سلام
بالاخره تو مسترلیگ یه بازیکن خریدم
فرانک لمپارد
با 25 میلیون یورو برای 4 سال
البته بگم که مصدوم بود/هست تا یه ماه دیگه به میادین برمیگرده
حالا یه سوال :
چطور میتونیم تو مسترلیگ یه بازیکنمون رو مورد توجه دیگر باشگاهها قرار بدیم ؟
Printable View
سلام
بالاخره تو مسترلیگ یه بازیکن خریدم
فرانک لمپارد
با 25 میلیون یورو برای 4 سال
البته بگم که مصدوم بود/هست تا یه ماه دیگه به میادین برمیگرده
حالا یه سوال :
چطور میتونیم تو مسترلیگ یه بازیکنمون رو مورد توجه دیگر باشگاهها قرار بدیم ؟
سلام وحید خان شرمنده که اون آپشن فایلد هنوز برات نفرستادم من چند روز پیش برنامه تغییر توانفتم احتمالا دیگه نیازی به آپشن فایل نداشته باشی .نقل قول:
من کلا علاوه بر استفاده از فایل speed 3 تا تغییر دیگه توی بازی دادم و با این تغییرات بازی برام مشکل تر شده ( الان با تیم رم در رتبه دهم مستر لیگ قرار دارم )
تغییر اول با کاهش قدرت شوتها ضربات شوت رو طبیعی کردم فکر میکنم دیگه همه متفق القول با این مساله موافقن که سرعت و قدرت شوتها بیشتر از حد طبیعیه . مورد دوم تواناییهای دروازه بانها رو به یک نسبت منطقی افزایش دادم با این کار به ندرت دروازه بانها شوتها رو دفع میکنن و عملکردشون خیلی بهتر شده اما اینو هم بگم که باگهای دروازه بانها هنوز وجود داره مثلا بعضی وقتا توپ از کنار صورتشون وارد دروازه میشه و خیلی بد عکس العمل نشون میدن .
اما تغییر سوم که اینو فکر میکنم تعداد کمی از گیمرها بپسندن و اونم افزایش زمان پاسخ دهیه ( مثل نسخه دمو ) این کار رو با کاهش agility انجام دادم .توی لینک زیر میتونی آپشن فایل و فایل ادیت رو بگیری من این تغییرات رو روی آپشن فایل pesedit 7 انجام دادم فکر میکنم تقریبا همه کاربرا این پچ رو دانلود کردن .
اینم لینک آپشن فایل ( یادت باشه قبل از کپی کردن از آپشن فایلت یک کپی برداری ) :
کد:http://rapidshare.com/files/305543642/OPTION.rar.html
بالا توضیح دادم اگه دوست داری آپشن فایلو بدون تغییر زمان پاسخ دهی برات آپلود کنم .نقل قول:
سلام به دوستان اگر ممکنه لینک آخربن kitserver و آخرین پچ برام بزارید .
ممنون
اگر میشه آپلود کنید منم ممنون میشم.نقل قول:
آیا عکسل العمل دروازه بانها بهتر میشه یا دوباره توپو بیشتر مشت میکنند ؟
حسین جان من اون فایلهایی که روش تغییرات انجام داده بودی را ریختم تو پوشه سیو بازی ولی از بازی میپره بیرون در ضمن با تغییراتی با پچ و ..ایجاد کردم و استفاده از Camera Angle از بازی بیشتر از دمو هم لذت میبرم!!!
مهران آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن یک جا آپلود کن تا تغییرات رو اعمال کنم . الان توی چیمپیونز لیگ راحت قهرمان میشی یا به سختی میتوی به فینال برسی ؟ اگه بازی برات راحته حتما ادیت فایلتو بده تا تغییرات رو انجام بدم .نقل قول:
در ضمن از بین این دو تا فایلی که دانلود کردی فقط ادیت فایلشو کپی کن فکر میکنم کافی باشه و احتیاجی به آپشن فایل نباشه اینجوری احتمالا بازی کرش نمیکنه .
هم عکس العمل دروازه بانها بهتر میشه و هم اینکه کمتر پیش میاد توپها رو با دست دفع کنن بیشتر توپها رو میگیرن و یا اگه کنج دروازه باشه راهی کرنر میکنن مگر اینکه شوت خیلی محکم باشه (بدلیل فاصله کم و یا یا اینکه یک بازیکن شوتزن مثل جرارد شوت بزنه و یا اینکه یک بازیکن معمولی بدون" مزاحمت" اقدام به شوت زنی کنه ) .نقل قول:
اما باگهای دروازه بان هنوز وجود داره باگهایی مثل عکس العمل های ابتدایی که توپهای ساده رو هم نمیتونن بگیرن .
ببینید من کار خیلی خاصی نکردم فقط توی ادیت بازی قدرت شوتها رو تنظیم و تعدیل کردم و تواناییهای دروازه بانها رو هم به یک نسبت منطقی افزایش دادم البته برای کل 4500 بازیکن .
شما هم ادیت فایلتو یک جا آپلود کن تا تغییرات لازم رو اعمال کنم .
سلام داش حسين اپشن فايلت رو لطف ميكني يك جاي ديگه اپلود كني با تشكر
می خواستم بدونم این برنامه PRO-EVO Editing Studio برای pes 2010 اومده یا نه.
خوب همونطور که گفتی من فقط فایل ادیت را کپی کردم و این دفعه خوشبختانه کرش نشد بازی!!ولی باید بگم کارت عالی بوده حسین جان!نقل قول:
مهران آپشن فایل و ادیت فایلتو فشرده کن یک جا آپلود کن تا تغییرات رو اعمال کنم . الان توی چیمپیونز لیگ راحت قهرمان میشی یا به سختی میتوی به فینال برسی ؟ اگه بازی برات راحته حتما ادیت فایلتو بده تا تغییرات رو انجام بدم .
در ضمن از بین این دو تا فایلی که دانلود کردی فقط ادیت فایلشو کپی کن فکر میکنم کافی باشه و احتیاجی به آپشن فایل نباشه اینجوری احتمالا بازی کرش نمیکنه .
سرعت بازیکنها و سرعت توپ بی نقص هست!
من الان چند تا بازی گذرا انجام دادم تیمهای قوی در مقابل تیمهای قوی نتونستم گل بزنم!!
ولی چندتا مشکل به وجود اومد یکی اینکه در صحنه های تن به تن بعضا شاهد لرزش غیر عادی بازیکن هستیم!
دوم اینه که ویدیچ دیگه نمیتونه بدوه:31:
راستش من زیاد آشنا نیستم با کیت سرور و اینجور چیزا . اون ادیت فایلی که گفتین آپلود کنم کجا هست؟نقل قول:
مگه نمیتونید همون ادیت فایل خودتون رو آپلود کنید فقط بدون اینکه زمان پاسخگویی تغییری کرده باشه ولی بقیه تغییرات اعمال بشه.
ممنونم.
اره 2 تا ورژنش اومده هر دوتا هم بتا هستند. می تونی از گیم کپی دانلود کنینقل قول:
نقل قول:
خیلی ضرر کردی- منم خریدمش خیلی پشیمونم الان تو لیست فروشمه ولی کسی نمیخره
اصلا خوب بازی نمیکنه
بای بای
میتونم ادیت فایل خودمو آپلود کنم اما به خاطر اینکه معلوم نیست شما از چه پچی استفاده میکنی گفتم ادیت فایل خودتو آپلود کن چون ممکنه به مشکل بر بخوری حالا مهم نیست من روی ادیت فایل اصلی بازی این تغییرات رو انجام دادم و فایلها رو آپلود کردم فقط شما دو تا کار باید انجام بدی اولا از فایلهای ادیت و آپشنت یک کپی برداری تا اگه نظرعوض شد بتونی دوباره اونا رو جایگزین کنی . دوم اینکه کیت سرورتو فعلا غیر فعال کن تا بازم به مشکل بر نخوری ( اگه کیت سرور به بازی اضافه نکردی که هیچی ). بعد این فایلو امتحان کن اگه نظرتو گرفت ادیت فایلتو بده تا تغییراتو برات اعمال کنم .نقل قول:
این کار برای من 10 تا 15 دقیقه زمان میبره .
مسیر و فایلهای مورد نظر رو توی تصویر میتونی ببینی اون دو تا نکته ای که بالا گفتمو فراموش نکن :
این لینک دو تا فایل آپشن و ادیت :
کد:http://rapidshare.com/files/305641236/Tweak-Shot_GK.rar.html
در ضمن اگه بتونی فایل SPEED رو هم به بازی اضافه کنی و سرعت بازیو روی 0.95 قرار بدی سرعت بازی هم ایده آل میشه .
بله منم تاييد ميكنم گفته مهران عزيز رو حسين جون خيلي خوب شده
فقط الان من يه مشكلي كه دارم اون فايل اسپيد رو تو كيت سرور كه اجرا ميكنم بازي هر 20 ثانيه 2 ثانيه فريز ميكنه اين از چي ميتونه باشه
راستي ممنون از اديت و اپشن فايل - يه زحمت بكش اسپيد و فايل كونفيق خودت رو هم بزار براي دانلود تا دانلود كنم شايد مشكل حل شد
ببین وحید جان این فایل سرعت JUCE هنوز نسخه بتاست و اینجور مشکلات ممکنه برای بعضیا اتفاق بیفته شما دقیقا بگو از کدوم ورژن کیت سرور استفاده میکنی تا من تنظیمات دقیق فایل config رو برات آپلود کنم این فایلو از سایت evo-web گرفتم و بسیار خوب تنظیم شده .نقل قول:
راه حل مشکل مهران و خودت اینه که ادیت فایلهاتونو بدین تا تغییرات رو روی ادیتهای خودتون اعمال کنم . این بازی به تغییرات شدیدا حساسه علت این بی ثباته همین مساله هست در ضمن مشخصات سیستم رو هم بگو و اینکه مشکل ارور dx3_dll قبل از اجرای بازی داری یانه ؟ و اینکه وقتی میخوای ستینگ بازیو باز کنی قبلش یک پیام نشون داده نمیشه ؟
تمام سوالات بالا رو جواب بده تا مشکل خودت و مهران حل بشه .
من از ورژن 9.05 استفاده ميكنم حسين جان - اون مشكل مربوط به فايل دايركست رو هم ندارم و نداشتم و اينم از مشخصات سيستم من : m.b:abit - ip35 pro -xe
cpu :intel -quad qure-6600
ram 3 gig geil ddr2 -800
v.ga :sapphire - 3870 hd ultimate - 512 m.b - gddr4
monitor : lg - lcd 19 - w1952s
نه موقع باز كردن ستينگ بازي هم هيچ خطايي نميده
من فكر كنم مشكل از تنظيمات كونفيق هستش اگه شما تنظيمات دقيق رو بزاري ممنون ميشم
دقیقا این نوشته رو توی فایل config کپی کن ( قبلش کل متن فایل config خودتو پاک کن ) سیو هم فراموش نشه :نقل قول:
[afs2fs]
debug = 0
img.dir = "example-root1"
[afsio]
debug = 0
[camera]
angle = 32
[kload]
dll = afsio.dll
dll = afs2fs.dll
dll = lodmixer.dll
dll = camera.dll
dll = time.dll
dll = speeder.dll
[lodmixer]
aspect-ratio.correction.enabled = 0
controller.check.disabled = 1
lod.players.entrance.s1 = 0.050
lod.players.entrance.s2 = 0.050
lod.players.entrance.s3 = 0.042
lod.players.inplay.s1 = 0.050
lod.players.inplay.s2 = 0.050
lod.players.inplay.s3 = 0.042
lod.players.misc.s1 = 0.050
lod.players.misc.s2 = 0.050
lod.players.misc.s3 = 0.042
lod.players.replay.s1 = 0.050
lod.players.replay.s2 = 0.050
lod.players.replay.s3 = 0.042
lod.ref.inplay = 0.042
lod.ref.replay = 0.042
[speeder]
count.factor = .95
اما مشکل شما همونچیزی که گفتم حالا امتحان کن ببین چی میشه .به فاصله نوشته ها دقت کن .
اینم یه پچ دیگه
super-patch-v1-5-all-in-one
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Updated Transfers
SFX Sounds
Referee Kits
New Teams (Zemalek (Eqypt) & CSKA Moskow)
New Adboard
Sweat Patch
Goal Lightning
Kit Texture
80 New Faces
Calendar Fix BAL and ML Logos
Real Image Coach & Scout in ML
Real Image Card
HD Logos For all teams
Real Logos For Leagues & Cups
Fixed Replay Logo
unlock all PES2010 OPTION
Ball Pack
Boot Pack
Kit For All Teams
New Gloves
Real Names For All Players
Trophy Screen “Updated”
Real Names For National Players
Screen Logo
Replay Logo
—————————————-
Thanks to:
Juce & Robbie(Kitserver 9.5) * Pes-Patch.Com
Pate.Arminia * goldorakiller (PRO-EVO Editing Studio 2010)
w!ld@ (PES 2010 Editor) * 3ecken1elfer(Boot Pack)
Amauri (Ball Pack) * GRAND BLEU(Kits & Relink)
Create Cover & Setup (Payam Kh.) * Pesfaces.CO.UK
Motta (Sweat Patch) * BlingBling (Kit Texture)
verde (Real Image Card) * Zznh (Gloves)
Face editors
Kit editors
پارت 1
نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/17274024/844a6dc/Super_Patch_v1.5_all_in_one.part1.rar.html
پارت 2نقل قول:
کد:http://uploading.com/files/616a3eb1/Super_Patch_v1.5_all_in_one.part1.rar/
نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/17274023/09d8883/Super_Patch_v1.5_all_in_one.part2.rar.html
منبعنقل قول:
کد:http://uploading.com/files/m6764ad6/Super_Patch_v1.5_all_in_one.part2.rar/
نقل قول:
کد:http://www.pes-patch.com/
[
این لینک دو تا فایل آپشن و ادیت :
در ضمن اگه بتونی فایل SPEED رو هم به بازی اضافه کنی و سرعت بازیو روی 0.95 قرار بدی سرعت بازی هم ایده آل میشه .[/quote]
سلام میشه برای منم درست کنی اینم لینکش
کد:http://www.4shared.com/file/150367599/b1a8c486/alireza.html
منم امروز بازی رو گرفتم و ریختم
و تنها نکته ای که میتونم بگم
دروازبانا افتضاحن
2009 هوش مصنوعی به مراتب بهتری داشتن
یه مشت واکنش مسخره
کریس رونالدو پاس تو عمق میداد از بیرون محوطه جریمه اونوقت چک توپو نمیتونست بگیره و میفرستادش کرنر
ژابی آلونسو توپ به سرش میخورد میرفت سمت کاسیاس اونوقت یه واکنش عجیب غریب نشون میداد که حتی به توپی که بغلش بود نزدیک هم نمیشد
مثال ازین دستا زیاده
واقعا افتضاحن
ما که نتونستیم این speed و راه بنداریم .:13:
[quote=krauser;4393282]BAL رو هم فتح کردیم :31: هرچی افتخار ملی و باشگاهی بود درو شد حالا با همون بازیکن مستر لیگ هم میرم اکسپورت کردم بعدش هم تو مستر لیگ خریدمش
و در حال حاضر توی 25 سالگی شماره 7 رئال مادرید هستم و مثل یک ستاره در آسمان سانتیاگو برنابئو می درخشم (چشم نخوری آرمین کم تحویل بگیر خودتو :31:)
این رو یادگاری گرفتم خیلی بهم میاد پیرهن شماره 7 رئال.
این رو هم وقتی توی رم بودم گرفتم فکر کنم 19 سال داشتم
راستی این توپ رو گل نگرفت داور خیلی شوت داوری این PES2010 :27:
امسال قرار نیست GDB فولدر اینا داشته باشه کیت سرور؟ من خیلی با gdb راحت تر هستم. کاش جویس یه فکری به حالش بکنه بدون gdb اصلا دستم تو کار نمی ره
سلام الان با عكس مادريد تو مسترليگ هستي بعد ميشه يك كمي بيشتر توضيح بدي چطوري بازيكنتو وارد مستر ليگ كرديد ممنون ميشم
اقا چرا تازگی ها کسی ما رو تحویل نمی گیره!!!
به درخواست ما هم مرحمتی بفرمایید:
نقل قول:
بنده اپشن فایل تیم کلاسیک را دانلود کردم اما اسم ها فیک اند.قبلا یادمه یکی این اسما رو درستشو گذاشته بود میشه یکی لطف کنه برم بذاره؟گشتم پیدا نکردم.ایا برای فیسشون ÷چی نیومده؟خیلی ضایع است.
افتضاح !
دروازه بانها همه در حد معمارزاده ! روی فری کیکهایی که خودمون میزنیم هم در حد واکاشیزوما ! از فاصله 17متری با رونالدو به هیلاریو زدم کنچ دروازش ! توپ رو با کمال ناباوری گرفت ! خیلی مزخرفن دروازه بانها !
به کاسیاس با هد پاس میدم توپ رو مشت میکنه ! واقعا مسخره س ! رونالدو هم که شوتاش مثه سوباسا ! همش گل میشه : )) فکرشو بکن از وسط زمین به بوفون گل زدم با رونالدو : ))
پچی چیزی نیست این مشکل دروازه بانها و شوت رو برطرف کنه ؟
دوستان عزیز من یک مشکل دارم
هر پچی که نصب میکنم فقط آپشن فایلهاش درست هستند یعنی فقط تاثیرات آپشن فایل در بازی اعمال میشه و کیت سرور الکی هست!
من همه کارها رو درست انجام دادم
اما غییرات اعمال نمیشه!
من سوپر پچ رو الان نصب کردم (=>Created By: AmiR And RezA)
طبق معمول فایلهای آپشن رو در داکیومنت کپی کردم و فایلهای کیت سرور رو هم در داخل پوشه بازی
و بازی رو اجرا کردم اما خبری از لوگوها و سایر تغییرات نیست
ست آپ کیت سرور رو هم اجرا کردم
اما فایده ای نداشت!
راهنما هم همین رو گفته :
Help:
- copying Folder "Kitserver"
- Paste In Drives:\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2010\
- Enter Yes to all...(after copy)
------ --------- ------- ----------- ---
- copying Folder "KONAMI"
- Paste In My Documents
- Enter Yes to all...(after copy)
کونامی با این نسخه ش منو از هر چی فوتباله زده کرد :41:
رفتم با پلی استیشن 2 فیفا 10 رو بازی کردم که بیشتر حالم به هم خورد :2:
نه عزیز اون عکس که با شماره 7 هستم توی BAL هست مستر لیگ رو هر بار بازی می کنم حال نمیده خیلی چرته هر دفعه با یه سوژه و انگیزه شروع می کنم ولی بعد پاک می کنم هیچ هدفی رو دنبال نمی کنه این مستر لیگ هیچ هدف هیچ... کاملا ایراد داره فقط واسه وقت تلف کردنه این مستر لیگ جدید نه میشه بازیکن خرید نه میشه بازیکن رشد داد نه میشه تمرینات رو قوی تر کرد تا بازیکن رشد بهتری داشته باشه هیچ چی. واقعا کونامی چی فکر کرده با خودش که این مود آشغال رو وارد بازی کرده؟ دیگه فکر کنم کم کم اونایی هم که نمرات کم بازی گیر می دادن درک می کنن این نمره کم از کجا ناشی میشه. واقعا با این وضع کونامی خیلی متضرر خواهد شد. به هر حال صلاح بازی خویش ژاپنیان دانند:31: ولی کلا باید یه فکر اساسی بکنند با شعار دادن و های و هوی الکی نمیشه اهالی فن رو فریب داد.کونامی باید جای شعار دادن بشیه فعلا یه جورایی از کارای قبلی فیفا کپی برداری کنه اینطوری موفق تر میشه به نظرم. متاسفانه ژاپنی ها درک عمیقی و کاملی از فوتبال سیمولیشن ندارند برعکس توانایی بالایی که در گیم سازی دارن و همین نکته کوچیک باعث شده که هیچ وقت نتونن مقابل فیفا خودی نشون بدند. البته امیدوام این مطلب باز خوردی نداشته باشه باعث بشه بحث جدید شروع بشه که دیگه خداییش هیچ کس حوصله بحث نداره. فقط باید دست به دعا شیم سال آینده دیگه اینقدر گند بالا نیاره.نقل قول:
نقل قول:
سلام من به نظرات احترام میذارم اما به نظر من مسترلیگ مثل واقعیت طراحی شده جوانها رشد میکنند پا به سن گذاشته کند میشن نقل وانتقالات اتفاقا خوب شده مثل واقعیت که بعد از 3 سال پیشنهاد رونالدو از منچستر به ریال رفت خوب بالاخره بازیکن محبوب و تاثیر گذار تیم بود من خودم تو مستر لیگ با منچستر بازیکنانی مثل تورس رینا لیزاندرو لوپس لوچو گونزالس گورکوف خوان ماتا روبینهو اشلی یانگ ایمار روکی ارشاوین سندروس را طی پنج فصل خریدم شما چطوری میگید خریده نمیشه البته جوانها مثل پاتو هیگوان فابرگاس و غیره که برای تیمشون خوب بازی میکنند خریداری نمیشن اینو قبول دارم و منطقی اگه به بازیکن خوب تیم شما پیشنهاد بدن میفروشی
این نظر من بود
سلام ... بالاخره این مشکل سیو کردن ترکیبها رو کسی حل نکرد ... ؟
ممنونم ازت.نقل قول:
اگر لطف کنی و این تغییرات رو برای ادیت فایل خودم انجام بدی ازت ممنون میشم.
یه سوال دیگه اینکه آیا قدرت شوت زنی کامپیوتر هم به همین نسبت کم شده یا فقط قدرت شوت بازیکنان ما کمتر میشه؟
کد:http://rapidshare.com/files/305864385/pes.rar.html
بچه يك سوال دارم
1_برا شما اتفاق افتاده داور براتون پنالتي بگيره
2_تونستيد تا حالا كرنر رو با ضربه سر گل كنيد
پنالتی نه ولی کرنر چرا باید توپ را تقریبا به بیرون محوطه 6 قدم بندازینقل قول:
من یه مشکل مسخره دارم !!! از امروز
وقتی میرم تو مستر لیگ بازی که شروع میکنم بعد از 20 ثانیه بازی خارج میشه Don't send میده ...
اما عجیبیش به اینه که تو Exhibition اینجوری نمیشه !
کسی نیست به من کمک کنه؟
من با پچها مشکل دارم!
الان یک پچ ریختم همه چیزش درست شد اما لباس ایران به هم ریخت ! لوگوی لیگ بوندیس لیگا نیومد اما لوگوی باشگاها درست شد ! در حالی که عکسی که از پچ بود همه اینها درست میبایست میشد نمیدونم مشکل من از کجاست کسی نمیوتنه راهنمایی کنه؟
یک پچ گرفتم توش کلی توپ بود توپهاش بیضی بودن !!
چراااا ؟!!!!!!!!!!!!نقل قول:
الان دیگه مصدوم نیست و فعلا بازی میکنه
مثل بقیه بازکنای سطح متوسط
من که فکر میکردم بازکین خوبیه
راستی برای رئال مایکون و آلکس یا کاروالیو خوبن ؟
آره پنالتي گرفت برام تو مستر ليگنقل قول:
كرنر هم گل زدم
وقتي سانتر مي كني بايد سريع بازيكن رو بياري جلوي مدافع حريف تا ضربه سرو بزني
من که با BAL خیلی حال می کنم ولی یه مشکلی هست حدود دقیقه 80 تعویضم میکنه معدل قدرتمم 109 ؟:18:
من با اينتر الان نيم فصل اولم ! و روبن و لمپارت به طور قرضي امدن تو تيمم !
شما بايد بگرديد بازيكنهاي كه از نيمكت نشيني با پست بازيشئن نا راضي هستند رو بخريد
مثلا همين اشنايدر تئ تيم من بك چي بود رضي نبود از پستش 3 سوت از ميلان براش پيشنهاد امد ! من رفتم تو تمرينات و پست بك چپ اشنايدر رو آزاد كردم كه البته 5 هزار تا پول كم شد ! مربي طي 3 هقته اون و بك چپ كرد ! ديگه ناريضي نيست از تيم ! و شما مي تونيد
گیمرها روز به روز دارن مهارت بیشتری توی این بازی بدست میارن و بازی براشون راحت تر میشه و من روز به روز دارم روی گیم پلی تحقیق میکنم تا روشهای کارآمدتر و در عین حال طبیعی تری برای سخت تر کردن بازی پیدا کنم . تا امروز من بیشتر روی تواناییهای بازیکنان کار میکردم اما به نظر میرسه بیشتر از این دیگه جا نداره که هم بازی سخت تر بشه و هم اینکه طبیعی بودن خودشو از دست نده . علاوه بر این با فایل speed و تعدیل قدرت شوتها تقریبا گیم پلی بازی نسبت به قبل خیلی بهتر شده بنابراین فکر میکنم لزومی نداشته باشه که بیشتر از این روی قسمت وقت گذاشته بشه .
من از امروز میخوام روی سبک بازی تیمها کار کنم و از این طریق بازیو سخت تر کنم . اگه دقت کرده باشید از نظر موقیعت صاحب توپ بودن معمولا درصد تصاحب توپ ما با کامپیوتر برابری میکنه نهایتا 60 به 40 ما بیشتر صاحب توپ هستیم اما cpu بیشتر توی زمین خودش صاحب توپه و کمتر توی زمین ما میتونه توپو حفظ کنه . از نظر موقعیتهای خطرناک ما حداقل 3 برابر cpu موقعیت خطرناک در بازی ایجاد میکنیم که تقریبا از هر سه موقعیت یکیش گل میشه اما cpu از هر دو موقعیت خطرناک خودش میتونه یکیشو گل کنه .این آمار نشون میده کامپیوتر نمیتونه زیاد به تیم ما فشار بیاره و فقط از تک موقعیتها استفاده میکنه و این از جذابیت بازی کم میکنه حالا من تصمیم دارم با ابزارهای که در بخش تیم استایل , استراتژی تیمی و همینطور کارتها در اختیار داریم این معادله رو کمی تعدیل کنم هر چند که اینو میدونم که علت اصلی غلبه ما بر کامپیوتر هوش بسیار پیشرفته ما نسبت به کامپیوتره و تجربیاتیه که ما هر روز بدست میاریم در صورتیکه کامپیوتر تجربه جدیدی بدست نمیاره .
من از شما میخوام که بگید در برابر کدوم تیمهای ( ضعیف متوسط و تیمهای قوی ) معمولا بیشتر به مشکل برمیخورید ؟ نفوذ به دفاع کدوم تیمها معمولا مشکل تره؟ در برابر کدوم تیمها موقعیت گلزنی بسیار کمی بدست میارید ؟ کدوم تیمها فشار بیشتری به شما وارد میکنن ؟ میدونم الان همگی اسم تیمهای قوی رو میارید اما دلیل این مساله توانایی بالای بازیکنان تیمهای بزرگه درصورتیکه هدف ما اینه که ببینیم کدوم استراتژیها سبب میشه یک تیم کمتر قابل نفوذ بشه و کدوم استراتژیها سبب میشه تیم حریف ( cpu ) بتونه بیشتر به ما فشار بیاره .برای من پیش اومده که نتونستم حتی یک موقعیت دربرابر یک تیم متوسط بدست بیارم از اون طرف دربرابر تیمهای بزرگ شده که توی یک بازی کلی موقعیت خطرناک گیرم بیاد .
بنابراین حتی الامکان تیمهایی رو نام ببرید که از بازیکنان بزرگ کمتر استفاده میکنند .نهایتا من میخوام این استراتژیها رو پیدا کنم و برای تمام تیمها تعمیم بدم .
خوب از این خریدها چه قدر لذت بردید؟ لابد خیلی... مستر لیگ مستر لیگ مستر لیگ همین بود یعنی قراره برعکس قبل بشه؟ قبل اینکه بازی بیاد می گفتن مستر لیگ قراره تغییر کنه نگو قرار بود جای خرید و فروش ها عوض بشه تا قبل این می تونستی بازیکن بفروشی حالا از کوچه هم بازیکن میاری توی تیمت 2 هفته بعد واسش مشتری پیدا میشه در عوض نمیشه بازیکن مورد نظر رو خرید. کونامی یه چیز رو پاک یادش رفته اعمال کنه اونم اینکه توی نقل و انتقالات پول حرف اول رو می زنه مگر در مواقع استثنایی من هنوز هم بعد این همه بازی کردن نتونستم یوان گورکاف رو بخرم واسه تیمم آخه مگه چنین چیزی میشه؟ من کلی پول داشته باشم و تیمم هم توی جام باشگاه ها باشه کلی افتخار گورکاف که تو بوردو هست چرا نباید بیاد به تیم من؟ اگه واقعیت می خوای برو یه کم منیجر مود فیفا رو بازیکن تا معنی واقعی Career رو بدونی و لذت واقعی تیمداری رو بچشی. این مستر لیگ جدید واقعا پر از نقطه ضعف هست. اگه قراره اینقدر نقل و انتقالات به سختی انجام بشه دیگه پس به چه دلخوشی بشینیم وقتمون رو براش تلف کنیم وقتی می دونیم اگه بخواییم از یه تیم معمولی و از صفر شروع کنیم باید خواب خریدن بازیکنی مثل گورکاف رو ببینیم. من واقعا نمی دونم شما چه طوری تونستی گورکاف رو بخری. توی نسخه جدید حتی نمیشه بازیکنان ML Young که همون Newcomer ها باشند رو گیر آورد معلوم نیست کی میان کی میرن و از کجا سر در میارن.نقل قول:
دست آخر چی؟ تیم بعد از 10 سال حتی به خوبی رئال و بارسا نمیشه. من با 2009 تیم ساخته بودم همگی بالای 95 بودند یه تیم تمام عیار با بهترین بازیکنان من به عشق ساختن یه Dream Team می نشستم مستر لیگ بازی می کردم اگه قراره اینجوری باشه که منیجر مود فیفا ارباب و سرور این مستر لیگ جدید هستش. من واقعا رفته رفته دارم سرد و سرد تر میشم نه به اون علاقه ای که به PES 2009 داشتم و نه به این...:41: خیلی حیف شد خیل امیدوار بودم که ورژن 2010 بهتر از قبل بشه ولی نه من بلکه هیچ کدوم از دوست و اطرافیانم از PES 2010 خوششون نیومد همین پسر خالم که از اول PES خور بود برداشته الان فیفا 10 بازی می کنه و میگه دست به این PES 2010 نمی زنم. واقعا به جز گرافیک و چهره ها و اضافه شدن تعداد انگشت شماری انیمیشن هیچ پیشرفت قابل ملاحضه ای نداشت ساسان توی پست اول خوب به این مسئله اشاره کرده که واقعا کونامی نتونست انتظار ها رو بر آورده کنه
به طور مثال این ها انتظارات من قبل از انتشار بازی بود:
1- داوری اصلاح بشه : برآورده نشد که هیچ از بد هم بدتر شده. مایه آبرو ریزی:41:
2- آفساید میلیمتری اعلام نشه و جلو بودن پای بازیکن اعمال بشه نه بدنش : برآورده نشد.
3- گزارشگر یا عوض بشه یا از تکه های بهتر و جالب تر و فوتبالی تری استفاده بشه: برآورده نشد.
4- گیم پلی روان بشه و بازیکن رو بشه به سادگی کنترل کرد : برآورده نشد که هیچ حالا خیلی از مواقع بازیکن سرش رو می ندازه پایین وای هم نمی ایسته.
5- شوت ها دارای قوس لوپ و بشه شوت های به شکل درایو زد : برآورده نشد. نمی دونم دقت کردید یا نه شوت ها مسیر مستقیمی رو طی می کنن و هیچ تنوعی در اونها نیست فقط شدت شوت هاست که اون ها رو از هم متمایز می کنه در حالیکه توی دنیای واقعی فوتبال شاهد اوناع و اقسام شوت ها هستیم.
6- برای جلوگیری از راحت گل نخوردن دروازبان هوش مصنوعی اون رو افزایش بدن : برآورده نشد که هیچ حالا دیگه بدتر هم شده اکثرا گل هایی می خورن که اصلا فردای روز مسابقه دروازبان می فهمه که گل خورده.
7- مود BAL تغییر کنه : برآورده نشد.
8- چمن ورزشگاه ها 3بعدی واقعی بشه (مثل فیفا نکست نه کارنت) : برآورده نشد.
البته چند مورد هم هست که برآورده شد مثلا اینکه توی مستر لیگ اسکیپ مچ بذاره که گذاشته یا افزایش تعداد دریبل ها و یکی دو مورد دیگه ولی این هایی که عرض کردم و برآورده نشده فقط انتظارات من نیست دقیقا چون این ها رو برطرف نکرده و حتی در برخی از موارد حتی بدتر هم عمل کرده الان این همه انتقاد شده از بازی و یه شکست دیگه توی کارنامه PES درج شد.
معذرت می خوام که پستم اینقدر طولانی شد ولی خیلی از مواقع باید برای رسیدن به حقایق چشم رو روی علایق ببندیم من با اینکه امسال هم مثل پارسال بیشترین وقتم رو صرف PES می کنم و (اگه عمری باقی موند) خواهم کرد ولی با این حال خودم رو گول نمی زنم ولی متاسفانه احساس می کنم خیلی از بچه ها دوست دارن که خودشون رو گول بزنن.
حالا بحث اخیر روی مستر لیگ جدید هست اونهایی که میگن مستر لیگ موفق هست یه بار برن منیجر فیفا رو بازی کنن بازی فیفا منیجر رو نمی گم ها مود مربی گری فیفا رو م گم برید ببینید آیا این مستر لیگ می تونه با این شرایطش منیجر مود به اون عظمتی فیفا رو به مخاطره بندازه؟
قربون همه تون حرفی ندارم ببخشید سردرد دادم
زنده باد ترینر.. خوب وقتی همه توانایی ها روی 99 باشه وقتی توی پست تخصصی باشی Overal شما میشه 109:46:نقل قول: