یعنی سایت های وایمکس تو اراک توسط شرکت سامسونک ساخته و اجرا شده.نقل قول:
بده نمایندگی برات عوض میکنن.
Printable View
یعنی سایت های وایمکس تو اراک توسط شرکت سامسونک ساخته و اجرا شده.نقل قول:
بده نمایندگی برات عوض میکنن.
دیروز محدوده شمال غرب تهران از اتوبان یادگار بالاتر از همت تا شهرک المپیک به نواحی تحت پوشش اضافه شد. البته هنوز تو سایت آپدیت نکردن.
مرررگ بر مبین نت و دیگر هیچ ..
نقل قول:
نوشته شده توسط kb24s مشاهده تاپيک
دوستان من یه سوال داشتم , سوال که نه یه مشکل , نمی دونم برای شما هم اتفاق افتاده یه نه.
من از دیروز تا چند ساعت پیش هر وقت مودمم روشن می کردم پس از پیدا کردن سیگنال , مودم بعد از چند ثانیه ریست میشد یعنی انگار از دوباره مودم رو روشن کردم در حالی که تمام همین مدت به برق وصل بود
دوستان کسی تا حالا به مشکل برخوردین؟ اگه اره و پیگیری کردن مشکل از کجا بود ؟ آخه من تا جایی که یادم هست قبل از این اتفاق هیچ تغییری رو مودم انجام ندادم, میتونه از خود مبین نت باشه؟
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
آقا مارو ترسوندید حالا مشکل این مودم چیه بدبختی اینه که همه مودم های رو میزیش همین مدله اگه مشکل داره یه فکری باید بکنم آخه من میخاستم برای فامیلم یه اشتراک ثبت نام کنم
حالا تکلیف مون با این مودم چیه :18::18:
اول اینکه ttl چی هست ؟
دوم اینکه مشکل پکیج لاست به چه مربوط میشه ؟
به من ؟ به فاصله از دکل ؟ به مبین نت ؟
کلا میشه این مشکل رو علم کرد و بهشون گفت که پیگیری بکنن ؟
از اونجایی که سایت speedtest.net تقریبا برای بیشتر ما ها آشناست تصمیم گرفتم برای یکپارچه کردن تستها یک ویو روی اسپیدتست قرار بدم.
از این به بعد مثلا کسانی که میخوان اقدام به تست گیری کنن از آدرس مخصوص این ویو اقدام کنن تا تستشون در کنار بقیه تستها قرار بگیره.
این کار باعث میشه تا هر دفعه هی تستهامون رو روی فروم قرار ندیم و میشه با باز کردن ویو و قسمتهای خوبی که داره همه تست سرعتهای افراد رو دید.
این ویو به صورت عمومی هست و هیچگونه ضرر و یا منفعتی برای من بهشخصه نداره. فقط میتونه در آیندهای نزدیک با همکاری شما عزیزان به یک منبع خوب و آنلاین و لحظهای از سرویس مبین نت تبدیل بشه.
نمیدونم تا حالا این کار اینجا برای این سرویس انجام شده یا نه! پس اگر تکراری بوده عذرخواهی میکنم
آدرس مخصوص مشاهده اسپید ویو مبیننت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس تستگرفتن و قرارگیری بر روی اسپید ویو مبیننت
روش کار هم بدین صورت است که برای تست جدید میتونین وارد آدرس اول بشین و بعد روی JOIN THIS SPEED WAVE کلیک کنین
و یا اینکه با رفتن مستقیم به آدرس دوم تست بگیرین تا بر روی ویو قرار بگیره.
...
خوشحال مشیم که تستهاتون رو روی این ویو ببینیم ...
اگر مایل بودین این آدرسها رو برای غنیتر شدن این ویو برای دوستانتون و دیگر کاربران مبیننت به اشتراک بگذارین ... :20:
دوستان دانلود شبانه چطور بوده؟؟؟؟
سلام به دوستان
والله یه مشکلی دارم حتی بعد از 3 4 بار تماس با پشتیبانی هم برطرف نشد
من یه مودم ایندور دارم روش آی پی استاتیک گرفتم
سرور هم دارم که روش یه وب سایت راه اندازی کردم
قبلا که adsl داشتم مشکلی واسه اتصال کاربران به وب سایتم نداشتم
اما در حال حاضر از زمانی که آی پی گرفتم با توجه به ست کردن آی پی در iis و حتی مراجعه به قسمت nat>dmz و تنظیم آی پی سیستم یعنی 192.168.1.2 در هاست آدرس و حتی تنظیم سابنت مسک به 255.255.240.0 هم مشکل دارم
مشکلم اینه وقتی تو iis وب سایتم سرچ میکنم یه صفحه تو iis میاد که ازم userوpass مودمو میخواد
در واقع سیستمو هدایت میکنه به تنظیمات مودم
موندم چیکار کنم
اگر کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم
خیلی گیرم
دوست عزیز شما باید دسترسی به صفحه کنسول مودم از روی اینترنت رو غیر فعال کنید. به صورت پیشفرض غیر فعاله. ولی این دسترسیو نمیتونی روی لن هم غیر فعال کنی به همین خاطر اگه به شبگه داخلیت وصل باشی میری تو صفحه مودم.نقل قول:
این تنظیمات توی BM632w توی قسمت فایروال هست.
تی تی ال نوع دسترسی شما از طریق یوزر و پسوردتون به شبکه هست که توی مبین باید از تی تی ال اس استفاده کنی نه اون.نقل قول:
مشکل پکت لاس به کیفیت سیگنال شما، حجم ترافیک روی سایت، کیفیت لینک سایت تا گیت وی و ترافیک لینک سایت تا گیت وی مریوط میشه.
اگه مشکل از کیفیت سیگنال مودمت باشه شاید بشه یه کاری کرد.
سرویس 1 مگابیت دانلود دیشب 1 گیگابایت .نقل قول:
اتفاقا این مودم از نظر کیفیت یکی از بهترین مودم های توی بازار ایرانه. مشککل خاصی نیست. من آخرین فریمور این مودم رو تو همین فروم قرار دادم قبلا، الانم دوباره قرار میدم. به این فریمور آپگرید کنید و نتیجه رو بگید لطفا.نقل قول:
سلام دوستان. چند مدتی هستش که سیگنال دریافتیم افت زیادی کرده. اوایل 3 تا چراغ مودم روشن بود بعد شد 2 تا الانم یکی فقط روشنه. با جابه جایی مودم تونستم سیگنال رو به وضع اول برگردونم ولی فاصله مودم تا PC زیاده واسه همین یه کارت شبکه وایرلس سه آنتنه گرفتم ولی متاسفانه سیگنال وایرلس مودم خیلی ضعیفه و نوسان میکنه و مدام قطع و وصل میشه. فاصله مودم تا کامپیوتر که گفتم خیلی زیاده 10 متر نمیشه ولی مودم تقریبا نزدیک سقفه و کیس کامپیوتر کف اتاق. هر چی به ذهنم رسید امتحان کردم ولی نتیجه نگرفتم. راهی هست که بشه سیگنال وایرلس مودم رو قوی تر کرد ؟ آیا از دوستان کسی همچین مشکلی داشته ؟ ممنون میشم راهنمایی بفرمایید. مدل مودم ix350p
سلام.این فریمور که گذاشتین مال کدوم یکی از مدلاس؟اصلا فرقی می کنه؟دوم این که چطوری باید نصب کرد؟ سوم اینکه از کجا پیداش کردین؟یعنی قابل اعتماد هست؟نقل قول:
ممنون
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk
مثل اینکه یکم وضعیت بهتر شده . واسه منم همینجور بوده . درسته ؟نقل قول:
نقل قول:
manam hamin moshgel ro peida kardam ke too sorat tasire ziadi gozashte model e modem ham ix350 hast nemidunam moshgel chie ???!!!!
آقا یه مشکل جدید من توی اهواز هستم و دیروز 91/3/3 داشتم از اینترنت استفاده می کردم اما از حدود ساعت 6بعد ازظهر یکدفعه اینترنت دچار مشکل شد ، یعنی پینک خوبی دارم و تایم اوت خیلی خیلی کم هست ، همچنین پینگ ار سایتی مثل گوگل و غیره که میگیرم هیچ مشکلی نیست اما شکل اصلی اینه که هیچ ساینی رو باز نمی کنه و فقط بعضی سایتا با دامنه ir. رو باز می کنه ، خیلی عجیبه چندین بار با پشتیبانی تماس گرفتم اما فایده ای نداشت پشتیبانی یه بار مودم رو ریبوت کرد ، بعدش دوباره خودوشن گفت یک ساعت طول میکشه تا فیمور مودم رو آپدیت کنن و این کار رو هم خودشون انجام دادن ولی هنوز که هنوزه درست نشده روی سه تا سیستم امتحان کردم با مرورگر های مختلف امتحان کردم، آنتی ویروس رو غیر فعال کردم اما هنوز که هنوزه درست نشده، یه نفر دیگه هم که توی خیابونمون هست همین مشکل رو داره نکته جالب اینکه با سرویس ساکس صفحه ها با سرعت خیلی پایین در حد دیال آپ باز میشن کسی می دونه مشکل چیه ؟
من اطلاعاتم توی این زمینه خیلی ناقصه و تابحال همچین کاری نکردم ولی فکر کنم شما یا باید از پورت فورواردینگ استفاده کنید (البته dmz هم کارش یه جورایی همینه ولی با تجربه ای که من از مودم های قدیمی وایمکس داشتم dmz به درستی کار نمیکنه! حالا مودم های جدید رو نمیدونم.) یا یه بخشی هست توی مودم به اسم virtual server که باید از اون استفاده کنید.نقل قول:
من نمیدونم شما استفاده تون از سایت چیه ولی اگه یه هاست یا vps میگیرفتی هزینه ات نصف نمیشد؟!
ای بابا باز پینگ اینترنت توی اهواز بالا رفته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان !
آیا ساکس برای من فقط قطع هست یا برای همه اینطوره !؟
پورت 808 بدون مشکل بازهنقل قول:
دقیقاً برای من هم همینطور شده. حدود 30 ساعت است الان. پینگ میگیره اما هیچ سایتی رو باز نمیکنه. با س*اکس هم همینطور. پشتیبانی گفت دارن روی BTS ها در اهواز کار میکنن اما حالا که تست کردم با اینکه ساعات رایگانه اما الان با free*gate با سرعت بسیار خوب با اینترنت کار میکنم اما در حالت عادی اینترنت به غیر از پینگ قطعه. احتمالاً دارن یک چیزایی مثل اینترنت ملی رو تست میکنند. گفته بودن تا خرداد ماه اجرا میشه.نقل قول:
نقل قول:
سلام دوست عزیز
آقا کیفیت مبین نت تو اهواز چطوره؟ قطعی داره یا کمه؟ پینگ در چه حده واسه بازی آنلاین خوبه؟ میخوام سرویس 1 مگ بگیرم.
الان ایرانسل دارم اما ساعت رایگان نداره... اصلا به درد نمیخوره.
ممنون میشم دوستان اهوازی هم راهنمایی کنند.
adsl داشتم هر شب بالای 1 گیگ دانلود میکردم الان که جابجا شدیم فیبر نوری هست شاتل دیگه ارائه نمیده.نیماد نت فقط رو فیبر نوری میده که ساعت رایگان نداره پینگ و قطعی اش افتضاحه.
پینگ 300 - 400 برای بازی آنلاین خوب نیست. سرور های gameranger هم یا وصل نمیشه و یا به زور وصل میشه و پینگ خیلی بالا رفته. پینگ ایرانسل اگر بالاتره پس مبین نت باید بهتر باشه.نقل قول:
میگم با این free gate نمیشه با فایرفاکس صفحه ها رو باز کرد ؟ فقط با اینترنت اکسپلورر میشه ؟!!!!نقل قول:
آره میشه Free Gate رو اجرا کن Fire Fox هم برو تیک اینو بزن فعال میشه بعدش خاستی بدونه فری گیت بری بزار رو حالت اول...
Tools>Option>Advance>Network>Seting>Auto Detect
کسی تو ستارخان شادمان وصله الان آنتن من از 70 امده رو 20 با هر 4 تا فرکانس زدم من از انتن شهرآرا میگیرم کسی اونجا داره الان وصله؟؟؟
با دکمه ی add هر نرم افزاری رو که خواستی اضافه کن بعد از همونجا اجرا کن.نقل قول:
الان هم اینترنت قطعه اما با free*gate وصله. واقعاً مسخره است.
مال گرین پکت DX350 . تست شده و از بچه های خود مبیننت گرفتم. دقیق یادم نیست که کجا باید بری واسه آپگرید خودمم این مودمو ندارم ولی یه بار تو همین فروم واسه یکی تو ضیح دادم. بگردی پیدا میکنی حتما.نقل قول:
نقل قول:
نه والا! برای من که قطع نیست. اتفاقاً داشتم یه فایل آندروید را با یه چیزشکن دانلود میکردم؛ طاقتم تاق شد. سرعت زیر4kb
حالا چیزشکن را بستم و بد نیست.
واسه بازی آنلاین خوب نیست .نقل قول:
پس شما هم مثل من هستید. فیبر نوری کردن. حالا جالب اینجاست که اگر خونمون اون طرف آب بود میشد پارس آنلاین بگیریم. آخه اون طرف آب فیبر نوریش با پارس آنلاین ـه .
ولی این طرف آب (کمپلو-گلستان-امانیه و ..) با نیمادنت ــه که نگیری بهتره چون قیمتاش وحشتناک بالا هستن.
همون ایرانسل بمون بهتره
دوستان واقعا سیگنال روی پینگ اثر داره ؟
من الان rssi رسیده به -85 و گاهی -86 و cinr هم روی 15 16 پینگ اصلا ندارم یعنی گاهی میاد گاهی میره گاهی هم اوضاع خیلی خوب میشه و پینگ میاد روی 300 ولی بعد دوباره خراب میشه ..
با پشتیبانی هم که تماس میگیرم فقط میگه سیگنال .. من حتی یادمه یه بار rssi با -89 رسیده بود و یه چراغ داشتم و مشکلی نبود .. نمیدونم چه کنم ..
با پشتیبانی که صحبت کردم گفت برای مودم های اوت دور در اهواز این مشکل پیش آمده. داره نزدیک به 2 روز میشه که اینترنت قطعه اما با free*gate وصله - نه با س*اکس و نه htt*ps وصل نمیشه. این برنامه از همون اولش هم سرعتش به نسبت بعضی دیگر از روش ها خوب بود. معلوم نیست چطور پروتکل ها رو دستکاری کردند که اینترنت ما قطع شده.نقل قول:
اگر قبلاً با همین وضعیت سیگنال کیفیت خوب بوده پس سیگنال نباید مشکلی داشته باشه. من قبلاً با rssi -56 و -85 تست کردم و تفاوتی ندیدم.نقل قول:
آره واقعا خیلی مسخره هستش آخه این دیگه چه فیلمیه دارن سر ما اجراش می کنن ؟؟!!!نقل قول:
راستی شما کدوم منطقه اهواز هستید چون فقط بعضی مناطق این مشکل رو دارن و بقیه مناطق هیچ مشکلی ندارن ( مثلا نادری هیچ مشکلی نیست)
سلام دوستان. من تاحلا وایمکس نداشتم. توی شهری که فعلا دارم توش زندگی میکنم (اراک) دیگه اینترنت adsl خوب واسه منی که کار اصلیم دانلوده پیدا نمیشه.یا سرعت شبانشون کمه یا سرویس با ترافیک مناسب ندارن. من میتونم ماهیانه تا 85 تومن هم هزینه کنم برای اینترنت.الان پارس آنلاین دارم که 84 تومن ماهیانه برای سرویس 384 ترافیک 40 گیگ میدم که در حالت رایگان خودشو بکشه 2 گیگ هر شب میگیره و تو روز سرعتش بین 100 تا 200 متغیره.
الآن توی سرویس های مبین نت سرویس 1 مگ با ترافیگ 40 گبگ که ماهی 80 تومنه مد نظرمه.چند تا سؤال داشتم:
1-سرعت شبانه و روزانه ش چقره؟
2-شما از کیفیت سرویس راضی هستید و پیشنهاد میکنیدش؟
3- اسرویس 1 مگ نامحدود چطوره سرعتش و کیفیت سرویسش؟
1- 128 روزانه و شبانه هم خیلی کم سرعت.نقل قول:
2- خیر. تا زمانی که میتونید ADSL داشته باشید وایمکس پیشنهاد نمیشه.
3- این سرویس به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه و سرعت واقعی نیست.
سلام بچه ها سرعت من چند روزه خیلی کم شده...واسه شما اینجوری نشده؟؟؟سایت ها رو دیر باز میکنه...نمیدونم فقط واسه من اینجوری شده یا واسه شما هم هست:9:
من اگر جای شما بودم با 85 تومان در ماه میرفتم 1مگ نامحدود ایرانسل میگرفتمنقل قول:
من 2ماه 1مگ نامحدود ایرانسل داشتم. راستش هزینش واسم سنگین بود. ولی واقعا خوراک دانلود کردنه. حتما 1مگ نامحدود ایرانسل بگیر سرعت 130 رو راحت بهت میده و روز و شب بزاریش رو دانلود کاری باهات ندارن.
من توی 2ماه هارد 500 پر کردم. مخصوص دانلوده. اما اینم در نظر داشته باش که داری 85 تومان پول میدی
سلام منم وایمکس مبین نت دارم از اهوازم سرعت 512 سرعت دانلودمم 75.راستش تو سایت مبین نت درباره روشهای پرداخت هزینه اشتراک نوشته که از طریق کارت شارزم میشه باید برین ecare قسمت recharge by voucher card و رمز کارت شارز رو وارد کنید راستش من هم همراه اول و هم ایرانسل خریدم ولی نشدن میگه recharge by voucher card is failed میخواستم یکی منو راهنمایی کنه تلفنشون که جواب نمیده هرچقدم ایمیل میکنم جواب نمیدن
خواهشا شما جواب بدین