دون فابيو نروووووووووووو :31:
Printable View
دون فابيو نروووووووووووو :31:
دون فاااااااااااااااااااااااا ببببببببببببببببببببببببب ببببیییییییییییییییییییوو وووووووووووووووووووونقل قول:
ننننننننننننننننننننننننن ننههههههههههههههههههههههه ه
:3: :3: :3: :3: :3: :3: :3:
:37: :37: :37: :37: :37: :37: :37: :37:
از بازي بارسلونا خوشم مي آمد، به همين دليل آمدم
آنري؛ زماني دنبال امضاي استويچکوف مي دويدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ديروز خيل انبوه هواداران بارسلونا در اين شهر بندري منتظر ورود تک خال فرانسوي تيم شان بودند که به تازگي قرارداد خود را با سران باشگاه به امضا رسانده است. پيوستن اين مرد ريزجثه از همين حالا نويد آينده اي درخشان را به تيمي مي دهد که در فصل اخير لاليگا طعم تلخ دوري از قهرماني را پس از مدت ها چشيد. 17 آگوست آنري 30 ساله خواهد شد.
قرار بود يک سال پيش اين انتقال صورت بگيرد ولي آن هنگام به دليل باخت آرسنال برابر بارسلونا در فينال جام قهرمانان اروپا، آنري چنان روحيه خود را از دست داد که پس از خاتمه بازي مثل بچه ها گريه کرد. آنري آن سال به دليل اين شکست نمي توانست با سربلندي باشگاه سابقش را ترک کند به همين خاطر ترجيح داد يک سال ديگر در همانجا بماند، اما ديروز با توجه به آنچه گفته شد همه با اشتياقي دوچندان منتظر حضور اين ستاره تازه وارد بودند.خود بازيکن در مورد اين انتقال مي گويد؛ «من با افتخاراتم به بارسا نمي روم. دليل حضورم در آن تيم يادگيري بيشتر است و اينکه هرکاري از دستم برمي آيد براي آنها انجام بدهم.
زماني را يادم مي آيد که دنبال استويچکوف و روماريو مي دويدم و از آنها پيراهنشان را طلب مي کردم يا مي خواستم حداقل يک امضا به من بدهند. وقتي در آرسنال توپ مي زدم هميشه به خودم مي گفتم اگر از اين تيم بروم فقط به خاطر بارسا خواهد بود. بارسا را هم به دليل سبک بازي، تاريخ پرافتخار، استاديوم نوکمپ و فرانک رايکارد بزرگش انتخاب کرده ام. من با رايکارد رشد کرده ام و بيشترين احترام را برايش قائلم. تمام مردان کاتالان هم براي من محترم هستند.
بازي آنها خيلي شبيه بازي آرسنالي ها است. درست است که در کشور جديدي هستم که زبان آن با انگليس و فرانسه متفاوت است ولي با توجه به چيزهايي که ازشان نام بردم فکر مي کنم انتخابم درست بوده است.»آنري که در سال 1999 در يوونتوس توپ مي زد پس از ترک ايتاليا به مدت هشت سال اين تيم انگليسي را به عنوان باشگاه خود برگزيد. يکي ديگر از دلايلي که او براي ترک اين باشگاه بزرگ عنوان مي دارد احتمال جدايي آرسن ونگر در فصل آتي است؛ «از آن زماني که يادم مي آيد آرسن ونگر در زندگي من موثر بوده است. اما متاسفانه و به دليلي که اصلاً درک نمي کنم او ديروز به من گفت که در خاتمه فصل آينده در مورد ماندنش در آرسنال به هيچ وجه با مسوولان باشگاه صحبت نخواهد کرد. من سال آينده 31ساله مي شدم و نمي توانستم آرسنال را بدون ونگر و ديويد دين (نايب رئيس تازه برکنارشده آرسنال) ببينم.»
آنري ريشه علاقه اش به بارسلونا را در همان دوران نوجواني اش - زماني که در تيم هاي پايه موناکو بازي مي کرد - مي داند. يک بار در فصل 94-93 جام قهرمانان اروپا، بارسلونا و موناکو به مصاف يکديگر رفتند؛ «صحبت بر سر يک تيم گلچين شده از افراد حرفه اي و پرتوان بود. من آن وقت دنبال استويچکوف و روماريو مي دويدم تا پيراهنشان را به من بدهند يا دست کم بتوانم ازشان امضا بگيرم.» فصلي که گذشت براي اين بازيکن مصدوميت هايي را به ارمغان آورد. او با توجه به عواقب ورمي که در عصب سياتيک دچارش بود تا خاتمه بازي هاي آرسنال نتوانست آن بازدهي مورد انتظار را از خودش ارائه دهد. خود بازيکن اميدوار است ظرف دو هفته و يا حداکثر تا زماني که بارسا پس از يک ماه استراحت کارش را آغاز مي کند بتواند به آمادگي مطلوب برسد. يکي از خبرنگاران از او در مورد رونالدينيو، اتوئو و مسي پرسيد که آنري در جواب گفت؛ «رئال مادريد ثابت کرد بدون برخي از بازيکنان کهکشاني اش هم مي تواند قهرمان شود. من بدون توجه به ليست 11 نفره نهايي تمام توانم را به کار خواهم گرفت تا امسال آبي اناري پوش ها به اين مهم دست پيدا کنند. چهار ماه اول زمان خواهد برد تا شرايط باشگاه دستم بيايد.
قصد دارم به حرف هاي همه بازيکنان گوش دهم و فکر مي کنم اين کار لازم است. خوشبختانه توتو (تورام) در کنارم هست. بازي سام (اتوئو) را هم تحسين مي کنم. روني (رونالدينيو) هم در نوع خودش بي نظير است. من اينجا نيامده ام که بگويم در گذشته چه بوده ام. قصدم از پيوستن به بارسا در درجه اول افزودن به آموخته هايم است. اميدوارم که بتوانم با فروتني هرکاري از دستم برمي آيد انجام دهم.»
اخبار نقل انتقالات
چيوو به اينتر پيوست
:Goal کريستين چيوو در آستانه پيوستن به اينتر است. مدافع رومن آ. اس. رم در حالي مصمم به رفتن به اينتر است که باشگاه بارسلونا قرارداد بسيار خوبي را به او پيشنهاد داده بود. چيوو نيز در ابتدا راه کاتالونيا را در پيش گرفته بود ولي در لحظات آخر دست رد به نماينده هاي بارسا زد و راه اينتر را در پيش گرفت. اينتري ها با 9 ميليون پوند پيشنهاد بسيار بهتري از رقيب اسپانيايي خود دادند و به همين دليل در اين داستان برنده شدند. قرار است به زودي اين خبر از سوي طرفين رسماً اعلام شود. اينتري ها قراردادي چهارساله با چيوو امضا خواهند کرد که اين انتقال مي تواند رابطه گرم باشگاه رم و اينتر را گرم تر از گذشته هم بکند. قبل از چيوو هافبک شيليايي اينتر يعني ديويد پيزارو با 4 ميليون پوند قراردادي رسمي و طولاني مدت با رمي ها امضا کرده و از مالکيت اينتر خارج شده بود و حالا چيوو مسير برعکس پيزارو را طي کرده است.
قرارداد ترزگه تمديد شد
:AP ترزگه قراردادش را با يوونتوس تمديد کرد. اين تمديد قرارداد در حالي بود که پيشتر ترزگه جدايي اش از اين باشگاه را حتمي مي دانست. قرارداد جديد ديويد ترزگه نيز سه سال اعتبار دارد و در سال 2011 به اتمام خواهد رسيد. قرارداد قبلي اين مهاجم فرانسوي تابستان سال آتي به پايان مي رسيد و ترزگه به علت عدم توجه کافي مديران اين باشگاه به خود به فکر رفتن افتاده بود که نهايتاً اين قضيه منتفي شد. ترزگه امروز مي گويد؛ «خيلي خوشحالم که اسم خودم را براي چهار فصل ديگر به اسم يوونتوس سنجاق کردم. اين انتخاب يک انتخاب خيلي خوب در زندگي و حرفه ام بود. يووه باشگاهي است که به من همه چيز داده است. مي خواهم اينجا بمانم و بيشتر پيروز شوم.»ژان کلود بلان مديرعامل يووه قبل از اينکه اين قرارداد رسماً منعقد شود ادامه حضور «ترزگل» در تورين را قطعي دانسته بود.
دوئل بر سر اتوئو
آرسن ونگر سرمربى آرسنال همچنان مصمم به امضا قرارداد با ساموئل اتوئو مهاجم كامرونى بارسلونا است.
به نقل از روزنامه گازتا دلو اسپورت، توپچى ها بزرگترين تهديد براى مقامات ميلان به شمار مى روند كه در تلاشند ستاره ملى پوش خط حمله آبى و انارى پوشان را به مبلغ ۲۵ ميليون پوند بخرند.
نمايندگان آرسنال در جريان برپايى تور كوتاه مدت و پس از پايان فصل بارسا در آفريقاى جنوبى با اتوئو تماس گرفتند و به دنبال گفت وگو با اين بازيكن ارزنده در مورد اينكه فصل آينده جايگزين تيه رى آنرى كاپيتان سابق آنها شود، به جذب وى اميدوار شدند.
اين در حالى است كه روسونرى ها نيز به خاطر اينكه قهرمانى اين فصل ليگ قهرمانان اروپا را از آن خود كرده اند، آن را عاملى براى ترغيب اتوئو به انتخاب سن سيرو به عنوان مقصد بعدى اش مى دانند.
اوون جانشين آنرى؟!
مهر - هيأت مديره باشگاه آرسنال از ونگر درخواست كرد براى پر كردن جاى خالى تيه رى آنرى در انديشه جذب مايكل اوون باشد.
آنرى پس از ۸ سال حضور در آرسنال روز شنبه با انعقاد قراردادى به ارزش ۳۲ ميليون دلار به تيم فوتبال بارسلونا پيوست و آرسن ونگر در جست و جوى يك مهاجم تراز اول براى جايگزينى اين بازيكن است.
نيكلاس آنلكا در حال حاضر در صدر فهرست بازيكنان مورد نظر آرسنال است، با اين حال اعضاى هيأت مديره اين باشگاه از ونگر خواسته اند مايكل اوون را به خدمت بگيرد.
در قرارداد مايكل اوون بندى وجود دارد كه طى آن بازيكن حال حاضر نيوكاسل با پرداخت ۹ ميليون پوند مى تواند به باشگاه ديگرى ملحق شود.
اوون در فصل گذشته مصدوم و حاشيه نشين بود و فقط در يك ماه پايانى فصل به صحنه بازگشت اما پس از آن در بازيهاى تيم ملى انگليس حضورى قابل قبول داشته است.
آدريانو ؛ مصمم به ماندن در اينتر
آدريانو بار ديگر تأكيد كرد، مايل به ماندن در اينتر و اثبات ارزش و توانمندى هاى بالايش در اين باشگاه است.
مهاجم ملى پوش و برزيلى جوزپه مه آتزا كه مورد توجه مقامات باشگاه رئال مادريد قرار گرفته است، در مصاحبه اى با خبرنگاران دراين باره گفت: مى دانم كه ماسيمو موراتى، رييس اينتر هنوز به من اعتقاد بسيارى دارد.
مشكلى با هم تيمى هايم ندارم اما حقيقت اين است هر اتفاق كوچك و بى اهميتى كه در باشگاه رخ مى دهد به عنوان يك مشاجره بزرگ در مطبوعات درج مى شود كه در واقع خلاف آن جريانى است كه اتفاق افتاده است.
آدريانو در ادامه افزود: براى اينكه چاق نشوم تمرينات سختى را در برزيل انجام داده ام و مى خواهم بار ديگر همان ستاره سابق اينتر شوم. حرف هاى فوق در حالى ادا شد كه چندين و چند باشگاه معروف اروپايى آدريانو را مى خواهند و او طى فصل گذشته در تعداد قابل ملاحظه اى از بازيهاى اينتر روى نيمكت نشست.
بارسلونا و استخدام يك هافبك جديد
رويترز - «يايا توره» هافبك اهل ساحل عاج باشگاه موناكو فرانسه، با امضاى قراردادى ۴ ساله به استخدام بارسلونا درآمد.۲ طرف معامله از افشاى مبلغ اين قرارداد خوددارى كرده ولى مطبوعات اسپانيا نوشته اند اين نقل و انتقال در ازاى رقمى متجاوز از ۱۰ ميليون يورو صورت گرفته است.يايا كه برادر كوچكتر كولوتوره مدافع جنگنده آرسنال است، دومين بازيكن تازه بارسا پس از نايب قهرمانى اين تيم در فصل اخير لاليگا محسوب مى شود.يايا سال گذشته از المپياكوس يونان به موناكو ملحق شد و كارشناسان آينده بسيار درخشانى را براى وى پيش بينى كرده اند.
اخبار نقل و انتقالات 2
چلسي و ليورپول دكو را زير نظر گرفتهاند
دكو به مقامات بارسلونا هشدار داده چنانچه احساس كند كه وي را نميخواهند نوكمپ راترك خواهد كرد. او گفت: در جايي كه منرا نخواهند، نميمانم. هيچ يك از اعضاي باشگاه سخني دال بر اينكه قرار است نوكمپ را ترك كنم، به من نگفتهاند بر همين اساس اميدوارم در بارسا بمانم. من هر وقت كه با لباس بارسا به ميدان رفتهام، بهترين بازي را براي اين تيم به نمايش گذاشتهام و آنهايي كه تعهد و حرفهايگري منرا در اين باشگاه زير سوِال بردهاند، اساساً نميدانند در مورد چه چيزي دارند صحبت ميكنند.
رقابت رئال و اينتر در مورد توز
سران رئال مادريد با ارائه پيشنهاد بالا به مسوِولان وستهام درصدد كنار زدن رقبا براي جذب توز، مهاجم آرژانتيني اين تيم هستند. به نوشته روزنامه ديلي ميرور، چاپ انگليس مسوِولان رئال مادريد براي انتقال توز به جمع قوهاي سپيد حاضر شدند 30 ميليون پوند معادل 45 ميليون يورو بپردازند. اين در حالي است كه اينتريها نيز خواهان به خدمتگيري اين فوروارد ارزنده هستند.
اسميت در ميدلزبورو
مقامات منچستريونايتد با پيشنهاد 6 ميليون پوندي همتايانشان در ميدلزبورو براي امضاي قرارداد همكاري با آلن اسميت، مهاجم آنها موافقت كردند. گرت ساوتگيت، مربي ميدلزبورو براي متقاعد كردن اسميت براي انتقال به ريورسايد به زودي به فلوريدا سفر خواهد كرد. اسميت در حال حاضر مشغول گذراندن تعطيلات پيش فصلش در آمريكاست اما ساوتگيت مصمم به آوردن اين مليپوش 25 ساله اولدترافورد به باشگاهش است و در نظر دارد بيش از مسوِولان نيوكاسل و ساندرلند كه به شدت به دنبال جذب اين بازيكن سابق ليدزيونايتد هستند، با وي وارد مذاكره شود. سام آلاردايس و روي كين بهترتيب مربيان نيوكاسل و ساندرلند هنوز كتباً علاقهمندي خود به جذب اسميت را تسليم مالكان اين بازيكن ارزنده نكردهاند.
منچستريونايتد در پي تورس
سر الكس فرگوسن، مربي منچستريونايتد كه علاقهمند به امضاي قرارداد با فرناندو تورس، مهاجم اتلتيكو مادريد است قصد دارد با ارائه پيشنهادي جديد براي خريد وي اقدام كند. به دنبال ناكامي مقامات يونايتد براي امضاي قراردادي 10 ميليون پوندي با فابيو كواليارلا، مليپوش ايتاليايي سامپدوريا كه به تازگي به اودينزه پيوسته، اينك فرگوسن چشم اميدش را بار ديگر به تورس دوخته است.مربي كهنهكار شياطين سرخ مدت بسياري است كه تورس را زير نظر گرفته و اين بازيكن ارزنده نيز به خاطر اينكه به رغم خدمات شاياني كه براي اتلتيكو انجام داده اين تيم نتوانسته براي مسابقات اروپايي انتخاب شود، در نظر دارد به باشگاه ديگري ملحق شود.
يووه كماكان در پي ميليتو
يووه هنوز اميدوار است گابريل ميليتو، مدافع ساراگوسا را به دست آورد. رئيس باشگاه يووه در اين زمينه گفت: ميليتو بازيكني است كه به او نياز داريم و فكر ميكنيم بسيار زود در تركيب تيم جا ميافتد. مذاكراتي در اين زمينه با مقامات ساراگوسا انجام دادهايم ولي هنوز به نتيجه نهايي نرسيدهايم اما نوميد نيستيم.
آلبرتو در يك قدميهامبورگ
ديتمار بايرسدورفر و هوب استيونس به منظور انجام مذاكرات نهايي با كارلوس آلبرتو در برزيل به سر ميبرند. سايت اشپيگل با درج خبر حضور ديتمار بايرسدورفر،مدير ورزشي و هوب استيونس، مربي هلندي بندرنشينان در ريودوژانيرو اعلام كرد به احتمال زياد اين بازيكن راهيهامبورگ خواهد شد و از دوم جولاي در اردوي تداركاتي اين تيم حضور مييابد. او بعد از محمد زيدان و ساكه سومين تازه وارد به جمع مردان استيونس هلندي خواهد بود.البته مقامات وردربرمن نيز مصر هستند تا كارلوس را به برمن انتقال دهند.
پاول ندود: يك فصل ديگر
مقامات يوونتوس اعلام كردند پاول ندود يك فصل ديگر براي بانوي پير به ميدان خواهد رفت. جوواني كوبولي، رئيس باشگاه گفت: اعتقاد دارم پاول ميتواند حداقل يك فصل ديگر براي ما بازي كند. او مثل يك باتري است و فقط نياز به شارژ دوباره دارد. ما به او نشان داديم چقدر برايمان اهميت دارد. در كنار همه اينها يووه به تجربه والاي او در فصل بعد كه فصل دشواري براي ما به شمار ميرود نياز دارد.
اریکسون با 9 میلیون پوند به تیم فوتبال منچسترسیتی پیوست
اسون گوران اریکسون طی قراردادی سه ساله به ارزش 9 میلیون پوند به تیم فوتبال منچسترسیتی پیوست.
به گزارش خبرگزاری مهر، اریکسون در حال حاضر به عنوان سرمربی تیم فوتبال من سیتی برگزیده شده اما زمانی این انتخاب علنی می شود که تاکسین شیناترا مالک تایلندی باشگاه انگلیسی، 75 درصد از سهام این باشگاه را به دست آورد.
سرمربی پیشین تیم ملی انگلستان روز گذشته قرارداد خود را با شیناترا منعقد کرد و این باشگاه بزودی وارد بازار نقل وانتقالات تابستانی می شود. در حال حاضر یوسی بنایون از تیم وستهام، اصلی ترین هدف تیم من سیتی در بازار نقل و انتقالات به حساب می آید.
اسون گوران اریکسون را در امر مربیگری تیم منچسترسیتی رولند اندرسون همراهی می کند.
انتقال "كلوزه" به بايرن مونيخ قطعي شد
بالاخره 2 باشگاه وردربرمن و بايرن مونيخ به تفاهم رسيدند تا "ميروسلاو كلوزه"، مهاجم مليپوش سفيد و سبزپوشان راهي مونيخ شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پس از كشمكش چند ماهه مسوولان 2 باشگاه بايرن مونيخ و وردربرمن بر سر انتقال ميروسلاو كلوزه سرانجام، كلاوس آلوفر و همكارنش در برمن به اين نتيجه رسيد كه كوتاه بيايند تا اين مهاجم 29 ساله و مليپوش راهي بايرن مونيخ شود.
آقاي گل جام جهاني قراردادي 4 ساله با سرخپوشان به امضا ميرساند و با اين حساب احتمال جدايي روي ماكاي هلندي از جمع مهاجمان مردان باواريايي افزايش يافته است.
ميرو پنجشنبه در تست ورزشي بايرن حضور مييابد و بعد از امضاي قراردادش كه تا ژوئن 2011 خواهد بود از روز جمعه در تمرينات مردان هيتسفلد شركت ميكند.
سران رئال مادريد پنجشنبه (فردا) در جلسهاي براي تعيين جانشين فابيو كاپلو تصميم خواهند گرفت.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ روزنامههاي اسپانيايي با درج خبر تشكيل جلسه پنجشنبه مسوولان رئال مادريد براي انتخاب سرمربي آينده كهكشانيها شانس فابيو كاپلو را براي ابقا در پستش بسيار خطرناك دانستند.
سرمربي ايتاليايي فعلي كهكشانيها نيز در اين باره گفت:" اگر آنها ميخواهند مرا كنار بگذارند و به اين وسيله مرا آزار دهند بايد بدانند من تا يك سنت آخر دستمزدم را از آنها ميگيرم. چون قرارداد من با رئال تا سال 2008 است."
با اين حساب شانس برند شوستر آلماني را براي حضور در جمع قوهاي سپيد بالا دانست.
سرانجام سوازو به اينتر ميلان پيوست
سهشنبه گذشته جريان عقد قرارداد سران اينترميلان با "ديويد سوازو" با موفقيت انجام شد و اين مهره بر اساس قراردادي 4 ساله راهي جوزپه مهآتزا شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران ايپنا، مدتها بود كه اينتريها در صدد جذب اين مهره 27 ساله بودند كه در اين ميان با رقابت از سوي ميلانيها نيز مواجه شده بودند.
وب سايت باشگاه اينتر تنها به عقد قرارداد مشكي و آبيپوشان با سوازو اشاره كرد و هيچ خبري درخصوص مبلغ قرارداد وي فاحش نشد.
البته ماسيمو سلينو، رئيس باشگاه كالياري اعلام كرد که هفته پيش در خصوص فروش ستاره اين باشگاه با مقامات اينتر به توافق رسيده بود.
گفتني است، سوازو فصل گذشته 14 گل در ليگ به ثمر رساند و كم كم به خطرناكترين مهاجم كشور چكمهاي بدل خواهد شد.
انريكه كرسو" رئيس باشگاه اتلتيكو مادريد از علاقهمندياش به جذب "رافائل ماركس" خبر داده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ کرسو در اين باره اظهار داشت :"باشگاه اتلتيكو به تمام بازيكنان خوب و طراز اول علاقهمند است و قطعا ماركس يكي از همين ستارگان مدنظر ما ميباشد.
"خاوير آخيره"، سرمربي اتلتيكو مادريد نيز تمايل دارد ماركس را كه همچون خود او مكزيكي است به ويسنته كالدرون دعوت كند، اما تنها مشكل موجود اين است كه با مصدوميت كارلس پويول، كاپيتان بارسا هرگونه خروج بازيكنان از نيوكمپ حداقل تا ماه ژانويه به تاخير خواهد افتاد.
"ميشاييل لادروپ" يكي از گزينههاي جانشيني فابيو كاپلو در رئال مادريد است.
به گزارش سرويس فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)،ستاره سابق تيمهاي رئال مادريد و بارسلونا يكي از مهرههاي اصلي براي سرمربيگري در رئال مادريد است و به نقل از دياريو اسپورت با متزلزل شدن جريان انتقال برند شوستر، سرمربي ختافه به رئال مادريد احتمال حضور لادروپ قوت گرفته است.
گفتني است لادروپ كه حدود يك سالي است كه بروندبي دانمارك را ترك كرده درصدر ليست مربيان مدنظر كالدرونt رييس باشگاه مادريد است.
درست هفته گذشته بود كه مذاكرات ميان لادروپ و سران ركرتيوو به بن بست رسيد و اين امكان براي سرمربي دانماركي قوت گرفته كه به باشگاهي بزرگتر بپيوندد.
حديث مفصل زين مجمل
آخرين برنامه نود در فصل 86-85 فوتبال ايران، با گفت وگوي عادل فردوسي پور با حسن بيادي نايب رئيس شوراي شهر و رئيس هيات مديره پرسپوليس به پايان رسيد. اين برنامه مهمان ديگري هم داشت. علي فتح الله زاده مدير جديد استقلال که عصر همان روز دوباره به پست سابق خود بازگشته بود. اين برنامه از آن جهت داراي اهميت است که بينندگان را با مفاهيم ديگري آشنا کرد. نکاتي که ذکر مجدد آنها خالي از لطف نيست؛
- همه چيزمان به هم مي خورد. يعني همان طور که رئيس هيات مديره پرطرفدارترين تيم فوتبال ايران پيش از انتخاب در اين سمت هرگز علاقه اي به فوتبال نداشته، اعضاي هيات مديره ديگر قطب فوتبال ايران، استقلال، نيز بايد واجد همين ويژگي ها باشند.
- واحد شمارش تمرين، «وعده» است، حسن بيادي که از دوستان رئيس جمهور ايران است، توانسته از دوستي خود استفاده کند و ورزشگاه پاس را براي سه وعده (،) تمرين در هفته از جناب احمدي مقدم فرمانده کل نيروهاي انتظامي هديه بگيرد.
- شما مي توانيد براي تمرينات، دو ورزشگاه و حتي بيشتر داشته باشيد. فعلاً قرار است سه وعده تمرين در ورزشگاه پاس انجام شود. براي وعده هاي ديگر هم حتماً در زمان خود تدارک لازم انديشيده خواهد شد.
- مديريت در فوتبال ايران چيزي جز کشف منابع دولتي براي دريافت پول نيست. نايب رئيس پارس خودرو و معاون وزير بازرگاني به اين دليل عضو هيات مديره استقلال شده اند که يک منبع دولتي بيابند و از آن براي استخدام بازيکنان هزينه کنند،
اگر استقلال و پرسپوليس قبلاً از هم بازيکن مي گرفتند به اين دليل بود که مديران دو باشگاه قصد چهره سازي و سپس ترنسفر آنها به خارج داشتند. با توجه به اينکه خارجي ها روزنامه هاي ورزشي ايران را مطالعه مي کنند، با جوسازي مي شود روي آنها تاثير گذاشت اين هم يک نوع بازاريابي است، اگر جاي عادل فردوسي پور بوديم سوال مي کرديم، مثلاً در مورد مهدي هاشمي نسب که جنجالي ترين انتقال يک دهه گذشته فوتبال ايران متعلق به او است، چه اتفاقي افتاد و او به کدام تيم خارجي منتقل شد؟
- ورزشي بودن وظيفه تمام نمايندگان شوراي شهر است. اگر عليرضا دبير و هادي ساعي به دليل سابقه ورزشي براي حضور در شورا انتخاب شدند، حالا شوراي شهر تهران يک مدير باشگاه (حبيب کاشاني دو رئيس هيات مديره (خسرو دانشجو و حسن بيادي) و يک مشاور (حمزه شکيب) به فوتبال ايران معرفي کرده است که پس از حل تمامي مشکلات شهري قصد دارند ريشه مسائل و نقص هاي ورزشي ما را نيز از بيخ بزنند. اين در حالي است که زماني کليد مديريت پست هاي مهم ورزشي را دودستي به مديران صنعتي تقديم مي کردند. در اين راستا آرزومنديم، روزي هم نوبت به ورزشي ها برسد.
- افراد يک دسته سياسي بسيار شبيه به هم صحبت مي کنند. لحن حسن بيادي در مصاحبه با عادل فردوسي پور، همان بود که قبلاً از زبان دوستان جناب بيادي بسيار شنيده ايم؛ در مواجهه با اقتصاددانان، در مصاحبه با روزنامه نگاران و در مکالمه با منتقدان. از اين وحدت رويه لذت ببريد،
- يک مجري کارشناس مثل عادل فردوسي پور بهتر است گزارشش را بکند و کاري به خيلي کارها نداشته باشد والا ممکن است تعطيلي برنامه نود کمي بيشتر طول بکشد. در برنامه دوشنبه شب قرار بود گزارش کاملي از ماجراي تيم پاس روي آنتن برود که از بالا گفتند صلاح نيست. اما اين روند با توجه به افزايش حضور نيروهاي نزديک به قدرت در مرکزيت باشگاه هاي فوتبال ممکن است به اينجا برسد که خطوط قرمز خود را به عرصه تقريباً آزاد فوتبال برسانند.
- اعتماد به نفس داشته باش تا رستگار شوي. مديران جديد پرسپوليس بي هيچ ابايي توپ را به زمين مدير قبلي شليک مي کنند و دستاوردهاي او را زير سوال مي برند.
- يک عضو هيات مديره تيم استقلال مي تواند يک فعاليت کاملاً موازي ديگر نيز داشته باشد. حتماً اول او را انتخاب مي کنند و بعد درباره اينکه آيا شغل مديريت فني اش را رها مي کند يا نه به مذاکره مي پردازند. ظاهراً تلفن منصور پورحيدري در اين چند ماه در دسترس نبود،
- حتي اگر شما يک مدير مشهور ورزشي ايران باشيد و مدام مدرک دکتراي تان از دانشگاه باکو را به رخ بکشيد و هر روز در روزنامه رنگي تان تبليغ دانشنامه فوتبال تان را بکنيد، دست تان با پنج دقيقه حضور در يک برنامه تلويزيوني رو مي شود. شما هيچ تغييري نکرده ايد جناب فتح الله زاده.
- به عقيده مديران جديد مهندس علي آبادي مثل شير پشت استقلال و پرسپوليس ايستاده است. با توجه به اينکه حضرت مولانا مي فرمايد آن يکي شير است آدم مي خورد/ اين يکي شير است کادم مي خورد،
به نظر شما و با توجه به جميع جهات شير مذکور جزء کدام دسته است؟
این مطلب از روزنامه شرق آورده شده است
پیشنهاد می کنم این صفحهرو بخونید مصاحبه با ناصر حجازی و اکبر میثاقیان که در نوع خودش جالبه.کد:http://www.sharghnewspaper.ir/Released/86-04-06/260.htm
خوب ایول کلوزه هم که اومد دیگه سال دیگه بایرن طوفانی به پا میکنه
به همه بایرنی ها تبریک میگم
امیدوارم روی هم نره و بمونه
راستی خبر هایی هم درباره ی انتقال قرضی پودولسکی به بوخوم شنیده میشه
فرازجان همینطوره بایرن امسال میترکونه
فقط اولیور کان
اکتورز جان با اینکه خیلی دوستت دارم و خیلی عزیزی برام ولی یه چیز میگم ناراحت نشو :31:نقل قول:
اگه سه تیم تو دنیا باشه که ازشون بدم میاد اولیش پرسپولیسه و دومیش آرسناله و سومیش بایرن :31:
دلمو شکستی فری جون:13:نقل قول:
من به 2تاش علا قه دارم
پرسپولیس و بایرن
حلا تو طرفدار کجایی بگو شاید منم بدم اومد ازش:46:
والا من تو ایران که آبیم:27: تو تیمای خارجی هم طرفدار تیم خاصی نیستمنقل قول:
از رئال و بارسا و اینتر و میلان و منچستر خوشم میاد :40:
از رئال بدم میادنقل قول:
ازمیلان متنفرم
به بارسا و اینتر منچستر علا قه دارم
چه تفاهمی :11: :10:نقل قول:
صفحات قبلی رو که مرور می کردم کاربرها بیشتر به همین سبک گذاشتن خبر های فوتبالی پست می زدند الان می بینم شماها خیلی علاقه ای به گذاشتن خبر ندارید یا مثلا حسش نیست. حالا تکلیف مارو مشخص کنید که می خواهید به همین چت کردنتون ادامه بدید یا اینکه من ...
(راستش من خیلی ناراحت میشم که اینجا اینقدر زور بزنم کسی توجهی نکنه. البته منظورم این نیست که هی رابراه تشکر کنید منظورم اینه که یعنی شما هم فعالیت کنید)
ممنون دوستدارتون (اسمایل)
سلام دوستان :40:
اسماعیل عزیز خسته نباشی . ممنون از خبرهات .
منم یه چند تا خبر دارم . امیدوارم تکراری نباشه .
منبع خبرهای من سایت Goal.com هست .
من چکیده ی چند خبر رو به اطلاعتون میرسونم .
در مورد انتقال Chivu به اینتر ، سران رم ( Prade ) باز هم
با پیشنهاد جدید بارسا ، از انتقال چیوو به اینتر منصرف شدن .
18 میلیون یورو پیشنهاد جدید بارساست .
گفته شده که تا دیروز تصور میشد چیوو مایل به ترک ایتالیا نیست .
اما با صحبتهای امروز سران باشگاه رم ، احتمال پیوستن این بازیکن به بارسا زیاده .
سران رم 24 تا 48 ساعت وقت خواستن تا روی این پیشنهاد فکر کنن .
و نتیجه ی نهایی و سرانجام چیوو احتمالا تا 24 ساعت دیگه مشخص میشه .
خبر بعدی اینکه Van.Bronckhorst از بارسا به فاینورد رتردام ( زادگاهش ) پیوست .
احتمال پیوستن Roy Makaay به تیم وولفسبورگ .
تلاش آرسنال برای به خدمت گرفتن Obafemi Martins ، مهاجم نیوکاسل .
پیشنهاد 12 میلیون یورویی چلسی ، برای به خدمت گرفتن Malouda ، هافبک چپ
لیون ، و احتمال زیاد قطعی شدن این خرید . و طبیعتا ، جدایی رایت فیلیپس از چلسی .
تلاش سران میلان ( آدریانو گالیانی ) برای بازگرداندن Shevchenko و همینطور ،
تلاش برای جذب Fred ، بازیکن ارزنده ی لیون .
لینک زیر هم تمامی نقل و انتقالات انجام شده تا امروز رو نشون میده .
کد:http://www.goal.com/en/Transfertzone.aspx
موفق و موید باشید
یا حق
:40:
اين ريال هم كه واقعا خسته نباشه اينقدر تو فصل نقل و انتقالات فعاله .....
سلام دوباره
دو عکس از Henry در لباس Barcelona
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
======
آرش جان ، رئال پنج تا تغییر داشته .نقل قول:
اين ريال هم كه واقعا خسته نباشه اينقدر تو فصل نقل و انتقالات فعاله .....
اولیش انتقال J. Woodgate از رئال به میدلزبرو بوده .
دومیش خرید C. Metzelder از برشیا بوده .
سومیش انتقال R.Carlos به فنرباغچه بوده .
چهارمی انتقال Portillo به اوساسونا بوده .
پنجمیش هم انتقال D. López به ویارئال بوده .
==
خبر بعدی هم انتقال C. Abbiati از میلان به اتلتیکو مادرید هست .
موفق باشید
یا حق
آقا اسماعیل و آقا مجتبی دمتون گرم
خدایی من وقت نمیکنم اخباربیارم
متزلدر رو از دورتموند گرفتن نه برشیا:31:نقل قول:
کی میدونه چرا می خواهن کاپلو رو بیرون کنن؟؟؟
انداختن بیرون رفت:21:نقل قول:
اخه چرا؟ ..نقل قول:
ابش با کالدرون تو یه جوب نمیرفت:31:نقل قول:
ونقل قول:
چه باحالید :27: منظور من از نوشتهنقل قول:این بود :11: اصولا بهشنقل قول:
ممنون دوستدارتون (اسمایل)
میگن اسمایل. چون حسش نبود دیگه حالت پیشرفته اینارو بی خیال شدم. من اسمم مهدی ( Mahdi) هست از
اسم اسماعیل هم خیلی خوشم نمیاد
بالاخره کاپلو اخراج شدنقل قول:
سرويس فوتبال جهان ايپنا: هنوز 2 هفته از قهرماني کهکشاني ها در لاليگاي اين فصل نگذشته بود که کالدرون تصميم بر اخراج دن فابيو گرفت.البته توقع اخراج اين سرمربي مي رفت و پردراگ مياتوويچ ، مدير بخش ورزشي باشگاه در گفت و گويي با خبرنگاران اظهار داشت که اين تصميم طي جلسه پنجشنبه گذشته برد اجرايي باشگاه اتخاذ شده است.
کاپلو به رغم آنکه 2 سال ديگر با باشگاه قرارداد داشت، از سوي سران برنابئو برکنار شد و در حالي که در تعطيلات به سرمي برد، براي بار دوم از سوي اين باشگاه اخراج شد.
بار اولي که دن فابيو اخراج شد سال 1997 و پس از قهرماني قوهاي سپيد در لاليگاي آن سال بود.
البته مياتوويچ به علل مشخص اخراج کاپلو اشاره اي نکرد و تنها به اين نکته اشاره کرد که برد اجرايي باشگاه احساس کرده که کاپلو گزينه مطلوب براي ادامه راه با رئالي ها طي چند سال آينده نيست.
وي در اين خصوص ابراز داشت: "تصميم بسيار دشواري بود چرا که اين سرمربي فصل موفقي را براي ما رقم زد. به سختي تلاش کرد اما ما چاره اي نداشتيم."
به نظر مي رسد که بي توجهي هاي کاپلو در آغاز فصل به ديويد بکام و همچنين اجازه خروج رونالدو از سوي وي، در اخراجش بسيار تاثير گذار بوده است.
دراين ميان رامون کالدرون که ديگر اميدي به عقد قرارداد با برند شوستر ندارد، گزينه هايي چون آرسن ونگر، رونالد کومن و ميشائيل لادروپ را براي سرمربيگري در نظر گرفته است.
شوستر" تا پايان قراردادش در ختافه ميماند
مقامات باشگاه ختافه اين شايعه كه با "برند شوستر"، سرمربي تيمشان در مورد فسخ قراردادش با وي به توافق رسيدهاند را تكذيب كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گفته ميشود كه شوستر، سرمربي آلماني ختافه مسوولان اين تيم را راضي كرده است كه پيش از پايان قراردادش با آنها كه تا 12 ماه ديگر اعتبار دارد، اين باشگاه را به مقصد رئال مادريد ترك كند.
با اين وجود آنخل تورس، رئيس باشگاه ختافه در تكذيب اين خبر اعلام كرد: قرار نيست شوستر به باشگاه ديگري برود و تا روز سيام ژوئن سال 2008 يعني آخرين روز از قراردادش با ما سرمربي اين تيم خواهد بود.
اين در حالي است كه رامون كالدرون، رئيس برنابئو نيز در محافل خبري تاكيد كرده است كه براي امضاي قرارداد با هر سرمربي كه با باشگاه ديگري قرارداد دارد، اقدام نخواهم كرد.:21:
(آلان چه حالی دارند رئالی ها ولی خب اگر ونگر بیاد رئال من یکی از طرفدارای رئال خواهم شد)
حالا خبر خوب برای بارسا:
اريك آبيدال" به بارسلونا پيوست
مسوولان بارسلونا بعد از به خدمتگيري "تيه ري آنري" فرانسوي هموطنش "اريك آبيدال" را نيز از ---- به خدمت گرفتند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ آبي و اناري پوشان دومين مليپوش فرانسوي را نيز به جمعشان اضافه كردند. مقامات بارسا بعد از تيه آري آنري كه از آرسنال راهي نيوکمپ شد، اريك آبيدال 27 ساله المپيك ---- كه در پست دفاع چپ توپ ميزند را نيز در ازاي 15 ميليون يورو خريداري كردند.
گفته ميشود قرارداد آبيدال با بارسا 4 ساله است.
اینم نیمه بارسایی:
آماده باش بارسلونا و يوونتوس براي جذب "لمپارد"
"فرانك لمپارد" اعتراف كرد كه بايد در مورد آيندهاش در چلسي بيشتر فكر كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هافبك مليپوش استمفوردبريج در مصاحبهاي با خبرنگاران در مورد آيندهاش در جمع آبيهاي لندن گفت: "دوست دارم در مسابقات پيش فصل در كنار چلسي باشم و همانطور كه پس از فينال جام حذفي گفتم مايلم در اين باشگاه بمانم. اما هنوز هيچ اقدامي در مورد تمديد قراردادم با مقامات انجام نشده و به نظر ميريسد آنها نيازي به ارايه پيشنهاد به من نميبينند.
بنابراين بايد به فكر آينده باشم و در مورد ماندن در استمفوردبريج بيشتر فكر كنم. اي كاش تا پيش از شروع فصل سرنوشت من در اين باشگاه مشخص شود و اي كاش 3 هفته پيش اين كار انجام ميشد، اما اينها فقط در حد آرزوست و هنوز كاري در اين مورد انجام نشده است."
گفتني است؛ مسوولان 2 باشگاه بارسلونا و يوونتوس علاقهمند به همكاري با لمپارد هستند.
حالا رئالی ها ناراحت نشند مثل اینکه اونها هم یکی کارایی می خواند بکنند
پيشنهاد 16 ميليون پوندي رئال مادريد به "روبن"
سران باشگاه رئال مادريد به دنبال به خدمتگيري "آرين روبن"، بازيكن كناري چلسي هستند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از روزنامه ديلي ميل، كهكشانيها آماده ارايه پيشنهادي 16 ميليون پوندي براي امضاي قرارداد همكاري با هافبك مليپوش و هلندي استمفوردبريج هستند.
روبن هنوز قراردادش را با مقامات آبيهاي لندن تمديد نكرده است و اين باشگاه نيز فلوران مالودا، بازيكن باشگاه ---- فرانسه را به عنوان جايگزين مناسبي براي روبن در نظر گرفته اند.
تورس" در راه ليورپول
رافائل بنيتس، سرمربي ليورپول به امضاي قرارداد با فرناندو تورس، ستاره خط حمله اتلتيكومادريد نزديك تر شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مهاجم 23 ساله و پرافتخار فوتبال اسپانيا قرار است براساس قراردادي 20 ميليون پوندي و به علاوه راهي شدن لوئيس گارسيا مهاجم 4 ميليون پوندي ليورپول به اتلتيكو به آنفيلد منتقل شود.
گفته ميشود هنوز قراردادي در مورد پيوستن تورس به جمع سرخپوشان امضا نشده؛ چرا كه انريكو کرزو، رئيس اتلتيكو كه به شدت تحت انتقاد قرار دارد بايد پيش از هر كاري هواداران تيمش را متقاعد به فروختن تورس كند.
با آنكه هواداران اين تيم اسپانيايي نسبت به فروش تورس اعتراض كردهاند، اما منابع آگاه گزارش داده اند كه به زودي امور مربوط به انتقال وي به ليگ برتر به پايان خواهد رسيد.
نراتزوريها دست از سر "شيوو" برنميدارند
"ماركو برانكا"، مدير ورزشي اينترميلان مطمئن است كه پيش از مقامات باشگاه بارسلونا با "کريستين شيوو"، مدافع رم قرارداد امضا خواهند كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ برانكا در مصاحبهاي با خبرنگاران در مورد شيوو اظهار داشت: "ما رضايت شيوو را براي انتقال به جوزپه مه آتزا جلب كردهايم و اميدواريم كه با مسوولان رم نيز به توافق قطعي دست پيدا كنيم."
شيوو دوشنبه گذشته با نراتزوريها ملاقات كرد و گفته ميشود وي به آنها اطمينان داده كه به اين باشگاه ملحق مي شود.
با اين حال مقامات روساي باشگاه رم مخالفت شديد خود را با فروش كريستين شيوو اعلام كردند.
پس از اعلام آمادگي دو باشگاه رئال مادريد و بارسلونا براي خريد كريستين شيوو، روز گذشته مقامات باشگاه رم از دو تيم فوق خواستند كه از اين اقدام خود دست بردارند.
"روزلا سنسي"، مدير باشگاه اعلام كرد به هيچ عنوان قصد ندارد تا مهره كليدي تيم را دو دستي تقديم ساير تيمها كند.
لوچا نو اسپالتي هم از مقامات باشگاه خواسته ترتيبي اتخاذ كند تا اين مدافع رومانيايي همچنان در خدمت جالورسي بماند.
(امیدوارم بره زیادی اشتباه می کنه تو خط دفاع)
روي ماكاي" به فاينورد پيوست
"روي ماكاي"، مهاجم هلندي بايرن مونيخ بعد از 4 سال حضور در اين تيم راهي فاينورد روتردام شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با آمدن "لوكا توني" و "ميروسلاو كلوزه" به بايرن مونيخ، ماكاي 32 ساله كه از سال 2003 پيراهن سرخپوشان باواريايي را بر تن داشت، ترجيح داد تا عزم سفر كند و به وطنش بازگردد.
به نقل از روزنامه تلگراف چاپ هلند، مسوولان هر دو باشگاه بر سر مسايل اساسي توافق داشتهاند و هيچ مشكلي براي اين انتقال وجود نداشته است.
اين مهاجم هلندي كه قراردادش با بايرن تا سيام ژوئن 2008 ادامه داشت، پنجشنبه در تست پزشكي فاينورد شركت كرد و سپس قراردادي 3 ساله با اين باشگاه به امضا رساند.
ماكاي درباره تيم جديدش گفت: "پيشنهادات جالب زيادي داشتم، اما براي من بازگشت به وطنم در اولويت بود. از اينكه به روتردام ميروم، خوشحالم و اميدوارم بتوانم كمكي در جهت كسب موفقيت در اين تيم باشم. من 4 سال عالي را در بايرن پشت سر گذاشتم. براي بایرن آرزوی موفقیت می کنم.
يوونتوس به دنبال جذب كاپيتان اشتوتگارت
بنا به نوشته روزنامههاي پرتغالي مسوولان يوونتوس ايتاليا درصدد جذب فرناندو مايرا، كاپيتان پرتغالي اشتوتگارت هستند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ يك روز پس از آغاز تمرينات اشتوتگارت خبر علاقهمندي مقامات يووه به جذب مايرا، كاپيتان اين تيم آرامش را در اردوي قهرمانان اين فصل بوندس ليگا بر هم زد.
روزنامههاي پرتغالي نوشتهاند يوونتوسيها ميخواهند مايرا را در ازاي 20 ميليون يورو به خدمت بگيرند.
فرناندو مايرا، مدافع مياني اشتوتگارت در اين باره گفت: اينكه در ليگ اسپانيا يا ايتاليا بازي كنم، براي من افتخار بزرگي است، اما اين در گرو رضايت مقامات اشتوتگارت در خصوص جدايي من از تيمشان است.
اين در حالي است كه هورست هلت، مدير اشتوتگارت قبلا اعلام كرده قصد فروش اين پرتغالي ارزنده را ندارند.
منچستريونايتد حاضر به معاوضه "اسميت" با اوون شد
مقامات منچستريونايتد آماده معاوضه "آلن اسميت"، مهاجم تيمشان با "مايكل اوون" همتايش در نيوكاسل هستند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از روزنامه سان، مسئولان اولدترافورد قصد دارند براي به خدمتگيري اوون به علاوه پرداخت 4 ميليون به زاغها، اسميت را نيز راهي سنت جيمز پارك كنند.
از آنجايي كه شايعات بسياري مبني بر اينكه ممكن است اوون با استفاده از قانون جديد فيفا حساب 9 ميليون پوندي خود را با باشگاهش تسويه كند، در جريان استف سران شياطين سرخ در حالت آماده باش قرار دارند تا در صورت جدايي اين مهاجم ارزنده از نيوكاسل وي را خريداري نمايند.
كوپر"، نامزد احراز پست سرمربيگري رئال بتيس
روزنامههاي اسپانيايي از احتمال حضور "هكتور كوپر" آرژانتيني روي نيمكت رئال بتيس به عنوان سرمربي اين تيم خبر دادند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مسوولان رئال بتيس كه به دنبال يافتن سرمربي مناسب براي تيمشان هستند، از قرار معلوم مذاكرات مثبتي را با هكتور كوپر 51 ساله كه سابقه خوبي در مربيگري در لاليگا دارد، داشتهاند. كوپر كه در سالهاي 2000 و 2001، 2 بار موفق شد والنسيا را به فينال ليگ قهرمانان اروپا برساند، سابقه هدايت تيمهاي مثل اينترميلان و رئال مايوركا را نيز در كارنامه خود دارد.
اين خبر را رسانههاي اسپانيايي اعلام كردهاند.
سلام
نقل قول:
راس میگیا :21:
احتمالا بروسیا بوده که من برشیا دیدم :27:
نقل قول:
عجب :31:
شرمنده . آره یادممه اسمت .
توی تاپیک صندلی داغ اسمتو گفته بودی :46:
یادم نبود شرمنده .
:11:
یا حق
هفت بازيكن تيم فوتبال استقلال تهران آزاد اعلام شدند
تهران IranSport.Net - هفت بازيكن فصل گذشته تيم فوتبال استقلال تهران آزاد اعلام شدند. داسيلوا، علي عليزاده، هاشمي زاده، باقر احمدي، علي انصاريان،گيلائوري و سعيد لطفي از جمله بازيكناني هستند كه از سوي كادر فني تيم فوتبال استقلال تهران آزاد اعلام شدند. ناصر حجازي گفته است كه اگر بازيكني علاقه به جدايي دارد، ما نيز مانع او نخواهيم شد.
ناصر حجازي اواخر هفته گذشته از سوي هيات مديره به عنوان سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران برگزيده شد.
وي صمد مرفاوي وصادق ورمزيار را بهترتيب به عنوان دو دستيار خود براي هدايت استقلال درفصل آينده پيشنهاد كردهكهبا موافقت مديرعامل باشگاه مواجه شده است.
قرعهكشي مرحله اول و دوم مقدماتي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا
تهران IranSport.Net - مرحلهاول ودومرقابتهاي فوتبال مقدماتي جام قهرمانان باشگاههاي اروپا، امروز در سوييس قرعهكشي شد.
به گزارش خبرگزاري اسوشيتدپرس از نيون،برنامه اين ديدارها به شرح زير است:
دور اول مقدماتي: ۲۶و ۲۷تيرماه - ۲و ۳مرداد
خزر لنكوران (آذربايجان) - دينامو زاگرب (كرواسي)
آپوئل (- APOELقبرس) - بات (- BATEبلاروس)
شريف (مولداوي ) - رنجرز (اندورا)
هافناريوردور (ايسلند) - تورشاون (جزاير فارو)
نيو سنت (ولز) - ونتسپيلس (لتوني)
پوبدا (مقدونيه) - لواديا تالين(استوني)
اليمپي روستاوي (گرجستان)- آستانا (قزاقستان)
زتا (مونته نگرو) - كوناس (ليتواني)
تامپر يونايتد (فنلاند) - موراتا (سن مارينو)
دودلانگه ( لوكزامبورگ) - زيلينا (اسلواكي)
لينفيلد (ايرلند شمالي) - الفسبورگ (سوئد)
دري سيتي (ايرلند) - پيونيك (ارمنستان)
مارساكس لاك (مالت) - سارايوو (بوسني )
دومزاله (اسلووني) - تيرانا (آلباني)
مرحله دوم مقدماتي: ۹و ۱۰مردادو ۱۶و۱۷مرداد
برنده دري سيتي - پيونيك با شاختار دونتسك (اوكراين)
ستاره سرخ بلگراد (صربستان) با برنده پوبدا - لواديا
رنجرز (اسكاتلند) با برنده زتا - كوناس
دبرسني (مجارستان) با برنده لين فيلد - الفسبورگ
زاگلبي لوبين (لهستان) با استوا بخارست (روماني)
جنك (بلژيك) با برنده مارساكس لاك - سارايوو
برنده نيو سنت - ونتسپيلز با سالزبورگ (اتريش)
برنده المپي - آستانا با روزنبرگ (نروژ)
برنده هافنار يوردور-تورشاونبا برنده بات و آپوئل.
كپنهاگن (دانمارك) با بيتار اورشليم (رژيم صهيونيستي)
برنده دودلانگ - زيلينا با اسلاويا پراگ (جمهوري چك)
برنده تامپر - موراتا با لفسكي صوفيه (بلغارستان)
برنده دومزاله - تيرانا با برنده لنكوران - زاگرب
بشيكتاش (تركيه) با برنده شريف - رنجرز
هاشميان: بازي مقابل تيم غنا، محك خوبي براي مليپوشان فوتبال ايران بود
تهران IranSport.Net - "وحيد هاشميان" مهاجم مليپوش فوتبال ايران گفت: بازي برابر تيم غنا، محك خوبي براي مليپوشان فوتبال كشورمان بود. ديدار با تيم غنا بازي تداركاتي بسيار خوبي براي تيم ملي فوتبال ايران بود.
ملي پوش ايراني تيم هانوفر آلمان به تمرينات سخت جسماني مليپوشان فوتبال ايران درهفتههاي گذشته اشاره كرد و اظهار داشت: همين امر باعث شد تا بازيكنان در نيمه دوم دچار افت بدني شوند.
وي با بيان اين كه بازيكنان ايراني در نيمه نخست عملكرد قابل قبولي را به نمايش گذاشتند، افزود: اين ديدار تدارك مناسبي براي رقابتهاي جام ملت هاي آسيا بود.
مهاجم ايراني تيم هانوفر آلمان خاطرنشان كرد: به نظر ميرسد كادر فني تيم ملي به تمام اهداف خود در اين بازي دست يافتند تا با آمادگي مطلوبي عازم مالزي شوند.
هاشميان در خصوص تعويض خود در پايان نيمه اول گفت: با صلاحديد سرمربي تيم ملي از بازي خارج شدم تا درد كمرم افزايش نيابد.
وي شرايط تيم ملي فوتبال ايران را مطلوب ارزيابي كرد و افزود: در هر بازي بايد با روحيه برد وارد زمين شد، اما نبايد همه چيز فداي پيروزي شود.
مهاجم ايراني تيم هانوفر آلمان در پايان تاكيد كرد: تيم ملي فوتبال ايران اميد اول كسب عنوان قهرماني جام ملتهاي آسياست.
تيم ملي فوتبال ايران خود را براي حضور در مرحله نهايي رقابتهاي جام ملتهاي آسيا كه از اواسط تيرماه جاري به طور مشترك در چهار كشور مالزي، اندونزي، تايلند و ويتنام برگزار خواهد شد، آماده ميكند.
تيم ايران در اين مسابقهها با تيمهاي چين، مالزي و ازبكستان همگروه است.
"اولروم" در الشباب عربستان!
با صحبتهاي صورت گرفته "عرفان اولروم" فصل آينده در الشباب عربستان حضور خواهد يافت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با توافقات صورت گرفته به احتمال فراوان عرفان اولروم فصل آينده در تيم فوتبال الشباب عربستان به ميدان خواهد رفت.
"رضا ترجمان" سرپرست ابومسلم در اين رابطه گفت: پيشنهاد عربستانيها يك ميليارد و چهارصد ميليون تومان است كه مسئولان باشگاه را به فكر واداشته اما با اين حال هنوز چيزي صد درصد نيست.
وي افزود: در صورت توافق نهايي با مسوولان باشگاه الشباب، به جاي اولروم يك مهاجم كارآمد ديگر را جذب خواهيم كرد تا خلاء وي در ليگ هفتم احساس نشود.
گفتني است اولروم با به ثمر رساندن 17 گل در ليگ فصل قبل عنوان آقاي گلي رقابتها را به خود اختصاص داد.
چرنيشف سرمربي شيرينفراز کرمانشاه شد
آرنهاي چرنيشف، سرمربي سابق اسپارتاک مسکو و تيمملي المپيک روسيه هدايت تيمفوتبال شيرينفراز غرب کرمانشاه را در دست گرفت.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ اين مربي روسيهاي پس از مذاکرات نهايي خود با فرمان کريمي، مديرعامل اين باشگاه قبول کرد که هدايت شيرينفراز کرمانشاه را براي ليگ هفتم حرفهاي در دست بگيرد.
گفتني است؛ اميد طيري، دستيار سابق بايرام دوردياف در صنعت نفت آبادان نيز يکي ديگر از دستياران وي علاوه بر ستار همداني خواهد بود.
رحيم رحيميمقدم" در صدر ليست خداحافظي!
اسامي داوران و كمكداوران تأييد شده توسط فدراسيون جهاني فوتبال اعلام شد كه طي آن 7 داور و 9 كمك داور در اين ليست به چشم ميخورند.
به گزارش گروه فوتبال خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ طبق ليست اعلام شده و در جمع داوران بينالمللي فوتبال ايران، "رحيم رحيميمقدم" كه از سال 2000 ميلادي به ليست داوران بينالمللي پيوسته، با 43 سال سن زودتر از ديگران بازنشسته خواهد شد و در جمع كمك داوران بينالمللي نيز اسماعيل صفيري و حسين نجاتي كه 45 ساله هستند، امسال بازنشسته خواهند شد.
(الهی آمین)
سه بازیکن تیم امید غنا مورد توجه پرسپولیس قرار گرفتند
سه بازیکن تیم فوتبال امید غنا که شب گذشته مقابل تیم ملی فوتبال کشورمان به میدان رفتند مورد توجه کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس قرار گرفتند.
به گزارش خبرنگار مهر، مزربان که به تازگی همراه حمید استیلی برای حضور در کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس به تهران آمده است، شب گذشته برای تماشای بازی دوستانه ایران - غنا به ورزشگاه آزادی آمده بود.
این مربی که سابقه حضور در فوتبال آلمان را دارد با تماشای بازی تیم های ایران و غنا چند بازیکن تیم فوتبال امید غنا را مدنظر قرار داده و به کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس معرفی کرده است تا در صورت تمایل اقدام به عقد قرارداد با آنها کنند.
در این زمینه حمید استیلی تصمیم گیرنده اصلی است و در صورت تایید توانایی این بازیکنان با آنها قرارداد امضا خواهد کرد. با جدایی قطعی زیاد شعبو، صلاح حسن و طارق جبان و احتمال خداحافظی الونگ الونگ و روبرت ساها از تیم فوتبال پرسپولیس این تیم می تواند جای خالی آنها را با جذب سه بازیکن خارجی جدید پرکند.
(دیگه پرسپولیس هم پر!! خدا بیامرزدت انصاریفرد)
رکود در فصل نقل و انتقالات تیم های لیگ برتر
خبرگزاری مهر - گروه ورزشی: فصل نقل و انتقالات هفتمین دوره لیگ برتر درحالی از روز دوشنبه هفته جاری آغاز شده است که در بین تیم های تهرانی تنها تیم صباباتری اقدام به ثبت قرارداد بازیکنان جدیدش کرده است.
به گزارش خبرنگار مهر، فصل نقل و انتقالات لیگ برتر از روز دوشنبه چهارم تیرماه آغاز شده است، با این حال از بین تیم های تهرانی تنها صباباتری در این مدت اقدام به جذب بازیکن کرده است.
تاکنون فریدون فضلی از تیم استقلال اهواز و بابک حاتمی از تیم مس کرمان با عقد قراردادی دو ساله به عضویت تیم صباباتری تهران در آمده اند.
تیم های دیگر تهرانی به واسطه مسائل مختلف از جمله تغییر و تحولات مدیریتی، درگیری با مسابقات پلی اف لیگ برتر و... کمتر توفیقی دراین زمینه داشته اند.
با مشخص شدن کادر مدیریتی و مربیگری باشگاه های پرسپولیس و استقلال می توان انتظار داشت طی هفته آینده فصل نقل و انتقالات لیگ برتر در بین تیم های تهرانی رونق بگیرد.
سایپا و پیکان کماکان در حال سبک و سنگین کردند بازیکنان مختلف هستند تا بهترین ها را به جمع خود اضافه کنند. راه آهن نیز با پشت سر گذاشتن بازیهای پرالتهاب پلی اف لیگ برتر قطعا در روزهای آتی تدارک تیمی قدرتمند را در دستور کار خود قرار می دهد.
رکود فصل نقل و انتقالات تیم های لیگ برتری تنها در مورد تهران صدق نمی کند و تیم های شهرستانی نیز هنوز برای ثبت قرارداد بازیکنان جدید خود اقدام نکرده اند. به نظر می رسد اکثر تیم های لیگ برتری در حال مذاکره با بازیکنان مورد نظر خود هستند و هفته آینده می توان شاهد ثبت تعداد بیشتری از قرارداد بازیکنان بود.
فصل نقل و انتقال هفتمین دوره رقابتهای لیگ برتر که از روز چهارم تیرماه آغاز شده است تا روز 17 مرداد ماه ادامه خواهد داشت.
آماده باشيد كه بارساي جديد در راه است
ستاره تازه وارد باشگاه بارسا كه هنوز رسما كارش را با آبي و اناريها آغاز نكرده مدعي است تيم جديدش براي فصل آينده رعب و وحشت را در سراسر اروپا حاكم ميكند.
تيهري آنري مهاجم فرانسوي كاتالانها كه دوشنبه شب گذشته در تست پزشكي نيوكمپ حاضر شده بود با موفقيت در اين مرحله قرارداد نهايي را به امضا رساند و اولين خريد تابستاني بارسلونا نام گرفت.
آنري يك روز پس از عقد قرارداد در كنفرانس خبري حاضر شد و در خصوص تيم آيندهاش به گفتوگو نشست.
تيهري اعتقاد دارد با وجود ستارگاني چون رونالدينيو، ليونل مسي و ساموئل اتوئو كه همگي حرفي براي گفتن در دنياي فوتبال دارند بارسا به قدرت برتر اروپا بدل خواهد شد و همه تيمها را مجبور به تسليم ميكند.
مليپوش فرانسوي نيوكمپ در اين باره گفت: وقتي كه به ليست اسامي بارسا نگاهي بيندازيد و نام من را نيز در نظر بگيريد خواهيد ديد كه با تيم قدرتمند و ترسآوري مواجه هستيد. من به يك تيم فوقالعاده ملحق شدهام و باعث افتخار است كه در لباس بارسا براي تيم خلق فرصت كرده و موفقيت كسب كنم. وقتي بازيكني وارد باشگاه جديد ميشود بايد به چيزهاي زيادي در تيم جديدش دقت كند و تجربه بيندوزد. من 29 سال دارم و تا 30 سالگي فرصت هست كه با زير و بم بارسا آشنا شوم.
بايد با كاپيتان پويول صحبت كنم. همچنين اتوئو، رونالدينيو، اينيستا، ژاوي و بقيه را به صحبت و مذاكره دعوت ميكنم و از ستارگان كهنهكار باشگاه تجربه كسب ميكنم.
آنري با يك مشكل جديد نيز مواجه است و آن هم زبان اسپانيايي است. او كه كاملا به زبانهاي انگليسي و فرانسوي تسلط دارد حال بايد براي فرا گرفتن زبان كاتالانها به آب و آتش بزند.
وي 8 سال در آرسنال بوده و يك سال قبل از آن نيز در يوونتوس توپ زده است. تفنگدار سابق باشگاه آرسنال در ادامه ميافزايد: براي من باعث افتخار است كه زبان اسپانيايي را ياد بگيرم چرا كه براي ايجاد ارتباط به اين زبان نياز دارم، نه تنها در رختكن بلكه در محاورههاي روزمره نيز اسپانيولي گرهگشا خواهد بود. ميخواهم سريعتر با فرهنگ اسپانيا و شهر محل اقامتم آشنا شوم.
آنري در تلاش است كه از همان آغاز ورودش روحيه جنگندگي را در كليه اعضاي تيم تزريق كند.
تيهري همچنين گفت: به نظر من بارسا تنها تيمي است كه طي ساليان متمادي رويه بازياش را تغيير نداده است. آبي و اناريها شگفتآور عمل ميكنند و هميشه سعي دارند تهاجمي وارد عمل شوند و اين مسأله همان خواسته قلبي هواداران نيوكمپ است.
بازيكن سابق توپچيها اعتقاد دارد كه با وجود رونالدينيو، اتوئو، مسي و خود اين ستاره، كاتالانها به قدرت برتر قاره سبز بدل ميشوند و فرصت هر گونه عرض اندام را از تيمهاي ديگر خواهند گرفت.
وي در ادامه ابراز داشت: پيش از آنكه به بارسا بيايم، دقيقا ميدانستم كه چه چيزي ميخواهم. طبيعي است كه باشگاهي چون بارسلونا مهرههاي اين چنيني داشته باشد. البته تصميمات در خصوص انتخاب بازيكن براي تركيب اصلي برعهده خود سرمربي است. در باشگاهي چون بارسا كسي نميتواند توقع داشته باشد كه حتما در پست مدنظرش عرض اندام كند. همه چيز در نيوكمپ تحت قوانين گروهي است و تكروي در اينجا جايي ندارد.
اين صحبتها همه نشان از تعهد بالاي تيهري به نيوكمپ دارد. در كنفرانس خبري و اولين جلسه آشنايي او حدود 30 هزار هوادار جمع شده بودند كه اين رقم بسيار بيشتر از آن رقمي است كه در سال 2003 براي استقبال از رونالدينيو گردهم آمده بودند.
كاتالان تازه وارد در پايان گفت: اين روز را ابدا فراموش نميكنم به هر طرف كه نگاه ميكنم خيل جمعيت را ميبينم كه مشتاقانه گردهم آمدهاند تا از من استقبال كنند.
اين جمعيت همان هواداراني هستند كه تيم را هيچ گاه تنها نخواهند گذاشت. توقع نداشتم اين تعداد جمعيت تنها براي استقبال از من وقت بگذارند. در هر حال از همه ممنونم و به رقيبان اروپايي هشدار ميدهم كه كم كم به فكر بوده و قدرت خود را جمع كنند چرا كه بارساي جديد در راه است.
ایییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییینه!!!!
سفر مدير ورزشي ميلان به برزيل براي مذاكره با "پاتو"
لئوناردو، مدير ورزشي باشگاه ميلان براي امضاي قرارداد با آلكساندر پاتو، بازيكن نوجوان دي پورتو آله گره به برزيل سفر كرده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ لئوناردو قصد دارد پيش از مقامات چلسي پاتو 17 ساله را به خدمت بگيرد.
به پاتو گفته شده است كه اگر به ميلان بيايد ميتواند مثل ديگر بازيكنان برزيلي اين باشگاه شكوفا شود و به روياي دوران كودكياش يعني بازي و تمرين كردن در كنار رونالدو رنگ واقعيت ببخشد.
با اين حال بزرگ ترين مانع بر سر انتقال پاتو به ميلان نداشتن پاسپورت اروپايي است.
كامورانزي" در آستانه تمديد قرارداد با يووه
"مائورو كامورانزي" آماده تمديد قرارداد با مقامات باشگاه يوونتوس است.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ هافبك مليپوش و ايتاليايي يوونتوسي كه چند ماهي است در حال مذاكره با بينكونريها براي تمديد قراردادش با آنهاست، اخيرا ابراز داشت كه در آستانه رسيدن به توافق قطعي براي امضاي قراردادي جديد با اين باشگاه است.
كامورانزي در واكنش به تعريف و تمجيدهاي جوواني كوبولي گيگلي، رئيس يووه اظهار داشت: از رئيس يووه به خاطر گفتن آن الفاظ زيبا در مورد من سپاسگزاري کرده و اميدوارم به زودي قراردادم را با آنها تمديد كنم و پاسخ اين محبتشان به بهترين نحو در ميادن بدهم."
كلاسنيچ" قراردادش را با وردربرمن تمديد كرد
"ايوان كلاسنيچ"، مهاجم كروات وردربرمن يك سال ديگر در اين تيم خواهد ماند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مهاجم 27 ساله سفيد و سبزپوشان برمن كه اين فصل به خاطر مشكل كليهاش روزهاي سختي را گذارند، به رغم داشتن پيشنهادات گوناگون باز هم در برمن ماند.
كلاسنيچ كه قراردادش را تا يك سال ديگر با وردربرمن تمديد كرده، در اين رابطه گفت: "از اينكه باز هم در برمن هستم احساس خوبي دارم. درباره شرايط فيزيكيام هم بايد بگويم روز به روز بهتر ميشوم و مشكل خاصي ندارم."
یک چیزهایی هم در مورد لمپارد و دکو تو سایت گل نوسته بود چون دیکشنری ندارم چیزی نفهمیدم
R10MessiEtoo جان پس منظورت اسمایل بود:31:
اسمت مهدیه
پيشنهاد 20 ميليارد تومانى براى تصاحب پرسپوليس!
باورش سخت است اما صحت دارد. يک مرد 38 - 37 ساله که از اين به بعد او را ابراموويچ وطنى مىخوانيم با واسطه يکى از مديران سابق پرسپوليس به سازمان تربيتبدنى معرفى شده است. ابراموويچ وطنى قصد دارد پرسپوليس و سهامش را يکجا خريدارى کند .او به مسئولان سازمان 2 پيشنهاد ارايه کرده است. يکى پرداخت 10 ميليارد تومان به سازمان و ديگرى پرداخت 10 ميليارد بدهى گذشته اين تيم يعنى 20 ميليارد تومان براى کسى که بخواهد صاحب پرسپوليس باشد، هزينه مىشود. سازمان قصد دارد در صورت نهايى شدن اين پروژه اقتصادى 10 ميليارد تومان را صرف ساخت ورزشگاه پرسپوليس کند. اگر دوست داشته باشيد طى روزهاى آينده در مورد آقاى ابراموويچ وطنى حرفهاى زيادى براى گفتن داريم که قطعاً مورد توجهتان قرار خواهد گرفت، ضمن آنکه آخرين خبر حاکى از آن است که مسئولان سازمان از اين پيشنهاد 20 ميليارد تومانى استقبال کردهاند.
تيمش زيبا بازي نمي کرد
علي استيلي
پردراگ مياتوويچ دلايل برکناري فابيو کاپلو را اعلام کرد. مدير ورزشي رئال در عين حال گفت که هنوز سرمربي جديد اين تيم انتخاب نشده است. مياتوويچ در يک کنفرانس مطبوعاتي طولاني تنها دليلي که توانست براي اخراج مربي ايتاليايي بياورد اين بود که رئال کاپلو جذاب و هيجان انگيز بازي نمي کرد. «روز پنجشنبه جلسه هيات مديره برگزار و در اين جلسه تصميم هاي مهمي براي آينده اين باشگاه گرفته شد. من هم پيش از اين جلسه گزارش فصل پيش را آماده کردم و به آنها دادم. گزارشي همراه با جزئيات. اعضاي هيات مديره نيز پس از خواندن اين گزارش، مصمم شدند براي فصل بعد ديگر با کاپلو ادامه ندهند. البته اين تصميم بسيار دشواري بود. چون که فابيو واقعاً خوب کار کرد و نهايتاً قهرماني ليگ را هم به دست آورده بود. با وجود اين شخصاً تصور مي کنم تصميم درستي گرفته ايم. با وجود اين ما از فابيو تشکر خواهيم کرد براي همه چيزهايي که به ما داده است. او موفقيت بزرگي را به ما تقديم کرد، ولي پيش بيني ما اين است که او شخصي مناسب براي رسيدن به موفقيت هاي در پيش رو نبوده است.» مياتوويچ که در فينال ليگ قهرمانان اروپا در سال1998 تک گل قهرماني رئال مادريد را مقابل يوونتوس به ثمر رسانده و از اين لحاظ محبوبيتي بسيار زياد در ميان طرفداران رئال دارد، درباره ماجراي اخراج کاپلو توضيحاتش را چنين ادامه داد؛ «در سازمان هاي بزرگ مثل ما، شما بايد با توجه به شرايط رفتار کنيد. بله، فصل پيش من فکر کردم کاپلو گزينه مطلوبي براي ما است. پيش او رفتم، پيشنهاد دادم که پذيرفت. فصل گذشته هم با خوبي و بدي هايش با موفقيت و شيريني پايان يافت. بنابراين سياست ما در اين باره اشتباه نبوده. الان اما اوضاع به گونه اي ديگر شده و ما اهداف ديگري را مدنظر داريم.
شرايط فرق کرده و ما بايد يک مسير ديگر را در پيش بگيريم. ضمن اينکه الان هم تصميم هيات مديره باشگاه برکناري فابيو بوده و من به ناچار تابع تصميم هاي آنها هستم. فراموش نکنيد که ما کل فصل گذشته و تمام کارهاي کاپلو را تجزيه و تحليل کرديم. او با تمام فشارهاي رواني فصل گذشته، ما را به قهرماني ليگ رساند.
ولي فکر ما الان اين است که سال بعد همين موقع چند گام جلوتر باشيم. هر مربي دنبال برنامه خاص خودش است. ما اما دنبال کسي هستيم که در چند بعد ما را جلو ببرد و رشد دهد. مسلماً پيروزي هميشه برايمان مهم است، اما به خاطر تاريخ باشگاه ما بايد به دنبال نوع ديگري از فوتبال باشيم. بازي هاي رئال مادريد بايد مثل گذشته براي بيننده ها لذت بخش باشد.» پردراگ مياتوويچ در ادامه صحبت هايش به داستان هاي ده سال پيش رئال نيز اشاره کرد؛ «بگذاريد ماجراي ده سال پيش خودمان در مادريد را برايتان يادآوري کنم. ما قهرمان ليگ شده بوديم ولي فابيو کاپلو تصميم گرفت که به ميلان برگردد. رئال آن موقع مي دانست که چه کار بايد بکند. کسي را آورد که توانست قهرماني ليگ قهرمانان اروپا را هم به دست آورد. حالا هم فکر و سياست ما همين است. البته تصميم هايي مثل اخراج يک مربي موفق مثل کاپلو تصميم هاي بسيار سختي است. ما بايد کاري کنيم که جدايي کسي مثل کاپلو تاثيري روي آينده تيم نگذارد. ضمن اينکه تکرار مي کنم ما به دنبال ساختن تيمي هستيم که تهاجمي باشد و در عين حال تمام جام هاي ممکن را فتح کند. هميشه رفتن هر سرمربي تاثيري اندک بر کل مجموعه مي گذارد ولي هميشه در تاريخ رئال ديده ايم که رفتن بزرگ ترين مربيان هم باشگاه را به دردسر نينداخته است.»
مياتوويچ در عين حال تاکيد کرد که آمدن برند شوستر به جاي کاپلو صددرصد نيست. کسي که هنوز با يک باشگاه ديگر غختافهف قرارداد دارد و شايد همين مساله مانع پيوستنش به رئال شود. «ما يک باشگاه «جنتلمن» هستيم و هيچ وقت اين اشتباه را نمي کنيم که با مربيان تحت قرارداد با باشگاه هاي ديگر مذاکره کنيم. بله مثل برند شوستر، مربيان ديگري هم هستند که مورد توجه ما هستند، ولي ما موظفيم به مربيان و باشگاه هاي ديگر احترام بگذاريم. وقتي که ما عقيده روشني در مورد يک نفر داريم و مشخص است که آن يک نفر مهم ترين کانديداي ما است، ديگر خود آن مربي بايد دست به کار شود و جلو بيايد. خوشبختانه ما الان وقت کافي براي انتخاب بهترين مربي را داريم. دنبال کسي هستيم که ما را در هر تورنمنتي قهرمان کند. الان هم چند نامزد مطرح هستند، ولي به احترام فابيو و آن مربيان نمي خواهم اسمي ازشان ببرم.
شما خودتان مي دانيد مربيان زيادي هستند که دوست دارند رئال را تمرين دهند. بنابراين انتخاب يک سرمربي خوب کار خيلي سختي نيست. براي مثال کسي مثل برند شوستر ويژگي هاي مورد نياز ما را دارد. البته مي دانيم که الان با ختافه قرارداد دارد و مادامي که قرارداد داشته باشد ما وارد مذاکره با او نخواهيم شد. عجله اي هم نداريم.»مياتوويچ در عين حال يادآور شد که هنوز امکان تماس با کاپلو و اعلام خبر برکناري اش فراهم نشده است. «الان که دارم با شما حرف مي زنم، ايشان خبري ندارد. ما مي خواستيم خيلي زود به او اطلاع دهيم، ولي به دلايل فني نتوانستيم. چون فکر مي کنم در تمام مدتي که تلاش کرديم با او تماس بگيريم در هواپيما بود و داشت براي تعطيلات به تبت يا چين مي رفت. بنابراين به پسرش که وکيل پدرش هم هست زنگ زديم و خبر را اعلام کرديم. خودم در اولين فرصت ممکن با فابيو صحبت خواهم کرد.»
پيش از کنفرانس مطبوعاتي مياتوويچ، فابيو کاپلو گفته بود که براي استراحت به تبت يا چين مي رود.:18: ضمناً دن فابيو قبل از رفتن هشدار داده بود که در صورت برکناري از رئال، تمام خسارت مالي ممکن را از اين باشگاه مطالبه خواهد کرد. در همين حال، جانشين احتمالي کاپلو يعني برند شوستر آلماني هنوز وضعيت روشني ندارد. چندي پيش پس از درگيري لفظي شديد ميان مسوولان رئال و ختافه، دست اندرکاران رئال به شوستر خبر دادند که براي آمدن به رئال بايد از سمت فعلي اش در ختافه استعفا کند. شوستر اما از طرفي با مسوولان ختافه دوستي زيادي دارد و از طرف ديگر صددرصد اطمينان ندارد که انتخاب اول رئال خود اوست. بايد ديد شوستر نهايتاً براي رفتن به اين باشگاه بزرگ که به کاخ سفيد فوتبال معروف شده به دو سال خوب خود در ختافه و دوستانش در آنجا پشت خواهد کرد يا نه...
منبع؛ Goal
(خوشحالم که هنوز بین مسئولان تیمهای بزرگ بازی زیبا هم مهمه و فقط جام نیست که یک تیم رو محبوب نگه می داره به نظر من مسئولان رئال کار درستی کردند)
وای ی ی ی ی .. لرزه بر اندامم افتاد:27: :27: :27:نقل قول:
بزار برسه بعد شروع کنه به کری خواندن:27: :27: :27:
"افشين قطبي" يكبار ديگر تيتر نخست روزنامههاي ورزشي ايران را به خود اختصاص داده است اما اين بار به عنوان سرمربي جديد تيم محبوب "پرسپوليس".
در حاليكه قطبي بهعنوان كمك مربي تيم ملي فوتبال كره جنوبي ، خود را براي شركت در جام ملتهاي آسيا آماده ميكند، خبرهاي زيادي نيز در مورد سرمربي جديد تيم پرسپوليس تهران منتشر ميشود اما طبيعتا براساس اين گزارشها از سوي هيات مديره باشگاه پرسپوليس، هنوز هيچ قراردادي امضا نشده است و همه خبرها مربوط به انتصاب افشين قطبي پس از جام ملتهاي آسياست.
بر همين اساس سايت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را با او ترتيب دادهاست كه در آن به نظر ميرسد در حال حاضر تمام توجه قطبي برروي تيم ملي كره است اما وي هميشه از تمايل خود براي خدمت به فوتبال ايران خبر داده است.
قطبي در اين مصاحبه نخواست هيچگونه جزيياتي در مورد خبرهاي مربوط به مربيگري پرسپوليس بگويد.
متن مصاحبه به شرح زير است:
س: اين روزها روزنامههاي ايران مقالات بسياري در مورد حضور جنابعالي در پرسپوليس منتشر ميكنند. نظرتان در اين مورد چيست؟
ج: منتسب كردن نام كسي به موفقترين، قديميترين و بهترين باشگاه ايران مايه خوشحالي است.
س: نظر شمادر مورد خبرهاي مربوط به مربيگري پرسپوليس چيست؟ آيا اين پيشنهاد را پذيرفتهايد؟
ج: در حال حاضر تمام توجه و انرژي من متوجه تيم ملي كره و جام ملتهاي آسياست.
س: پس يك سوال كلي تر ميپرسم. آيا تا كنون به مربيگري در ايران فكر كردهايد؟
ج: قبلا گفتهام كه معتقدم ايران مملو از استعدادهاي درخشان فوتبال در آسياست. فوتبال ايران با شرايط، ديدگاه، آموزش و رهبري مناسب ميتواند به اهداف بزرگي در سطح بينالمللي ، باشگاهي و ملي دست پيدا كند. اميدوارم روزي اين فرصت را پيدا كنم كه به پيشرفت فوتبال ايران كمك كنم.
س: در مورد آمادگي تيم ملي كره براي جام ملتهاي آسيا سخن بگوييد. از چه زماني كادر مربيگري اين تيم رسما آمادگي براي جام ملتهاي آسيا را شروع كردند و اين تيم تاكنون چند مسابقه دوستانه انجام داده است؟
ج: آمادگي اين تيم براي جام ملتهاي آسيا بلافاصه پس از جام جهاني ۲۰۰۶شروع شد. به ما مسووليت تيم ملي و هم تيم المپيك كره براي بازيهاي آسيايي، مرحله مقدماتي و پاياني جام ملتهاي آسيا و بازيهاي المپيك ۲۰۰۸ داده شد. تمامي مسابقاتي كه ما در اين راستا انجام دادهايم بخشي از آمادگي براي جام ملتهاي آسيا بوده است. در سال ۲۰۰۷ما در مجموع ۳مسابقه تداركاتي با تيمهاي ملي يونان، اروگوئه و هلند داشتيم و در هفته آينده دو مسابقه ديگر مقابل عراق و ازبكستان خواهيم داشت.
س: معيار شما براي انتخاب حريف براي يك مسابقه دوستانه چيست؟ ج: ما ترجيح ميدهيم با تيمهايي كه از نظر توانايي، فني، سازماندهي و تاكتيكي متفاوت هستند بازي كنيم چون اين امر به ارزيابي و پيشرفت تيم ما كمك ميكند. هميشه نگرانيهاي مالي و مسائل مربوط به فدراسيونها هم وجود دارد. اين چيزها خارج از كنترل ما مربيان هستند. ما فقط ميتوانيم فهرست مورد نظر خود را به اميد انتخاب يك حريف خود در زمان مناسب ارايه دهيم.
س: وظيفه شما به عنوان كمك مربي تيم ملي كره چيست؟ و اينكه برخي رسانههاي ايران گزارش دادهاند كه شما دستيار دوم "پيم وربيك" هستي. لطفا توضيح بدهيد.
ج: وظايف من حمايت از سرمربي در تمامي مسايل تكنيكي و موارد مربوط به مديريت تيم از جمله انتخاب بازيكنان، ارزيابي حريفان، آماده كردن جلسات تمريني، آمادگي براي هر مسابقه و غيره است. من دستيار اول سرمربي تيم ملي كره هستم. روش مربيگري پيم وربيك در ايجاد يك كادر مربيگري هماهنگ موثر بوده است.
س: شما دو تجربه جام جهاني با تيم ملي كره را داريد اما اولين بار است كه در جام ملتهاي آسيا شركت ميكنيد. چه تفاوتي بين آمادگي براي جام جهاني و آمادگي براي جام ملتهاي آسيا وجود دارد؟
ج: روش ما براي همه مسابقات يكسان بوده است. انتخاب بهترين بازيكنان، ايجاد جوي پيروزي جويانه و بهبود آمادگي بازيكنان در هر جلسه تمريني و مسابقه تداركاتي. با وجود اين، هر رقابتي خصوصيات خودش را دارد.
س: همانند دوره گذشته جام ملتهاي آسيا، يكبار ديگر اين فرصت براي ايران و كره وجود دارد كه در مرحله يك چهارم نهايي با هم ديدار كنند. نظر شما در اينباره چيست؟
ج: اميدوارم اين اتفاق در فينال روي دهد. از نظر من رويارويي دو تيم هميشه يك مسابقه خاص خواهد بود!
س: فكر ميكنيد چه تيمهايي به نيمه نهايي جام ملتهاي آسيا راه پيدا كنند؟
ج: به نظر من ايران، عربستان، استراليا، ژاپن و كره جنوبي ميتوانند به قهرماني برسند. اين پنج تيم توانايي و تجربه قهرمان شدن را دارند. در فوتبال هميشه شگفتي وجود دارد. هميشه يكي از تيمهاي ميزبان شانس اين را دارد كه به نيمه نهايي برسد.
افشين قطبي با توجه به اينكه در هفت سال گذشته با سه مربي بزرگ هلندي همكاري كرده است، شانس زيادي دارد تا سمتهاي خوبي در فوتبال آسيا داشته باشد.
مربيگري پرسپوليس شايد سختترين كار در فوتبال ايران است. در شش فصل گذشته "پروين" دو بار، دو آلماني، يك هلندي، يك كروات و يك ترك هدايت اين تيم را بر عهده گرفتهاند.
در تمامي موارد هر مربي نتوانست بيشتر از يك فصل دوام بياورد. در همين زمان، ما همچنين شاهد تغييرات سالانه در سمت مديرعاملي اين باشگاه هم بودهايم.
پرسپوليس شش سال است كه هيچ قهرماني كسب نكرده است. بسياري از هواداران و بازيكنان اين تيم و همچنين رسانهها منتظرند تا يك سرمربي جديد با ايدههاي جديد در سمت مربيگري اين تيم ببيند. قطبي ميتواند چنين كسي باشد.
قطبي هميشه براي كار در فوتبال ايران ابراز تمايل كرده است. اما بايد ببينيم آيا زمان مناسب براي حضور او در ايران رسيده است. با وجود اين آنچه مسلم است اينكه قطبي گزينه اصلي براي مربيگري محبوبترين باشگاه ايران است.
من با شما به عنوان طرفدار رئال صحبت می کنم یا چلسی؟ اگر رئاله که وضعیتش مشخصه:21: بارسا با این تیم کاملش فرصتی برای تیمهای دیگه باقی نمی گذارهنقل قول:
-----------------------------------------------
"تورس" با 5/26 ميليون پوند در ليورپول
مقامات باشگاه ليورپول در آستانه امضاي قراردادي 5/26 ميليون پوندي با "فرناندو تورس"، مهاجم اتلتيكومادريد هستند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با توافق مسئولان ليورپول و اتلتيكومادريد در مورد پيوستن تورس به جمع سرخپوشان آنفيلد، ديهگو فورلان كه به تازگي از ويارئال به اتلتيكو منتقل شده، ميتواند جايگزين خوبي براي تورس شود.
به احتمال فراوان لوئيس گارسيا نيز براساس قراردادي به ارزش 5/4 ميليون پوند از ليورپول به اين تيم اسپانيايي ملحق خواهد شد، اما اگر اين مهاجم نيز از رفتن به ليگ فوتبال كشورش سرباز زند، قرارداد تورس با سرخپوشان فسخ خواهد شد.
سران آنفيلد اميدوارند طي چند روز آينده قرارداد خود با تورس را كامل كنند.
از آنجايي كه طرف اسپانيايي طي بيانيهاي تاييد كرده است كه با فورلان مهاجم، اسبق منچستريونايتد قراردادي 4 ساله و به ارزش 2/14 ميليون امضا كرده، ترديدي وجود ندارد كه تورس به زودي به ليگ برتر منتقل شود.
شوستر مادريدي خواهد شد
"آنخل تورس"، رئيس باشگاه ختافه به خاطر پيوستن "برند شوستر"، سرمربي آلماني تيمش به رئال مادريد از ادامه همكاري با وي صرف نظر خواهد كرد.
به گزارش سرويس فوتبال جهان ايپنا؛ تورس در مصاحبهاي با خبرنگاران درباره شوستر گفت: "من و شوستر دوستان خوبي براي يكديگر هستيم و دوست ندارم او را وادار به انجام كاري كنم كه مايل به انجام آن نيست. بنابراين به او گفتم ميتواند هر طور كه مايل است تصميمگيري كند و در صورت مذاكره در اين مورد ما ظرف دو دقيقه به نتيجه خواهيم رسيد."
تورس تاكيد كرد: "شوستر تا دريافت پيشنهاد رسمي مقامات برنابئو سرمربي ختافه خواهد ماند."
او در ادامه افزود: "ما از چهارشنبه گذشته تاكنون منتظر تلفن سران كهكشانيها نشستهايم و بعد از اين نيز اين كار را خواهيم كرد. شوستر مجاز است هر كجا كه مايل است، برود و مشكلي با پايان قراردادمان با وي نداريم."
گفتني است؛ از اواسط فصل گذشته لاليگا رامون کالدرون، رئيس باشگاه رئال مادريد که به نظر از عملکرد و رفتار فابيو کاپلو، سرمربي ايتاليايي تيمش ناراضي بود، صحبت هايي در خصوص دعوت از برند شوستر بر زبان آورده بود اما تنها مشکل موجود اين بود که سران ختافه به پايان دادن به قراردادشان با اين سرمربي آلماني تن درنمي دادند.
(با پول همه چیز حله!)
روزنتال" راهي نيوكاسل شد
"ديويد روزنتال"، مدافع مياني پاري سن ژرمن با عقد قراردادي 4 ساله راهي نيوكاسل شد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مدافع مليپوش اهل چك پاري سن ژرمن در ازاي 3/4 ميليون يورو به جزيره منتقل شد تا فصل بعد در جمع زاغها توپ بزند و با پيراهن نيوكاسل به كار خود ادامه دهد.
قرارداد اين مدافع 26 ساله با تيم جديدش تا سيام ژوئن 2011 اعتبار دارد و يكي از بازيكناني بود كه بورسيا دورتموند هم قصد داشت با خريد وي جايگزين مناسبي براي مستلدري كه راهي رئال مادريد شده، يافته باشند.
مورينيو: "ناني"در منچستريونايتد موفق خواهد شد
"خوزه مورينيو"، سرمربي پرتغالي چلسي معتقد است هم وطنش ناني كارنامه درخشاني را در منچستريونايتد خواهد داشت.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ مورينيو در مورد ناني، هافبك سابق پورتو كه به تازگي از اين تيم پرتغالي به منچستريونايتد منتقل شده، اظهار داشت: "آنقدر اين بازيكن ارزنده را ميشناسم كه ميتوانم به جرات بگويم كه او فوتباليستي با استعداد و با شرايط بدني فوقالعاده است.
ناني شانس آورد كه دوران حرفهاياش را در تيم اول اسپورتينگ ليسبون آغاز كرد و مطمئنم كه در كنار شياطين سرخ عملكرد خوبي را به نمايش خواهد گذاشت."
ليورپول، "پاچكو" را از بارسلونا ربود
مقامات باشگاه ليورپول زودتر از همتايانشان در بارسلونا با دني پاچكو، يكي از با آتيهترين بازيكنان نوجوان كاتالانها قرارداد حرفهاي امضا كردند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ پاچكو 16 ساله به خاطر امضاي قراردادي 3 ساله با سرخپوشان آنفيلد از شانس بازي در تيم اول بارسلونا صرفنظر كرد و به پيشنهاد آنها پاسخ منفي داد.
"گارسيا پيمينتا"، سرمربي تيم نوجوانان بارسلونا که شخصا پاچکو را به اين باشگاه وارد كرده، در مصاحبهاي درباره وي گفت: "او مهاجمي جوان اما فوق العاده بود و جزو برترين گلزنان ما به شمار ميرفت. بنابراين رفتن وي به آنفيلد خلا بزرگي را در تيم ايجاد خواهد كرد، اما ديگر كار از كار گذشته است و ليورپوليها موفق شدند او را به طور ناگهاني و غيرمنتظره از چنگ ما دربياورند."
(ای دزدا! خودشون بلد نیستند بازیکن بسازند مال تیمهای دیگه رو می قابند:2: )
"ته وز"بر سر دو راهي منچستريونايتد و آرسنال
مقامات باشگاه آرسنال قصد دارند براي به خدمتگيري "كارلوس ته وز"، مهاجم وستهام روي دست همتايانشان در منچستريونايتد بلند شوند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ "آرسن ونگر"، سرمربي توپچيها ميخواهد مهاجم آرژانتيني چكشيها را كه كمك كرد اين تيم در فصل اخير از خطر سقوط از ليگ برتر نجات پيدا كند، جايگزين "تيه ري آنري"، كاپيتان و مهاجم كليدي سابق تيمش كند كه هفته گذشته به بارسا پيوست.
يكي از نزديكان ته وز درباره وي گفت: "آرسنال جزو متقاضيان سرسخت امضاي قرارداد با تهوز است. چنانچه اين بازيكن مايل به ماندن در ليگ برتر باشد، بين منچستريونايتد و آرسنال يكي را انتخاب مي كند."
گفتني است آرسنال خواهان امضاي قراردادي قرضي و يك ساله با ته وز است و ميتواند بابت حقوق و همچنين حق ثبت اين بازيكن ارزنده مبلغ 9 ميليون پوند هزينه كند.
با اين حال آنها نميتواند با وي قراردادي قطعي به ارزش 28 ميليون پوند به امضا برسانند.
مورينيو: نميخواهم تا 70 سالگي سرمربي باشم
"خوزه مورينيو"، سرمربي چلسي فاش كرد كه تا پيش از رسيدن به سن 60 سالگي از دنياي فوتبال خداحافظي خواهد كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سرمربي 44 ساله آبيهاي لندن كه فعلا قصد ندارد از سمت خود در اين باشگاه كنارهگيري كند، در مصاحبهاي با خبرنگاران در مورد برنامهاي كه براي زمان بازنشستگياش انديشيده، گفت: "به همسرم قول دادهام كه مثل سرالكس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد تا سن 70 سالگي در حرفه سرمربيگري فعاليت نداشته باشم. برهمين اساس تا قبل از 60 سالگي خود را بازنشسته خواهم كرد، اما فعلا به اين موضوع فكر نمي كنم زيرا هنوز كارهاي زيادي مانده كه ميتوانم در اين عرصه انجام دهم."
با آنكه در فصل گذتشته ابهامات بسياري در مورد آينده مورينيو در استمفوردبريج وجود داشت، اما او مصمم به حفظ سمتش در اين باشگاه است و قصد ندارد به تيم ديگري ملحق شود.
او در ادامه افزود: "مطبوعات حداقل 14 سرمربي را به عنوان جانشين من در چلسي معرفي كردند، اما من هنوز در اين باشگاه هستم و قصد ندارم جايي بروم."
مورينيو با ابراز اينكه دوست دارد روزي سرمربي تيم ملي پرتغال شود و فكر ميكند رسيدن به اين هدف امري گريزناپذير است، تصريح كرد: "دوست دارم روزي سرمربي تيم ملي كشورم شوم و معتقدم كه سرانجام روزي فرا خواهد رسيد كه فدراسيون فوتبال پرتغال از من دعوت ميكند كه اين پست را بپذيرم. اين جريان اجتنابناپذير است و حتما رخ خواهد داد."
سرمربي موفق آبيهاي لندن ضمن تكذيب اين شايعه كه مي خواهد مدير فوتبال اين باشگاه شود، در پايان اظهار داشت: "نه تنها علاقهاي به پست مديريت در فوتبال ندارم، بلكه نميخواهم كارشناس فوتبال و يا حتي مدير يك باشگاه شوم و دوست دارم پس از پايان دوران سرمربيگريام به طور كامل از دنياي فوتبال دور باشم."
اشتوتگارتيها از مقامات يووه گلهمند هستند
مقامات اشتوتگارت از اصرار يوونتوس مبني بر جذب "مايرا" و "گومز" بازيكنان اين تيم سخت برآشفتهاند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ بينكونريها سخت اصرار دارند تا فرناندو مايرا، كاپيتان اشتوتگارت و ماريو گومز، مهاجم ارزنده اين تيم را راهي تورين كنند؛ به همين منظور با اين بازيكنان كه هنوز قراردادشان با باشگاه تمام نشده، مستقيما وارد مذاكره شدهاند.
همين موضوع باعث شده تا مسئولان تيم آلماني عصباني شوند. هورست هلت، مدير اين باشگاه در اين باره گفت: "اين رفتار ايتالياييها اصلا قابل قبول نيست. آنها با بازيكنان ارزنده ما وارد مذاكره شدهاند و مي خواهند با اغفال آنها باعث بر هم ريختگي تيم شوند. اگر در برخوردهايشان تجديدنظر نكنند، حتما از آنها به فيفا شكايت خواهيم كرد."
مدافع تيم ملي پرتغال در راه ولفسبورگ
"ريكاردو كاستا"، مدافع مليپوش پورتو در ازاي 4 ميليون يورو قرار است جانشين هوفلند، رئيس خط دفاعي گرگها شود.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ با جدايي "كوين هوفلند"، مدافع با تجربه ولفسبورگ از اين تيم مسئولان گرگها درصدد يافتن جايگزين مناسبي براي او بودند كه بالاخره ريكاردو كاستا، مدافع 26 ساله تيم ملي پرتغال و باشگاه پورتو اين كشور را گزينهاي مناسب يافتند.
صحبتهاي اوليه انجام شده و فقط جزييات اين قرارداد مانده است.
كاستا در ازاي 4 ميليون يورو راهي آلمان خواهد شد تا بعد از حضور در تست پزشكي ولفسبورگ به اردوي آمادهسازي اين تيم در اتريش بپيوندد.
كاناوارو" در اسپانيا ميماند
مدير برنامههاي "فابيو كاناوارو"، مدافع ايتاليايي رئال مادريد اعلام كرد كه موكلش قصد دارد فصل آينده در اسپانيا بماند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ "گاتانو فدله"، مدير برنامههاي مرد سال فوتبال جهان در گفتوگويي با وب سايت آفاريتالياني اظهار داشت: "فكر نميكنم اخراج كاپلو آينده كاناوارو را تغيير دهد و دليلي هم براي اين مسئله نميبينم.
اين دو مقوله كاملا جدا از هم هستند. البته كاناوارو علاقه زيادي به سرمربياش داشت و كاپلو بود كه او را به رئال دعوت كرد. اخيرا مقالهها و اخبار مطبوعات را مطالعه كردهام و در خصوص اخراج كاپلو و تمايلش براي ادامه با كهكشانيها چيزهاي زيادي خواندم. كاپلو دوست داشت در كنار رئال مادريد در ليگ قهرمانان بدرخشد، اما هيچ فرصتي به او ارايه نشد."
روبينيو: از اخراج "كاپلو" متعجب نشدم
"روبينيو" برزيلي اظهار داشت كه ابدا از اخراج "فابيو كاپلو"، سرمربي سابق رئال مادريد متعجب نشده است.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ به رغم اعتراض هواداران در خصوص اخراج سرمربي كه پس از 4 سال اولين عنوان قهرماني را براي كهكشانيها به ارمغان آورده بود، سران رئال تصميم گرفتند كه جايگاهي براي دن فابيو در برنامههاي آتي باشگاه اختصاص ندهند.
روبينيو در خصوص اخراج سرمربي ايتاليايي گفت: "اين تغيير و تحولات كاملا عادي و طبيعي است. هنوز نميدانم که آيا مقامات باشگاه براي كاپلو جانشيني يافتهاند يا خير.
بايد به خاطر داشت كه اخراج سرمربي تنها تصميم يك نفر نبوده بلكه كل اعضاي كادر اجرايي در بركناري فابيو سهيم بودند."
تلاش حيرتانگيز ليورپول براي جذب هاينزه
مقامات باشگاه ليورپول قصد دارند براي به خدمتگيري "گابريل هاينزه" مدافع منچستريونايتد تلاش كنند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ و به نقل از ديلي ميل، مسوولان سرخپوشان آنفيلد ميخواهند با ارائه پيشنهادي بالاتر از 6 ميليون پوند از رئال مادريد پيشي بگيرند و زودتر از آنها با ستاره آرژانتيني خط دفاع شياطين سرخ قرارداد همكاري به امضا برسانند.
با آنكه شانس كهكشاني ها براي تصاحب هاينزه بيشتر از يوونتوس است اما از آنجايي كه اين بازيكن ارزنده با امضاي قرارداد با آنفيلد ميتواند در ليگ برتر بماند، شانس ليورپول براي پيروزي در اين رقابت بيشتر است.
با آنكه رافائل بنيتس سرمربي سرخپوشان به شدت علاقهمند به امضاي قرارداد با هاينزه است اما گفته ميشود سران يونايتد مايل به فروختن وي به يكي از رقبايش سرسختشان در ليگ برتر نيستند.
درهاي رئال مادريد به روي "ره يس" باز است
"خوسه آنتونيو ره يس"، بازيكن كناري آرسنال ممكن است قرارداد قرضياش با رئال مادريد را قطعي كند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ به نظر ميرسد كه ره يس با زدن 2 گل براي رئال در آخرين روز از مسابقات لاليگا كه باعث پيروزي 3 بر يك اين تيم مقابل مايوركا و ثبت اولين قهرماني كهكشاني ها از سال 2003 تاكنون شد، پس از پايان قرارداد قرضياش با قوهاي سفيد در برنابئو بماند.
"پجا مياتوويچ"، مدير ورزشي رئال در مصاحبهاي با خبرنگاران درباره اين مليپوش اسپانيايي تيمش اظهار داشت: "ره يس به ما كمك كرد تا قهرمان ليگ شويم. او بازيكن فوقالعادهاي است و اين احتمال وجود دارد كه در كنار ما بماند."
آنچلوتي به دنبال جذب "پاتو"
"كارلو آنچلوتي" سرمربي ميلان از علاقهاش به بازي "آلسكاندر پاتو" مليپوش نوجوان دي پورتو آلگره خبر داد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ از پاتو 17 ساله كه يكي از بازيكنان مدنظر مقامات چلسي است و قهرماني كوپا ليبرتادورس و جام جهاني فصل گذشته اين دوره را در كارنامه دارد، به عنوان كاكاي آينده نام برده ميشود.
آنچلوتي در اين باره اين بازيكن با آتيه گفت: پاتو بازيكني بسيار جوان است اما ما تنها باشگاه مطرحي نيستيم كه به دنبال تصاحب اين بازيكن هستيم.
خيليها از وي به عنوان كاكاي آينده ياد ميكنند اما بهتر است زياد در مورد وي غلو نكنيم.
دروگبا: فعلا نميتوانم با چلسي قرارداد تمديد كنم
"ديديه دروگبا" مهاجم چلسي با ابراز اينكه نميداند فصل آينده در استمفوردبريج خواهد ماند يا خير مقامات آبيهاي لندن را شوكه كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ ستاره 29 ساله و ساحل عاجي خط حمله چلسي در مصاحبهاي با روزنامه سان درباره آيندهاش در اين باشگاه گفت: از من پرسيده ميشود كه آيا پس از تعطيلات به چلسي باز خواهم گشت؟ بايد بگويم ممكن است اما هر وقت كه آماده شدم.
عاشق ليگ انگليس هستم و عجلهاي براي ترك اين ليگ ندارم.
اما نميتوانم از همين الان بگويم كه فصل آينده نيز در ليگ برتر خواهم ماند يا خير من در كنار چلسي به سختي تلاش كردم و خوشحال ميشدم در كنار اين تيم ليگ قهرمانان اروپا را نيز به دست ميآوردم با اين حال بهتر است ببنيم در آينده چه اتفاقي رخ خواهد داد.
دروگبا كه 33 گل را در بازيهاي فصل گذشته آبيها به ثبت رساند هنوز در مورد ماندن در چلسي يا ترك اين باشگاه به مقصد ليگ ايتاليا يا اسپانيا تصميم نگرفته است. او در ادامه افزود: من در سخت ترين دوراهي دوران حرفهايام قرار دارم. و هنوز نميدانم بايد در استمفوردبريج بمانم يا بايد از اين جا بروم؟
اما دوست دارم به ليگي جديد بروم و فوتبال خارج از جزيره را نيز تجربه كنم.
يوونتوس: ساراگوسا بايد قيمت "ميليتو"را كاهش دهند
"جوواني كوبولي گيگلي" رئيس باشگاه يوونتوس فاش كرد چنانچه مقامات رئال ساراگوسا خواهان فروش گابي ميليتو به آنها باشند بايد قيمت وي را كاهش دهند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ گابولي گيگلي در مصاحبهاي با خبرنگاران در مورد ميليتو گفت: ما به يك مدافع مياني نياز داريم. بر همين اساس در مورد ميليتو با مسوولان ساراگوسا وارد مذاكره شدهايم اما فاصله بسياري ميان مبلغ مورد نظر ما و قيمتي كه آنها براي اين بازيكن تعيين كردهاند وجود دارد.
بنابراين تا آنها قيمت را كاهش ندهند ما نميتوانيم با ميليتو قرارداد امضا كنيم.
مذاكره رسمي مقامات نيوكاسل با "ادميلسون"
مقامات باشگاه نيوكاسل يونايتد براي به خدمت گيري "ادميلسون" مدافع بارسلونا با همتايانشان در نيوكمپ وارد مذاكرات رسمي شدند.
به گزارش گروه فوتبال جهان خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)؛ سام آلارديس، سرمربي تونها با هدف امضاي قرارداد با ستاره برزيلي خط دفاع آبي و اناريپوشان كه قهرماني جام جهاني را در كارنامه دارد به بارسلونا سفر كرده است.
پس از اينكه "خووان لاپروتا" رئيس بارسا مجوز مذاكره مسوولان نيوكاسل با اين بازيكن ارزنده را صادر كرد، پسر فردي شفرد مدير و استعدادياب ارشد زاغها نيز به آلادريس پيوستند.
به رغم اينكه ادميلسون يك سال ديگر با بارسا قرارداد دارد اما آنها مطمئن هستند ميتوانند فري را به بهايي اندك خريداري كنند و به مرسي سايد ببرند.
لمپارد پیشنهاد چلسی را رد کرد
فرانک لمپارد پیشنهاد باشگاه چلسی مبنی بر دریافت بیشترین دستمزد هفتگی را نپذیرفت.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیوز آو ذ ورلد، هافبک میانی تیم فوتبال چلسی چنانچه پیشنهاد مسئولان استمفورد بریج را می پذیرفت رکورد دریافت بیشترین دستمزد هفتگی باشگاه چلسی را از آن خود می کرد. در حال حاضر میشاییل بالاک و آندری شوچنکو با دریافت دستمزد هفتگی 121 هزار پوند، بیشترین دستمزد را در میان بازیکنان چلسی دریافت می کنند.
برپایه این گزارش، درحالی که تنها 40 روز به آغاز رقابت های فصل جدید لیگ برتر باقی مانده ، لمپارد از پذیرفتن پیشنهاد جدید مسئولان چلسی سر باز زده و با توجه به اینکه کلودیو رانیه ری سرمربی پیشین چلسی و حال حاضر یوونتوس نسبت به جذب او ابراز علاقه کرده، شائبه حضور این بازیکن در دل آلپی افزایش پیدا کرده است.
مالودا بر سر دو راهي چلسي و ليورپول
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فرانسه و عضو تيم ---- از دو تيم انگليسي چلسي و ليورپول انگليس پيشنهاد دريافت كرده است.
به گزارش خبرگزاري فارس، اين بازيكن 27 ساله به روزنامه فرانسوي "له پروگس " گفت: در حال حاضر دو تيم چلسي و ليورپول مرا مي خواهند و مشغول بررسي شرايط هستم.
وي افزود: هنوز در اين باره تصميم مشخصي نگرفته ام؛ اما ترجيح مي دهم به چلسي بروم، چراكه با مورينيو(سرمربي چلسي) صحبت كرده ام و حمايت كامل او را دارم.
وي افزود: بي شك از ---- جدا مي شوم و اين مسئله را به اطلاع مديران باشگاه رسانده ام.
بر اساس گزارش منابع خبري، باشگاه ---- براي فروش اين بازيكن مبلغ 17 ميليون پوند را در نظر گرفته است.
اين تيم چندي پيش "اريك ابيدال " را به تيم بارسلونا اسپانيا منتقل كرد.
آرسنال براي جذب اتوئو اقدام مي كند
خبرگزاري فارس: مسئولان باشگاه آرسنال انگليس قصد به خدمت گيري مهاجم كامروني تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا را دارند.
به گزارش خبرگزاري فارس، روزنامه سان انگليس در گزارشي نوشت، باشگاه آرسنال كه دو هفته قبل تيه ري هانري را به بارسلونا داد، مي كوشد ساموئل اتوئو را به عنوان بازيكن جانشين جذب كند.
در ادامه اين گزارش آمده است: باشگاه آرسنال به خريد مهاجمي همانند اتوئو نياز دارد؛ زيرا بعد از فروش هانري، بدون فوق ستاره شده است.
هنگام انتقال هانري به بارسلونا، مقامات باشگاه آرسنال تمايل خويش را براي بخدمت گيري اتوئو اعلام كردند و حال مي كوشند اين بازيكن را جذب كنند.
بر طبق اين گزارش، مهاجم كامروني با حضور هانري در بارسلونا تمايلي براي ادامه حضور در نيوكمپ نداشته و اين مساله مي تواند انتقالش را به تيمي ديگر از جمله آرسنال تسريع بخشد.
آرسن ونگر، سرمربي فرانسوي آرسنال علاقه زيادي به نوع بازي اتوئو دارد و از مديران باشگاه خواسته تا اين بازيكن را بخدمت گيرند.
روزنامه سان به اين نكته اشاره كرده است كه باشگاه انگليسي طي روزهاي آتي پيشنهادي خيره كننده بالغ بر20 ميليون پوند براي جذب مهاجم كامروني به باشگاه بارسلونا ارائه خواهد كرد.
(کجای 20 میلیون پوند خیره کننده اس؟!! عمری دادا)
تلاش هاي ميلان براي جذب شوچنكو ادامه دارد
خبرگزاري فارس: رئيس باشگاه آث ميلان ايتاليا از ادامه تلاش ها براي بازگرداندن مهاجم اوكرايني به سن سيرو خبر داد. به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، سيلويو برلوسكوني در گفت و گو با روزنامه "گازته دلو اسپرت " ايتاليا اظهار داشت: باشگاه ميلان دست از تلاش براي جذب شوچنكو بر نداشته است.
وي گفت: بازار شايعات عليه ما گسترده شده و برخي عنوان مي كنند، ميلان از فكر خريد شوچنكو منصرف شده است؛ اما بازيكن شماره يك من كماكان آندره شوچنكو است.
برلوسكوني افزود: رومن آبراموويچ، رئيس باشگاه چلسي براي فروش اين مهاجم پول زيادي طلب مي كند.
وي تصريح كرد: شوچنكو براي پيوستن به ميلان مشكلي ندارد و مطمئنم بهترين بازيكن براي بازي در كنار رونالدو است.
رئيس باشگاه ميلان خاطرنشان ساخت: در صورتي كه اين انتقال انجام نشود، براي جذب آدريانو، مهاجم تيم اينترميلان تلاش خواهيم كرد.
رئال تولدو را براي جانشيني كاسياس ميخواهد
خبرگزاري فارس: فرانچسكو تولدو، دروازهبان تيم فوتبال ايتاليا احتمال دارد به رئال مادريد اسپانيا ملحق شود.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، باشگاه رئال مادريد قصد دارد براي ايگر كاسياس، دروازهبان شماره يك تيمش جانشين شايستهاي استخدام كند.
رئالي ها براي اين منظور در قدم نخست تولدو را در نظر گرفته اند.
اين باشگاه از زمانيكه ديگو لوپز، دروازه بان شماره دو خود را به خاطر انتقال به تيم رئال مادريد از دست داده، سخت در تكاپوي يافتن دروازه بان ذخيره مطمئني است.
پاسكولين، مدير برنامههاي دروازهبان سابق تيم ملي ايتاليا تاييد كرد، باشگاه رئال تماس ها و مذاكرات اوليهاي با اين دروازهبان 35 ساله را برقرار ساخته است.
پاسكولين گفت: تولدو در تيم اينتر ميلان ايتاليا نيز بعد از جوليو سزار، دروازه بان دوم تيم محسوب مي شود. اگر او بعد از شش سال حضور در اينتر، اين تيم را ترك كند، در آنصورت ميلان خود با مشكل دروازه بان دوم روبرو مي شود كه اين نيز براي انتقال تولدو به رئال،ايجاد دشواري مي كند.
فورلان از ويارئال به آتليتكو مادريد ميرود
خبرگزاري فارس: ديگو فورلان، مهاجم تيم فوتبال اروگوئه، تيم ويارئال اسپانيا را ترك كرده و به اتلتيكو مادريد ميپيوندد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، اين مهاجم اروگوئهاي اعلام كرد، از عضويت ويا رئال خارج شده؛ اما فوتبال اسپانيا را ترك نكرده است چرا كه به تيم آتليتكو مادريد مي پيوندد.
در پي انتشار اظهارات فورلان، منابع خبري عنوان كردند، مهاجم اروگوئهاي كه در سال 2005 حتي در آستانه انتقال به تيم سويا قرار گرفته بود، بابت انتقالش بايستي 21 ميليون يورو بپردازد.
پس از خروج فورلان، احتمال انتقال فرناندو تورس از اتلتيكو مادريد قوت گرفته زيرا گفته مي شود راه تيم انگليسي ليورپول را در پيش خواهد گرفت.
رئال مادريد به امرسون رضايتنامه ميدهد
خبرگزاري فارس: باشگاه رئال مادريد اسپانيا به امرسون اعلام كرد، به اين بازيكن رضايت نامه ميدهد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، امرسون كه آگاه شده در آينده نقش كليدي در رئال مادريد نخواهد داشت، در پي ترك اين تيم است.
بعد از برخي مذاكرات، باشگاه رئال به گيلمار ولوس، مدير برنامه هاي امرسون اطلاع داد اين باشگاه رضايت نامه اين بازيكن را حاضر كرده است.
ولوس گفت: رئال به ما اطلاع داده به بهترين نحو ممكن رضايت نامه امرسون را در اختيارش قرار مي دهد.
در مورد اين هافبك 31 ساله گفته مي شود، وي مذاكرات پنهاني با باشگاه آث ميلان ايتاليا داشته است؛ اما آدريانو گالياني، نايب رئيس باشگاه ميلان اين اواخر اظهار داشت باشگاهش خيال ندارد براي فصل بعد هافبك استخدام كند.
پورتسموت خواهان حضور ماكله له شد
خبرگزاري فارس: بازيكن فرانسوي تيم فوتبال چلسي انگليس از تيم پورتسموث پيشنهاد بازي دريافت كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، كلود ماكله له كه يك فصل ديگر با تيم چلسي قرارداد دارد، از سوي مسئولان تيم پورتسموت انگليس نيز پيشنهاد بازي دريافت كرد.
اين در حالي است كه وي از ابتداي فصل نقل و انتقالات با پيشنهاد از سوي تيم هاي ويا رئال اسپانيا و پاري سن ژرمن فرانسه روبرو شده است.
ماكله له كه براي ترك چلسي از خود تمايل زيادي نشان مي دهد، اظهار داشت پيشنهاد تيم پورتسموت را بررسي مي كند.
وي به دليل اختلافات با خوزه مورينيو، مربي پرتغالي چلسي، مايل به ترك اين تيم لندني است.
گالياني: كاسانو را به آث ميلان مي آوريم
خبرگزاري فارس: نايب رئيس باشگاه آث ميلان ابراز اميدواري كرد كه براي فصل آينده آنتونيو كاسانو براي روسونري ها بازي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت فوتبال ايتاليا، مسئولان تيم فوتبال آث ميلان علاقه زيادي به آنتونيو كاسانو دارند و مذاكرات مقدماتي براي انتقال وي به تيم خود را آغاز كرده اند.
آدريانو گالياني در اين زمينه تصريح كرد: با احترام به تمامي تيم ها، براي جذب رونالدينييو و ساموئل اتوئو به مسئولان تيم بارسلونا پيشنهادمان را ارائه كرديم؛ اما آنها هيچ تمايلي به فروش ستاره هاي تيمشان ندارند.
وي افزود: علاوه بر بازيكنان تيم بارسلونا قصد داشتيم با جلب رضايت مسئولان چلسي بار ديگر شوچنكو را به سن سيرو برگردانيم؛ اما با نارضايتي آنها اين اتفاق رخ نداد.
گالياني تاكيد كرد: كاسانو بازيكني است كه به جذب وي تمايل داريم و دوست دارم در صورت توافق نهايي مهاجم ايتاليايي به ميلان ملحق شود.
نايب رئيس باشگاه اظهار داشت: بدون شك كاسانو با انتقال به آث ميلان مي تواند بار ديگر توانايي هايش را در مسابقات كالچيو به نمايش بگذارد و در سن سيرو پيشرفت خواهد كرد.
لادروپ هدايت ختافه را به عهده مي گيرد
خبرگزاري فارس: باشگاه ختافه اسپانيا درصدد است مايكل لادروپ را به عنوان سرمربي استخدام كند.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، باشگاه ختافه در صورتي كه برند شوستر، مربي آلماني خود را به خاطر همكاري احتمالي با تيم رئال مادريد از دست دهد، لادروپ را به عنوان جانشين استخدام خواهد كرد.
اين مربي دانماركي اينك مورد توجه باشگاه "ركرتيوو ولوا" از ليگ اسپانيا نيز قرار دارد.
گفته مي شود باشگاه ختافه اكنون منتظر است تا تكليف انتقال شوستر به تيم رئال مادريد مشخص شود و در نشستي مطبوعاتي، لادروپ را به عنوان سرمربي جديد معرفي كند.
سويا به دنبال جذب پديده تيم ملي جوانان آلمان
خبرگزاري فارس: فاتح رقابت هاي جام يوفا خواهان جذب پديده تيم ملي زير 21 ساله هاي آلمان شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت اخبار فوتبال جهان، باشگاه سويا اعلام كرد در پي جذب كوين بواتانگ، عضو تيم هرتابرلين و تيم ملي زير 21 ساله هاي آلمان است.
براساس اين خبر مذاكرات ميان دو باشگاه سويا و هرتابرلين براي جذب اين بازيكن آغاز شده و پيش بيني مي شود به نتيجه برسد.
بازيكن آلماني در اظهارات خويش از انتقال به فوتبال اسپانيا استقبال كرده است.
اين بازيكن تا سال 2009 با هرتابرلين قرارداد دارد و باشگاه سويا براي جذب وي بايد رقمي بالغ بر 2 تا 3 ميليون يورو هزينه كند.
امید روانخواه با استقلال تهران به توافق رسید
امید روانخواه هافبک جوان تیم فوتبال فجرسپاسی با مسئولان باشگاه استقلال به توافق رسید و بزودی قراردادی دو ساله را با این تیم به امضا می رساند.
به گزارش خبرنگار مهر، در پی مذاکرات این هافبک جوان تیم فوتبال امید کشورمان با مسئولان باشگاه استقلال طرفین به توافق رسیدند تا وی قراردادی دو ساله را با آبی پوشان به امضا برساند.
مذاکرات نهایی در این زمینه انجام شده است و روانخواه پس از تسویه حساب با باشگاه فجرسپاسی طی هفته جاری با استقلال قرارداد می بندد.
او در فصل نخست همراهی خود با تیم فوتبال استقلال سقف قرارداد تعیین شده برای بازیکنان را دریافت می کند و در صورت ارائه بازی های قابل قبول رقم آن در فصل دوم افزایش خواهد یافت.
دبیرکل فدراسیون فوتبال در گفتگو با مهر : حتی یک ریال هم به غنا نمی دهیم / به فیفا شکایت کرده ایم
مهدی محمدنبی تاکید کرد فدراسیون فوتبال ایران به دلیل خلف وعده غنایی ها حاضر نیست حتی یک ریال بابت حضور در تهران به آنها بپردازد.
دبیرکل فدراسیون فوتبال که شب گذشته در مراسم بدرقه ملی پوشان فوتبال کشورمان با خبرنگار مهر گفتگو می کرد ضمن تایید خبر ارسال نامه فدراسیون فوتبال ایران به فیفا افزود : براساس قراردادی که با مسئولان فدراسیون فوتبال غنا داشتیم قرارمان این بود که تیم ملی این کشور با هشت بازیکن حاضر در جام جهانی خود به ایران بیاید که متاسفانه این اتفاق صورت نگرفت.
مهدی محمدنبی ادامه داد: به همین خاطربا ارسال نامه ای به فدراسیون بین المللی فوتبال اعلام کردیم نه تنها 250 هزار دلار مورد نظرغنایی ها را به آنها نخواهیم داد بلکه خواهان دریافت غرامت از فدراسیون فوتبال ایران کشور نیزهستیم.
نبی درپایان تصریح کرد: با شرایط موجود حتی یک ریال هم به غنایی ها نمی دهیم و به دنبال گرفتن حق فوتبال ایران از فدراسیون فوتبال این کشور هستیم.
یک دستگاه خودروی زانتیا پاداش قهرمانی ایران در آسیا
در صورت قهرمانی تیم ملی فوتبال کشورمان در مسابقات جام ملت های آسیا به هریک از بازیکنان و مربیان این تیم یک خودروی زانتیا اهدا می شود.
به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان تربیت بدنی درمراسم بدرقه تیم ملی فوتبال کشورمان به مسابقات جام ملت های آسیا به کلیه بازیکنان و مربیان این تیم وعده داد در صورت قهرمانی در این مسابقات به هریک از آنها یک خودروی زانتیا اهدا خواهد شد.
وی با آرزوی توفیق تیم ملی فوتبال ایران در مسابقات جام ملت های آسیا از بازیکنان خواست با همت بالا پس از 32 سال قهرمانی را برای کشورمان به ارمغان بیاورند.
این درحالیست که به تیم فوتسال کشورمان پس از قهرمانی در نهمین دوره مسابقات قهرمانی آسیا تنها 70 میلیون ریال پرداخت شد
(ای مفخورا)
براي مذاكره با مسئولان ويگان و لسترسيتي
كعبي دوشنبه ايران را ترك ميكند
خبرگزاري فارس: هافبك تيم ملي فوتبال براي مذاكره با مسئولان دو تيم انگليسي، روز دوشنبه ايران را ترك مي كند.
به گزارش خبرگزاري فارس، قرار بود حسين كعبي روز جمعه براي مذاكره با مسئولان دو تيم ليگ برتري ويگان و دسته اولي لسترسيتي راهي انگليس شود؛ اما بنا به نظر كادر فني تيم ملي، سفر خود را به تعويق انداخت.
مربيان از كعبي خواسته اند، تيم ملي را در ديدار دوستانه مقابل جامائيكا همراهي كند و پس از آن راهي انگليس شود.
ديدار دوستانه مقابل جامائيكا ساعت 19 روز آينده در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.
عربشاهي در گفت و گو با فارس: پرسپوليس قرباني اهداف سياسي مديران كنوني ميشود
خبرگزاري فارس: بازيكن سابق تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هدف مديران كنوني، رسيدن به اهداف سياسي و شركت در انتخابات آينده بود.
ضيا عربشاهي در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: اعضاي جديد هيئت مديره و مديرعامل باشگاه كه عضو شوراي شهر هستند، چگونه ميخواهند با وجود دغدغه هاي كاري فراوان اين شورا، به دنبال حل مشكلات پرسپوليس باشند؟ بايد قبول كرد هدف آنها از اين حضور به ورزش ارتباطي ندارد.
وي ادامه داد: زمانيكه كاشاني عضو هيئت مديره شد، بارها اعلام كرد براي مديرعاملي نيامده است. بايد به آقايان بگوييم كه ديگر نميتوان مردم را توان فريب داد. از ابتدا هم مشخص بود مديرعامل مي شود و كسي چون استيلي نيز به كادر فني باز مي گردد.
بازيكن سابق پرسپوليس با اشاره به معرفي افشين قطبي به عنوان سرمربي، تصريح كرد: مي خواهم بدانم حبيب كاشاني چه شناختي از قطبي دارد؟ مطمئن باشيد دستهايي در كار است و برخي واسطهها در حال نابود كردن پرسپوليس هستند.
وي با اشاره به حضور استيلي در كادر فني تاكيد كرد: باوجود حضور بسياري از پيشكسوتان تحصيلكرده و با تجربه، مربي شدن سابقه چنداني هم در تيم ندارد، عجيب است. البته با توجه به دوستي گذشته وي با مديرعامل جديد، قابل پيش بيني بود.
عربشاهي اذعان داشت: كاشاني روزي آروزي گرفتن عكس يادگاري با امثال من، پروين، مايلي كهن، وطنخواه و... را داشت؛ اما امروز بايد كنار بمانيم تا سياسيون براي باشگاه ما تصميم بگيرند.
وي خاطر نشان ساخت: متاسفانه آقايان باشگاه را پشتوانهاي براي اهداف سياسي آينده خود كرده و در اين بين پرسپوليس را قرباني ميكنند. بهتر است دست از سر تيم برداشته و اجازه دهند پرسپوليسيهاي واقعي برايش تصميم گيري كنند.
حميد نيكنفس خبر داد: احداث ورزشگاه اختصاصي باشگاه مس كرمان به سبك ورزشگاههاي آلمان
خبرگزاري فارس: حميد نيكنفس گفت، براي احداث ورزشگاه اختصاصي باشگاه مس كرمان از ورزشگاههاي بايرن مونيخ، هامبورگ آلمان و راپيدوين الگوبرداري خواهد شد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روابط عمومي اداره كل تربيت بدني كرمان، مديرعامل باشگاه مس اظهار داشت: در زمان برگزاري نمايشگاه اطلاعات ورزشي در مونيخ، گروهي از نمايندگان دفتر فني و هيئت مديره مس كرمان براي بررسي و الگوبرداري از امكانات سه باشگاه بايرن، هامبورگ و راپيدوين به آلمان سفر مي كنند.
وي ادامه داد: دراين سفر مسئولان باشگاه مس كرمان، ضمن ملاقات با مديران سه باشگاه بايرن، هامبورگ و راپيدوين از ورزشگاه ها و امكانات اين سه باشگاه نيز ديدن خواهند كرد. در زمينه همكاري متقابل در بخشهاي ورزشي و عمراني بحث و گفت و گو خواهد شد.
نيك نفس در مورد بازيكنان جديد تيم مس كرمان تاكيد كرد: روز شنبه قرارداد رسمي بازيكناني كه با باشگاه قرارداد داخلي امضا كرده اند، در هيئت فوتبال كرمان ثبت خواهد شد. سعي مي كنيم سه بازيكن ليگ برتري را به فهرست خود اضافه كنيم تا تمريناتمان با حضور نفرات كامل آغاز شود.
وي اضافه كرد: اردوي داخلي ما در اردبيل برگزار مي شود؛ اما هنوز مكان دقيق اردوي خارج از ايران مشخص نشده است.
مديرعامل مس كرمان در مورد آينده اين تيم تصريح كرد: اكنون تنظيم برنامه سه ساله اي براي تيم هستيم كه با حمايت كامل مديران كارخانه مس و اعضاي هيئت مديره، سعي مي كنيم به بهترين شكل اين برنامه را اجرايي كنيم.
وي در مورد استخدام مربي خارجي براي هدايت تيم هاي پايه اظهار داشت: با اين موضوع مخالفت شد؛ اما ابوالرشيدي كه تجربه بالايي در فوتبال استان دارد را به عنوان مدير تيمهاي پايه انتخاب كرديم.
نيك نفس گفت: با هماهنگي هايي كه با مسئولان كميته جوانان انجام داده ايم، قرار است بيداريان و نيكوليچ هر ماه يك جلسه آموزشي براي مربيان پايه مس برگزار كنند تا در جهت رشد و شكوفايي اين تيم ها قدم بلندي برداشته باشيم.
يك منبع آگاه در گفت و گو با فارس: بهمني هيچ سمتي در باشگاه استقلال ندارد
خبرگزاري فارس: يك منبع آگاه در سازمان تربيت بدني گفت: بهمني نزديك به دو ماه است به دليل گزارش نهادهاي نظارتي، سمتي در استقلال ندارد. اين منبع آگاه كه نخواست نامش فاش شود، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس عنوان كرد: اين فرد نزديك به 2 ماه است سمت رسمي در اين باشگاه تهراني ندارد.
وي ادامه داد: باتوجه به گزارشهاي واصله از سوي نهادهاي نظارتي در مورد محمدرضا بهمني، وي ديگر صلاحيت فعاليت در باشگاه استقلال را ندارد؛ به همين دليل، نقشي در اين باشگاه نخواهد داشت.
محمدرضا بهمني مدتي به عنوان بازرس مجمع باشگاه استقلال تهران فعاليت داشت. با حضور هيئت مديره و مديرعامل جديد اين باشگاه، وي ديگر سمتي در اين مجموعه ندارد.
خبرنگار خبرگزاري فارس تحقيقاتي را در مورد اين موضوع آغاز كرده است.