همه این کارارو کردم میگن شاید از سیم کشی باشه باید از سرخط تلفن امتحان کنید :n04:نقل قول:
Printable View
همه این کارارو کردم میگن شاید از سیم کشی باشه باید از سرخط تلفن امتحان کنید :n04:نقل قول:
وقتی بوق داشته باشی سره خطو ته خط نداره... این کارشناسا که کلا شوتن :n02:...نقل قول:
خدایی این سر خط هم شده بهونه ای واسه ایراد گرفتن اینا... زنگ میزنی میگی پینگم بالاس میگه سر خط چک کن... میگی دانلودم کمه سر خط چک کن... اینا این سر خط نداشتن چی کار میخواستن بکنن ؟؟؟ :n04: چی فرض کردن مارو ؟؟؟
سلام دوست عزیز ! احیاناً از دوشاخه ضد برق استفاده نمی کنید؟ بله همون طوری که پشتیبانی بیست نت گفته باید مودم رو ببرید سر خط و تست کنین !نقل قول:
:n09:نقل قول:
چکار کنم دیوونه شدم با این پینگ wimax
کاش بزنم درخواست جمع آوری رو بدم
سلامنقل قول:
باید زنگ بزنم بیان خودشون تست کنن پس من بلد نیستم :|
شوت بودن کارشناسا رو خیلی خوب اومدی آرش خان !!:n08:البته به نظر من بیشتر دارن مسئولیت رو از سر خودشون رفع می کنن که بگن ما کارمونو درست انجام دادیم و این مشکلی که شما داری از طرف خودته و هزار تا منت واسه همین گفتن سر خط تست کن سر آدم میذارن !! :n08:البته بعضی مواقع بی راه نمیگن !! نمونش خود من !!:n02:نقل قول:
اون زمانی که از ارم نت سابق علیه العنه !!!! :n08:نت داشتم روزهای اول از طریق سیم کشی داخلی ساختمون چراغ لینک مودم روشن می شد و هیچ مشکلی نبود . بعدش اومدم سیم کشیمو مستقیم کردم و از سر خط لینک می گرفتم ! تا اینکه برحسب اتفاق دیدم که دیگه سیم کشی داخلی از هیچ یک از پریز های داخل خونه چراغ لینک مودم رو روشن نمی کنه در حالی که از طریق سیم کشی داخلی بوق داشتم و دارم و گوشی ای که به سیم کشی داخلی ساختمون وصله بدون هیچ مشکلی کار می کنه !! هدفم این بود که بگم بعضی مواقع بعضی استثنائات پیش میاد که با هیچ منطقی قابل توجیه نیست !!!:n08:
من قبلا مشکل شما رو داشتم... موقعی که صبانت میخواست خطمو رانژه کنه... اونا میگفتن از مخابرات استعلام کردیم گفتن خط رانژه شده ولی لینک واسم نمیومد... آخرش درخواست جمع آوری دادم... دقیقا یه روز قبل از اینکه خطمو جمع کنن لینک اومد :n04::n04: بعد فرداش خطمو جمع شد... یکی از دوستان به مسخره گفت احتمالا بین راه آشغال گرفته بوده یهو باز شده :n08: ما که آخر نفهمیدیم مشکل چی بودش.. اما آسیاتک 2 روز رانژه کرد و لینک اومد...نقل قول:
تا شب صبر می کنم خبری نبود زنگ میزنم آشغالی جمع کنن :d
آسیاتک آشنا پیدا کردم میگ سری درست کنن راحت شم
مرسی آرش جان مزاحمت شدم امروز :n12:
آره بالاخره یک از صد یهو میخوره پشتش حرفشون درست در میاد...نقل قول:
هنوز با کارشناسای ماتریکس صحبت نکردی :n08: نمیدونم اینا از کجا جمع کردن آوردن... احتمالا از اینا هستن که وسط خیابون کاغذ میدن دست ملت... اصلا به هیچ عنوان نمیشه اسم کارشناس رو گذاشت روو اینا... خدایی همچین حرص آدم رو در میارن که آدم میخواد فقط سیم تلفن رو بجوه...
به نظر میاد قسمتت آسیاتک هستی...
در اقدامی بسیار عجیب و خدا پسندانه :دی از دیروز تا حالا پینگ من عالی شده بدون تایم اوت : (1 مگ نا محدود مخابرات )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کار چندان سختی نیست که خودتون نتنونید انجام بدید ! شما فقط کافیه در ورودی منزلتون جایی که مخابرات کابل مشکی رنگشو انداخته داخل منزلتون یک پریز وصل کرده باشید که کابل مشکی رنگ مخابرات به پریز وصل میشه و سیم تلفنی که امتدادش به داخل ساختمون منزلتون رفته یک طرفش که آزاد هست و از جعبه تقسیم های ورودی منزلتون زده بیرون به دوشاخه وصل میشه که بهش میگن پریز و دوشاخه تست یا همون سر خط خودمون ! خود مخابرات وقتی که مشترکی به 117 زنگ میزنه و میگه بوق ندارم بهش میگه سر خط تست کردی گوشی تلفنت رو ؟ روش تستش این شکلی هست که گوشی تلفن رو می برن سر خط و اون دو شاخه ای که گفتم سیم داخل ساختمون بهش وصله و میاد توی پریز رو جدا می کنن و به جاش گوشی تلفنشون رو به پریز وصل می کنن اگه بوق داشتن که مشکل از سیم کشی داخل ساختمون هست و اگه بوق نداشتن مشکل از مخابرات ! حالا در مورد شما واسه تست سر خط مودم باید به جای گوشی تلفن ،مودمتون رو ببرید سرخط و تست کنید به این شکل که اگر چراغ لینک روشن شد مشکل از سیم کشی داخل ساختمون هست و اگر چراغ لینک روشن نشد مشکل از طرف مخابرات هست که معمولاً با تعویض پورتتون داخل خود مخابرات مشکل حل میشه !نقل قول:
سلام دوست عزیز ! سرعت دانلودتون حداکثر چنده ؟ هزینه ماهانتون چنده؟نقل قول:
سرعت دانلود تا 130 میره بالا ولی خوب میانگین بگیری 110 میشهنقل قول:
ماهی 43 تومن
مرسی ! چند ساعت در روز دانلود می کنین ؟نقل قول:
والا وقتی پینگ خراب بود بیشتر روز رو دانلود میگردم هرچقدر دانلود کنی مشکلی پیش نمیادنقل قول:
حداقل از لحاظ سرعت که همیشه واسه من اینجوری بوده
دیگه لینک دانلود ندارم :دی هرچی بازی و فیلم و سریال بود گرفتم نمیدونم چه خاکی تو سرم کنم دیگه :دی
ولی نسبت به قیمتش خیلی خوبه اگه دوباره پینگ داغون نشه
پینگ شما به خاطر این خوب شده که از دیروز عصر تا امروز صبح و ظهر ساعت 12 تا 2 نت مخابرات شهر ما قطع بوده و ترافیک بیست نت پایین بوده :n21: پس زیاد به دلتون صابون نزنید که باز ریپ میزنه :n02:نقل قول:
شما نا محدود ندارید که بخواید اینقدر از ترافیک رو بگیرید چون دانلود ندارید و کارای معمولی میکنید با نتنقل قول:
مگه کل کازرون از بیست نت دارن ؟ :دی
فکر نمیکنم از این باشه
کلا مخابرات مرکز دستغیب خیلی وقته مشکل داشته البته فقط واسه 20 نت. ممکنه درست کرده باشن
به هر حال اگه دوباره نابود شد خبر میدم اینجا
سلام ...
کسی 20 نت استفاده کرده ؟ سرویسش چطوره ؟ برای شیراز ... راضی هستید ؟
من خودم یک مگ محدود دارم
سرعتش حداکثر130 است
من مجبور بودم از این شرکت بگیرم چون شرکت دیگه شماره ما رو پشتیبانی نمیکرد
به نظر من اگه میتونید از آسیاتک یا صبانت بگیرید
بیست نت کازرون ترکیده . پینگ بالای 300 سرورهای خارجی و تایم اوت زیاد . از دو روز پیش اینطوری شده / ولی سرورهای ایرانی اوکی هست .
کسی اطلاع نداره 740 که کافو هست بجر اسیاتک جایی سرویس میده؟
بیست نت هم زده پورت خالی نداره ولی فکر نکنم ساپورت هم بکنه
کسی 128 نامحدود یا سرعت بالاتر نامحدود اسیاتک داره؟سرعت دانلود و نا مرکز مخابراتی یا پیش شماره؟
متاسفانه نمیدونم چرا سرعت sstp رو محدود کردند، لطفا دوستان دیگه هم وضعیت سرویس خودشون و اعلام کنند. بیست نت
حدود نیم ساعت ماتریکس جز سرورعای داخلی دیگه سایتی رو باز نکرد......
ماتریکس که فاتحش خوندس.... من که درخواست جمع آوری دادم.... میخوام از نوین نت سرویس بگیرم...نقل قول:
خب
امروز adsl بیست نت من وصل شد
آخر از تهران تماس گرفتن گفتن سرخط رو چک کنید :n09: گفتم بلد نیستم گفت Ok دوباره چک می کنیم فردا که امروز میشه چک کنید
که وصل شد اگر خدا بخواد
پینگ در بازی cod mw3 حدود 95
سرعت دانلود 100
2 تا گذاشتم الان یکیش 70 و یکی دیگش 90
سرویس نامحدود 512
امیدوارم پایدار باشه
بچه هایی که از بیست نت دارن اوضاع پینگ خارجی مثلا" رو 4.2.2.4 چطوره براتون ؟ واسه من چند روزه داغونه و شدید تایم اوت داره .
آقا من بخوام هر شب با سرعت بالا دانلود کنم باید سراغ کدوم ای اس پی برم؟
در حال حاضر شاتلم که کاملا ناراضی ام
پیش شمارم هم 6265 هست حوالی ملاصدرا
همیار خفن داغونه....نقل قول:
این همیار هم بعضی کاراش مسخرس.... الان زنگ زدم گفت باید واسه اینکه حالت pppoe ست کنی زنگ بزنی اینجا ما مک آپی واست ست کنیم... هر وقت هم خواستی حالتشو عوض کنی باید زنگ بزنی ما مک آیپی عوض کنیم...:n04::n04: کدوم شرکت دیگه از این مسخره بازیا در میاره ؟؟؟؟ :n04:
آسیاتک 2 مگ بگیر...نقل قول:
آرش جان امروز اینطوره براتون یا یه 2-3 روزیه ؟ یه 2-3 روزی هست برای من تایم اوت شدید داره
من 2 3 روز نبودم ... اما از دیشب که برگشتم با کمال تعجب دیدم سرعت خیلی افتضاح هست...نقل قول:
من دارم 40 50 صفحه ی اخیر تاپیکو می خونمنقل قول:
نوشتید که اسیاتک دزده!! حالا به من میگید 2 مگ بگیرم
همیارنت چرا نگیرم؟
تا اینجا که خوندم راضی بودید ازش سرعت دانلود شبانش هم 120 اینا بوده که عالیه برای من
نکنه مثل شاتل بعد از یه مدت شبانش محدود میشه؟
البته منپور من از دانلود شبانه در حد شبی 1 گیگ اینا هست
با دروود بر شمانقل قول:
دوست من،شرکت همیار برای افزایش ایمنی شما و دیگر کابران از لایه امنیتی مک آدرس استفاده می کند که برای تایید هویت شما نیاز به تایید مک آدرس شما می باشد!هرچند شما می توانید بصورت نوشتاری درخواست برداشتن این لایه امنیتی رو بدهید.پس این کار بیشتر برای امنیت شما است و نه مسخره بازی شرکت همیار.:n16:
الان زنگ زدم همیارنت گفت سعت دانلود شبانه برای 256، 32 کیلو هست
برای 512، 64 کیلو هست شبا هم امکان افت سرعت به علت استفاده ی زیاد مشترکین وجود داره
شما آی اس پی کامل نمیتونی پیدا کنی.... هر آی اس پی توو ایران یه سری مشکلات داره.... من اخیرا دیدم آسیاتک از شبانه راضی بودن... طبق آخرین اخبار آسیاتک شبانه رو معمولا همون سرعتی که گرفتی میده...نقل قول:
من خودم همیارنت دارم... 256 دارم اویال شبانه 200 به بالا بود اما اخیر شده 50 60 کیلو...
بله... یه دفعه شماره شناسنامه و یه دفه شماره همراهمم پرسید که بفهمه خودم تماس گرفتم:n12: دفه دیگه شماره کفش پا میخواد حتما :n02:نقل قول:
یه چیز جالب...:n08: زنگ زدم یه خانم کارشناس برداشت که به نظر میومد سوادش از بقیه بیشتر بود... گفتن خانم شمارتونو بدید دفه دیگه هم با شما تماس بگیرم :n08: طرف فکر کرد شماره همراهشو میخوام :n02: یه چش خوره بهم رفت... گفتم خانم سوء تفاهم شده منظورم شماره کارشناسیتونه مثلا 70 یا 80 از اینا :n08::n08: خلاصه خیلی سه شد...