سفارش پایه رو به آقای محمد پور (فروشگاه اکوستیک) دادم ولی متاسفانه فعلا" خبری نشده . شما هم اگه از جایی پیدا کردین ممنون میشم من رو هم در جریان بزارین.نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
Printable View
سفارش پایه رو به آقای محمد پور (فروشگاه اکوستیک) دادم ولی متاسفانه فعلا" خبری نشده . شما هم اگه از جایی پیدا کردین ممنون میشم من رو هم در جریان بزارین.نقل قول:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
این افت کیفیت در فایلهای ایزو بلوری هم به همون شدت هست یا نه؟ من الان موندم پکیج دنون با یک پلیر ایگریت بگیرم یا یک پایونیر 727. کیفیت صدای این دو سیستم رو اگه میشه مقایسه کنید. عمده فیلمهایی که می بینم دانلودی یا ایزو بلوری هستند.نقل قول:
فایل های ایزو تو صدا آنچنان افت کیفیت ندارند.تفاوت صداشون با فایل های ارجینال جزیی هست ولی بحث فایل های دانلودی با اون بیت ریت های پایین جداست.نقل قول:
به نظر من شما پکیج 1312 دنون بگیرید با پلیر ایگریت.با توجه به کاربردتون هم این سیستم بیشتر نیازتونه و هم کیفیت صدای بهتر و امکانات بیشتری خواهید داشت.:n01:
سلام دوستان عزیز
میخواستم یه سینمای خانگی با قیمت مناسب که قابلیت ضبط برنامه های تلویزیون روی usb رو داشته معرفی بفرمایید چون مثل اینکه
دی وی دی پلیرها این قابلیت رو ندارند,
انشاءالله سربلند باشید
سلام
چنین چیزی وجود نداره
ممنون ولی پس غیر از تلویزیون و ستاپ باکس از هیچ دستگاهی برای ضبط روی usb نمیشه استفاده کرد؟
بله همونطوری که خودتون هم گفتید غیر از این دو روش ، فعلا طریق مناسب دیگری نداریم
من هنوز نخريدم، امروز به فروشگاه اكوستيك رفتم و موجود نداشتن شما از كدوم فروشگاه تهيه كردين و اگه امكان داره قيمتش رو هم بگين، الان از يك فروشگاه ديگه به من قيمت دادن دو ميليوننقل قول:
دو میلیون؟؟؟:n04:نقل قول:
اخرين قيمتي كه داشتين چند بوده؟ با اين اختلاف قيمت دارم دوباره به ٧٢٧ فكر مي كنم،نقل قول:
سلام
آیا میشه اسپیکر پی سی رو به تلویزیون سامسونگ وصل کرد ؟ شاید جای پرسیدنش اینجا نبود اما نمی دونستم کجا عنوان کنم.
ممنون
من 1.700 قیمت داشتم البته تا قبل از عید یعنی تو این یک ماهه باز 300 تومن گرون تر شده؟؟؟دیگه نمی دونم چی باید بگم.:n03:نقل قول:
من دو هفته پیش 1870 گرفتم ، از فروشگاه اکوستیک . یه کابل HDMI که ظاهراً قیمتش 70-80 تومن بود هم اشانتیون دادن ، خرید من غیر حضوری بود ولی احساس میکنم اگه حضوری خرید میکردم اید میشد کمتر هم گرفت ولی در کل من از خرید این دستگاه و همچنین از فروشگاه آکوستیک راضی هستم ، البته اگه پایه هاش رو هم پیدا بکنم خیلی خوب میشه .نقل قول:
به نظرتون تفاوت بین 1312 دنون و 727 پایونیر چقدر هست منظورم اینه که اگه بشه یه درصدی از کیفیت صدای این دو پکیج نسبت به هم بگین شاید تصمیم گیری آسونتر بشه.
با سلام خدمت اساتید.
1- میخام قیمت مدل hts- 5550 فیلیپس و دیگر مدلهای مشابه رو بنویسید.
2- میخام بدونم که وای فای بودن سینما خانگی خوبه یا نه؟ آیا بلندگوها وای فای میشن و دیگه نیازی به سیم ندارن؟ (کلا تازه کار هستم و اطلاعات خاصی در این زمینه ندارم :n07:)
وقتی ایکس باکس را به سینما 727 وصل می کنم کاهش کیفیت به خصوص زیاد برایتنس دارم. اشکال 100% از کابل hdmi معمولی بین ایکس باکس و سینما هست؟ (البته سینما با کابل پاناسونیک به tv وصله.)
یا باید برایتنش و تنضیمات تصویر سینما را تغییر بدم؟
راهی برای تست کیفیت کابل هست؟ می ترسم 40 50 تومن دیگه خرج کنم جواب نگیرم :n27:
اين سووال من هم هست، من الان دو گزينه دارم:نقل قول:
١ - خريد پايونير ٧٢٧ به قيمت ١٣٠٠
٢ - خريد پكيج ١٣١٢ دنون به قيمت حدود ١٩٠٠ بعلاوه يك بلوري پلير پايونير به قيمت ٥٠٠ بعلاوه پايه اسپيكر حدود ١٠٠ جمعا ٢٥٠٠
اين اختلاف قيمت. تقريبا ١٢٠٠(تقريبا دو برابر) چقدر در كيفيت صدا تاثير دارد؟
قیمت محصولات پایونیر افزایش یافت
بعنوان مثال قیمت سینمای ۷۲۷ یک میلیون وسیصد بود والان شده یک میلیون و سیصد و پنجاه و پنج تومن یعنی پنجاه و پنج هزار تومن افزایش !!!!
استاد رایان همیشه جمله جالبی داره که میگه هرچقدر پول بدی همونقدر آش میخوری :n06:
قطعا مجموعه دنون صدای بهتری داره
بنظر من امین جان از کابل نمیتونه باشه و باید در تنظیمات تصویر تغییر بدی . برای اطمینان میتونی جای کابل تلویزیون رو با کابل ایکس باکس عوض کنی و با پخش کردن یک دی وی دی ببینی که آیا تصویر خروجی سینما تغییری پیدا میکنه یا نهنقل قول:
سلام به اساتید محترم ،
من یه سینمای خانواده سونی sz1000 یکسال کارکرده دارم که همه چیزش کاملا" سالمه فقط سابش از روی میز به ارتفاع نیم متر افتاد پایین بالاش یه تیکه کوچیک چوبش بلند شد که من چسبوندمش ولی فنی کاملا" سالمه . البته تماس گرفتم گارانتی گفت سابش هست قیمتش 150 تومن هست .
و یک دستگاه بلوری پلیر سونی در حد آک دارم که الان تو جعبه هست و استفاده در حد 5 تا فیلم بلوری بوده و بس . راستش چون اصلا" استفاده بلوری ندارم میخوام بفروشمش .
میخوام کلا" به جای دو تا دستگاه یکی بخرم ، حالا نمیدونم چه مارکی .
به نظرتون چند بفروشمشون خوبه ؟ اصلا" چند میخرن ؟
سلام.نقل قول:
سینماهای فیلیپس الان دیگه تو بازار گیر نمیاد.اگر هم گیر بیاد قیمت های پرتی داره.
وای فای بودن سینما جهت به اشتراک گذاشتن فایل هاتون از روی کامپیوتر و پخش اون از طریق شبکه هستش.ربطی به بدون سیم نداره.به سینماهای بدون سیم وایرلس گفته میشه.که قطعا اون هم سیم کشی داره.فقط تنها تفاوت اون تو سیم کشی اینه که نیاز نیست از خود پلیر به بلندگوهای عقب سیم برسونی و سیم بلندگوهای عقب به ماژول وایرلس وصل میشه.
انتخاب ها برای خرید زیاده.بستگی به جیب شما داره.نقل قول:
در مورد فروش جنستون هم من نمیدونم چقدر میخرن.باید طالبش باشه چون اکثرا اینجور سیستم هارو نو میخرن.پیشنهاد میدم بلوری پلیرت رو نگه دار و خود سینمات رو بفروش و یه سیستمی مثل پکیج 1312 دنون بگیر و یا rs777 پایونیر.
جناب رایان همچنان منتظر نظر شما هستمنقل قول:
ممنون
معمولا" کجا میفروشن ؟؟ کجا میتونم بفروشم ؟ آگهی روزنامه ؟ یا به نظرتون کجا؟ اصلا" هیچ حدودی واسه قیمت نمیتونین بدین ؟ نوش من تو سایت فروشگاه سونی دیدم 1800 گذاشته بود . نمیدونم هنوز هم موجود هست تو بازار یا نه ؟نقل قول:
هزینه ای که می کنید ارزشش رو داره.مطئن باش.نقل قول:
تو اینترنت باید آگهی کنید.تو سایت هایی مثل ایسام و یا انجمن هایی مثل پرشین تولز.نقل قول:
حالا اصلا چرا میخوای بفروشی؟اگر دنبال هزینه کردن نباشی می تونی بلوری پلیرت رو به سینمات وصل کنی.
اگر هم که تصمیم شدید به فروش داری باید ببینی خودت به چند راضی هستی.نگاه به قیمت سایت فروشگاه سونی نکن.سونی فعلا از نظر قیمتی تو شرایط خوبی به سر نمی بره.قیمتهاش همه الکی گرونه.شما قیمتی بین 500 الی 700 فکر کنم براش در نظر بگیری بتونی خوب بفروشیش.
با سلام خدمت دوستان عزیز
من قصد خرید سینمای خانگی pioneer bcs-727 رو دارم خواستم از دوستانی که این مدل رو دارن با توجه به هزینه ای که میپردازیم از لحاظ پخش موزیک چطوره و هم اینکه اگر دستگاهی بهش وصل کنیم مثل کیبورد واسه یه جشن خونگی جواب میده؟؟ و هم اینکه صدای کیبورد و خواننده رو میتونه ضبط کنه؟؟
مرسی از شما
امروز زنگ زدم راستین برای سفارش 727
گفت 1300 سینمات میشه 20 تومن هزینه حمل تا باربری یه کابل hdmi high speed + یه کابل اپتیک برای برگشت صدا که یکیش 40 تومنه یکیش 48 تومن جمعا میشه 1408 گفتم یعنی خودش کابل hdmi نداره گفت که نه اینا شرکتین ندارن
میخواستم نظرتون رو بدونم
بله درسته داخل کارتن کابل HDMI نداره و باید جدا خریداری بشه
از لحاظ پخش موسیقی متوسط هست ( برای مهمونی قابل قبوله)نقل قول:
برای کیبورد و جشن خانگی(تاکید میکنم خانگی) خوب جواب میده چون من توی خونه کیبورد دارم و بهش وصل کردم خوب بود ( با توجه به ۱۱۰۰ وات قدرتش)
خیر صدای کیبورد و خواننده در هیچ شرایطی ضبط نمیشه و فکر نکنم هیچ سینمای دیگری همچین امکانی رو داشته باشه
سلام--
شرمنده من با بوجه محدود می خواهم یک سینمای خانواده کوچک بخرم با بوجه کم در حد حداکثر 500 هزار تومان البته از ال جی چون 200 هزار تومان کارت تخفیف دارم چی پیشنهاد می کنید؟
البته دو مدل توی نت دیدم نظر شما چی هست---متشکرم
1-LH-738HTS
2-LH-869HTS
ببخشید یه سوال این برگشت صدا به چه درد میخوره؟ برگشت صدا به کجا؟ به یه دستگاه دیگه ؟ منظورم اینه که واسه چه کاری استفاده میشه ؟ مگه خود کابل hdmi ورژن 1.4که 3d ساپورت هست برگشت صدا نداره ؟
میدونم میشه وصل کرد به سینما اصلا" اولش واسه همین خریدمش ولی وقتی استفاده بلوری میبینم ندارم چرا نگه دارم ؟ با پول جفتش روی هم یه چیز هم خودم میذارم روش یه rs777 یا DENON میگیرم که با صداش حال کنم . شما که دستتون تو این کاره اگه کسی خواست تونستین بفروشین لطفا" یه خبر به من بدین . ممنون .نقل قول:
برگشت صدا از تلویزیون به سینما در واقع جایگزین اپتیکال می شه و صدای شبکه ها یا فیلم های پخش شده از طریق تلویزیون را به سینما انتقال می ده. (تنظیماتش هم در تلویزیون همون تنظیمات اپتیکال هست.) کابل 1.4 این قابلیت را داره ولی هم تلویزیون هم سینما باید این قابلیت را پشتیبانی کنند.نقل قول:
سلام.با توجه به بودجه شما مدل 869 و یا مدل 860 گزینه های خیلی خوبیه.نقل قول:
ببخشید من یه سوال دارم نمیدونم تو کدوم بخش باید بپرسم :
یه 727 پایونییر واسه برادرم خریدم . تلویزیون هم سونی ex720 هست که خروجی اپتیکال هم داره. سوال من اینجاست که سه تا دستگاه هست که میخوام صداش از داخل سینمای خانگی 727 هم در بیاد .
یه ریسیور که با hdmi به tv وصل شده .
یه دستگاه DVD پلیر دیگه هست که باهاش vcd ببینه چون 727 نمیشه باهاش VCD دید.
خود تلویزیون که از آنتن پشت بام تصویر میگیره .
چطوری باید کابل هاش رو وصل کنم ؟ آیا با کابل اپتیکال میشه ؟
ممنون از کمکتون .
فکر کنم ex720 از arc پشتیبانی می کنه اگر صدای دالبی می خواهید رسی ور را با اپتیکال به سینما وصل کنید و اگر استریو از arc استفاده کنید.نقل قول:
dvd هم می تونید از دو گزینه بالا یا وصل کردن مستقیم hdmi به خود سینما استفاده کنید.(اگر دایم می خواهید از صدای سینما برای رسی ور استفاده کنید از ورودی hdmi سینما هم می تونید براش استفاده کنید ولی هر وقت که بخواهید ماه واره ببینید باید سینما روشن باشه و از طریق منوی سورسش hdmi را انتخاب کنید) جالبه چون من vcd با 727 برای تست پخش کردم درست پخش کرد (شاید هر vcd را پخش نمی کنه)
استفاده از arc: سینما با hdmi 1.4 به ورودی HDMI arc تلویزیون متصل باشه حالا صدای تلویزیون از هر سورسی از طریق سینما پخش می شه. در سینما در منوی تنظیمات hdmi گزینه control باید روشن باشه.
دوستان آلبوم محسن چاوشي به نام من همان سيزدهم
تراك اول صداي خيلي عالي براي تست سيستم داره حتما تست كنيد
سلام قیمت HTP-ES33 پایونبر رو کسی داره؟
سلام.حدود 2200نقل قول:
سلام به همه دوستان
کسی آخرین قیمت ست بلندگوی جامو 428 و آمپ 921 رو داره؟