برای موزیلا افزونه ای نیس؟نقل قول:
Printable View
برای موزیلا افزونه ای نیس؟نقل قول:
اين افزونه رو نصب كن تقريبا همون كار رو ميكنه و نشون ميده محل سرور رو Country Flags & IP Whoisنقل قول:
مثلا الان بعد نصب اين افزونه سرور اين سايت پي سي ورد رو المان نشون ميده ! نميدونم درسته يا نه
یه نکته بگم در خصوص این افزونه : اینکه سرور سایت کدوم کشور باشه اصلا مهم نیس ، مهم سرور دانلود سایته که میتونید با درج لینک دانلود اون نرم افزار در آدرس بار از سرورش مطلع بشید کجاسنقل قول:
پارس انلاین هم قیمتاش رو اضافه کرد. لیست چهار شرکت مخابرات+اسیاتک+های وب +پارس انلاین
تعرفه مخابرات رو از نمونه موجود در سایت کشوری (نه استانی) قرار میدم و تفکیک رو هم فعلا چیزی نمینویسم تا مشخص بشه
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 30 گیگ ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 16 گیگ خارجی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 42 ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک: نداره
پارس آنلاین: 25 گیگ خارجی
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 57 ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 32 گیگ خارجی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 96( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 48 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 130( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 100 گیگ خارجی
پی نوشت:
1- حجم داخلی نصف حجم خارجی محاسبه خواهد شد.
2- شاتل تعرفه هاش رو حذف کرده و فعلا مشخص نیست
3- فعلا آسیاتک فقط به صراحت قانون جدید تضمین سرعت رو اضافه کرده
افزونه (add on)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان دانلود شبانه رایگان کلا از همه آی اس پی ها حذف میشه؟؟؟!!!
شاتل که هنوز همون تعرفه های مزخرفش رو گذاشته
این دیگه چه جوکیه؟!:n08:الان مگر های وب و پارس آنلاین عملا یک شرکت نیستند؟نقل قول:
آلان بالقوه یه شرکتن :n31:نقل قول:
از سال جدید انگار یکی میشن دیگه
دوستان همه برید اعتراض کنید به حذف بسته ی شاتللند.
یه بار همه اعتراض کردن و یه سری ها گفتن جمع می کنن، ترسیدن عقب کشیدن و بسته رو برگردوندند.
اعتراض کنیم تا برگردونن. وگرنه منم تخلیه می کنم.
شاتل تعرفه جدید اعلام کرد و گفته نیمی از ترافیک اعلام شده مصرف بین الملله
عالی تر شدهنقل قول:
کم کم بازی داره جالب میشه !! ببینیم بقیه شرکت ها چه حرکتی میزنن. مخابرات رفت ته جدول:n02:نقل قول:
این شد یه چیزی...نقل قول:
بسته شاتللند هم برگرده همه چی عالی نه ولی خوب و قابل تحمل میشه.
Sent from my Fly IQ4514 using Tapatalk
دوستان فقط یه نکته :اونایی که تجربه دارن بگن مثلا سرعت اسمی512بیت بر ثانیه چه سرعت واقعی میشه؟
512 تقسیم بر 8 میاد 64 کیلوبایت سرعت اسمی سرویس ولی تجربه نشون داده شرکت ها برای رقابت سرعت بالاتری از سرعت اسمی می دهند.نقل قول:
خیلی خوب شد تقریبا ولی می تونست مثلا 200 گیگ بین الملل بده و بقیه ش رو داخلی ...
یکی تو اینستگرم دیده بان می گفت سرویس 8 مگ غیرحجمی گرفته 120 گیگ اینترنت 120 گیگ اینترانت ولی سرعتش بیشتر از 8 مگ هست ....
- .
- امکان استفاده از بستهی تشویقی شبانه و بستههای شاتللند و نماوا همچنان برای این سرویسها وجود دارد.
بسته هاي جديد حذف شد دوباره ؟
Sent from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
لیست چهار شرکت مخابرات+اسیاتک+های وب +پارس انلاین+ شاتل
تعرفه مخابرات رو از نمونه موجود در سایت کشوری (نه استانی) قرار میدم و تفکیک رو هم فعلا چیزی نمینویسم تا مشخص بشه
سرویس 2 مگ: (25 تومن)
های وب: 20 گیگ خارجی
مخابرات: 30 گیگ ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک : 25 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 16 گیگ خارجی
شاتل: 32.5 گیگ خارجی
سرویس 3 مگ: (35 تومن)
های وب: 32 گیگ خارجی
مخابرات: 42 ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک: نداره
پارس آنلاین: 25 گیگ خارجی
شاتل: نداره
سرویس 4 مگ: (40 تومن)
های وب: 40 گیگ خارجی
مخابرات: 57 ( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک : 50 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 32 گیگ خارجی
شاتل: 55 گیگ خارجی
سرویس8 مگ: (50 تومن)
های وب: 60 گیگ خارجی
مخابرات: 96( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیا تک: 75 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 48 گیگ خارجی
شاتل: 80 گیگ خارجی
سرویس 16 مگ (80 تومن)
های وب: 120 گیگ خارجی
مخابرات: 130( تقسیم بندی نامعلوم)
آسیاتک: 150 گیگ خارجی
پارس آنلاین: 100 گیگ خارجی
شاتل: 160 گیگ خارجی
پی نوشت:
1- حجم داخلی نصف حجم خارجی محاسبه خواهد شد.
2- شاتل تعرفه هاش رو حذف کرده و فعلا مشخص نیست
3- فعلا آسیاتک فقط به صراحت قانون جدید تضمین سرعت رو اضافه کرده
*متن و فایل مصوبه اخیر سازمان تنظیم مقررات رو در تاپیک مربوط به تعرفه قرار میدم برای جزییات بیشتر
دوستانه با وجود تغییرات جدید من تو محل کار و خونه شاتل اکو سالانه دارم و از سرعتم راضی ، بنظرتون تا پیش از زمان تموم شدن مدت سالیانم تبدیل کنم به سرویس های جدید؟ یا بزارم باشه تا اتمام زمان سرویس؟
اقا اين حجم هاي مخابرات رو از رو چه منبعي گذاشتي ؟ اگر اينطور باشه مخابرات از همشون بهتره بنظرم ! هر چند ميشد از اينم بالاتر باشه كل سرويس ها !نقل قول:
بنظرم مخابرات تفكيك داخل و خارج نداشته باشه خخخ :n02:
نقل قول:
سایت شرکت مخابرات:
سرویس های جدید مخابرات
این دومگ شاتل واقعا خوبه اگه تشویقی ها رو هم حذف نکنه عالیه
نقل قول:
این منبع تصویرش مربوط به سایت استانی مخابراته و سراسری نیست.
سایت اصلی و مرکزی مخابرات همون لینک بالاست که به دوستمون دادم.
مربوط به شیراز هستنقل قول:
- - - Updated - - -
مخابرات شیراز عکس لیست تعرفه های های وب رو گذاشته اما هنوز قطعی نیست
ما برای آنکه ایران خانه خوبان شود
رنج دوران برده ایم... #شاتل #اینترنت
اقا این مصاحبه ای که یکی از مسئولین قاطر (شاتل:n02:) کرده و گفته ما پیگیر شبانه هستیم و دوست داریم اضافه بکنیم درسته؟
من مخابرات دارم و دودلم برم دیدبان یا نه ولی اگه قرار باشه مجوز برای شبانه صادر بشه 100% مخابرات دوباره شبانه میذاره و دیدبان 100% شبانه نمیذاره.
خودمون کم بدبختی و استرس و مشغولیت ذهنی داشتیم الان این اینترنتم بهش اضافه شد
شبانه رایگان و سایر سیاستهای تشویقی مثل بسته های نماوا و شاتل لند ادامه خواهند داشت.نقل قول:
سرویسایی که بچه ها الان دارن منظورم نیستا.نقل قول:
مثلا من یه سرویس غیرحجمی جدید بخرم بازم شبانه داره؟
بله بله منم سرویسهای جدید منظورم هست داره شبانه ) jh =نقل قول:
در مورد شبانه ها خبر ندارین ؟
حالا ک گفتن حذف نمیشه به چه سیاستی ادامش میخان بدن ؟
در ضمن فکر کنم دیگه سرعتو باز نذارن با این وضع ، درسته ؟
عهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههه:n04:.خداییش؟ برم تو سایت شاتل نوشته؟ خب اینجوری باشه شاتل میگیرم فقط بدبختی تو مرکز ما کمبود پورت دارهنقل قول:
یعنی اگه قرار باشه با گیگایی که برای هرماه درنظر گرفتن شبانه هم ارائه بشه من یکی هیچ مشکلی با سرویسای جدید ندارم.چرا؟ چون حتی در ماه 30 گیگ هم کارمو راه میندازه ولی از اونور مشکل دانلود دارم.
بالاخره فیلم میبینم.سریال میبینم.نه برای کاسبی و فروش.برای دیدن خودم.این اپدیتا دهنه ادمو صاف میکنه الان تلویزیونم فریمورش 1.7 گیگه هر ماهم یکی دو بار اپدیت براش میاد.گوشی اپدیت میخواد کنسول اپدیت میخواد کلا همه چی اپدیت میخواد و بدون شبانه اصلا اپدیت کردن شدنی نیست
یعنی بسته شاتل لند رو دوباره اضافه میکنند؟ چون الان حذف شدهنقل قول:
دوستان در جریان باشید این تعرفه ها پیشنهادی از سوی شاتل هست فعلا و تصویب نشده توسط وزارت ارتباطات پس در نتیجه امکان تغییرش زیاده البته نه اینکه بدتر بشه یا حجم کم بشه دوباره نه یه سری ابهامات وجود داره وزارت ارتباطات گفته شرکت ها کل حجمش رو باید اینترنت بین الملل بده و حق سوا سازی اینرتنت داخلی خارجی نداره فقط باید کاربر اگر حجم داخلی مصرف کرد براش نصف حساب بشه.
متن خبر:
اطلاعیه فعلی شاتل 11آذرماه:
با درود بیگمان مطلع هستید که این شرکت، مطابق با الزامات قانونی مصوبهی 266 کمیسیون تنظیم مقررات، مجبور به حذف سرویسهای حجمی و ارایهی سرویسهای غیرحجمی شد. به همین منظور نیز تعرفههای جدید مطابق قانون و با هماهنگی دارندگان پروانه طی چند روز گذشته اعلام گردید. با این همه، با پیگیریهایی که با نهادهای حاکمیتی داشتیم، به نظر میرسد هنوز ابهاماتی در تفسیر مصوبهی یادشده وجود دارد که لازم است از این نهادها کسب تکلیف و درخواست شفاف سازی کنیم. بر این اساس، با توجه به ابهامات موجود، مجبور به حذف تعرفههای جدید شدیم تا برای قیمت سرویسها تعیین تکلیف گردد. از صبوری شما سپاسگزاریم. آنچه مسلم است، ما از یک سو موظف به رعایت قوانین هستیم و از سوی دیگر، بزرگترین خانوادهی مشتریان اینترنت کشور را در شاتل اتفاقی گرد هم نیاوردهایم و رضایت آنان، پیش فرض همهی فعالیتهای ماست.
با سپاس شاتل
این مصوبه خیلی بهتر شد برای کاربر ها
قدیم تا حرف می زدی میگفت شما الا نحداکثر با سرعت 25 کیلوبایت بر ثانیه باید دانلود کنی و 150 کیلوبایت دانلود میکنی و منت هم میزاشت.
بعد هم دستشون باز بود...با قیمت و حجم و سرعت هر جور دوست داشتند بازی میکردند...یک سیاست بدی بود...عملا هر شرکت 100 تا تعرفه و سرویس برای خودش درست کرده بود.
الان دستشون بسته شده...قیمت یکسان هست و سرعت باید تضمین بشه و ترافیک شناور هست و سرعت هم میتونند بالاتر بدن
تنها راهی که میشد از پس شرکت های اینترنتی بر امد همین بود..وگرنه من یادمه واعظی وزیر قبلی چند بار قیمت ترافیک رو کم کرد برای شرکت ها اما دیدیم هزار تومن هم کسی بهمون تخفیف نداد یا ترافیک بیشتر بده
همش رو شرکت ها میخوردند
شاتل سرویس جدید اضاف کرده داخلی نامحدود