نقل قول:نقل قول:
کی گفته وایرلس نیست !!!!!!!
من خودم دارم وایرلس هستش .............................:13:
زنگ بزن نمایندگیش ببین چطور براتون تنظیم کردن . ببین کانکشن اتومات هست یا نه .
Printable View
نقل قول:نقل قول:
کی گفته وایرلس نیست !!!!!!!
من خودم دارم وایرلس هستش .............................:13:
زنگ بزن نمایندگیش ببین چطور براتون تنظیم کردن . ببین کانکشن اتومات هست یا نه .
یکی جواب بده :31:نقل قول:
فکر کنم داره زیادی حجم کم می کنه ! ممکنه به خاطر این مساله ای که بالا گفتم باشه ؟!
عزیز من گفتم احیانا نیست ؟نقل قول:
نگفتم که حتما نیست:دی
گفتم شاید وایر نباشه این راهشه
---------- Post added at 12:16 AM ---------- Previous post was at 12:14 AM ----------
اینی که میگی دقیقا کجاست؟:دینقل قول:
دوست عزیز تو قسمت ADSL Status مودم Data Rate چند مگ نشون داده میشه ...2 مگ یا 3 مگه.نقل قول:
این آدرس رو بزن رو نوار آدرس میاد .
البته یوزر و پسوردت رو وارد کن
کد:http://192.168.1.1/
این دی اس ال روتر ما مشکل داره لود نمیشه:دی
تو ادرس بار اینو میزنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد یوز و پس رو میخواد که هر جفتش adminنقل قول:
تو صفحه ای که باز میشه روی گزینه status کیلیک بعد رو گزینه adsl
تو صفحه این مشخصات رو زده :
SNR Margin = کیفیت خط هر چی بالاتر باشه بهتره
Line Attenuation = نویز خط هر چی پایین تر باشه بهتره
Data Rate = مقداری که خط روش بسته شده مثلآ خط من 2 مگ بسته شده downstream رو زده 2048 و upstream رو زده 512
اصلا تو روتر نمیره
نمیدونم چشه
آخ جون ترافیک شبانه هم روی 250 هست
امشب چه شبیست
شاتل کجایی که ببینی =))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هر مدلی دانلود بزنم 1زدقیقه هم از 1 تا 6 این ور اون ور باشه برام حدود 200mb حجم غیر رایگان میندازه
البته مهم نیست
4.1gb رایگان گرفتم:31:
بعد از چند شبی که سرعتم واقعاً پائین بود
دیشب سرعتم بالا رفت حدودآً 2.9 گیگ دانلود کردم
خوبه
اما هنوز همونی که قبل بود نشد شبی 3.7 گیگ دانلود داشتم
داداش تنظیمات تو خود مودم ذخیره میشه پس همه چی طبیعیهنقل قول:
نقل قول:بابا برید خدا رو شکر کنید...نقل قول:
من تو این هفته هنوز نتونسشتم دانلود شبانه بالای 200 مگ رو تجربه کنم!:19::13:
مال من وسط کار دی سی شد و فکر کنم دانلود رو ادامه نداد:دی
بخشکی شانس
امشب مثل شیر بالا سرشم
تا ساعت 2.50 1.5گیگ دانلود داشت
یکاریش کن خودش کانکت شهنقل قول:
نمیدونم چجوری
ولی idm یه تنظیمایی داره
سلام ببخشید دو تا سوال داشتم من از شاتل میخوام بیام پارس
میخواستم ببینم چه سرویسی بگیرم که دانلود شبانه سرعت بالای 150 باشه و دوم اینکه دانلود شبانه پارس از چه ساعت تا چه ساعتیه؟
ممنون
باسلام
سرویس 256 پارس رو باید شرکتی گرفت یا به خونگی هم میدن ؟؟
اینجا همه از پارس ایراد میگیرن بعد میگید سرعت دانلود 185 اینطوراست
مگه 185 تا سرعت دانلود بده ؟؟ شبا هم که از ساعت 1 تا 6 صبح رایگانه. مثل شرکتای دیگه هم نیس که تا 3 شب بیدار باشی اونوقت رایگان بشه
سلام
من الان مبین نت دارم ولی خیلی ناراضی ام اگر بیام پارس میتونم شبی حداقل 1.5 گیگ دانلود کنم؟
روز به درد نمیخوره این سرعت!نقل قول:
پینگ ردیفی هم نداره!
شب هم که من بشخصه 10 شب شد که بالای 200 مگ دان نداشتم!
آره ولی نمیدونم چرا ریکانکت نکرده بودنقل قول:
اگر خوب سرعت بده سرویس 256 سرعتش بالای 150 هست ولی همیشه اینطور نیست و بیشتر سرویس های 1 و 2 مگابیت سرعت های بالایی رو در بر میگیرننقل قول:
رسما از ساعت 1 تا 6 صبح ولی با روش هایی میشه از 12:31 تا 6:59 هم دانلود رایگان داشت
شبانه بالای 150 رو دیگه خوابش رو ببینی. یه زمانی اینطوری بود. الان دیگه پکیده از بس مشترک زیاد شده. حالا میخوای شانستو امتحان کن شاید تو منطقه شما خلوت باشه هنوز. اما اگه سرعت دانلود شبانت مثل من حدود 50 بود نیای فحش بدی ها :31:نقل قول:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------
بچه هایی که 1 و 2 مگ دارن هم این اواخر سرعتشون اومده پایین؟ لطفا جواب بدین. ممنون
سلام ... من 256 دارم نزدیک 10 روزی هست که سرعتم داغون شده! همون 50 هست.... متاسفم برا این پارس افلایننقل قول:
دوستان این دکمه ی ریست مودم معمولا" چه مواقعی استفاده میشه ؟ ممکنه ویروسی چیزی بگیره که باعث شه مودم مشکلی پیدا کنه ؟! :31:
آخه من احساس می کنم نسبت به GPRS که داشتم و 2.5 گیگ بود اینی که الان 2 گیگه یه کم همچین زیادی حجم میره :31: ربطی داره اصلا" ؟ :31:
ممنون :40:
نه عزیزم ربطی نداره! این سوراخ پشت مودم فقط برای بازگشت به تنظیمات کارخانست.... و امکان گرفتن ویروس و این چیزا اصلا ربط نداره.... مثلا شما داخل مودم کاری رو میکنی که بعد از اون کار مودم مثلا دیگه وصل نمیشه به اینترنت! با فرو کردن یه سوزن داخل اون سوراخ تنظیمات بر میگرده به روز اول./
شما از برنامه های فشرده سازی عکس در اینترنت استفاده کنی مشکلت حل میشه...........
میخواستم 1 مگ بگیرم
نگیریید اقا نگیرید...سرعت افتضاحه...همین الان
پینگ هم داغونه...:2:
ممنون:40:یعنی چه برنامه هایی مثلا" ؟نقل قول:
ناشکر نباشید ! وضعیت منو ببینید و امیدوار بشید ! سرعت دانلود 150KB/s روزانه بخوره تو سرش ! اصلا به کارم نمیاد ! با این وضعیت می رم سراغ نامحدود مخابرات ...
الان که 2 ماه و 6 گیگ از ترافیکم مونده اگر بخوام جمع آوری کنم هزینه رو برنمی گردونن ؟ 35 تومان رو ریختیم تو جوب یعنی ؟ : دی
فکر کنم از مهلکه جون سالم به در بردم:دی
سرعت شبانم از روزانم بیشتره
روزانه با IDM شده 160-170
شباه 250
آقا واسه من چپو راست داره از دیروز تا حالا 30 دقیقه به 30 دقیقه دیسکانکت میشه!!!!
واسه شما چطور؟
وضعیت الان...
با سلام ببخشید برای من اینجوری هست چه وضعیتی هست اگه بده که هیچ ولی اگه خوب هست چرا شبها سرعت میاد روی 12 تا 20 ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینم بالاترین سرعت شبانه من دوستان ساعت 2:17 دقیقه این تست رو گرفتم
سرویس 128 با ظرفیت ماهیانه 4 گیگ که وقتی حدود 1 ساعت نشستم مقدار دریافتی و ارسالی خودم رو جمع زدم دید نزدیک 600 مگ اصلاً وجود خارجی نداره ولی از ظرفیتم کم شده
سلام داداش وضعیتت بد نیست... اما کم شدن سرعت در شب یه چیز کاملا کشوری هست! یعنی الان شما تو کل تاپیک شاید 1 یا 2 تفر رو پیدا کنی که از سرعت شبانه راضی باشن! فعلا بسوزو بساز دم هم نزن شاید خودش درست شد!نقل قول:
روند نزولی سرعت بعد از عید همچنان ادامه داره. تا حالا دلم خوش بود که هرچی سرعت داره کمتر میشه باز هم کمتر از سرویس 512 که من دارم نیست. اما امشب سرعت از 512 هم پایین تر اومده. الان ساعت 3 هست و من از ساعت 1 تا حالا فقط 147 مگ دانلود داشتم. سرعتم دور و بر 400kbit/s میچرخه الان. همیشه وقتی زنگ میزدم و از سرعت شاکی میشدم میگفتن سرعتتون طبیعیه آقا. حالا میخوام فردا زنگ بزنم بگم الاغ هنوز هم سرعتم طبیعیه؟ این که دیگه کمتر از سرویس خودمه!!
آقا از ما به همه کسانی که میخوان بیان پارس نصیحت. نکنید این اشتباهو. همین روند کاهش سرعت اگه ادامه پیدا کنه بهتره همه بریم مخابرات adsl بگیریم!!
از 1تا 6دانلود داشتم
نقل قول:
نمیدونم واس من چش شده که دیگه 11 ماه هست خواب دانلود بالای 2 گیگ رو هم ندیدم :31: اون اویل 4200 مگابایت از 1 تا 6 دانلود میکردم الان 700 مگابایت از 12:31 تا 6:59 :13:
دیشب که منطقه ما اینترنتش قطع بود دانلود شبانه نداشتیم:13:
نویز خط خیلی بالاست احتمالآ قطعی نداری؟ ...البته نویز دلیل کاهش سرعت شبانه نیست خط رو دومگ بستن...پارس جدیدآ سرعتای شبانه رو میاره پایین تا ملت مجبور شن از حجم روزانه استفاده کنن و خرید بیشتر.نقل قول:
در ضمن هیچ راهی هم برای بهبود وضع وجود نداره همه راه ها رو ازمایش کردم هیچ کدوم جواب نداد
سلامنقل قول:
سرویستون چی هست؟
جان برادر خالی نبند :31: این پارس نیست که سرعت رو میاره پایین بلکه این قوم آپاچیه که هر شب از 12.30 حمله میکنند واسه دانلود و سرعت میاد پایین.نقل قول:
بهتره پستهای قبلی رو بخونی بعدا اظهار کارشناسی بکنی
1mb-2gig:31::31:نقل قول:
البته فول تایم دانلود نداشت
فکر کنم ساعت 5تموم شده بود