دوست در جی تی ای 4 خیر همچین امکانی نیست شما میتونید سوار هلیکوپتر بشید ...
Printable View
دوست در جی تی ای 4 خیر همچین امکانی نیست شما میتونید سوار هلیکوپتر بشید ...
همه چیزش خوبه الا این سوار نشدن بعد کامیون هم نمیشه به دمش وصل کرد درست ؟
اگر میشه یک ترینر پر کاربرد معرفی کنید و نحوه ی استفاده ان را هم بگویید؟
دوست عزیز اسم مرحله رو بگو....یا بگو از کی این مرحله رو میگیری...یعنی رئیست کیه.........یا حداقل بیشتر توضیح بده....نقل قول:
سلام دوستان من توی اون مرحله که وارد یه خونه میشی بعد داخل اونجا یه لپ تاپ هست چطوری باید اون جا رو رد کنم ممنون میشم
من یکی از اونارو کشتم.....نوشت 198 تا دیگه مونده.....اما هنوز بازم نکشتم ببینم اون عدده کم میشه....یا اصلا یه چیزه دیگه هستنقل قول:
دوستان این قضیه کبوترها تو بازی چیه؟
ترکوندن! تمام کبوترها برای 100 % کردن بازی لازمه.
کجای بازی مینویسه چند درصد...مونده....نقل قول:
تمام کبوترها برای 100 % کردن بازی لازمه.
Stats رو نگا کنی همون مورد اولینقل قول:
یعنی تا تمام کبوترها رو نزنیم، بازی 100 درصد نمیشه؟ من فکر میکردم با زدن همه کبوترها، قابلیتی به بازی اضافه میشه.
ولی علاوه بر کبوترها یه سری سکوی پرش هم تو شهر هست. من وقتی با خودرو از روی یکیشون پریدم، مثل کبوترها نوشته که چندتای دیگه باقی مونده... پس یعنی اون هم برای 100 درصد کردن بازی لازمه؟
دوستاني كه XBOX 360 دارن و اين بازي رو انجام دادن ميتونن بگن چجوري ميشه موزيك دلخواه خودمو تو بازي گوش بدم ميشه يا نميشه دقيقا مثل كامپوتر كه موزيك ميريختيم داخل پوشه USER آيا براي ايكس باكس هم ميشه ؟:10:
این قابلیت فقط برای PC ایه.نقل قول:
دوستاني كه XBOX 360 دارن و اين بازي رو انجام دادن ميتونن بگن چجوري ميشه موزيك دلخواه خودمو تو بازي گوش بدم ميشه يا نميشه دقيقا مثل كامپوتر كه موزيك ميريختيم داخل پوشه USER آيا براي ايكس باكس هم ميشه ؟
درسته... کشتن تمام این کبوترها، 2.5 درصد از بازی رو تکمیل میکنه. در ضمن با انجام اینکار، Annihilator Helicopter نیز آنلاک میشه.
البته این هلیکوپتر رو میشه بدون انجام اینکار هم در جاهای دیگه ای تو شهر پیدا کرد و ربود.
سلام
چطوری می تونم بازی GTA IV رو برای کامپیوتر تهیه کنم. یعنی کجا میتونم گیر بیارم؟ البته نسخش سالم و کامل باشه.
همچنین چطوری میشه نسخه اورژینال پلی استیشن3 این بازی رو بدست آورد؟
بله ...نقل قول:
برای تموم کردن بازی باید 50 تا پرش رو انجام بدی و 200 تا پرنده رو بکشی ...:27:
اون هلیکوپتره هم تو رمز ها هست ...
من اول اين بازي گير كردم
هموننجا كه كچل سيبيلو مي گه برو ماشين دوتا بدبخت رو بگير بيار ماشين رو كه ميارم به مقصد هيچي اونجا نيست يه پاركينگه جايي نداره پارك كني از ماشينم كه بياي پايين درش قفل مي شه ديگه نمي توني سوارش شي بايد منفجرش كني
وقتی به مقصد میرسی (داخل پارکینگ) اگر دقت کنی، در یکی از گاراژها باز میشه که باید ماشین رو اون تو پارک کنی.نقل قول:
بابا دم در تك تك درا وايسادم بوقم زدم هيچكدوم باز نمي شه مخصوصا اوني كه دايره زرده رو نقشه رو اونهنقل قول:
يكي هم كه بازه بري توش هيچي نمي شه
ماشين رو بزاري توش بياي بيرون باز هيچي نمي شه فقط در ماشينه قفل ميشه نمي توني سوارش شي
ممكنه اشكال از بازي من باشه باگ باشه ؟
اگه اين مرحله رد نشه بازي جلو نمي ره ؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
جالبه من نمیدونم چرا بعضیا فکر می کنن پست اول ورود ممنوع هست. من خودم وقتی میرم به یه تاپیک حتما پست اولش رو مطالعه می کنم. ولی ظاهرا هیچ کس علاقه ای به اینکار نداره طفلکی mephisto پست به اون قشنگی زده همه اچیومنت ها رو هم دونه دونه گذاشته ولی باز هم دوستان...:41:
شما درست می گی .... :11:نقل قول:
منم خودم اونو خوندم ... خیلی کامله ... اما خب بعضی از دوستان سئوالاتی می پرسند و من هم جواب می دم ... از راهنماییتون ممنون ... :21:
خيلي كامله اما جواب منو نداره من چه كنم؟نقل قول:
بابا يكي جواب ما رو بده
اونجا كه كچل مي گه برو ماشين بيار ماشين ميارم
يه پاركينگه هيچكدوم از درا باز نمي شه دو ساعت به تك تك درهاي سبز با ماشين كوبيدم
حتي بينش واسه اينكه آتيش نگيره 2 3 بار رنگش كردم
جلو همه در ها هم بوق زدم فراوون هيچ كدوم باز نمي شه
فقط يكيش بازه كه تو اون كه مي زارري هيچي نمي شه
اگه باگه بگين چجوري درستش كنم patch 2 ريختم روش
تو پست اول نوشته که زدن کبوترها 2.5 درصد رو کامل میکنه. ولی چیزی از آزاد شدن هلیکوپتر نداره. پس شما هم نمیخواد خیلی شاکی بشی.نقل قول:
والله نمیدونم دیگه چجور بگم؟ بعدر از اینکه ماشین رو دزدیدی، نیکو با ولاد تماس میگیره و میگه که ماشین کثیفه. بعد باید بری به کارواش و ماشین رو بشوری. رنگش هم نمیخواد بکنی. بعد میری به پارکینگ مورد نظر و داخلش میشی، یکی از دربهای گاراژ به سمت بالا باز میشه! ماشین رو داخل اون پارک میکنی و پیاده میشی... تموم... بعدش هم نیکو با ولاد تماس میگیره.نقل قول:
شاید هم باگ باشه. بهتره از پچ 3 یا 4 استفاده کنی.
خيلي ممنون نكته همينه كه نيكو جون زنگ نمي زنه به يارونقل قول:
پچ 3 و 4 رو كه مي ريزم ارور fatal مي ده مي گه reinstall كن
از كرك fedo استفاده كرده ام :11:
سلام !
چجوری میشه ماشین اسپورت کرد تو این نسخه !؟
پچ 4 رو نصب کن و از کرک Razor مخصوص همین پچ استفاده کن. لینکشو ندارم. یه سرچ تو فروم بزن، گیرش میاری.نقل قول:
چنین قابلیتی تو این بازی وجود نداره. اگر میخوای بازی رو ویرایش کنی به تاپیک زیر مراجعه کن:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=280770
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو داشتم . مشکل از کرکه بازیه . با یک کرک دیگه بازی رو اجرا کن حتما جواب میده . من که با کرک Razor جواب دادنقل قول:
بابا يكي جواب ما رو بده
اونجا كه كچل مي گه برو ماشين بيار ماشين ميارم
يه پاركينگه هيچكدوم از درا باز نمي شه دو ساعت به تك تك درهاي سبز با ماشين كوبيدم
حتي بينش واسه اينكه آتيش نگيره 2 3 بار رنگش كردم
جلو همه در ها هم بوق زدم فراوون هيچ كدوم باز نمي شه
فقط يكيش بازه كه تو اون كه مي زارري هيچي نمي شه
اگه باگه بگين چجوري درستش كنم patch 2 ريختم روش
بچه ها فکر کنم..من خراب کردم....یعنی همون گند زدن باشه....هیچ مشکلی نداشتم...گفتم بزار کرک rzrرو بریزن....وقتی ریختم دیگه باز ی اجرا نمیشه...
فکر کنم دوباره باید بازی رو برم....راهی هست....:41::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها رمزي داره يا جايي هست كه سوار هليكوپتر شيم ا؟؟گه هست بيشتر چيت كد ميخوام
ترينر تاحالا استفاده نكردم و بلدم نيستم استفاده كنم
کرک چه ورژنی رو استفاده کردی؟نقل قول:
...نمیدونم....یه نگاه به این بنداز....این فایلشه....اسم کرکم...razor1911نقل قول:
کرک چه ورژنی رو استفاده کردی؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خيلي ممنوننقل قول:
چه ورژن پچي ريختي ؟ 3 كار مي كنه ؟
سلام من روي 30% بازي مئندم ميرم يه جا بعد ميگه
use ray text message for help you find lorenzo
بعد توي breaf هم نوشته
go to project on galveston
نميدونم كجا برم دورمو هم نگاه كردم كسي نيست
اين اون مرحله نيست كه بايد زنگ بزني و يكي رو توي پارك پيدا كني و بري به طر صداشا اين يه مرحله ديگست
ممنون ميشم دوستان كمك كنند
چند راه برای این کار وجود داره ...نقل قول:
1. اگر شهر دوم شما و قابلیت استفاده از هلیکوپتر باز شده در جنوب شهر دو پره هلیکوپتره ... ( البته هلیکوپتر ها رو برای توریست ها گذاشتن ... :31:
2.اگر 200 تا کبوتر رو بکشی ...
3.اگه خیلی با بروس دوست بشی هر وقت بهش زنگ بزنی با هلیکوپتر میاد دنبالت ...
4.رمز : 359-555-0100 باید تو گوشیت بزنی ...
پیامک ها تو چک کردی ... ؟؟؟نقل قول:
احتمال می دم که تو پیامک هات ... یه پیامک مولتی مدیا :18:( پی . ام . ام ) باشه ... که عکس یه نفر توشه ...
کجا اینو بهت می گه ... ؟؟؟ ( منظورم اینه که کدوم محل هستی و کنار ساختمونی و ... هستی ؟؟)
احتمال می دم با دیدن پیامک هات مشکلت حل بشه اگه نشد اسم مرحله و ... رو بگو ... :21:
خدانگهدار...:5:
آقا یه سوال داشتم.
فقط از طریق دانلود میشه این بازی رو به دست آورد.
فروشگاه پی سی هم که ندارش؟؟؟؟؟
قربونتنقل قول:
خيلي ممنون
چه ورژن پچي ريختي ؟ 3 كار مي كنه ؟
پچ 3 بود . یعنی دقیقا پچ 1.0.3 . با همون کرکی هم که گفتم کار کرد .
موفق باشی
به دلیل غیر قانونی بودن بازی فروشگاه های معتبر این بازی رو ندارن ولی توی فروشگاههایی که پول رو میریزی به حساب طرف بعد برات پست میکنه میتونی پیدا کنی . اگه موقع انتشار بازی هم عضو پی سی ورلد خودمون بودی یک پیام خصوصی برای فروشش برات میفرستادند که بازم باید پول رو میریختی به حساب !نقل قول:
آقا یه سوال داشتم.
فقط از طریق دانلود میشه این بازی رو به دست آورد.
فروشگاه پی سی هم که ندارش؟؟؟؟؟
سلام دوستان من یک بازی گرفتم اما هی دوربینش تکون و ولول می خوره چی کار کنم
عضو بودم ولی پیغام رو ندادند.نقل قول:
به دلیل غیر قانونی بودن بازی فروشگاه های معتبر این بازی رو ندارن ولی توی فروشگاههایی که پول رو میریزی به حساب طرف بعد برات پست میکنه میتونی پیدا کنی . اگه موقع انتشار بازی هم عضو پی سی ورلد خودمون بودی یک پیام خصوصی برای فروشش برات میفرستادند که بازم باید پول رو میریختی به حساب !
الان چی میفروشن؟؟
مشکل کرک داری پچ بگیر نصب کن کرکش رو هم بریز والسلام. پچ 1.03 رو نصب کنی بهترهنقل قول:
دوست خوب این قدر راهنمایی خوب کردی لینک هم برام بزار دیگه مرسینقل قول:
خوب برای اینکه هدف اینه شما جستجو در تاپیک رو یاد بگیری و عادت کنی از این امکانات استفاده کنی تا مجبور نباشی واسه چیزی که قبلا هست صبر کنی و منتظر باشی هدف ما اینه که شما هرچه زودتر بتونید چیزی رو که می خواهید رو بدست بیارید. ولی در هر صورت من براتون لینک میدم از این آدرس می تونید هر کدوم از پچ های 4گانه رو دانلود کنید:نقل قول:
و از اینجا هم کرک های هر پچ رو می تونید دریافت کنید: (3 , 4)کد:http://www.rockstargames.com/support/IV/PC/patch/index.html
کد:http://jump.fm/OOPFQ