همچنان این کندی هستنقل قول:
برای شما هم هنوز کنده ؟
Printable View
همچنان این کندی هستنقل قول:
برای شما هم هنوز کنده ؟
بله متاسفانه !نقل قول:
مشکل جهانی که نیست !؟
به نظرم مشکل از سمت سرورای خودشه ، کامنتای مردمو بخونید ببینید چی گفتن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه بابا :laughing:نقل قول:
جشنواره 6 ماه سرعت 8 مگنقل قول:
خوب قرار نیست هر کاری شاتل میکنه اینجا هم بکنننقل قول:
سرعت 8خریدی 8برات بسته شده
سرعت قانونی شما هم بین 1000تا 1024باید باشه البته بستگی به سروری که ازش دانلود میکنی هم داره برای اطمینان از ی سایت داخلی دانلود کنید چون ملاک اینها همون داخل هست نه خارجی:دی
اگر زیر 1000هست بگو برات همون 8واقعی رو ببندن
اینترنت من که ازدیشب کلا ترکیده !
همش قطع میشه !
وقتی هم وصله سرعت داغون !
گفتیم اینستا مشکل داره الان که که دیگه قطعه
کسی مشکل مشابه نداره از دیروز ؟
منم مشکل اینستا و کندی اش رو دارم .. کلا فرق نمیکنه چه شرکتی همه انگار مشکل رو دارننقل قول:
اما جالبه امروز با نسخه دسکتاب رفتم مشکلی نداشت ..
در مورد سرعتتون هم تو پنل تست سرعت بزنید و کمتر بهتون داد سرعت رو متن بنویسید ک مشکل سرعت دارید و اینا
دو روز بعدش باهاتون تماس میگیرن
برا من ویدیو های اینستا بعد از 10, 15 ثانیه استپ میشه و شروع به لودینگ میکنه و همینجور میمونه
HiWeb دارم و چند روزه همین مشکل کندی شبکههای اجتماعی رو دارمنقل قول:
برای من هم مشکلم درست مثل شماستنقل قول:
فکر کردم از گوشیمه چون چه ای دی اس ال چه اینترنت موبایل هر دو اینجور میشه
جسارتا گوشی شما مدلش چیه ؟
مال من سرعت اینستام درست شده از چند دقیقه پیش -دیده بان
بحث سره نویز بالاستنقل قول:
اخه snr 3 خیلی داغونه توی شاتل کیفیت خط خیلی بهتر بود
سلام
من امروز حجم سرویسم تموم شد ولی نتم قطع نشده، مگه نباید با اتمام حجم قطع میشد؟ و اینکه سرعت فوق العاده پایین اومده، آیا این بخاطر تموم شدن حجم اینترنتم هست و کلا سیاست پارس آنلاین اینه؟
راستی الان میتونم سرویس جدیدی بگیرم و از امروز شروع بشه یا حتما باید تا پایان مدت زمان سرویس فعلیم صبر کنم؟
ممنون
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
سلامنقل قول:
بعد از اتمام حجم نت کلا قطع نمیشه ولی سرعت ۱۲۸ کیلوبیت میشه
اگه حجم یا سرویس جدیدی بخرید سرعت خوب میشه
اگه سرویس جدیدی خریدید بترتیب به پنل کاربری مراجعه کنید
قسمت مدیریت سرویس
درخواست
فعال سازی قرار داد رزرو
و قرداد رزروتون رو فعال کنید
منم بعد از تمدید به شدت دچار مشکل نویز شدمنقل قول:
اون مربوط میشه به تجهیزات شرکتنقل قول:
من SNR هشت بود، تماس گرفتم خواستم ریت رو نصف کنن 4نقل قول:
بعدش SNR ده تا زیاد شد بیست
آره تماس گرفتم قراره امروز از مرکز مخابرات بررسی کنن.نقل قول:
آپلود خیلی اوضاش خرابه روی 128 کیلوبیت بسته شده ینی 16 کیلوبایت عملا هیچ کار نمیشه کرد باهاش.نقل قول:
هواوی gt3 یا honor 5c
این مشکل من دیشب حل شد ، ( جالبه وقتی این جوری شده بوده کشش خط هم پایین اومده بود ! )نقل قول:
-------------------------------------
فقط مشکل اینستاگرام هنوز هست که خودشون هم تو صفحشون دارن میگن اختلال سراسری هست
یه چیز عجیب: یکی میگفت پارس آنلاین واسه جمعآوری سرویسش هزینه میخواد 5500 تومن!
مگه واسه جمعآوری هم هزینه میخوان آخه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر. شما هنگام ثبت نام هزینه دایری و جمع اوری سرویس را پرداخت نموده اید .نقل قول:
دیروز رفتم دفترش و جمعآوری کردم
هر دلیلی هم میاوردم واسه جمعآوری... یه خانم بود که همش ردّش میکرد. میگفتم قطع و وصل داره میگفت نه...
بهش گفتم هزینش زیاد شده، حجماش رو کم کرده در حالی که مثلا هایوب حجمها رو کم نکرده... گفت: هایوب هم دو ماه بعد با پارسآنلاین ادغام میشن و اونم گرون میکنه!
گفت الآن جمعآوریتون بزرگترین اشتباهه...!
خلاصه دیگه هر چی گفت منم زیر بارش نرفتم :n09:
سرعت به شدت محدود شده روی همه سرور های خارجی
الان تست سرور داخل که میگرم قشنگ 8 مگ هست ولی وقتی یک تست برلین یا پاریس یا هرجای اروپا میگیرم به زور به یک مگ میرسه و گاها نمیرسه.
قند شکن هم که نگم کلا وصل میشی نت میشه دایال آپ
دوستان پارس آنلاینی وضعیت شما چطوره ؟
منم سه روزی هست شرایط مشابه شما رو دارم و رو خطم به شدت اختلال هست. معلوم نیس چه مرگشونهنقل قول:
تا اینترنت رو کلا ملی نکنن بیخیال نمیشن ....نقل قول:
بجز پارس انلاین شاتل هم طی چند روز مشکل افت سرعت رو داشته، گرچه عاملش چی بوده رو که نمی گن.:n15:
مشکل داشت برای شما الان درست شده ؟ چند روز این مشکل بود؟نقل قول:
خیلی ستمه من تازه اومدم پارس از شاتل اونجا هم دقیقا همین مشکل رو داشتم گفتم isp عوض کنم شاید حل بشه ظاهرا سراسریه :sad:نقل قول:
خیالتو راحت کنم نت ایران به معنای واقعی کلمه تخمی ترین نت جهانهنقل قول:
فرقی هم نمیکنه از کدوم isp نت بگیری همشون نت هاشونو از زیرساخت میگیرن ک زیرساخت ریده
حدود یک ساله من شب ها و ظهر ها مشکل داره نتم
جدیدا بقیه isp ها هم شب ها مشکل پیدا کردن
من هم مشکل سرعت دارم چند روزیه
به جرأت میتونم بگم یادم نمیاد برای مشکل سرعت اینترنت زنگ زده باشم به پارس آنلاین و چیزی جز این گفته باشند که "خطتون نویز داره و تلفن و اسپلیتر رو از مسیر خط جدا کنید و دوباره تست کنید" :biggrin:
وقتی خودت تمام سوکت های خونه , دم در هم رفتی چک کردی، نباید زنگ بزنی پشتیبانی lvl 1 بهشون بگی اینترنتم مشک داره، چون انها بر اساس مسئولیت و دستور عملی که دارند همیشه اینو می گن. باید بگی من درخواست اعزام کارشناس دارم برای بررسی اینترنت که بیاد بررسی کنند ببرن سطح بالاترنقل قول:
ان پشتیبانی ها که شرکت ها اول کار جواب می دهند اکثرا باسه کسایی هست که اصلا با این مبحث ها اشنا نیستند و مرحله به مرحله از اول باهاشون می رن جلو ( خودت رو حساب نکن، خیلی از این افراد هستش).
- - - Updated - - -
من 2 ماهه بهشون زنگ نزدم از بس بی شعورننقل قول:
بهشون زنگ زدم ک اقا ما خونمون ویلاییه سیم تلفن هم از دم در تا مودم 5 متره فاصله مستقیم خورده به مودم میگه نه برو از سر خط وصل کن :|:|
یه مشت بی سواد گذاشتن پای تلفن بهشون میگم مودمم crc دانلود میندازه میگه اینایی ک میگی من نمیدونم چیه ولی پینگ داخلیت زیر 150 باشه اوکیه :blink:
خوش به حالتون
من یه هفته اس اینترنتم مشکل داره و عملا اصلا از ADSL استفاده نمیکنم، هر موقع هم زنگ زدم گفته شما نفر ۱۵ ام تو صفید و دیدم باید نیم ساعت منتظر بمونم :mellow:
پشتیبانی پارس آنلاین خیلی افتضاحه منم همین مشکل رو دارم برای یک تغییر ریت خط باید نیم ساعت پشت خط باشینقل قول:
تو این مورد شاتل واقعا حرفه ایی تره پشتیبانی آنلاین تو هر تایمی سه سوت جواب میده.
همین الان ساعت 9:15 یکی لطف می کنه یه پینگ با 4.2.2.4 بزاره ؟؟؟؟؟؟؟ ممنون
>ping 4.2.2.4نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=86ms TTL=50
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=85ms TTL=50
نقل قول:اتفاقا توو منطقه ما (تبریز) پشتیبانیش خیلی خوبه. فوری جواب میدن و حل میکنننقل قول:
البته من هفته قبل جمعآوری کردم رفتم مخابرات، ولی خب پشتیبانی پارس آنلاین برا من انصافا مشکلی نداشت، نه نوبت داشت نه چیزی
این سرعت اینستاگرام اخرش واسه ما درست نشد ! تو صفحه شونم که همش میگن مشکل سراسریه
واقعا دیگه یه کلیپ نمیتونم اونجا ببینم