ۳تا از سرور هاش exp زیاد میدن،۲تای دیگه معمولی exp میدن
--------------------------------------------------------------------------------
عزیز من ۱ گارنا دویل دانلود کردم (با ۷تا سرور) توی (۵ ساعت) (۳۰۰۰ الا ۳۵۰۰ exp میده)همه امکانات این گارنا که میخوای بخری رو داره،فقط برنامش آپدیت نمیشه
کار باهاش آسونه:باید با هر سرور بری تو ۱کی از رومها afk کنی(هر سرور ۱ روم)
دوست داری دانلود کن ببین چطوریه ,عالیه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سایت برای دانلودش:
[HTML]http://garena-tools.ir/post-189.aspx[/HTML]
چه جالب..نقل قول:
اديت شد
map afk چیه؟ afk کردن یعنی چی؟
مطمئنی که همه سرورای این گارنا دویل کار میکنه؟؟؟؟؟ با همه سرورا لاگین شدم فقط اخرین سرور (7) exp میده!
اینی که می گی 3000 اکسپی تو 5 ساعت یعنی 150 اکسپی تو 15 دقیقه درسته؟ این برنامه هم تو سایتش تو قسمت توضیحاتش گفته که می تونین برای بیسیک ممبر ها 150 تا و برای گلد ممبر ها 300 اکسپی در 15 دقیقه بگیرین. خودشم زیرش نوشته باز کردن بیشتر از 3 تا سرور بی فایدست، من خودمم تا حالا تو هیچ سایتی برنامه ای ندیدم با بیشتر از 3تا سرور اکسپی بده.نقل قول:
afk کردن یعنی بری تو روم هیچ کاری نکنی(مس afk تو بازی میمونه)نقل قول:
همه سرورها کار میکنه و هر 7تا سرور به شما exp میده
این برنامه بیشترین exp رو در مقایسه با برنامههای هم نوعش میده(از گارنا مستر هم سرتره)
میزان exp در هر سرور برای گلد ممبر ها 300 اکسپی در 15 دقیقه و برای بیسیک ممبر ها 150 اکسپی در 15 دقیقهنقل قول:
اون برنامه که میخواید بخرید ۳تا سرورش exp میده,بقیه حتما برگ چغندرن
به گفته سازنده garena devil هر 7تا سرور exp میده.ولی منم تو شکم
سازندش بیماری نداره که ۳تا از سرورهاش exp بده بعد بیاد تو گارنا (ه ک ش) 7تا سرور بذاره!:18:
شما ۱ بار استفاده کن، راضی بودی,ما هم دعا کن:11:
بیشتر اینایی که میگین تو هر سرور فقط 50 Exp واسه کاربر های عادی میده....واسه کاربرهای گولد هم 100تا.....:eh:!
ویرایش:
منظورم در هر 15دقیقه هست: دی
یه چیزی بهتون بگم تا دیگه نگین فلان برنامه تو 7تا سرور اکسپی می ده، کلا گارنا 5تا سرور داره، هرکی بتونه بیشتر از 5تا سرور نشونم بده جایزه داره.
بله درسته تو هر سرور به بیسیک ممبر 50 و به گلد ممبر 100 اکسپی در 15 دقیقه می ده، نهایتا هم تو 3تا سرور، یعنی به عضو عادی 150 و به گلد ممبر 300 اکسپی در ساعت می ده که نکته مهم اینه که لازم نیست شما کاری بکنید، فقط وارد 3تا روم مختلف می شین و همینطور مفت و مجانی لول آپ می شین.
حالا چرا این خوبه؟ چون گارنا تو حالت عادی برای afk بودن به اعضای عادی فقط 5 تا و به گلد ممبر ها فقط 10 تا اکسپی می ده، با گارنای عادی هم نمی شه بیشتر از یه گارنا باز کرد و login کرد.
پس با گارنا هکی که گفتم می شه 30 برابر حالت عادی اکسپی گرفت.
یه چیز دیگه، گارنا -- الان همه جا فراوونه اما گارنا -- تمام خودکار انصافا وجود نداره، یعنی گارنا هکی که فقط username و pass رو وارد کنی و خودش بقیه کار هارو انجام بده.
اما این گارنا هکی که گفتم و نمی دونم چرا الان سایتش بالا نمی یاد کاملا خودکار عمل می کنه، یعنی فقط user و pass رو می دی و تموم.
عزیز،یعنی این آمار دروغه؟:29:نقل قول:
نقل قول:
میزان exp در هر سرور برای گلد ممبر ها 300 اکسپی در 15 دقیقه و برای بیسیک ممبر ها 150 اکسپی در 15 دقیقه
نه داداش چرا دروغه؟ من به شما جسارت نکردم عزیز. گفته تو هر سرور.
منم همین مقدارو گفتم اما اگه 3 تا سرور همزمان اکسپی بده می شه 150 واسه بیسیک و 300 برای گلد، درسته؟
راجع به اونجا که گفتین از 7 تا سرور اکسپی می ده گفتم، اولا گارنا کلا 5تا سرور داره، دوما بیشتر از 3تا سرور اکسپی نمیده به هیچ وجه.
نه....دروغ نیست...گفته واسه برادران gold در هر دقیقه 300 و واسه کاربرهای عادی 150....که باید 3تا سرور رو ران کنی....که تو هر سرور میشه 100 و 50 تا.....:27:نقل قول:
من برنامه تا 8تا سرور رو دیدم:دی
خب پس تو مقدار اکسپی به توافق رسیدیم.
و اما...
تعداد سرور، درسته شما برنامه به 8 تا سرور دیدین، من خودم حتی تو یه سایت یه لیست از 21 سرور دیدم اینم لینکش:
اما من این اطمینان رو بهتون می دم که به هیچ وجه نمی شه از بیشتر از 3تا سرور اکسپی گرفت، و این اطمینان رو هم بهتون می دم تو تمومه دنیا فقط 5 تا سرور گارنا وجود داره.کد:http://getdota.ir/index.php?newsid=44
حتما می گین خودت همین الان لینک یه لیست با 21 سرور رو دادی، درسته اما بذارین یه چیزی یادتون بدم.
تو این فایلی که لینک دادم و 21 سرور داره هم دقیقا 5 تا سرور واقعی هستن و کار می کنن. اگه دقت کنین یه سری از این سرورای تو تکراری هستن و فقط قسمت آخرش که Rate هستش رو تغییر دادن، چند تاش هم اصلا کار نمی کنه، بعضی ها هم که به صورت نوشته هستن رو هم اگه به IP تبدیل کنین می بینین که دوباره می شه همون سرور های تکراری.
از این روش استفاده کنین:
Run رو از Start Menu اجرا کنین، تو دستور زیر رو بنویسین:
Ping 4.2.2.4 -t
به جای 4.2.2.4 می تونین IP یا آدرس سرور مورد نظرتون رو بنویسین، اون سرور هایی هم که تو لیست بالا به صورت آدرس اینترنتی هستن رو هم می تونین به جای 4.2.2.4 بنویسید که در این صورت IP اصلیش به صورت عددی تو خط اول نوشته می شه.
بعضی IP ها هم که گفتم خرابن و الکی هستن هم به جای اینکه پینگ بدن فقط Time Out می دن، این کارا رو هر سروری که فکر میکنین سرور شماره 6 گارناست تست کنین تا متوجه بشین گارنا نهایتا 5 تا سرور داره.
ببخشید که خیلی زیاد شد، اگه کسی قانع نشد یه سری چیزای دیگه راجع به شرکت گارنا می گم تا خیالتون از 5 سرور بودن گارنا راحت شه.
عزیزنقل قول:
وبلاگ نویس هایی که این برنامهرو گذاشتن واسه دانلود،گفتن هر ۷تا سرور exp میده(من از خودم دارم نمیگم که)
پس باید با این گارنا ه-ک 3تا سرور باز کرد
تازه ۲زاریم افتاد:31:
ممنون از همتون
دوستان برای این پنجشنبه کی میاد بازی؟
من....!!!:دی
منم که 100% هستم.
شما از خودت نمی گی اما من از خودم می گم که هیچ گارنا هکی تو دنیا وجود نداره که از بیشتر از 3تا سرور و کلا بیشتر از 150 اکسپی واسه بیسیک ممبر و 300 اکسپی واسه گلد ممبر بده تو 15 دقیقه بده، رو هرچی هم بخوای شرط می بندم که همچین چیزی امکان نداره. اصلا 7 تا نه، اگه بتونی یه هکی بهم بدی که با 4تا سرور اکسپی بده هر کاری بخوای برات می کنم، هر کاری.
شاید قبلا می شد اما الان اصلا امکان نداره.
منم هستم اگه ساعت 8 شب باشه عالیه چون منم خونه باشم که بتونم بیام......
ساعت 8 زود نیست؟
اخه 12 میرم رو تخت پهن میشم میخوام تا اون موقع یه 2 3 دستی بزنیمنقل قول:
خوب نمیشه فردا شب ساعت 1 بخوابی؟فرداش هم که جمعه هست
البته اگه همه موافق بودن همون ساعت 8
آقا فردا شب ساعت 8 9 به بعد هرکی پایست بیاد cw اونجا هم دیگه رو پیدا می کنیم.
نیم ساعت یه بار تو روم بنویسید p30world. یا فردا شب هرکی رفت cw یا هر روم دیگه ای بیاد اینجا تو یه پست بنویسه.
من هم هستم!
فردا شب(پنجشنبه)ساعت 9(21) تو روم iran dota clan wars
احتمالا زحمت هاست شدن رو عرفان جان می کشن
پس همه دوستان بیان
---------- Post added at 09:10 PM ---------- Previous post was at 09:09 PM ----------
مود هم rdspso یا apspso
باشه 8 به بعد من on . . .
ایدی Hadikman
اگه مثل اون دفعه اتفاقی پیش نیاد و باشم به روی چشم!نقل قول:
احتمالا زحمت هاست شدن رو عرفان جان می کشن
منم هستم ایدیم sadegh44 }garna{
من چند وقتی نبودم
مثل اینکه مسابقه برگزار میشه بین بچه های فروم
منم هستم
RnewEvil
مسابقات که نیست
بازی دوستانه هست