نسل ۳ خیلی خوب، نسل ۴ معمولی رو به ضعیفنقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Printable View
نسل ۳ خیلی خوب، نسل ۴ معمولی رو به ضعیفنقل قول:
من امروز اقدام کردم برای ترابرد گفت درخواست شما با موفیت ثبت شد ولی کد ملی شما با ثبت احوال متغییر است. در اسرع وقت با شما تماس حاصل میگردد!نقل قول:
تجربه ای داشته کسی؟
اره مساله ای نیست، زنگ میزنن کد ملیتو میگیرن بعدشم راحت سیمکارت میاد سریعنقل قول:
سلام
این چی هست؟
اعتبار رایگان هست؟
در ضمن اون عکس سیم کارت هست و جنس کارت مقواییه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
بسته همراه اول ما در حال اتمام بود یه بسته دیگه خریدیم ( بسته قبل ۲ گیگ شبانه داره )
میخوام از بسته فعلی استفاده کنم ولی رفته تو رزررو
جای ندیدم بشه بسته قبلی سوزوندش تا جدیده فعال بشه
چیکار باید کرد
- - - Updated - - -
سلام
بسته همراه اول ما در حال اتمام بود یه بسته دیگه خریدیم ( بسته قبل ۲ گیگ شبانه داره )
میخوام از بسته فعلی استفاده کنم ولی رفته تو رزررو
جای ندیدم بشه بسته قبلی سوزوندش تا جدیده فعال بشه
چیکار باید کرد
سلام.نقل قول:
این کارت رو به یه پست بانک ببرید، بهتون سیم کارت میدن. کارت ملی همراه داشته باشید. هزینه فعالسازی هم داره.
قبلی تموم بشه خودش میره رو جدیدهنقل قول:
بسته شبانه هدیه هست و روزانش تموم بشه اونم تموم میشه
پس چه امتیاز و فرقی داره با حالتی که همین جوری بدون این کارت بخوای بری درخواست سیم کارت بدی؟نقل قول:
5 هزار تومن جلویینقل قول:
همراه اخر سرعت دانلود من رو مدتی هست محدود کرده روی 260 کیلوبایت و برادرم که کنار من نشسته سرعت دانلودش 2 مگ هست . اینکار ها فقط از مخابرات و اپراتور همراه اخر سر میزنه.:n35:
کاملا تایید میشه این موضوعنقل قول:
به نظر من الان که اپراتورهای دیگه قیمت مکالمشون نصف همراه اول شده و با مسئله اینترنت 4g استفاده تبلیغاتی نمی کنن و اگر 4g هست واقعی هست وقتشه که ترابرد کنیم و این شیطان جیب بر رو به حال خودش رها کنم :n34:
دوستان volte روی همراه اول اضافه شده؟ کسی هست این قابلیتو روی همراه اول دیده باشه؟
من که ندیدم ، هر بار با موبایلم زنگ میزنم از lte میره رو 3g و یکی دو روز طول میکشه برگرده رو lte
هنوز اضافه نشده، فقط تبلیغ الکی میکنهنقل قول:
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
امروز رو چی می گی یه کنفراس گذاشته بود درش هیچی رو معرفی کرد قشنگنقل قول:
مردیم از خنده
توی زومیت پوشش الان هست
دوستان دو تا سوال داشتم . اول اینکه توی شبکه پلی استیشن نت تایپ چند میزنه ؟ بعد اینکه شماره هایی که با ۹۹۰ شروع میشه ۴ جی هستن ؟ ممنون
سلامنقل قول:
در مورد سوال اول اطلاعاتی ندارم ولی در مورد سوال دوم شماره تلفن ملاک نیست وقتی خرید میکنید باید نوع سیم کارت رو بپرسید که LTE هست یا نه .
توی شهر ما هنوز همراه اول با سیمکارت 3G توضیع میشه گاهی اوقات و سیم کارت فورجی زیاد نیست .
nat tape 3نقل قول:
دوستان من سیم ۴ جی رو فعال کردم . سرعت باز کردن صفحه و وب گردی رضایت بخشه . میخوام مودم بگیرم که همه دیوایسا دیگه راحت استفاده کنن . توو تاپیک مودم کسی جواب نداد . نظرتون در مورد tp link archer r200 چیه ؟ یه مودم میخوام دیگه خیالم راحت باشه . حیف که cat6 نیست ، ولی فکر کنم الان با این وضعیت cat6 هم توو ایران آش دهن سوزی نیست .
مودم خوبی هست ولی قبلیت عوض کردن باند رو نداری که بزاریش رو ۳ یا ۴نقل قول:
و میزان آنتن رو هم بصورت عددی نشون نمیده
B 315 Huawei بهتره
از نظر آنتن دهي فوق العادهنقل قول:
ولي نرم افزار باز و گسترده اي نداره
اگر دنبال حاشيه نيستي و مي خواي راحت و بي دردسر استفاده كني عالي ولي اگر دنبال باند و فركانس و جزئيات اتصال ميگردي هواوي بگير
البته در اين قبيل مودم ها معمولا نمي گذارند كاربر وارد جزئيات اصلي بشه و فقط بهترين اتصال و بيشترين كارايي رو اتومات هست همون هواوي هم با فريمور اصلي زياد نميتوني وارد جزئيات بشي بايد با نرم افزار هاي خاص انجام بدي
احتمالا سياست كاري به اين طريق هست كه كاربر استفاده معمول داشته باشه و واقعا هم نياز نيست چون بهترين و قويترين سيگنال و باند رو مورد استفاده قرار ميده
from my iPhone 7 using Tapatalk by JAVAD
این همراه اول هرچی زنگ میزنم پشتیبانی زیر بار نمیره که بسته های نامحدود اش سقف دانلود داره :|
کسی اطلاعی داره مثلا" بسته ی 1 هفته ی 2-7 صبح اش
روزی ( شبی در واقع ) میشه 20 گیگ گرفت فقط؟ یا اینکه کل هفته 20 گیگه ( چون اطلاع دارید دیگه 2-7 صبح 1روزه بعد از 20 گیگ بدون اطلاع میره روی مصرف ازاد و شارژ رو صفر میکنه )
بسته های 1-11 صبح چطور؟
1روزه سقف دانلودش چقدره؟
یک هفته سقف دانلودش چقدره؟
اگه کسی تست کرده یا اطلاع داره ممنون میشم به اشتراک بزاره
بیشتر شایعه هست . قطع و وصل میشه در طول یک ساعت ولی 20 گیگ میست گیگ نیست ..
یه جایی یه چیزی قطع شده یه شب ، مردم حرف در اوردن
با تشکر مجدد از همراه اول و بعضی دولتی های محترم که زحمت میکشن
شایعه کجا بود بالای 5 بار شارژ خودمو خورده بعد 20 گیگ ، یه سری که 15 تومن شارژمو صفر کرد...نقل قول:
( 1روزه 2-7 صبح بعد از دقیق 20 گیگ میره روی مصرف ازاد تا شارژ خط رو 0 کنه یا همینطوری کنتور بندازه برای خط های دائمی )
دیشب یه اتفاق مسخره افتاد باز شارژمو خورد :
شارژ خریدم ، بعدش بسته خریدم پشت سرش ( شارژ اتوماتیک بود ) بعد من فکر کردم بسته فعال شده زدم به دانلود و دیدم کل شارژمو صفر کرد ( اس ام اس اومده بود که موجودی برای خرید بسته کافی نیست در صورتی که 3 تومن شارژ داشتم ) از اونور 3 تومنو صفر کرده از این طرف میگه موجودی برای خرید بسته ( 2-7 صبح 1روزه ) کافی نیست :|
دیگه واقعا" شورشو دراوردن از بس دزدی کردن
فقط یک روش محدودیت داشته قبلا الان رو نمیدونمنقل قول:
ولی ماهیانه و هفته ایی محدودیت نداره هرچقدر شد دانلود میکنه
اما روزانش ۲ تا ۷ محدودیت داشت
همراه اول هم اون قضیه که از یه سری سایتهای ایرانی ترافیکش ۵۰٪ باشه رو داره؟
یا همراه اول نداره این سیستم رو؟
ایرانسل و رایتل میدونم داره ولی رو سایت همراه اول همچین چیزی ندیدم.
همراه اول هم دارهنقل قول:
هر کاری کردم، لینکشو فروم اجازه نداد بزارم
برو سایتش همراه اول، همون صفحه اول سایت، توو قسمت تازه ها نوشته کاهش تعرفه ترافیک داخلی
بله داره...وقتی استعلام باقیمانده حجم میگیری میزنه باقیمانده ترافیک شما با احتساب پنجاه درصد تخفیف سایت های داخلی برابر n مگابایت استنقل قول:
فرکانس های 4G و 3G همراه اول چند مگاهرتز هست؟ دوستان اگه میدونن فرکانس 3G ایرانسل و 3G رایتل رو هم بگن ممنون میشم . فرکانس 4G ایرانسل که میدونم 1800 و 2600 مگاهرتزه .
سلام. 4G روی همون فرکانس ایرانسل هست(1800). من هر دوتا سیمکارت رودارم وامتحان کردم. 3G هم روی 2100. چند روزی هست که توی شیراز باند 3( 1800) از 5MHz رفته روی 10MHz. به نظر میاد سرعت کمی بهتر شده باشه
4G PLUS همراه اول به چه صورتی است . منظورم از تجمیع 2 باند به دست میاد یا نه ؟ الان شهر ما تحت پوشش رفته ولی هیچ خبری از هیچ چیزی نیست ؟ چطوریا هستش ؟ من هر چقدر با مودم گشتم فقط باند 1800 هستش باند دیگه ای وجود نداره . ولی ایرانسل الان شهر ما رو دو باند 1800 و 2600 داره 4G میده و با تجمیع هر دو و داشتن مودم یا گوشی 4G PLUS راحت میشه وصل شد .
با تشکر مجدد از همراه اول که تانوما زد رو دکل اس شد نی نی
اینارو میخری یا ازین اکانت هکیاست؟!نقل قول:
کسی اگر رفته الکامپ از شرایط و پیشنهادهای اینترنت همراه اول خبری داره بذاره اینجا ببینیم
سلام
من از وقتی سیمکارتمو 4g کردم سرعت شبانم از 250 کیلوبایت بالاتر نمیره همش هم نوسان داره قبلا اینجور نبود تا 3مگابایت میرفت مثل الان هم نوسان نداشت به نظرتون مشکل از چیه؟یه سیمکارت معمولی بگیرم یا برا همین سیمکارتم شکایت بفرستم به 195؟؟؟؟
منم همین مشکلو دارم هر چقدر هم به پشتیبانی میگم زیربار نمیره...بار اخر بعد کلی استدلال گفت باید سیمکارت رو ببری دفتر خدماتی بررسی فنی بشه و این چرت و پرتانقل قول:
منم همینه مشکلم. سرعتم رو محدود کرده روی 260 کیلوبایت. هر چقدر هم رنگ زدم فایده نداشت. دو سال پیش هم شبانه رایگان مخابرات داشتم بعد یکماه محدودم کرد. این مسخره بازیها فقط از همراه اخر و مخابرات مزخرف سر میزنهنقل قول:
زنگ میزنی باور نمیکنن فکر میکنن همه مثل خودشون بیسوادن...بنظرم کسایی که این مشکل رو دارن تو پیچ اینستای همراه اول اعتراض کنند مفیدتره...من کامنت گذاشتم براشون ولی یه دست صدا نداره متاسفانهنقل قول:
در مورد سیمکارت که قطعا چرت گفته و ربطی به سیمکارت نداره اما اینکه سرعت در 4g کمتر از 3g باشه چندان چیز غریبی نیست خصوصا در همراه اول. درمنزل ماهم سرعت 4g کمتر از 3g هست تقریبا نصف و من برای دانلود اجبارا گوشی و مودم رو رو حالت 3g میگذارم.نقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
سلام. من افت سرعت شدید دارم در حدی که حتی وقتی دیتا رو روشن میکنم کلا آنتنم میره. تماس گرفتم با همراه اول 10 روز پیش بهم زنگ نزدن . دوباره چند روز پیش زنگ زدم گفتم چی شد پس ؟ اگه قرار به پیگیری نیست بگید
گفت اون منطقه شما قراره ی BTS جدید نصب بشه تاریخ نصب هم 11 آذر ماه یه همچین چیزی گفتن .
گفتم چرا اینهمه مدت طول میکشه ؟ مگه نمیگید این منطقه مشکل جدی داره ؟ میگه برنامه شون واسه اون موقع اس
خیلی کند هستن. فقط موقع پول گرفتن خیلی سریعن