پاک شود.............
Printable View
پاک شود.............
ببخشيد من بي اجازه اومدم اينجا:n02:نقل قول:
آپلود يعني سرعت ارسال اطلاعات به سرور تست! خب اين اطلاعات رو سرور چيزشكن داده سرور اسپيد تست نه شما!
بنابراين اين سرعت آپلود قند شكن شماست!
--------------------------
بگذريم! من اينترنت مخابرات خوزستان دارم خواستم بگم اگه مسئولين اجازه بدن يه تاپيك مشترك در مورد وضعيت جديد مخابرات بزنيم خيلي خوب ميشه. چون اين چند تا استاني رو كه ديدم همه مثل هم هستند و همه سرعت هاي نامحدود ها رو به مقدار اسمي كردن.
نظر خودمم هم اينه كه چند ماه مشتري جذب كردند و عرصه رو بر isp هاي ديگه تنگ كردند حالا ميگن مي خوايد بخوايد نمي خوايد هم نخوايد!
نظرات صفحات قبلتون رو هم خوندم كاملا موافقم بايد حداقل يه چند گيگ پر سرعت روي سرعت هاي نامحدود بدن. وگرنه من 24 ساعت تموم كامپيوتر رو روشن بذارم كه هم پول برق زياد بياد هم كامپيوترم نيم سوز بشه كه 2 گيگ دانلود كنه! خب محدود مي گيرم توي 4 ساعت اين 2 گيگ رو مي گيرم.
دوست عزیز همانطور که گفتم من از کارمندان مخابرات نیستمنقل قول:
فقط یک سوال جناب درزی !
با فرض اینکه تا شنبه درست میشه سرویس ها ... الان من که 1 مگ محدود دارم سرعت رو تو یه کانکشن میگیرم که برای پیج بازکردن و بازی و فیلم دیدن آنلاین عالیه
این وضعیت بعد شنبه هم برای سرویس های محدود میمونه و نامحدود ها با 4 تا لینک همزمان هرکدوم 16 کانکشن یا اینکه باز هم محدود و نامحدود همه چیزشون جز ترافیک شبیه هم میشه؟
من کاملا با نظر شما مخالفمنقل قول:
مخابرات با کم کردن مقدار سود خود و ارائه سرویسی باکیفیت تر و با سرعت بیشتر نسبت به سایر رقبای خود قصد مشتری مداری و رضایت کاربرای خودش را دارد
مشترکین مخابرات کاملا از قیمت ها و سرعت و کیفیت سرویس های مخابرات راضی هستند
ولی در بعضی اوقات این قعطی ها زیادی و پایین امدن سرعت دانلود باعث ناراحتی مشترکین می شود
که این مشکلات هم با تدبیر مسئولان زحمت کش مخابرات که چند وقته شبانه روز در حال بررسی این مشکلات هستند تا بتوانند کیفیت را بطور سابق برگرداند
همنچنین خدمت کاربران عرض کنم که مخابرات در اینده سرویس های گوناگونی را ارائه خواهد داد
کسی 1مگ داره 6 ماهه داره سرعتش چنده؟
باید تا روز شنبه صبر کرد مسئولان تمام تلاش خود را برای رفع این مشکلات و برگشت کیفیت مثل گذشته را میکنندنقل قول:
بخدا ما ایرانیا بد بختیم میگه اینترنتم سرعتش 8 کیلوبایته و راضیم
خدا نمیکشی حداقل بگیر خفه کن :n21:
من الان حتی بازی آنلاین رو هم بیخیال شدم
جالب اینه که تو انجمنشون ما ایرانیا بدترین اینترنت جهان رو داریم اینترنتشون از 10 مگ شروع میشه تا 45 مگ همش هم باید تو کف بمونیم
بابا قانع باشید ولی نه دیگه بگین اینترنت دارم با سرعت 8 کیلو بایت و راضیم :n27:
شما الان فقط چرا داری تمام سرعتا رو تست میکنی اینجا کسی نیست که از 512 بیشتر داشته باشهنقل قول:
همون اول بگین که سرویس های 1مگ و 512و256 حجمی و نامحدود سرعتشون چنده
شما که خودت میدونی سرعتا رو واقعی کردن واسه چی دوباره سوال میکنی
128محدود و نامحدود 8
256//////////////////30
512//////////////////55
1مگ و 2مگ/////////110
من چنین حرفی رو نزدم گفتم 16 باشه راضیم چون تک و توک دان میکنم بعدشم کشور رو ببین بعد بگو. ما که داریم پول سیب زمینیمون رو به ضرب و زور در می یاریمنقل قول:
حالا انتظار داری کشور بهت سرعت45مگ بده کشوری که تحریم شده همینقدر هم سرعتش زیاده اگه تحریم نبود حرف شما درست
محتوای مخفی: .....
دوست عزیز الان اگه وضع نت شما خوبه و تک کانکشن سرعت کامل رو می گیرید فقط به خاطر پهنای باند هست که ازاده الان نا محدود یک مگ هم همین وضع شما رو داره و اگه در اینده سرویس ها به حالت قبل برگرده با کمبود پهنای باند سرویس شما هم مثل قبل میشهنقل قول:
کاملا اینجوری نیست . جا به جا داره .البته به کیفیت خط هم ربط داره. من خطم کیفیتش عالیه. 80 هم داناود دارم. 256 نامحدود 6 ماهه سارینقل قول:
فقط یه چیز جدید دیدم. قبلا سر هر ماه حجم باقی مانده 999 میشد الان چند روز از 3 مرداد گذشته ولی حجم 999 نشده؟
الان شما به 80 راضی هستی؟نقل قول:
قبلا که با 128 ما تا 300 هم سرعت داشتیم
گفنم سرعت هارو واقعی کردن نمی دونم سرعتشون چنده؟نقل قول:
بعدم رفتی سرویس 128حجمی خریدی دیدی نامحدود128 با حجمی برابر هستش فک کردی همه همینجوریه زود تصمیم نگیر
من که می خام پول بدم خب یکم تحقیق میکنم ببینم کدوم سرویس برا من مناسبه اینکه عصبانیت نداره
آروم باشید:n02:
محتوای مخفی: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نقل قول:سرویس های 1 ساله و 6 ماه فرق میکنه من ماهانه رو گفتمنقل قول:
نقل قول:من دارم سرویسشو ازقأئم شهرمخوبه شبانه رایگان حدود 6 تا 7 گیگ هر شب میتونی دانلود کنی. من راضیم ولی این چند روزه داده منو در اورده دیگه.نتن 8kb شده
راستی این اینترنت از آمریکا نمیاد که تحریم باشیمنقل قول:
اینیم که میگم بدبختیم دلیلش خیلی واضحه که همه کشورها باید اینترنت خوب داشته باشن ولی برای من برای دو روز اصلا صفحه باز نمیشد
خوب شما بگید با این اینترنت باید چیکار کرد
پولشو پیش میگیرن و میرینن توش
پیامم بهشون میدی ی جواب رو 100 بار برای پست میکنن
کی میره 1 ماهه میخره که با نامحدود برابرهنقل قول:
ساعات رایگانم نداره
اگه اینجوری باشه حرف شما درست
تمام دوستان این تاپیک میدونن که سرویس بیشتر از یکماه رو مخابرات نباید اعتماد کردنقل قول:
این سرویس 1ماهه که میخریم اینقدر بلا سرمون میاد وای به حا 1 ساله
باز ماهانه باشه میتونیم یه ماه که خرابه شارژ نکنیم و 1 ساله اینطور نیست
کشور ایران از تمام کشور ها به جز چند کشور همسایه و چین و هند اونه در حد خرید نفت تحریم هستش.نقل قول:
بعدشم قبل از تحریم ایرانپهنای باند خارج رو از آمریکا میخرید که تمام شبکه های اینترنت به اونجا متصل هستش و سرعتشم خیلی خیلی زیاده.
مگه شرکتی هم هست که بعد از اتمام سرویس پول میگیره اگه هست بگین ما بریم
دیگه بسه در این جا جای این حرف ها نیست با خودم هم هستم
من ديگه حرفي ندارم!نقل قول:
به هر حال من ادامه نمي دم بحث رو چون ما خودمون تاپيك داريم كه دعوا نشه!
پيگيري هم مي كنم ببينم شنبه هم تعطيله ببينم يكشنبه انشالله وضعيت نت استانتون رديف بشه شما هم سرعت بالا داشته باشيد انگار ما داريم!
ولي اگه مي خواستم جواب بدم حرف زياد دارم گفتم نمونه اش همين كه قبلا شركت هاي خصوصي مثل پارس آنلاين داشتيم 14-15 تومن مي داديم ماهي شبي 2 گيگ رو مي گرفتيم روز هم سرعت عين فرفره بود. الان من ماهي 17 دادم 256 نامحدود خب 30 روز 24 ساعته دانلود كنم اصلا مودم و برق و كامپيوتر هيچ مخ خودم دود ميكنه!
كلام اخر اينكه پهناي باند در ايران خيلي خيلي گرون هست كافيه بخوايد يه وي پي اس بخريد متوجه مي شيد. بنابراين فرقي نمي كنه اسمش اينترنت پرسرعت نامحدود باشه يا محدود هيچ شركتي الكي سرعت بالا نميده مگه اينكه بخواد مشتري جذب كنه.
الان مي گيد همه راضي هستند يه نفر ناراضي باشه تخليه مي كنن خط رو كه بره از جايي ديگه بگيره؟
(مثلا خواستم چيزي نگم!)
خب نباشه من چی کار کنم میگم تو1 ماهه ساعات رایگان نیست همیننقل قول:
چه ربطی به خرابی داره
تو چرا ناراحت میشی منظورم اصلا به شما نیست داداش مننقل قول:
وقتی من از مخابرات اینترنت گرفتم بخاطر دلایل خواصی این کار رو کردم و اینکه نمیشه هر روز ی بازی در بیارن
من دارم سرویسشو راضیم شبانش رایگانه حدود 6 تا 7 گیگ مشه دانلود کرد.ولی این چند روزه شده زغالی 8kb بیشتر نمیشه .نقل قول:
سرعت شرکت موج گویا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما خودم الان انبار باروت بودیم حالا با این کارت مارو یه کبریت زدی ترکوندینقل قول:
همه ی بد بختی ما زیر سر شرکت زیر ساخته چه در آمدی به دست می یاره
زهر بشه بره تو گلوشون
الن مال چه شهرهایی اینترنت درست شده ؟نقل قول:
اینترنت درست شده:n08::n08::n08:نقل قول:
همه شهر ها سرعتشون مضخرفه
حاجی آواتارت چقدر آشناست احیانا چمستانی نیست خواننده محبوب :n02:نقل قول:
استاد بزرگ دی جی صفر گلردی برنده 10 جایزه گرمی آلبوم های ایشان چندین ملیون نسخه در سراسر دنیا فروش داشته :n08:
صفر درستهنقل قول:
نه عزیز چمستانی نیست آملی هستشنقل قول:
نقل قول:
هیچ کارمند مخابرات یا نماینده مخابرات کسی را مجبور به دریافت سرویس Adsl از شرکت مخابرات نکرده
و همه کاربر ها با اختیار خودشان از سرویس های مخابرات استفاده میکنند هرکسی هم که الان از کیفیت سرویس ها راضی نیست می تونه سرویس خودش را لغو کنه
شما قبلا پارس انلاین داشتی ماهی 14 یا 15 تومن می دادی ترافیک هم حد اکثر بهت 8 گیگ میدادن شبا هم اگه کامپیوتر 5 ساعت روشن بود میتونستی 2 گیگ دانلود کنی
اما در شرکت مخابرات شما می توانید تنها با 14 هزار تومان 999 گیگ ترافیک خریداری کنی اون هم با سرعت دانلود بالای 250 و 300
که هیچ شرکتی در ایران همچین سرعتی را با 999 گیگ ترافیک نمیده
شما هم اگه از سرویس های مخابرات راضی نیستی می تونی مثل قبلا از همون شرکت پارس انلاین استفاده کنی
من مطمئنم که کاربرای مخابرات الان هم که کیفیت ها فوق العاده ضعیف هستند دلشون نمیاد که برن از یک شرکت دیگه سرویس بگیرن
چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
چون تجربه اش را در گذشته داند
تشكر از بابت قراردادن اين لينكنقل قول:
مشكل اساسي همين جاست؛ قسمتي از متن:
شرکت ارتباطات زیرساخت پهنای باند را از خارج کشور خریداری میکند و از درون شبکه داخلی خود عبور داده و به خدمات دهندگان اینترنتی تحویل میدهد. تمامی مراحل مذاکره، خرید و توزیع اینترنت برعهده این شرکت است. هیچ شرکت خصوصی یا دولتی دیگری حق خرید پهنای باند و ورود آن به کشور را ندارد.
دقیقا با شما موافقم من خودم به خاطر اینکه مخابرات میدونم تو چند روز آیند سرعت رو خوب میکنه حاضر نیستم جای دیگه بری برم چون میدونم که دوباره باید برگردم مخابرات نمیتونم ولش کنم:n02:نقل قول:
در ضمن مخابرات تغییراتش مثل کیفیتش پایدار نیست هر لحظه تغییر میکنه الان سرعتت داغونه ممکنه چند روز دیگه از قبل بهتر بشه یا کلا قطع بشه:n02:
از این تغیراتش خوشم میاد
سرویس های مشترکین شاتل هم دچار اختلال شده...من الان با شاتل میخواستم تو سایت فوتبال 3 بازی استقلال فجر رو دانلو کنم ...نشد که نشد...پشیمون شدم...وضعیت اینترنت تو شهر گلوگاه افتضاح شده....به خاطر مسئولین بی عرضه بی سوادشه....که نمیدونن کیلو بایت چیه...شبکه چیه...خاک تو سرشون......یکی تو پستش نوشته بود مسئولین زحمت کش....یاد مواد افتادم...ممکنه مسئولین کشور مخصوصا تو مازندران دنبال کشیدن باشن.....ولی بخاطر این جور مسائل خیلی بی خیال تر از اونی هستند که فکر میکنید....:n21::n21::n21::n21:
نه بابا.... آقایون محترم مگه پست این رفیقمونو mohammad.t نخوندین که میگه مال خوزستان هم مشکل داره؟نقل قول:
اگه هنوز دوزاریتون جا نیفتاده باید بگم مخابرات درست بشو نیست!
جالبه این داداش درزی هم طوری از اختلالات گذشته مخابرات صحبت میکنه انگار که از افتخاراتشه!"چون میدانند که فردا سرعت ها دوباره بالا می رود و مثل سابق می شود
چون تجربه اش را در گذشته داند "
تا کی قراره نت یه هفته دو هفته یا حتی یه ماه مثل الان قطع بشه و ما صبر منیم تادرست بشه؟بر فرض درست شدن طبق صحبت همین دوستمون جناب آقای درزی باز هم تضمینی نیست که دوباره خراب نشه.
خدا رو شکر پشتیبانی مخابراتم که همتون میدونید چطوریه.
من حاظرم دو برابر این قیمتو بدم ولی بمن تضمین بدن که در تمام مدت دوره ی سرویسم از یک نت با ثبات برخوردارم
من از شاتل رفتم فقط به دلیل اینکه یه هفته خراب بود که بعدها متوجه شدم مشکل از کل کشوره! من از آسیاتک رفتم فقط به این خاطر که در طول یکروز نتم ثابت نبود!الان مخابرات مثل جهنم میمونه!
نقل قول:
دوست عزیز لطفا متن پست بنده را کامل و بدون تخلص بگذارید
و از دستکاری در ان اجتناب نمایید
با تشکر
متاسفانه افت سرعت به امروز یا دیروز یا یک هفته پیش مربوط نمیشه بلکه دقیقا از روز پس از انتخابات رفته رفته سرعت کم و کمتر شد و الان 10 روز ِ که به حد مرگ رسید. اگر کمی مسئولیت پذیری وجود داشت دست ِ کم یک هفته ای بایستی این مشکلات مرتفع میشد ولی متاسفانه هروز قول فردا رو دادن و الانشم معلوم نیست آیا این هفته ماجرا به خیر و خوشی ختم میشه یا نه. کاش اون مسئول وظیفه شناس میومد شفاف میگفت بدلیل این موضوع و تا تاریخ فلان مشکل حل خواهد شد پس شما تا اون زمان صبر کنید. اما میبنید که چندین هزار مشترک منتطر و آرزوی چنین اتفاقی رو دارن. واقعا کدوم ISP تو دنیا پیدا میشه که این همه مدت اینترنتش به این شکل باشه اونم کسی که ادعا میکنه بیشترین مشترک رو داره.