من اگه سیم td ایرانسل رو جدا بخرم، رو مودم b612 کار میکنه؟
Printable View
من اگه سیم td ایرانسل رو جدا بخرم، رو مودم b612 کار میکنه؟
بله اگر مودم مخصوص ایرانسل یا آنلاک باشه کار میکنه.نقل قول:
سلام دوستان کسی فایل ماژول (module )مودم ایرانسل z6000 رو داره..... مدل آن MLH4421 V1.0
4.2.2.0-26283-BYPASS-1.1.1 ورژن نرم افزار
لطفا اگ دارید نیاز دارم
سلام دوستان کسی فایل ماژول (module) مودم z6000 ایرانسل رو داره
مدل آن MLH4421 V1.0
4.2.2.0-26283-BYPASS-1.1.1 ورژن نرم افزار ... لطفا اگ دارید ممنون میشم
دوستان کسی رو نمیشناسید که سرویس نیم بها ساز (وی پی ان ایران) برای td-lte ایرانسل بفروشه؟
نقل قول:کد:https://t-.me/NimVPN
اون - رو حذف کنید از t-.meکد:https://t-.me/c/1350846179/9228
سلام من دنبال اینترنت خانگی هستم به نظر شما این سرویس برای من به صرفه هست؟ تقریبا ماهی 50 گیگ مصرف دارم
آیا شرکت دیگری هست که به صرفه تر باشه
با سلام دوستان ایرانسل حجم رایگان شبانه نداره ؟
پاک شود لطفاً
salam lotfan rahnamaei konid sim lte irancello mishe ba modem airmaster3000 ke baraye mobinnet estefade kard lotfan komak badjoor giram
- - - Updated - - -
salam lotfan rahnamaei konid sim lte irancello mishe ba modem airmaster3000 ke baraye mobinnet estefade kard lotfan komak badjoor giram
- - - Updated - - -
سلام دوستان من مودم i60 دارم گوشی و لپتاپم به نت وصل میشن ولی یه pc را با Lan و وایرلس بهش وصل میکنم No Internet Access میزنه !
وقتی روی سیستمم troubleshoot برای شبکه را میزنم در اخر اینو میده :
Your computer appears to be correctly configured, but the device or resource (DNS server) is not responding
سیستم به هات اسپات گوشیم وصلش کنم اینترنت وصل میشه ولی فقط با این مودم مشکل داره .
برای dns هم من 4.2.2.4 , 8.8.8.8 دادم ولی تغییری نکرد
لطفا راهنمایی کنید
اگه مودمش دارید که سرویس 8 مگابیت ماهانش 80 گیگابایت حجم دارهنقل قول:
دوستان فرکانس ايرانسل td-lte باند 42؟
همون 3500mhz
نه .باید مودم باند ۴۲ و فرکانس ۳۵۰۰ ساپورت کنهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G930Fِ من با Tapatalk
دوستان من از مودم i-60 یک ماهی بود استفاده میکردم
از امروز کلا رجیستر نمشه رو شبکه
چه سیمکارت TD میزارم داخل مودم چه سیمکارت FD
مشکل IMEI نیست که رجیستر نمیشه ؟ مثل گوشیه که بعد از یک ماه باید رجیستر بشه
خیر مودما شامل طرح رجیستری نمیشن احتمالا مودم خراب شده :نقل قول:
1-سیمکارت رو با الکل تمیز کنید
2-مودم رو فکتوری ریست کنید
3-چک کنید IMEI مودم تغییر نکرده باشه
اگر انتنش نیومد دیگه مودم خراب شده.
احتمالاً آبونمان سیمکارت رو پرداخت نکردی. داخل مای ایرانسل نگاه کن اگر بدهی داشتی پرداختش کن. فرداش مجدد وصل میشه.نقل قول:
دوستان بسته شبانه داره ثابت ایرانسل بهمراه روزانش یانه ؟
آقا مودم مناسب ایرانسل کدومش خوبه که خیلی گرون نباشه ها مثه i60 ولی خوب انتن بده ؟
دوستان من یه مودم i60 ایرانسل دارم که همون اوایل که اومده بود خریدم تا حالا به برق هم وصل نکردم
میخام بدونم اگه مودمو آنلاک کنم که همه سیمکارتا روش جواب بده ، باز هم میتونم از tdlte ایرانسل استفاده کنم ، مشکلی پیش نمیاد ؟؟
نه مشکلی پیش نمیادنقل قول:
دوستان بسته شبانه داره ثابت ایرانسل بهمراه روزانش یانه ؟
چه جالب در سایت فناوری اطلاعت نت سنج بخش کیفیت سرویس اعم از دانلود و اپلود در هر محله را آمار را ارایه میکنه اینجوری میشه فهمید خرید یا نخرید. :thumbsup:
با سلام به همه دوستان عزیز
ممنون میشم من رو در مورد آنلاک کردن zw101 راهنمایی کنید
از صفحه ۷۰ یک فریمور هست و لینک از کار افتاده
ممنون میشم راهنمایی کنین چون میخوام از سیم کارت مبین روی اون استفاده کنم
با تشکر از شما
سلام دوستان کسی در مورد قیمت مودم gp 2101 اطلاعی داره؟ (نو و کارکرده)
سلام
چرا بسته های خریداری شده نسل 4 ثابت ایرانسل وقتی حجم تعیین شده زود تر از وقتش تمام میشه رو کلا باید از نو باطرحش خرید ؟
مثلا 1 ماه 20 گیگ اگر 20 گیگ رو توی 15 روز مصرف کنی دیگه نمیتونی حجم اضاف بخری و باید بری کل هزینه 1 ماه رو بدی مجدد ؟
در صورتی که مبین نت این شکل نیست و راحت میشه حجم اضاف خریداری کرد !
ممنونم
درود دوست عزیزنقل قول:
متاسفانه یکی از نقاط ضعف اینترنت ثابت ایرانسل تعرفه های گران و نبود امکان خرید حجم اضافه است. در این مورد کاری نمیشه کرد.
دوستان کسی در مورد این بسته ( 8 مگابیت نامحدود 30 روزه ) اطلاعی داره ؟
یعنی ترافیک نامحدود با سرعت 8 مگ ماهی 70 تومن ؟
قیمتش به نسبت بقیه طرح های ایرانسل و بقیه TDLTE شرکت های دیگه به صرفه تر نیست ؟
دوستان یه مشکل اساسی با ایرانسل پیدا کردم که مثل اینکه بثره دوستان هم داشتن
قایل های حجیم موقع دانلود میسوزه!!!!
چه جوری این مشکل رو رفع میکنید ؟
80 گیگ بین الملل. 8 مگابیت قفل. برای بازی آنلاین هم مناسب نیست.نقل قول:
استفاده از نرم افزار تغییر آیپینقل قول:
این مشکل از ایرانسله
سلام . برای ساپورت کردن TD - LTE ایرانسل فرکانس 3500 روی باند 42 نیاز هست . مودمی هست با مشخصات روتر بی سیم LTE دی-لینک مدل 4G N300 DWR-M921 که این باند و فرکانس را پوشش میدهد ولی ظاهرا بعضیها خریدن و در دیجی نظر گذاشتن که سیم کارت TD-LTE ایرانسل را باز نمیکنه . میخاستم این مودم را برای سیم کارت TD-LTE خودم بخرم نظرتون چیه ساپورت میکنهه ؟؟؟
اتفاقا من این مودم رو چهار ساله که استفاده میکردم . همین چند روز پیش گذاشتم دیوار و به قیمت ۹۵۰ هزار تومن فروختم . فکر کنم ارزون دادم چون دست دومش در دیوار تا ۱۷۰۰ هم هست ... ضمنا مودم خوبی هست ولی عالی نیست کلید روشن خاموش نداره میزنی پریز استفاده میکنی . سیم کارت معمولی 4G رو هم باز میکنه البته از فرکانس TDLTE انتن میگیره و باید در محدوده ی اون باشی تا اینترنت فورجی همراهم بده ...نقل قول:
دوستان پینگا خراب شده سرعتم کم شده برای شما هم اینطوری شده؟فک کنم بخاطر محدودیت ها و خونه نشینی مردم فشار اومده به شبکه
درود دوست عزیزنقل قول:
برای من هم سرعت به شدت اومده پایین و پینگ بالاست.
من همیشه ساعات خلوت سرعتم از 100 مگابیت پایینتر نمیومد. اما الان 3 هفته اس سرعت فقط روی 20 مگابیت میچرخه و توجه کردم خودشون سرعت رو پایین آوردن.
با پشتیبانی هم تماس گرفتم و اعلام کاهش سرعت کردم اما متاسفانه گفتند چون بین سرعت 1 تا 80 مگابیت تعیین شده دارید دریافت میکنید ما هیچگونه اعنراضی رو نمیپذیریم...
اینم از خدمات ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت ایرانسل....
دوستان سرویس شما هم با اینستاگرام مشکل داره؟ گاهی اوقات اصلا لود نمیکنه تا چند ساعت
با تغییر دی ان اس هم حل نشد.
BCE-IDU-1.2.5-R4 for Atom R9 Indoor (5 dBi) CPEs has been released.نقل قول:
To upgrade UE firmware to BCE-IDU-1.2.5-R4 from Web GUI:
- Log into CPE with username/password.
- Go to System->Version Manager page.
- Click on “Choose File” and select the new firmware.
- Click Submit.
Download: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Notice: There is a known bug in this version where if Scan Mode was set to “Band/Frequency Preferred” prior to the upgrade then Scan Mode will be reset to “FullBand” after the upgrade. This is also a bug in the OMC currently where the indoor CPE will show as offline after a period of time. Once this bug is fixed, this firmware will be available to upgrade to within the Cloud OMC.
Changelog:
کد:==========================
BCE-IDU-1.2.5-R4
--------------------------
New Features:
- Added: New web GUI
- Added: PCI lock function
- Added: Update TR069 parameters to include: MCS, SINR, APN, and PCI Lock
- Added: TR069 is disabled by default when factory settings are reset
- Added: "Allow HTTPs Login from WAN" parameter is enabled by default when factory settings are reset
Bug Fixes:
- Fixed: Cannot resolve DNS after DHCP server is disabled
آپدیت Software مودم Z6000
اینم لینک دانلود آپدیت فریمور ماژول MT421e: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ورژن جدید تر ماژول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من این مشکل رو دارم خیلی ازار دهنده هست :weird:نقل قول: