اره منم الان امتحان کردم خراب شدهنقل قول:
Printable View
اره منم الان امتحان کردم خراب شدهنقل قول:
داداش خیلی ممنونم از تو فایل log خودم آدرس داشتم ولی تو پوشه بازی دقیقا این آدرس نیست اگه ممکنه تو پوشه بازی سرچ کن ببینم این فایل کجا باید بره.نقل قول:
این فایل لعنتی 332 مگابایت بود این بود که با idm مستقیما از سایت l3cdn.riotgames.com گرفتم ولی الان نمیدونم باید کجا بره در ضمن فک کنم باید از حالت فشرده خارج شه!:n27:
خراب که نه ولی پروژه اش دیگه ادامه پیدا نمی کنه و ساپورتی هم در کار نیست حدود 1 2 هفته میشه اعلام شده دیگه پروژه دنبال نمیشهنقل قول:
خودم پیدا کردم :n02: فقط باید فایلو از حالت فشرده خارج کنید.نقل قول:
RADS\projects\lol_game_client_en_gb\managedfiles\0 .0.0.141\Data\Sounds\FMOD
این پستو نوشتم تا شاید اگه کسی مشکل مشابهی داشت به دردش بخوره.:n18:
پستت رو الآن دیدم، حالا جواب داد؟ لوگین کردی؟نقل قول:
با چی Uncompressed اش کردی؟
آره خوبه ولی قشنگترین صفحه های لوگین مال Vi و Annie بود.نقل قول:
آقا من بعد از آپدیت لگ شدید دارم،
پینگ هم 150 بدون timeout
فکر کنم از پچ باشه.
کسی مشکلی نداره؟
یعنی عاشق این ایتمم تاحالا نشده yi یا akali پیک کنم اینو براش نبندم. نه اینکه بهترین ایتم باشه ولی بازی بدون این حال نمیده
ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا آیتم اخری ها به دردت نمی خوره چون passvesh unique هستش stack نمی شن.جاشون یه last whisper و bloodthirster خوبه بگیری.چون ایتم بالایی ها با یه frozen heart راحت counter میشه.
================
riot گفت یه pass جدید بزار منم یه pass گزاشتم حداقل 1 min طول می کشه type کردنش:n09::n02:
راستی یه نکته اشتباهه کار ریوت اینه که الان می تونید راحت email هم عوض کنید بدونه احتیاج به confirm پس اونی که pass مارو داشته باشه الان بهترین موقعیته که بیاد اکانتو بدزده:n15:
بیلد برای هر ADC با اون یکی فرق میکنه, بستگی به Supportت هم داره! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این چمپ جدید ارزش خرید داره ؟:n02:
میدونم که stack نمیشه عزیز، ولی phantom dancer که تقریباً stack میشه (بجز Move through units) و infinity هم 25% crit chance استک میشه و کلاً این آیتم ست 100 درصد crit chance و 160 درصد attack speed میده.نقل قول:
ولی همونطور که نوشتم این آیتم ست basic من هستش و بسته به تیم حریف تغییرش میدم، مثلاً اگه چمپ های حریف تانکی باشن یا Armor ببندن منم آیتم ست ضد تانکم رو میبندم:
یا مثلاً اگه حریف فشار بیاره یا بخام Def بازی کنم اینو میبندم:
خوب شد اقدام شد بر سر ریوت تا ادب بشه کمی سیستم اون لانچر عوض کنه بجای دادن چمپ فرت فرت
با اون سیستم کد نویسی اد بوقیش امیدوارم بازم بریزن رو سرش
آقا این روش کار میکنه؟؟؟؟نقل قول:
از دیروز که یک چترباز افتاد روی کابل برق محل ما و برق وسط دانلود این فایل قط شد و امروز که دوبار اینترنت وسط دانلود این فایل قط شد هنوز نتونستم این فایل مسخره رو بگیرم.
اصلن هم امیدی به دانلود کردن دوبارش ندارم میخوام یا برم دم در شرکت ریوت فایل رو ازشون بگیرم یا این فایل رو جدا طبق روش شما دانلود کنم.
آقا این روش کار میکنه؟
چتــــــرباز؟؟؟افتاد رو سیم برق محلتون؟؟چترباز کجا بوده مگه جنگ جهانیه ؟؟ می خواستی بری دستش را بگیری بش بگی عمو کوری جــا قهده؟!!!!!!نقل قول:
آره من قبلا با این روش کار کردم کار میکنه
1ساعت بازی مون طول کشید چون ساپورت بودم 98 تا ایپی بیشتر نگرفتم این بی انصافیه
36 ASS
دوستان برای من روی 33 درصد گیر کرده ولی هنوز داره دیتا میکشه چیکارش کنم میره یا استوپ بدم ؟؟؟؟؟؟
میره:n11:صبر کن
مر30 داداش فقط ی سوال دیگه همین آپدیت جدیده هست برای شما رو 33% چقدر طول کشید اگه میدونید بگید اگه هم که شب آپدیتش کردین که هیچ ممنون :n16:نقل قول:
نقل قول:
آره،من پتچ قبلی رو 90% فایل ها رو خودم دانلود کردم و گذاشتم سرجاشون ولی ... دهنم سرویس شد!:n02: تو این پتچ فقط این فایل آخری رو دانلود کردم چون تقریبا کل step2همین یه فایل بود.
اگه بار اولته که این کار رو میکنی توصیه میکنم یه بکاپ از بازی بگیری!:n09: و اما کمکی که از دست من بر میاد اینه که توضیح بدم چطوری این کار رو کردم:
1-اول میری تو پوشه League of Legends\RADS یه فایل متنی به نام rads_user_kernel که تو اون فایل هایی که دارن دانلود میشن ثبت میشه. ( نکته اینکه هر بار که فایلی رو پتجر دانلود کرد باید این فایل متنی رو ببندی تا آدرس فایل جدید که داره دانلود میکنه بیاد)
2-برای مثال این فایل تو log (همون فایل متنی) هست و اگه به پتچر نیگا کنی میبینی که داره همین فایلو (VOBank_en_US.fsb) دانلود میکنه
releases/live/projects/lol_game_client_en_gb/releases/0.0.0.141/files/Data/Sounds/FMOD/VOBank_en_US.fsb.compressed
وقتی این آدرسو از تو فایل لگ گرفتی دیگه میتونه پتچر رو ببندی!
حالا برا اینکه با دانلود منیجر دانلودش کنی باید این طوری وارد آدرس بار IDM کنیش:
http://l3cdn.riotgames.com//releases/live/projects/lol_game_client_en_gb/releases/0.0.0.141/files/Data/Sounds/FMOD/VOBank_en_US.fsb.compressed
دقت کن دو تا خط مورب داره
حالا بعد اینکه فایلو دانلود کردی باید تو آدرسی که باید بره قرار بدی، مهمترین بخش کاره چون خیلی وقتا پیدا کردنش سخته و دقیقا همین آدرس بالا نیست و البته در مورد این فایل به خصوص باید از حالت فشرده درش بیاری
که از 332مگ میشه حدود 365 مگ. برای مثال باید فایل بالا رو که از حالت فشرده خارج کردی بزاری تو مسیر زیر:
D:\GAMES\League of Legends\RADS\projects\lol_game_client_en_gb\manage dfiles\0.0.0.141\Data\Sounds\FMOD
حالا دوباره پتچر لول رو باز کن(قبلش اون فایل log رو ببندی ها!:n02:) تا بعد اسکن فایل ها شروع کنه به دانلود فایل های جدید،البته اگه درست جاگذاری کرده باشی میبینی که اسم اون فایل قبلی رو رد میکنه و میره برا
فایل جدید! حالا دوباره پتچر رو ببند و برو سراغ فایل log و ادامه قصه...
و اما تا یادم نرفته اینو بگم که فایل VOBank_en_US.fsb.compressed رو با نرم افزای به نام FSB Extractor یا هر نرم افزار دیگه ای که فرمت fsb رو بشناسه میتونی از حالت فشرده خارج کنی :n02:
و در آخر توصیه مینکم که فقط برا فایل های حجیم این کار رو بکنی و البته برا اینکه بفهمی فایلش حجیمه یا نه نگاه کن به پتچر اگه داره زیاد لفتش میده احتمالا حجیمه!:n02: یا اینه بزار تو idm برا دانلود ببین حجمش چقدره!!!
دوست عزیز msgcpp شرمنده بابت دیر جواب دادنم و کلیه دوستان شرمنده بابت پست طولانی و رو اعصاب!:n16:
[QUOTE]مر30 داداش فقط ی سوال دیگه همین آپدیت جدیده هست برای شما رو 33% چقدر طول کشید اگه میدونید بگید اگه هم که شب آپدیتش کردین که هیچ ممنون :n16:[/QUOTE
پایین نوشته چند مگ دیگه مونده و اگه نوشتهappyling patchواستا داره اپدیتو درست میکنه و اخراشه داره میریزه سره جاش
[QUOTE=Kheee;7833304]مر30 درسته رو appyling patch هست و step 2نقل قول:
مر30 داداش فقط ی سوال دیگه همین آپدیت جدیده هست برای شما رو 33% چقدر طول کشید اگه میدونید بگید اگه هم که شب آپدیتش کردین که هیچ ممنون :n16:[/QUOTE
پایین نوشته چند مگ دیگه مونده و اگه نوشتهappyling patchواستا داره اپدیتو درست میکنه و اخراشه داره میریزه سره جاش
ممنون
lucian باز حرفه ای داریم؟نه آقا داریم؟:n02:
هر چی دیدم یا میبازه یا feeder شماره یک هر گروهه:n09:
هر کسی هم ult lucian میزنه جو میگیرتش حس میکنه ماتریکسه درو دیوارو میزنه :n08:
طرف کامنت گزاشته تو forum lol چرا آهنگ رپ نذاشتین واسش این یارو سیاهه باید رپ بخونه:n02:ولی جدا شبیه ماتریکسه کاراش :n05:آهنگشم بهش میاد:n01:
با lucian حال نکردم،
شاید دیگه نخرمش.
فعلاً رفتم تو کار teemo
دوستان برای من روی سرور اروپا پیگ رو 500 هست برای شما رو چنده و چیجوری میشه کمش کرد آخه تو بازی خیلی اذیت میکنه
اقا step 1 و step 2 هر کدوم چقدره؟
Step1 = 168Mb & Step2=350Mb Approximatelyنقل قول:
واسه منم یهو رفت رو 500 با لگ شدید
برای من step 1 اش 62 مگ هست step 2 اش هم نرسیدم.چون این اینترنت ****** تا100کیلو بایت مونده بود رفت بعد افتاد رپ و رپ الانم من موندم اینو چیکار کنم لامصب...نقل قول:
نت ایران مشکل پیداکرده سراسریه
یگی بزنگه بپرسه کی درست میشه این مشکل پینگ :n16:
مخابرات تهران که 3 هفتست تایم اوت داره برید توی تاپیکش می بینید .نقل قول:
زنگ که می زنم میگن معلوم نیست کی درست میشه . فکر کنم الآن که بقیه ISP ها هم مشکل دار شدن زنگ بزنین همینو بگن !
والا پینگ من که بهتر هم شده مشکلی هم نداره
دوستان کسی تا حالا از قسمت Tribunal سایت LOL دیدن کرده؟؟؟
اگه ندیدین پیشنهاد میکنم حتما برین ببینین ، خوشتون میاد...:n09:
ریتینگت چنده؟نقل قول:
من تازه 20 تا case بررسی کردم.ریتینگ شده 1731 :n10:نقل قول:
ریتینگ منم 23275ه
در کل Tribunal فضای شادی داره و ساعتها آدمو سرگرم میکنه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز معلوم نیست دارن چه **** میخورن ...آخه این اسمش اینترنته ؟! :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:من تازه شروع بع قضاوت کردم :n02: خیلی حال میده واسه وقت سپری کردن :n09:نقل قول: