سلام...
دوستان شما چه طور محاسبات شیمی و فیزیک رو بدون ماشین حساب سر جلسه کنکور حساب میکنین ؟؟؟
آیا روش خاصی داره ؟؟؟
Printable View
سلام...
دوستان شما چه طور محاسبات شیمی و فیزیک رو بدون ماشین حساب سر جلسه کنکور حساب میکنین ؟؟؟
آیا روش خاصی داره ؟؟؟
پارسال هم که روی سوالا اسمامونو چاپ کرده بودن!!!نقل قول:
نوشته شده توسط dehtoday [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اعلام جزئیات شخصی سازی دفترچه های كنكور
در روش شخصیسازی، سوالات با نام و پلمب شده در اختیار داوطلب قرار میگیرد و ترتیب سوالات و گزینهها متفاوت است، اما برای رعایت عدالت، سوالات یكی است.
با اشاره به اینكه كمتر از یك ماه تا برگزاری كنكور سراسری سال ۸۹ باقی است، درباره شیوه شخصیسازی دفترچه كنكور كه امسال برای نخستین بار در این مقطع برگزار میشود، گفت: در این روش ماشینهای شخصیساز سوالات را برای هر داوطلب در بستههای جدا پلمب میكنند.
سرورالدین تاكید كرد: در این روش به این علت كه همه چیز پلمب شده و با نام داوطلب ارائه میشود امكان تقلب در كمترین حد است، هیچگونه امكان رد و بدل سوال وجود ندارد و اگر كسی هم بخواهد جور دیگری شیطنت كند، نمیتواند.
وی افزود: در گذشته به این دلیل كه سوالات اسم نداشت، اگر كسی غایب بود از برگه سوالاتش سوءاستفاده میشد، اما اكنون اگر غایبی باشد كل سوالاتش با نام در همان بسته پلمب شده بازگردانده میشود.
سرورالدین همچنین از متفاوت بودن سوالات خبر داد و گفت: برای برقراری عدالت، سوالات یكی است اما چیدمان گزینهها و سوالات برای داوطلبان متفاوت است.
پس كسانی كه میخواهند از روی دست دیگران بنویسند، اصلا نمیتوانند، زیرا نمیدانند آیا همان سوالی را كه میخواهند سوال كناریشان است یا خیر؟
وی اضافه كرد: تمام سیستمها به سمت اینكه كاملا مكانیزه شود، پیش میرود و این روند باید در تمام سیستمهای كشور پیاده شود.
رئیس سازمان سنجش با اشاره به اینكه طرح شخصیسازی دفترچه كنكور پیش از این در آزمون كارشناسی ارشد سال ۸۸ و آزمون پیامنور امسال برای مطالعه اجرا شده بود، گفت: برای اینكه بگوییم این روش چقدر و چه درصدی از تقلب جلوگیری كرده احتیاج به بررسی و وقت بیشتری داریم، اما طبق مطالعاتی كه تاكنون انجام شده، كیفیت كار از حد انتظار ما بسیار بهتر بوده است، یعنی ما فكر میكنیم اصلا در این روش امكان تقلب نیست.
اگه درست یادم باشه به 3 تا گروه A,B.Cهم تقسیم شده بود دفترچه های سوال.
الان که نزدیکه کنکوره بی خودی از این خبر های عجیب غریب میدن دله بچه ها رو
بلرزونن!!
شما اغفال(درسته؟)نشین:31:
نه !!!!!!!!! محاسبه میکنیم دیگه!نقل قول:
فیزیک که مشکلی نداره
مسایل استوکیومتری رو هم اگه وقتگیر باشه بنده ردشون میکنم!
که البته98درصد مواقع واسه من وقت گیرن!!!!!
خب از اول باید تمرین می کردی! برای فیزیک که محاسبات زیادی معمولا نداره و اگر هم داشته باشه رند در میاد! مشکلی نیست و خیلی سریع اصلا ذهنی حل می شه. اگرم احیانا نیاز داشته باشه که خیلی بنویسیم و ساده کنیم و اینا.. من معمولا معادله یا همون محاسبات اولیه رو درشت تر می نویسم و کارا رو روی اون انجام می دم! هی عددا رو خط می زنم هی می نویسم! واسه ریاضی هم روی صورت سوال معمولا محاسبات رو انجام می دم.نقل قول:
ولی اونایی که عدد بزرگ و اینا در میاد... به گزینه ها نگاه می کنم ببینم اختلافشون در چیه. بعد دنبال همون رقم یا اعشار یا بالاخره تفاوت می گردم...
اینطوریا!
اصلا لازم نیست همه محاسبات تا ته انجام بشه مخصوصا واسه بعضی سوالات فیزیک و شیمی.
بعد اینکه سعی کن اعداد رو تا حد امکان ساده و مرتب بنویسی. / حداقل من اینطورم. واسه اینکه زیاد خط می زنم!
سلام بچه ها ...یه سوال ؟
من متولد نیمه اول سال 70 هستم وامسال برای بار دوم کنکور دارم و مدرک پیش دانشگاهیم رو سال 88-89 گرفتم ...
میخواستم ببینم میتونم سال 90 هم کنکور بدم یا نه باید برم سربازی ؟؟؟؟؟
اگه اره چگونه
ممنون میشم توضیح بدین
من پاسخ رتبه یک سال 87(86)یعنی سجاد فولادی رو واست میذارم:نقل قول:
سوال ۹) سرعت عملم کم است، چه کنم؟
اولین کاری که میکنید ماشین حساب را از طبقهی سوم با سرعت اولیه V = 25m/s به پایین پرتاب کنید. ماشین حساب در سال پیشدانشگاهی دشمن شماست.
اما بعد؛ خوب سرعت عمل یهویی بدست نمیآید. قرص و شربت و کپسول هم نداره. ولی به نظر من تسلط خودش سرعت عمل میاره. واقعاً من تجربش رو ندارم زیاد ولی به نظرم اگه تستهای آسون رو سعی کنیم توی زمانی کمتر از زمان استاندارد بزنیم و با خودمون یه همچین رقابتی راه بندازیم و کلاً زیاد تمرین کنیم، سرعت عمل خود به خود بدست میآد. یه بحثی هم سره تست آسون هست، که تست آسون درسته آسونه ولی به ما کمک میکنه تا روابط و معادلات معمول رو خیلی عالی به خاطر بسپاریم و سرعت انتقالما سر جلسه افزایش پیدا میکنه.
یه نکتهای که هست، بحث محاسبه است، این خیلی مهمه. تستها الآن وقتگیر و محاسباتی شدند. پس عادت کنید به ضرب ۶ رقم در ۶ رقم با اعشار اضافه! کسانی که صبورتر و با حوصلهترند، خیلی خیلی بهتر نتیجه میگیرند. همیشه سعی کنید بدون ماشینحساب کار خود را انجام دهید. [یک دانشآموز: آقا ما که همون بالاتر ماشین حسابمون رو پرت کردیم پایین!]
راستی دوستان من یک تبلیغات تو اینترنت دیدم که نوشته بود :::
2 دی وی دی با قیمت 15000 تومان..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون راسته ؟؟؟
نقل قول:
جمع و تفریق و ضرب و تقسیم فوق العاده سریع ومحاسبه درصد و رادیکال فرجه یک و دو و حتی فرجه های بالاتر در کمتر از ده ثانیه و یافتن سریع مقدار عددی توابع مثلثاتی بدون هیچ ماشین حساب با دقتی اعجاب آور فقط بخشی از توانمندی هایی است که از آلبوم محاسبات ذهنی سریع کوثرپرداز یاد خواهید گرفت
بی جهت فریب حرکات نمایشی مغزهای ریاضی را نخورید. پشت سر همه تکنیک های محاسبه ذهنی سریع چند قاعده ساده و بسیار ابتدایی قرار دارد که با تسلط به این قواعد می توانید شما هم یک مغز ریاضی شوید.محاسبه سریع توان های دو و سه ، تبدیل فوری کسرها به اعشاری در کمتر از پنج ثانیه ، یافتن فرمول بخش پذیری بر هر عدد دلخواه در کمتر از ده ثانیه، تبدیل فرمول های ریاضی پیچیده به جملات ادبی قابل یادسپاری ماندگار فقط بخشی از دانشی است که در آلبوم محاسبات سریع کوثرپرداز می بینید
سلام دوستان
من یه مشکلی با ریاضی دارم
وقتی درسو می خونم احساس می کنم کامل بلدم و چیز جدیدی نداره ولی تو بعضی از تستها گیر می کنم
نمی دونم چطور حل کنم این مشکلو!
من تازه می خوام برم پیش ولی تجربه ناچیزم بهم گفته همیشه وقتی یک مساله از راهی حل نشد از همه زوایای ممکن حتی اون راه حل هایی که فکر می کنم "نه بابا! این طوری نمی دن" نگاه کنم. البته این مستلزم یک وقت طولانی هست به درد کنکور نمی خوره.
----------------------------------------------------
یک سوال: تا چه مقدار لازمه محاسبه ذهنی رو بلد باشیم؟ من فعلا توان ذهنی حل کردنم در ضرب ۳ رقمی در ۳ رقمی(با اعداد مختلف)هست. کافیه یا باید برای کنکور بیشتر بشه؟
دوستان خواهشا تو این یکی مورد حداقل کمک کنید قبلیا رو که نکردید
من تو دینی کتاب برای تست ندارم
یک کتاب معرفی کنید یا اگر برای دانلود چیزی دارید بزارید تا من برم بگیرم و تست بزنم
من به یک کتاب دینی اونم فقط تست با جواب نیاز دارم
دینی رو میخوام صد بزنم اگر دارید ممنون میشم
وای وای من باور کردم ...نقل قول:
یک سوال: تا چه مقدار لازمه محاسبه ذهنی رو بلد باشیم؟ من فعلا توان ذهنی حل کردنم در ضرب ۳ رقمی در ۳ رقمی(با اعداد مختلف)هست. کافیه یا باید برای کنکور بیشتر بشه؟
اگه راست میگی بگو ببینم 937x823 چند میشه؟؟
دوستان خارج کشور تجربی رو مرور آخر نذاشته"
دوستان سلام !
سوالات کنکور دانشگاه ازاد سال های قبل رو از کجا میشه دانلود یا تهیه کرد ؟
از چی نتیجه گرفتی تاثیر داشت؟گاج سفید/خوشخوان/کتاب درسی؟:13:نقل قول:
بچه ها اگه یکی امسال قبول شه بره دانشگاه بازم سال بعد می تونه کنکور بده؟؟؟؟
به هیچ جا نمیرسی...نقل قول:
م؟ من فعلا توان ذهنی حل کردنم در ضرب ۳ رقمی در ۳ رقمی(با اعداد مختلف)هست. کافیه یا باید برای کنکور بیشتر بشه؟
عمه ی منم 3رقم در 3 رقمو ذهنی حساب میکنه!:31:
آقا برا شما درصدای سنجشتون اومده؟
برا من میگه وصول نشده.
غیر از روزانهنقل قول:
بله
نقل قول:
وای وای من باور کردم ...
اگه راست میگی بگو ببینم 937x823 چند میشه؟؟
کدموش شوخی بود؟نقل قول:
به هیچ جا نمیرسی...
عمه ی منم 3رقم در 3 رقمو ذهنی حساب میکنه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالم جدی بود.چه مقدار محسابه ذهنی و در چه مدتی لازمه؟
نقل قول:
کتاب درسی + تستای گاج سفید و پیام آیاتش
ممنون . میخواستم بدونم طرح بومی گزینی در سطح شهر هست یا استان ؟؟ بعد با توجه به محل اخذ دیپلم بومی میگیرن یا با توجه به محل تولد ؟؟نقل قول:
من دیپلممو از اهواز گرفتم ، پیش دانشگاهیمو دزفول گرفتم ، حالا باتوجه به بومی گزینی اولویت من با دانشگاه جندی شاپور دزفول هست یا دانشگاه های دولتیه اهواز ! ؟؟؟
اگه مرخصی بگیریم چی ؟؟ یا مرخصی بگیریم یه سال درس بخونیم اگه کنکورو خوب دادیم انصراف بدیم اگه خوب ندادیم هم بریم همون رشته !نقل قول:
دنبال همچین کتاب تستی نگرد چون من خیلی گشتم نبود! همه کتابای تست بازار فقط پاسخنامه کلیدی داره یا لا اقل من پیدا نکردم . کتاب تست هم من بعید میدونم الان غیر از تست مجموعه ای چیزی به دردت بخوره . اگه میخوای کتاب تست بگیری 50 آزمون دین و زندگی رو بگیر فکر کنم مال انتشارات 10 استادهنقل قول:
تا اونجا که من اطلاع دارم بومی گزینی یه فرمیه که چندتا استان اطراف هم میشن یه جزء یه منطقه بومی. مثلا تهران و قم و قزوین و چندتای دیگه میشن بومی 1 .اگه اشتباه میکنم دوستان راهنمایی کنن. حالا باید ببینی اهواز و دزفول جزء یه منطقه بومی هستن؟و کدوم منطقهنقل قول:
راجبه اینکه بعد از قبولی دو مرتبه کنکور شرکت کنی اینکه اگه روزانه انتخاب کنی و قبول شی چه برای ثبت نام بری چه نری این رشته برای تو حساب میشه. اگه در عین حال که روزانه قبول شدی دو مرتبه کنکور بدی رشته جدید که قبول میشی کان لم یکن (به قول سازمان سنجش) میشه و 1سال هم محروم میشی از همه کنکورها.
ولی اگه شبانه . غیر انتفاعی . پیام نور یا .... قبول شی میتونی دوباره کنکور بدی . ضمنا ترم اول مرخصی نمیدن باید یه ترم بخونی و ترم دوم بهت مرخصی میدن
کسی نمیدونه ؟؟!نقل قول:
بومی سازی رو با توجه به سه سال اخر محل تحصیل حساب میکنن حالا مال شما چون متفاوته منطقه ی مرفه تر حساب میشه ... ( فکر کنم دزفول منطقه 2 هست ولی اهواز رو نمیدونم ... اگه اهواز منطقه 1 باشه سهمیه شما هم منطقه 1 میشه )نقل قول:
به نظرت یکم دیر نشده واسه اینکارا !؟نقل قول:
بعدش برادر من 100 زدن تو 2 هفته ؟! :13:
خوبه واللله
کتاب کم حجم کتاب سبز هست ولی جواب نداره !
آخه دینی جواب تشریحی برا چیشه !؟
الان بهترین منبع برای خوندن دینی همون کتاب درسیه باید از همه ی آیه ها یه تصویر توی ذهنت داشته که مثلا کجا اومده یا درباره چیه تبرای اینکه از آیه ها هر طور سوال اومد جواب بدی ....بعدش هم تست های کتاب زرد
نقل قول:
کسی جواب نمیده؟:41::19:
من فقط میگم سریع برو یه کتاب بگیر.اولا کسی اینجا از خرخونی دست بر نمیداره بیاد چیزی آپلود کنه.بعدم تا بخوای دانلود کنیو پرینت بگیریو ...کنکور شروع شده:31:.کلک بنظرم داره مجموعه اعلام و تاریخ ادبیات که خوبهنقل قول:
کسی می تونه اعلام و تاریخ ادبیات سال دوم رو واسم آپلود کنه؟
بدیهیه برای فیزیک فقط تمرین و دقت میخواد.تست زیاد بزن دیگه.البته اگه وقتشو دارینقل قول:
نور فیزیک1 رو جزوه دارم ولی نمیدونم چرا از 4 تا سوال حداکثر 2 تا میزنم
اینم برای شمانقل قول:
دنبال هیچ کتابی نگرد
هرچی تست سراسری وجود داشت برات گرفتم.با پاسخ تشریحی! 486 تا تسته
فقط پنجشنبه که شب آرزوهاست به یاد من هم باش!اگه دعا نکنی مدیونی !
کد:http://www.4shared.com/file/v4qhYte4/dini.html
سلاممممممممممممممممممم.
:41:
دارم ديوونه ميشم.
يكي كمك كنه.
مشكلم اينه كه اشتباه هاي كوچيك زياد دارم. اشتباهام از بلد نبودن درس نيست. از بي دقتي و حواس پرتيمه. هر وقت كه ميبينم سوالي رو كه بلد بودم اشتباه زدم نا اميد ميشم.:41:
از امتحان سنجش اومدم بيرون كه ديدم چقدر اشتباه كردم.
يه مشكل ديگه هم دارم. هميشه بعد ازمون هاي تستي كه دادم اومدم ديدم كه چقدر سوال بوده كه ميتونستم جواب بدم ولي سر امتحان جوابشون ندادم. مثلا الان كه شيمي پارسال رو ميبينم ناراحت ميشم كه چرا شيمي پايه رو بد زدم و الان دوباره بايد كنكور بدم.همينطور فيزك و عربي و خيلي سوالايي كه پارسال جواب ندادم. نميدونم ايراد از كجاست. يعني سر كنكور خسته ميشم و نميتونم جواب بدم يا نه مشكل چيز ديگست؟ تقريبا سر همه ازمون ها سوالاي زيادي برام پيش مياد كه ميتونستم جواب بدم ولي ندادم.
:41:
ب برو گاج سفیدو بگیر و بزن!!!
ای بابا من که همه تست های سراسری رو گذاشتم دیگه.برای چی بره گاج بخره :13:نقل قول:
یعنی هیچکس اینجا سوالات دانشگاه ازاد رو نداره ؟؟؟!
نگران نباش بیشتر کنکوری ها همینطوری هستن....من هم دقیقا همین مشکل رو دارم....فقط سعی کن با کتاب زرد دقیقا شرایط کنکور رو شبیه سازی کنی...یعنی 4 ساعت فقط تست ها رو جواب بدی توی همین آزمون ها این ضعف رو جبران کن ...فقط با تمرین میتونی درستش کنی و راه دیگه ای ندارهنقل قول:
سلاممممممممممممممممممم.
دارم ديوونه ميشم.
يكي كمك كنه.
مشكلم اينه كه اشتباه هاي كوچيك زياد دارم. اشتباهام از بلد نبودن درس نيست. از بي دقتي و حواس پرتيمه. هر وقت كه ميبينم سوالي رو كه بلد بودم اشتباه زدم نا اميد ميشم.
از امتحان سنجش اومدم بيرون كه ديدم چقدر اشتباه كردم.
يه مشكل ديگه هم دارم. هميشه بعد ازمون هاي تستي كه دادم اومدم ديدم كه چقدر سوال بوده كه ميتونستم جواب بدم ولي سر امتحان جوابشون ندادم. مثلا الان كه شيمي پارسال رو ميبينم ناراحت ميشم كه چرا شيمي پايه رو بد زدم و الان دوباره بايد كنكور بدم.همينطور فيزك و عربي و خيلي سوالايي كه پارسال جواب ندادم. نميدونم ايراد از كجاست. يعني سر كنكور خسته ميشم و نميتونم جواب بدم يا نه مشكل چيز ديگست؟ تقريبا سر همه ازمون ها سوالاي زيادي برام پيش مياد كه ميتونستم جواب بدم ولي ندادم.
بنظر من مشکل شما عدم استفاده از تکنیک ضربدر و منهاست. شما اگه از تستای سخت و تستهایی که بلد نیستین رد بشین فرصت کافی واسه زدن تستهای راحت دارین و اینطوری بعد از کنکور حسرت تستهای راحت نزده رو نمیخوریننقل قول:
کسی هست این درصدا رو تخمین بزنه؟ کنکور سراسری 88 داخل کشور- منطقه 3
ادبیات : 10
عربی : 49
معارف : 53
زبان : 56
ریاضی : 25
فیزیک : 57
شیمی : 46
بومی گزینی بستگی به نوع رشته داره. بعضی رشته ها استانی هستن، که برای اونا کسایی که توی اون استان هستن بومی محسوب می شن.نقل قول:
بعضی ها ناحیه ای هستن، که چند تا استان مجاور که یه ناحیه محسوب می شن برای اون رشته بومی هستن.(لیست استان هایی که یک ناحیه محسوب می شن توی دفترچه ی انتخاب رشته اعلام می شه.
بعضی رشته ها هم منطقه ای هستن، چند ناحیه ی جفت هم با هم تشکیل یک منطقه می دن و اون استان ها که توی این منطقه هستن برای اون رشته بومی محسوب می شن.(لیست مناطق هم اعلام می شه.)
بعضی از رشته ها هم کشوری هستن که بومی گزینی براشون انجام نمی شه.
این که هر رشته چه نوعی هست هم توی دفترچه ی انتخاب رشته اعلام می شه.
پارسال برای ما که رشته ی ریاضی بودیم اسممون رو روی دفترچه زده بودن و ترتیب سول ها یکی بود و فقط ترتیب گزینه ها فرق می کرد. اینجوری بی عدالتیه که ترتیب سوال ها هم فرق بکنه...نقل قول:
نقل قول:نقل قول:چرا مسخره اش می کنین:31:؟! خب راست میگه! می شه ذهنی انجام داد.نقل قول:
مثلا 327×120:
اول توی ذهن می کیم 100 تا 327 تا می شه 32700. اینو نگه می داریم، بعد می گیم 20 تا 327 تا هم می شه 6540، بعد اینا رو با هم جمع می کنیم و می شه 39240.
لطفا تخمین رتبه قلمچی رو بدین سال 85 خارج از کشور
ادبیات 72
عربی 72
دینی 60
ریاضی 58
فیزیک 71
شیمی 70
خداییش شیمیشو دیدم حال کردم اینم از شانس ماست شیمی که زنگ تفریح بچه های ریاضی بود شده دردسر بزرگ بیاین دعا کنیم امسال طراح عوض بشه یا مهربون بشه یا .... هیچی همون مهربون شه :46:
ثبت نام کنکور فنی کی شروع میشه یاشده وتا کی وقت داره؟!؟
بومی گزینی ربطی به سهمیه نداره و به محل تولد بستگی دارهنقل قول:
:31:نقل قول:
چرا مسخره اش می کنین؟! خب راست میگه! می شه ذهنی انجام داد.
مثلا 327×120:
اول توی ذهن می کیم 100 تا 327 تا می شه 32700. اینو نگه می داریم، بعد می گیم 20 تا 327 تا هم می شه 6540، بعد اینا رو با هم جمع می کنیم و می شه 39240.
اینو تو ذهنت انجام بدی 70 برابر احتمال اشتباهش بیشتر
به اون دوستمون هم باید بگم 3 در 3 خیلی کمه باید به 15 در 15 برسونی
من خودم برای محکم کاری تا 20 در 20 ذهنی حل میکنم
سلام. برای عربی سعی این این مدت باقیمونده روی ترجمه کار کنی . خیلی زود به نتیجه می رسی.نقل قول:
توی ترجمه سعی کن با نگاه جواب بدی. واژه ها رو با هم تطبیق بدی نه معنی کل رو! از قراین استفاده کن و از طریق حذف گزینه. ببین گزینه ها توی چه چیزهایی تفاوت دارن. اگر توی زمان فعل ها باشه که از این طریق می تونی یک یا دو یا شایدم 3 تا گزینه رو حذف کنی. اگر اعداد داره دقت کن اعداد ترتیبی هستن یا نه. و کلاً چیزایی که بلدی و خیلی ساده هستن. مثلا ترکیبات وصفی و اضافی. وصفی ها حتما باید وصفی ترجمه شده باشه. اضافی ها هم همینطور. اسم ها جمع هستن یا مفرد. فعل کم و زیاد نکرده باشه. و همین جوری چیزای ساده.
اگر واقعا بخوای عربیت رو بالاتر بکشی لازمه یه مقدار وقت بذاری. برای ترجمه حدود 50 - 60 تا تست بزن و همینایی که گفتم رو بررسی کن. تا حدود زیادی دستت می یاد چیکار کنی. برای اون سوالای ترجمه ای هم که توی همه گزینه ها هم عربی هست هم فارسی که باید چک کنی کدوم تطابق نداره، واسه اینکه خیلی از وقتت نره به نظر من اول ترجمه فارسیش رو بخون و بعد عربی رو. من این کار رو می کنم. واسه اینکه وقتی ترجمه فارسیش رو می خونم بعد به عربی نگاه می ندازم سریع تر می گیرم سوال چی گفته! و اینطوری هم واژه به واژه و هم از نظر معنی سریع تر میشه تطابق رو بررسی کرد.
قسمت متن: اگر متن رو می فهمی و می تونی که سوالای مفهومش جواب بدی خیلی خوبه. اما اگه اینجا سرعت عمل نداری سوالات متن رو کلاً نذار کنار. سوالات اعراب و تحلیل صرفی رو سعی کن بزنی و اینطوری که از آخر گزینه ها شروع کن چک کن. یعنی نقش کلمه در جمله. این خیلی راحت تر تشخیص داده می شه و از این طریق راحت تر گزینه ها حذف میشه.
سوالای دستور (حال و تمییز و اینا) رو دیگه نمی دونم چیکار کنی.
---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
سراسری 88 ریاضی منطقه 1 :
ادبیات : 62
عربی : 46
دین و زندگی: 76
زبان: 68
ریاضی: 54
فیزیک: 61
شیمی: 53
رتبه م به 2000 منطقه1 می رسه؟! :13:
چند سوال مهم
1. سر جلسه کنکور میشه ماشین حساب برد؟
2. ثبت نام دانشگاه ها کی شروع میشه( در اصل تا کی وقت داری پیش رو بگیری)؟
3.سر جلسه تنقلات می دن یا خودمون بر داریم(من خودم موقع درس خوندم زود گشنم میشه)؟
4.با ارزوی موفقیت برای همه / بچه ها قبول بشن شیرینی میدن؟