از دوستان صبانتی کسی امشب اختلال و افت سرعت شدید نداره؟
Printable View
از دوستان صبانتی کسی امشب اختلال و افت سرعت شدید نداره؟
نقل قول:سلام. من هم همین مشکل رو دارم. ساعات شبانه سرعت دانلود تک لینک روی نهایت 60 هستش و اگر بخوام مثلا سرعت به 180-190 برسه باید 4 تا فایل همزمان بزنم توی دانلود که هر کدوم سرعت 50 بشه!! (سرویس 2 مگ دارم)نقل قول:
ولی ساعات روزانه سرعت بالای 220 هستش... من نمیدونم این دیگه چه جورشه!
یه لینک مستقیم توی شب سرعت دانلودش 60 هستش ولی همون لینک توی روز سرعت 250 میده !!!
از سایت خود صبا که فایل دانلود میکنم بالای 200 هستش!!
نمیدونید مشکل من چطوری حل میشه؟
من مشکل پیدا کردم شبانه که میزارم sent و received ندارم الان 10 شبه اینجوری شده
برای من هم دیشب از ساعت 1 و خورده ای تا همین چند دقیقه پیش کلا" No network access بود که هر چی DNS رو هم ست کردم و یا اوتومات بود هیچ تغییری نمیکرد !!!
علتش چی بوده؟
دوست عزیز اگه پستای قبلی رو بخونید این مشکل از چند ماه پیش تو تهران شروع شد ولی برعکس بچه های مشهد اوضاعشون خوب بودنقل قول:
البته این حرفی که میزنم یه مقدار دور از منطقه (البته اگه تداوم پیدا نکنه) ولی ببنظر مییاد کاهش سرعت ، به بچه های مشهد هم رسیده
سلام دوست عزیز
برای ما هم از ماه رمضان که اوضاع خراب شد و سرعتا کشید پایین همونطور بوده و بعدش هم سرعتا دو سه ماهی میشه که آمده رو 120 - 130 و دیگه اصلا" به 230 نمیرسه و سرعت تقریبا" نصف شده
آقا اوضاعت خوبه این نامردا سرعت منو تو شبانه نهایتا میرسونند به 35!نقل قول:
هر از گاهی هم قطع میشه باید مودمو خاموش روشن کنم (فقط در حالت شبانه اینطوره)
کسی این باگ رو تجربه کرده که شارژ اکانت وقتی تموم میشه خودش وصل میشه و میشه همین طوری دانلود کرد تا زمانی سیستم صبانت رفرش بشه یا مودم قطع بشه ؟
چند روز پیش همبن طوری تو یه روز 7 گیگ دانلود کردم ...
بله، یک بار برا منم شد.نقل قول:
برای من 2بار شد تو دوماه پشت هم .نقل قول:
بله، یک بار برا منم شد.
شیراز شبانه سرعت چطوره ؟
نقل قول:یک توضیجی می دید که چطوری همچین چیزی ممکنه و چه کاری باید انجام داد؟نقل قول:
ممنون:sq_25:
توضیح نداره شانسی دوبار این طوری شد ...
شارژم که تموم شد ساعت 2 نصفه شب زنگ زدم گفتم 20 مگ اضافه کن کار دارم بعد اضافه که کرد دانلود شبانه که تموم د دیدم هنوز داره کار می کنه فهمیدم باگه منم تا فرداش گذاشتم رو دانلود 7 گیگ دانلود کردم تلافی این همه دزدی رو درآوردم .
من بعد از یک هفته استفاده از اینترنت صبانت متوجه شدم حجمم با این که کم استفاده میکنم داره زود تموم میشه(حدود 4 گیگ استفاده شده بود)همون روز یه پیام اومد که نوشته بود حجم مصرفی یا زمان شما تموم شده و بعدش به اینترنت وصل نمیشد و منم اول ترسیدم ولی بعد یک ساعت که دوباره امتحان کردم دیدم وصل شد و جالب این جا بود که تاریخ خریدو حجمم به حالت اولیه در اومد(انگار که همون روز خریدم)!!!!!!
من 2مگ گرفتم سرعت دانلودم چه روز چه شب طرفای120 میچرخه. طبیعیه؟
تاریخ شروع سرویس شما چه موقع بوده و این که شارژ جا کردین یا سرویس رو تمدید ؟
یه ترفند بود قبل از ساعت 1.30 وصل بشید خوبه اما دیگه تا صبح سرعت افتضاح 15 20 سرویس 512 بعد نزدیک صبح تا میخواد سرعت بره بالا اینترنت دیس میشه حدود ساعت 4 و باز کانکت میشه واسه همین دیگه باز سرعت حول و حوش 20 میچرخه اه
اگه سوال رو از من پرسیدین باید بگم که من 20 مهر بود تو نمایشگاه دیجیتال اینترنت یکساله رو سفارش دادم که حدود 10 روز بعد برام نصبش کردن.بعد از یک هفته اینترنت تموم شد (من تمومش نکردم،خودش یهو تموم شد)و من هیچ کاری نکردم(نه تمدید و نه ...) و خودش بعد از یکساعت که تست کردم درست شده بود(یعنی همونطور که توضیح داده بودم حجم به اندزه ی اولیه تغییر کرده بود و زمانش یک هفته بیشتر شد) و مطمئناً باگ بوده و الان دیگه مشکلی ندارم.نقل قول:
فقط این سوال رو میخواستم بپرسم سرعت دانلود برای سرویس 2Mb تو شب 120KB باشه خوبه؟یعنی کم نیست؟بعد چرا سرعت دانلودم تو شب و روز فرقی نمی کنه کلاً 120 هست؟
من تو تهرانم
داغون...یعنی فجیع....من داشتم به بایت هم نمیرسید....نقل قول:
کسی مشکل سرعت کم دانلود تک لینک توی شب نداره؟
من باید چندتا لینک رو همزمان بزنم تا روی هم مثلا 150 دانلود بده...
شما توی idm قسمت option و Connection این قسمت تعداد کانکشن و Connection type speed رو روی چند میذارید
که بهترین حالتش باشه؟
یادش بخیر سال پیش بود چه کارا که با این صبا نمیکردیم کلا باگ داره همون 1 سال پیش سر ساعت 6/45 مودمو خاموش روشن میکردیم یه ساعت اینترنت اضافه میگرفتیم اینقدر ما شبا دانلود کردیم که نامردا limited مون کردن
شما که 2 مگ دارید این سرعت واقعا پایینه یعنی سرعت شما حداقلش باید روی 256 باشه چون قاعده کلی سرعت دانلود اینه که شما سرعت پهنای باندتونو به عدد 8 تقسیم کنید و این مقدار باید سرعت دانلود و بهتون بده اگه کمتر از 256 سرعت دانلودتون((در روز))هست باید با صبا تماس بگیرین سرعت شبانه هام باید یه مقداری کمتر از این باشهنقل قول:
من الان دیگه صبا ندارم اوضاع جدیدشو نمیدونم چجوریاست اما شما کلا با آی دی ام هر تعدادی که میتونید قرار بدین مثلا 5 تانقل قول:
نقل قول:
منم تک لینک 60 50 تا بیشتر نمیشه سرعت
3 یا 4 تا فایل همزمان میزارم، سرعتم خوب شه
واقعا دیگه نمیشه صبا رو تحمل کرد .. این اواخر داره به شدّت دزدی میکنه از حجم. ینی دیگه شورشو دراورده ... من یه گیگ میخرم 4 روزه تموم میشه الکی ! مصرف خاصی هم ندارم..مثل قبل مصرف میکنم..قبلا که همینجوری مصرف میکردم آخر ماه 1 گیگ هم اضافه میوردم .. الان واسه 2 ماه 18 گیگ شارژ کردم تا الان..تازه یه ماه دیگه هم مونده ...
گاهی اوقات وسط سرویس شبانه که مفتیه یهو نتم تموم میشه !!
احتمالا 99% دیگه اینن ماه جمش کنم سرویسو و برم از مخابرات بگیرم
نه دوست دزدی نمی کنه ..
درست همه isp های این جهنم کارشون دزدیه و کلا این مملکت ...آره ! ولی دیگه اینطوری تابلو بازی در نمیارن ...
منم در ماه 20 گیگ دارم ولی با یه نرم افزار ساده چک می کنم دقیقا طبق اون چیزی که نرم افزار خودم نشون میده کم می کنه ..
این مساله رو مد نظر داشته باش که الان بیشتر صفحات وب HTML هست و حجم زیادی می گیره !
صبانت داره روزای اخرش رو میگذرونه.از شاتل خیلی بدتر شده.الان دوستام شاتل دارن 300 کیلوبایت بر ثانیه بعد صبانت این وضعشه.
شبانه هم 1 گیگ به زور
جایی دیگه ای میشناسید که شبانه خوبی داشته باشه؟:sq_3:
سلام میشه اسم این نرم افزار و بگید؟نقل قول:
ببین یه نرم افزار خیلی خیلی ساده ست میاد بالای صفحه و میری اون دیوایسی که باهاش الان به اینترنت کانکت شدی رو از توش انتخب می کنی !
بعد هرچی دانلود کنی به صورت خیلی ساده نشون میده آنلاین !
من هرچی نرم افزار استفاده کردم شلوغ پلوغ پردردسر بوده جزء این به نام Broadband Usage Meter ...
دوستانی که سرویس یک مگ از صبا دارن
میشه چک کنند که درDSL Router مودمشون سرعت دانلود چند زده شده؟ (من خودم 512 دارم رو 2 مگ ست شده- که نهایت خوبش 120 کیلو بایت بهم میده)
برای یکی از مشترکین آسیاتک رو 4 مگ بسته شده که تا 360 کیلو بایت هم سرعت میده (خودم امتحان کردم ولی متاسفانه صاحبش اطلاع نداشت چه سرویسی با چه سرعتی خریداری کرده)
میخوام مقایسه کنم که سرویسم رو به یک مگ ارتقا بدم یا از صبا نت کلا بکشم بیرون!
ممنون
این ساپورت صبا دیگه اسکولیت رو به حد انفجار رسونده ...
میگم اگر برنامه ندارین واسه برگردوندن سرعتا به مگ مثل ( اردیبهشت تا مرداد ) قبل من برم یه isp دیگه من اصلا ما تاحالا سرعتارو رو دو مگ نبردیم !!!!!!!!:sq_14:
میگم من خودم 4 ماه با 220 شب و روز دانلود رفتم میگه اشتباه میکنی ...
اصلا همون بهتر که برم ...
آسیاتک شبانه رایگان داره؟نقل قول:
من خودم ندارم
ولی داخل سایتش که بری زده اگه ماهانه بالای 5 گیگ حجم بخری شبانه رایگان، اگه کمتر بخری نیم بها داره
سلامیه 2-3 هفته ای هس که بد جور قطعی و افت سرعت پیدا کردم حتی شده تو یه ساعت 5-10 با قطع و وصل بشه که کلان رو اعصاب میره
سرعتم تو روز 200 تا 220 بود الان 50-100 شده شبا که وا ویلاس قبلان 2-3 ساعت اول یکم پایین بود رو 100-130 می چرخید تو 2 ساعت اخر میرفت بالا الان جوری شده که کل ساعت شبانم بالای 30-40 نمیره (( چند لینک همزمان))//
داره دیونم میکنه یه فیلم نمیشه دانلود کرد یه شکایت تو سایت نوشتم ببینیم به کجا میرسه // یهو صبانت از اون خوش نامیش ر...ده شد رفت پففففففف:sq_19:
سلام. من ماه پیش 2 مگ داشتم توی تنظیمات مودم شب و روز روی 2048 بودنقل قول:
الان هم یک مگ دارم بازم شب و روز روی 2048 هستش... فقط تنها مشکل اینه که توی روز دانلود 230 تا 240 هستش ولی شب
باید 4 تا لینک همزمان بزنی باهم دانلود بشه تا سرعتت به 150 تا 160 برسه... بالای 200 هم نمیره... شاید بعضی وقتها 4 یا 5 تا لینک هم زمان بزنم
در حد 160 دانلود بده...
صبا نت روی 4 مگ نبیندن اصلا... پارس آنلاین و پیشگامان روی 4 مگ میبندن حتی 128 رو توی روز... اما شب
مهمه که کلا هر جا بری وضع همینه... من همین امروز به پارس آنلاین شهرمون زنگ زدم گفت اگر 1 مگ بگیری
توی روز 340 دانلودته ولی شب بین 120 تا 200.... همه جا همینه...
من 512 صبا دارمنقل قول:
شبها نمیزاره از تورنت دانلود کنم! (فقط در حالت رایگان) هی ارتباطمو قطع میکنه- مجبور میشم مودمو خاموش روشن کنم (فکر نکنم ربطی به مرکز مخابراتی داشته باشه)
اگه چند شب دانلود نداشته باشم بعدش میزاه یه شب دانلود کنم
الان 2روزه آز اسیاتک یکی دیگه دارم امتحان میکنم روزانه رو 4 مگ بسته، متاسفانه نشده که از شبانه هم امتحان کنم ببینم باز مشکلی پیش میاد یا نه! (شبانه آسیا تک برای ترافیک های بالای 5 گیگ 1-9 صبحه!! مطمئن شم میرم اونجا)
دوستان اگه در خواست جمع آوری بدم چند روز طول میکشه تا جمعش کنن ؟؟ میخوام برم از مخابرات سرویس بگیرم...
فقط باید زنگ بزنم به شرکت بگم میخوام جمع کنید سرویسمو ؟
سلام,
من چند روز پیش 9 گیگ , سه ماهه شارژ کردم.
الان رفتم ریز مصرف رو دیدم نوشته:
اعتبار باقی مانده : MB 11053
یعنی چی؟!
سلامنقل قول:
شما هم مثل من شامل جشنواره پاییزه شده ای و دو گیگ بهت دادند
سلامنقل قول:
من رفتم خود دفترش یه در خواست نوشتم و 2 روز بعد کلا خط و جمع کر.دند
فکر کنم اگه برید خود دفترش زودتر انجامش بدن
دوستان عزیز به نظر من از هر شرکت یا مخابرات هم اینترنت نگیرین باز همین آش و همین کاسه است هر وقت اینترنت رو نامحدود با سرعت خوب منظورم 1 مگ نیستش همین 128 کیلوبیت پرسرعت خودمون رو میگم به شرطی که سرعتش رو تقسیم نکنند خوب میشه که با توجه به شرایط موجود تا 10 سال دیگه هم بعید میدونم انجام بشه الان 6 ساله که منتظریم اما هنوز اتفاقی نیفتاده البته شاید تا موقعی که اینا بخوان کاری انجام بدن اینترنت از مد بیفته:-)
آخه کجای دنیا اینترنت پر سرعت رو با ترافیک میفروشن به غیر از ایران هیچ کجا حالا اپراتور موبایل بود یک چیزی اگه همین اینترنت پرسرعت روزانه خودشون رو رو نامحدود کنن تو یک ساعت میشه به جای 7 ساعت شبانه فایل هاتون رو دانلود کنید بعدشم در مصرف برق صرفه جویی میشه و مثل جغد مجبور نستیم تا ساعت 2 بیدار بمونیم ولی یک عده متاسفانه به فکر جیب خودشون هستند که نکنه مشترکین زیاد دانلود کنند ترافیک بیشتری بخریم و سودمون کمتر بشه در صورتی که نامحدود واقعی بدن اینجوری فشار کمتری به سرورهاشون میاد مخصوصا در طول شب که همه واسه دانلود میان
اگرم میگن ایرانی ها جنبه ندارن بیخود گفتن 1 سال نامحدود واقعی به مردم بدن بعد حرف بزنن واقعا ما رو چی فرض کردن :41:
کسی تازگیا از این ISP خدمات گرفته؟؟؟