بچه ها پستارو چه جوري ميشه حذف كرد؟ :31:
بچه ها پستارو چه جوري ميشه حذف كرد؟ :31:
از اول بايد ميرفتي سراغ هندسه پايه دريافت!نقل قول:
اگه اينم به كارت نيومد كلان بيخيال هندسه شو :31:
نه ولي دور از شوخي كتابيه كه قدم قدم ميبرتت جلو! پله پله تا ملاقات خدا :46:
اين ديگه كاملا مناسبه حالته :20:
راستي بازم اون كتاب فروشيه رفتي؟؟؟ :31:
حال ميكنيا
اگه یه کتاب جامع دینی مثل همگامان،سبز یا گاج یا الگو بگیرم دیگه نیازه برا ایات و روایات کتاب الگو یا گاج بگیرم؟اگه لازمه گاج یا الگو؟؟؟؟:3:
اگه جامع الگو گرفتي آيات و نكات گاج هم حتما بگير!نقل قول:
ولي همگامان ، خيلي سبز يا گاج ، آيات و روايات لازم نميشه :20:
خیلی ممنون از پاسختون. من از نظر تغییرات کتب درسی میگم که کدوماشون به درد کنکور 91 میخورن. اگه از دوستان کسی اطلاعاتی داره راهنمایی کنن لطفا :11:نقل قول:
واسه آموزش گسسته چی بگیرم؟؟؟تستش چطور؟؟
دیفرانسیل هنوز معلوم نیس؟؟
واسه ادبیات کلک معلم(سبز)چیه؟؟؟تو مایه های گاج سبزه؟؟
دوستان سلام
لطفا راهنمایی کنید:
کتاب فیزیک 3 رمزینه از لحاظ اموزش و تفهیم مطالب چطور کتابی هستش؟
از لحاظ تست چطور؟
فیزیک 3 زمزینه ،خوب درس داده و برای اموزش خیلی ها توصیه کرده اند.نقل قول:
برای تست هم ،تست خیلی سبز.در پاسخ تشریحی سوالاش درس میده و به قول بعضیا استادت میکنه.البته فیزیک 3 مبتکران به تالیف دکتر فرین کمانگر هم کتاب خیلی خوبیه ولی مثل اینکه ،خیلی سبز به تالیف احمد مصلایی بهتره.:20:تصمیم با خودته.
---------- Post added at 11:14 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
برای گسسته ،فار گزینه ی خوبیه.شاید درسنامه هاش کم به نظر برسه ولی در پاسخ تشریحی سوالات با زبان خودمانی مطالب رو قشنگ یاد میده.نقل قول:
برای ادبیات هم که مبحثی باید خوند.اما برای تسلط روی کتاب درسی ،خیلی سبز فکر کنم خوب باشه. گاج سبز هم کتاب درسی رو خوب بررسی کرده .بازهم باید بیشتر بپرسی.
نقل قول:
هومن جان .در جلد اول ،ارایه توضیح داده شده.:46:
برای تاریخ ادبیات ،رمزینه هم شاید خوب باشه.
زبان فارسی سبز زیاد جالب نیست فکر کنم. میگن تستاش خیلی سخته و بعضی جا ها حال ادمو از زبان فارسی به هم میزنه.
برای دین و زندگی هم ،همگامان خیلی طرفدار داره.مولف :علیرضا دلشاد.(اینو گفتم که بین این همه کتاب کمک اموزشی برای دینی ،اول بری سراغ این کتاب.)
برای ریاضی پیش و فیزیک پیش برای ۱بچه تنبل با پایه ضعیف که تازه تصمیم به درس خوندن کنه چی پیشنهاد میدید؟
فیزیک 3 خیلی سبز در مقایسه با فیزیک 3 مبتکران(کمانگر) خیلی بهتره هردوشون رو دارم.نقل قول:
خیلی سبز واقعا کتاب کاملیه اما متاسفانه من با روش کادر اموزشی تو پاسخ تشریحی نمیتونم زیاد کنار بیام! رمزینه رو دیدم اموزش داره جلسه به جلسه نمونه تست و مثال داره و در اخر جلسه تست. من با این روال اموزش خیلی بهتر کنار میام اما می خواستم بدونم اموزشش کامل هستش و میشه رو اموزش اعتماد کرد یا نه وگرنه کتاب تست اصلی همون خیلی سبز.
مرسی داداش
زیان فارسی خیلی سبز رو من داشتم البته 1 سال پیش و چاپ دوم سومش بود فکر کنم . کتاب خوبیه اما به نظرم بیشتر از زبان فارسی خستت میکنه!نقل قول:
زبان فارسی نشر دریافت فکر میکنم انتخاب بهتری باشه.
دوستان زبان فارسی خيلی سبز واقعا" مزخرف هست ميخوام برم بدم هرچقدر که ادبيات 2 و 3 خوب کار شده و لذت بخش هست اين چرت و پرته
--------------------------------------------
دوستان ميشه املا و لغت کلک معلم را با هامون سبطی مقايسه کنين
-------------------------------------------
لينک آرايه ی دريافت رو در سايتش نتونستم پيداا کنم!
املا ولغت کلک اصلا قابل مقایسه با هامون سبط نیستنقل قول:
کلک اومده تمام واژه های اخر کتاب های درسی و متن هاشو تو کتاب اورده اما دکتر سبطی کلمه های اخر کتاب رو بیخودی دوباره تو کتابش نیاورده بلکه کلمه های داخل متن های درس ها و کلماتی که شبیه هم هستن رو اورده و کلمات اخر کتاب رو دیگه از رو خود کتاب درسی باید بخونید
در مورد املا هم کلک اومده یه سر لغت رو ردیف کرده و ازش تست اورده! اما دکتر سبطی اومده کلماتی که مهم هستن و یا از لحاظ تلفظی مثل هم هستن رو کار کرده بعد متن های خوبی اورده.
اما در کل پیشنهاد میکنم اگه تو املا ضعیف هستین از املا خیلی سبز استفاده کنید چون تمرین زیاد داره و اگر تو املا سطحتون نسبتا خوبه از املا دکتر سبطی نشر دریافت
اینم لینک کتاب همایش ادبیات دکتر سبطی جلد اول که تو این کتاب ارایه هارو درس دادند:
موفق باشیدکد:http://daryaft-pub.com/index.php?option=com_content&view=article&id=234&Itemid=139
تشکر از همه دوستان مخصوصا جناب eminem بابت راهنماییها...در مورد فیزیک فقط یک سوال میمونه : هر کتاب (سرفصل) فیزیک چه سهمی از سوالای کنکور رو به خودش اختصاص میده؟؟ (مثل مقدمه شیمی مبتکران که توضیح میده هر بخش چه سهمی در کنکور داره) , دونستن این مطلب کمک زیادی میکنه به برنامه ریزی و وقتی که برای هر مبحث میزاریم!
خیلی ممنون میشم اگه همین اطلاعات رو در مورد ریاضی رشته تجربی هم لطف کنید: سهم کتب دوم,سوم , پیش و هندسه در کنکور.
+
در مورد کتابهایی که امسال تغییر کرده یه مقدار اخبار ضد و نقیضه!! لطفا آمار دقیق این کتابها رو هم مرحمت کنید...!
تشکر فراوان..:20:
مرسي از رفع مشكل فني :31:نقل قول:
اما تاريخ ادبيات
در حال حاضر بهترين كتاب تاريخ ادبيات كنكور ، كتاب تاريخ ادبيات مصور به تاليف شاهين شاهين زادس!
پويول جان اون كتابيو كه رفتي سايت تخته سياه ديدي اين كتاب نيست! من اينو امروز متوجه شدم بعد اينكه به سايشون سر زدم! ديدم اون تاريخ ادبيات مولفش يكي ديگس قيمتشم 1200 يا 1500 تومنه! هنوزم اندر عجبم كه چرا اينو تو سايتشون ندارن :31: اين يكي 4800 قيمت داره
حمیدرضا مسیبی یکی از دو مولف این کتابه كه اومده تاريخ ادبيات كنكور رو به شكل كارتوني يا بهتر بگم كاريكاتوري تاليف كرده!
تاكيد اصلي اين كتاب رو حافظه ي تصويريه و ویژگی بارز و متفاوتش کمک به یادگیری و ماندگاری مطالب در حافظه كنكوري هاي محترمه :20:
هر چيم كه من بگم بازم خيليا متقاعد نميشن :31: بهتره نظر چند نفرو واستون نقل قول كنم كه از اين كتاب استفاده كردن
نقل قول:
کتاب تاریخ ادبیات مصور شاهین زاد هم مال نشر تخته سیاه واقعا میتونه کمک کنه به اونایی که نمیتونن با تاریخ ادبیات کنار بیان ...
برای من اوایلش خوندنه تاریخ ادبیات سخت بود ..این کتابو میذاشتم جلوم حدود روزی 30 دقیقه فقط روزنامه وار میخوندم ... میخندیدم و خوش میگذروندم اون 30 دقیقه رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... روز بعدی که میخواستم بقیه شو بخونم در کمال ِ ناباوری میدیدم هنوز هم اون 30 دقیقه روز پیش تو ذهنم مونده ( با اینکه حفظش نکرده بودم ) ..به من که خیلی کمک کرد ...
نقل قول:
یه کتاب خریدم مال انتشارات تخته سیاه بود."تاریخ ادبیات تصویری".کتاب خیلی خیلی جالبیه.تصویرا باعث میشن خیلی خوب تو ذهنتون بمونه
تنها مشكلي كه اين كتاب داشت و باعث ميشد داوطلبا نتونن بهش اعتماد كنن همين ناقص بودن كتاب بود!نقل قول:
یکی میگفت که کامل نیستش ولی هرچی توش هست خیلی خوب تو ذهنتون میمونه.
ولي امروز وقتي رفتم سايت تخته سياه ديدم كه ويرايش 90 اين كتاب اومده بازار كه مسلما اكثر ايراداتو رفع كردن
:20:
آخر از همه اگه باز هم كسي هست كه نه حرف منو قبول داره نه حرف كسايي كه با اين كتاب پيش رفتن بهتره بدونيد كه نظر دكتر هامون سبطي هم رو همين كتابه!
آخه مگه ميشه شهاب اناري تو سايتش راجع به ادبيات كتاب معرفي كنه اونوقت اون نظر ، نظر هامون سبطي نباشه؟؟؟؟ :31:نقل قول:
طبق نظرسنجی که به تازگی از ۳۰ نفر از نام آورترین دبیران کنکور (که همگی از دبیران برجسته بهترین مدارس و آموزشگاه های تهران هستند) به عمل آمده، مفیدترین کتابهای کنکور در هر درس به این ترتیب است:
(جلوی نام درس، نام انتشارات مربوط به آن آمده است)
ادبیات:
زبان فارسی: نشر دریافت تاریخ ادبیات: تخته سیاه آرایه ها و قرابت: نشر الگو / نشر دریافت
.
.
.
شك نكنين هر چي اينجا راجع به ادبيات نوشته شده پيشنهاد خوده استاده!
اما راجع به زبان فارسي! من به هيچ كدومتون اجازه نميدم هيچ جسارتي به زبان فارسي خيلي سبز بكنين!!!!!! :31:
چطووووووور ميشه كه واسه 3تا سوال آرايه دلتون مياد برين يه كتاب با 1200تا تست رو بزنييييد اونوقت واسه 6تا سوال زبان فارسي كه وقت گير ترين قسمت تو سوالاي ادبياته و واسه مسلط شدن بايد يه عالمه تمرين و تست حل كرد وقت ندارن برين 1000تا تست ايده دار و واقعا تكه زبان فارسي خيلي سبز رو بزنييييييد؟؟؟؟؟؟
بابا دمتون گرم :18:
بابا مرامتونو شكر :31:
من ديگه نميدونم چي بگم واقعا!!!
قبول دارم كه زبان فارسي خيلي سبز اصلا يه منبع آموزشي به درد بخور نيست و حتما بايد به عنوان كتاب دوم استفاده بشه ولي اين بد و بيراهايي كه به خيلي سبز دارين ميگين واقعا ديگه تهههههههه نامرديه!!! :13:
اگه اينجوريه منم حق دارم فحش ناموسي بدم به آرايه ي الگو ديگه :31:
واسه دين و زندگي هم حق با پويول جانه!
براي فيزيك پيش حتما خودت برو كتاب فروشي هم فار هم رمزينه رو نگا كن!! حتما به نتيجه اي كه ميخواي ميرسي! :46:نقل قول:
نوشته شده توسط mohandes e ekhraji [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رياضيه پيش منظورت ديفرانسيله؟؟
اگه آره كه براي رياضي پيش كتاب جديد الاتاليف خوبي نيومده ، خيلي سبز هم خيلي الكي سخته!
ولي اگه سري به خاطرات گذشته بزنيم :31: رمزينه تكه!
ولي اگه ميخواي سبك تر از رمزينه كار كني كوله پشتي عاليه واست!
بازم بايد بري كتاب فروشي بين كوله پشتي و رمزينه... :20:
آره دقيقا حق دوست عزيزمونهنقل قول:
خيليا هم با اين روش كنار نميان
ولي دوست خوبم شك نكن رمزينه + خيلي سبز ( اگه كسي وقتشو داشته باشه ) يعني كولاك :46:
من بابت رمزينه فيزيك 3 بهت اطمينان خاطر ميدم! البته اگه قبولم داري :31:
ممنون دوست گلم :20:نقل قول:
بودجه بنديه سوالات فيزيك الان 3 ساله يه چيز تقريبا ثابتي شده
فيزيك سال اول دبيرستان : 4 تست (8.8%)
فيزيك سال دوم دبيرستان :5 تست (11.2%)
فيزيك سال سوم دبيرستان : 13 تست (28.8%)
فيزيك 1 و 2 پيش دانشگاهي : 23 تست (51.2%)
ساعت 4 صبحه،خيلي خستم وگرنه فصل به فصلم واست مينوشتم :31:
:40:دوستان این لیست کتاب هایی هستش که دارم و لیست کتاب هایی هم که میخوام بخرم را از بقیه تمیز (رنگ) دادم. حال خوشحال میشم که نظرات شما دوستان را هم بدونم:
زیست:
1) زیست گاج سفید (این اولین کتابی بودش که از برای کنکور 90 خریدمش و بعد از اینکه بیش از 5 بار کتاب درسی مرور کرده بودم و یادداشت برداری های خودم را انجام داده بودم زدن تست هاش خیلی به من حال میداد)
2) زیست جامع گربه (زدن تست های این بیشتر از برای مبحث ژنتیک و یک جور تفریح و سرگرمی میخوام که توی مواقعی که کم حوصله شدم بشینم حداقل تست های این یک کتاب را بزنم که هم مثلا یک مروری کرده باشم و هم کمی تفریح داشته باشیم که انگاری داریم با گربه مون بازی می کنیم!)
3) زیست گیاهی مهروماه (درسنامه های بسیار خوبی داره که حدود 30% مفاهیم کتاب درسی را پوشش میده و من بیشتر عاشق این حالت ترکیب مباحثش هستم که حسابی من را درگیر خودش میکند که بتونم بهتر فکر کنم و این یعنی کسب نتایج عالی!)
4) ژنتیک کنکور مهروماه (من سرفصل های این دو کتاب ژنتیک دکتر آرام فر تخته سیاه و ژنتیک مندلی خیلی سبز! را دیدم و تعریف زیادی هم از این ها شنیدم ولی با این حال من یکی که میگم همین کتاب دکتر حامد اختیاری فوق العاده عالی در ژنتیک عمل کرده است و اختصاص 20 فصل در 325 صفحه یعنی آخر هرچه موشکافی در ژنتیک که هم میشه گفت اومده بر روی سه فصل خاستگاه ژنتیک و ژنتیک جمعیت و مهندس ژنتیک (بیوتکنولوژی) فیکس فوکوس کرده و هم در این میان ریز نکات ژنتیک از هرچی جونور توی لابه لای صفحات کتاب درسی هستش را به خوبی بررسی نموده است به خصوص با تمرکز خاصی که بر روی ژنتیک گیاهان و آغازیان و قارچ ها صرف نموده است)
5) جلد 1 زیست 2 و جلد 2 زیست پیش از سری 5 جلدی 8000 تست گاج (بیشتر به خاطر درسنامه هایی که توی پاسخنامه های فوق العاده تشریحی ای که دارد میخوامش که البته شبیه درسنامه های این کتاب زیست 1 و زیست 1 پیش خیلی سبز! نیستش ولی به حدی برای من یکی هستش که یک مروری داشته باشمشون و بعد با اطمینان بیشتری برم سراغ زدن تست های خیلی سبز!)
6) زیست 1 و زیست 2 و زیست 1 و 2 پیش خیلی سبز!
فیزیک: (توی اسفند 89 یک سه هفته ای آنچنان حسابی فیزیک خوندم که خیلی لذت بردم و ای کاش بتونم یک بار دیگه آن تجربه ی خوندن فیزیک را از طریق این کتاب های فیزیک فار بهشون برسم و تنها نگرانی ام از برای یادگیری خودآموز در فیزیک برایم حل شود که دیگه با اطمینان کامل میتونم در رشته دکتری پیوسته بیوتکنولوژی دانشگاه تهران ادامه تحصیل بدم)
1) فیزیک 1 نشر الگو سید مجتبی سادات
2) فیزیک 2 غلامعلی محمودزاده مبتکران
3) فیزیک 3 نشر الگو سید مجتبی سادات
4) فیزیک 3 رمزینه (که اگر با این فیزیک فار موتورم راه بیفتد و بتونم مثل زیست و شیمی و ریاضی و زبان توی عمق وارد بشم و شنا کنم شاید بعدش یک راست رفتم سراغ این کتاب فیزیک 3 خیلی سبز!)
5) فیزیک 3 خیلی سبز! احمد مصلایی
6) فیزیک 1 و 2 پیش نشر الگو در سه جلد رضا خالو
7) فیزیک پایه نشر الگو (بانک تست در دو جلد از سه مولف با پاسخنامه تشریحی)
8) فیزیک 1 و 2 پیش فار در سه جلد
9) فیزیک 1 و 2 پیش فار آزمون (که زیاد عجله ای برای خریدش ندارم و با توجه به صحبتی که با eminem عزیز داشتم ارزش این را دارد که به خاطرش صبر نمایم)
10) فیزیک 1 و 2 (پایه) اندیشه سازان ( این هم همان کتاب جادویی هستش که فقط به مبحث نور و گرما و فشار و ویژگی های ماده پرداخته است)
ریاضی (ساده ترین درس برای من هستش)
برای ریاضی هم در پست زیر لیست کتاب هایی که خوندم را گذاشتم و چون دیدم زیاد هستن و دیگه من هم ریاضی نیستم هم فقط کتاب هایی که برای تجربی میخونم را در این جا میگم:
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6368214&postcount=754
1) ریاضیات جامع تجربی مهروماه
2) ریاضیات 2 گاج سفید
3) ریاضیات جامع تجربی خیلی سبز! (که البته برای این هم زیاد عجله ای ندارم و منتظر میمونم تا این ریاضیات تجربی فار بیاد که شاید برای من بهتر از این باشد)
4) ریاضی 3 خیلی سبز! (چاپ جدیدش تازه دراومده که دقیقا مطابق با آخرین تغییرات کتاب درسی هستش و حجمش هم کم هستش و تست های سخت حسابی داره که نفسم را بگیره!!!)
5) ریاضیات گسسته فار آموزش (هم از برای مبحث احتمال که از مهم ترین مباحث ریاضی بچه های تجربی هستش که فکر می کنم به جای اینکه خواسته باشم مبحث احتمال را از سه کتاب ریاضی 2 و ریاضی 3 و ریاضی عمومی 1 پیش بخونمش در یک جا آن هم عالی بخونم و مرور کنم خیلی بهتر باشد!!! البته شاید بچه های تجربی دیدن و خوندن همچین کتابی برایشان غیرمنتظره باشد ولی به نظر من کار جالبی هستش که بشود بر روی مبحث احتمال تسلط بسیار خوبی پیدا نمود به خصوص با این سبک آموزشی که مهندس علاء الله صادقی دارد که من ایشان را با مطالعه کتاب جبر و احتمالی که در اندیشه سازان همراه با مهندس فرهاد ابوالقاسمی داشتن میشناسم)
4) دیفرانسیل 1 و 2 آموزش رمزینه مهندس مهربان (حال می کنم بخونمش!!!)
5) ریاضی عمومی 1 و 2 تجربی خوشخوان (که به گفته eshkene عزیز بهترین کتاب برای من است)
6) هندسه 1 گاج سفید (این یکی را دیدم این همه شماها دارید ازش حرف میزنید گفتم من هم یک نگاهی بهش داشته باشم باید جالب باشد)
شیمی (در شیمی از تنفر تا عشق برایم فاصله ای است به نام مهندس بهمن بازرگانی!!!)
1) شیمی 2 مهندس بازرگان تست (نگاه به قطر و کلفتیش نکنین! همش 1588 تا تست بیشتر ندارد)
2) شیمی 3 مهندس بازرگان تست (این یکی هم 1110 تا تست بیشتر ندارد!)
3) شیمی 1 پیش مهندس بازرگان و دکتر رضا بابایی تست (این یکی هم 1096 تست دارد!)
4) شیمی 2 پیش مهندس بازرگان و دکتر رضا بابایی تست (این یکی هم 1068 تا تست بیشتر ندارد!)
5) شیمی 3 مهندس بازرگان آموزش (هم از برای تسلط بر مبحث استوکیومتری میخوامش)
زمین شناسی
1) کتاب درسی
2) زمین شناسی جامع مهروماه
زبان و ادبیات فارسی (این را هم گفته باشم که من چندین سال هستش که استاد فوق العاده ای چون دکتر الهی قمشه ای داشتم و دارم و همچنان بارها و بارها به سخنرانی های این عزیز گوش میدم)
1) ادبیات جامع مهروماه
2) قرابت معنایی دکتر هامون سبطی نشر دریافت
3) زبان فارسی دکتر هامون سبطی نشر دریافت در دو جلد
4) آرایه رمزینه (که البته من این جزوه آرایه ها از کتاب ادبیات فارسی 1 پیش اندیشه سازان که از دکتر هامون سبطی هستش را خوندم)
5) املاء و لغت دکتر هامون سبطی (برای این هم زیاد عجله ندارم و شاید الگو و شاید خیلی سبز! و شاید هم هیچ کدام!)
6) ادبیات 2 و ادبیات 3 و ادبیات 1 و 2 پیش و زبان فارسی 3 خیلی سبز! (عاشق تست زدن زبان و ادبیات فارسی ام!!)
عربی (عربی را دیر شناختم ولی همین را بگم زبان کامل و فوق العاده ای است که به قول دکتر الهی قمشه ای میگه که بهتر است که شمای دانشجو سه زبان را خوب خوب یاد بگیرد: زبان فارسی - زبان انگلیسی و زبان عربی)
1) عربی ایاد فیلی مبتکران (حالا موندم که چرا ایاد فیلی همین کتاب را برای انتشارات خودش که اندیشه فائق باشه نمیزنه؟!)
2) عربی 2 و عربی 3 گاج سبز (که البته مبتکران یک عربی 2 و عربی 3 جدید هم چاپ کرده که سه مولف و شش ویراستار دارن و همچنین نشر دریافت هم یک عربی 3 جدید چاپ کرده که این ها را هم موقع خرید بررسی می کنم شاید اینا برای من مناسب تر باشند. که البته منظور از این دو کتاب گاج سبز هم از برای این هستش که از برای کتاب درسی هم خیالم راحت شود و ریز به ریز از هر صفحه کتاب درسی برایم شخم زده شده باشد)
3) بانک تست جامع عربی خیلی سبز! (میخوام آنقدر تست سخت عربی بزنم که جونم بالا بیاد!)
زبان (یادگیری زبان برای من چیزی جز تفریح و لذت نیست!)
1) زبان انگلیسی جامع دکتر علیرضا جابری خیلی سبز!
2) درک متن به زبان ساده دکتر شهاب اناری مبتکران
3) لغات و اصطلاحات تخصصی دکتر شهاب اناری مبتکران
4) گرامر کاربردی دکتر شهاب اناری مبتکران
5) زبان انگلیسی پیش 1 و 2 دکتر شهاب اناری (هم فقط میخوام این تست های سختش را که میگن را بزنم!!)
دین و زندگی (این را هم گفته باشم که چندین سال هستش که این برنامه «این شب ها» علی درستکار از شبکه 1 پخش میشود را دنبال می کنم که عنوان کلی برنامه اش «زندگی سبک دینی» هستش که دیگه خودتون فکر کنین که نشستن پای صحبت اون همه استاد در زمینه های مختلف اسلام شناسی یعنی چه؟!)
1) کتاب درسی
2) دین و زندگی جامع گاج
3) دین و زندگی جامع همگامان
:18:نقل قول:
اينقد ساكت بودي ، ساكت بودي ، يهو ريختي بيرون :31:
تركوندي ديگه پسر!!! :46: :40:
:10: دوست خوبم حداقل اجازه بده که جوهر قلمم خشک بشه بعد شما ..........نقل قول:
حقیقتا سرعت العملت فوق العاده است:19: و امیدوارم که بتونی همین سرعت العمل از برای پاسخ به تست های کنکور سراسری داشته باشی که بعد از تسلط بر مفاهیم مهم ترین مساله سرعت هستش که من یکی میخوام که سه ماه بهار کامل به افزایش سرعت در تست زنی اختصاص بدم و همین دیشب هم این فیلم Fast Five را دیدمش که خیلی بیشتر از همیشه عاشق سرعت شدم.
:31: ببخشيد :10:نقل قول:
چنتا "كه" داشت جملت :31:
ولي 70-80% خود سرعت با همون تسلط كامل روي مفاهيم خود به خود به دست مياد!
يه رابطه ي مستقيم بينشونه
بهترین آموزشگاه یا جزوات برای قبولی در کنکور ارشد کامپیوتر کدام است؟؟
خسنه نباشی دوست من:31:...البته برای تجربی میخواستم ولی درصد سوالات باید همین باشه...نقل قول:
برای سهم سرفصلا هم اگه فرصت کردی ممنون میشم بذاری...
در مورد ریاضی نمیتونم برای کلش وقت بذارم و مجبورم فقط بخشهای پرتست تر! رو بخونم...هر کس اطلاعاتی از سهم کتابهای ریاضی و هندسه 1 داره ما رو بی خبر نذاره.
برای تغییرات کتب یه مطلبی پیدا کردم..نباید زیاد جدی باشه:
کد:http://moshaverh-amiri2010.blogfa.com/cat-146.aspx
ماشالا..شما وقت از کجا میاری برای اینهمه!!!؟..از برای من تعجب آوره (شوخی!:31:)نقل قول:
موفق باشید..;)
ممنون :11:نقل قول:
واسه تجربيا فرق داره فك كنم
من كه متاسفانه سر رشته اي تو اين رشته ندارم!! :31:
ولي اسي جان يا بقيه بچه هاي تجربي ميتونن كمكت كنن
بچه هاي تجربي تاپيك محو شدن انگار :13:
بچه ها يه مطلبي رو تو يه وبلاگي ديدم كه واقعا رو من يكي كه تاثير گذاشت ، خواهشا شما هم بخونينش..
سلام...حدودای 26 اردیبهشت بود که تصمیم گرفتم یه وبلاگه دیگه واسه کنکوری های 91 بزنم...قبل اون خیلی فکر کرده بودم..به این که بعضی ها خود مولفای کتاب درسی استادشونه و بعضی ها...بعضی ها مشاور خوب کنارشونه و بعضی ها...بعضی ها کتاب کمک اموزشی دارند و تست میزنن و بعضی ها..بعضی ها معلم مدرسشون اقا یا خانم ایکسه که شاید بشه گفت بهترینه و بعضی ها...اون وقت یه ازمونی از همه ی این بعضی ها میگیرن که اسمشو گذاشتند کنکور....و اعتقاد دارند که هرکسی هرجا قبول میشه لیاقتش و سواد و استعدادش همون قدره...نمیدونم..یعنی بین اینا یکی چشم نداره که همه رو ببینه...ایا عدالت برقراره؟؟؟؟؟؟؟حالا هم میان یه برنامه تحت عنوان فرصت برابر میدن بیرون...و تموم درها رو واسه اعتراض میبندن ..فکر میکنن که با این برنامه دیگه عدالت اموزشی برقرار میشه...برنامه ای که 30 دقیقه یه مشاور واسه همه صحبت میکنه و 15 دقیقه یه دبیر میاد و 5 دقیقه اش و سلام و احوال پرسی میکنه و تو 10 دقیقه یه چیزایی میگه و میره و عدالت رو برقرار میکنه..البته من از مدیران برنامه تشکر میکنم که واسه حل یک هزارم مشکلات اقدام کردند.) (.اینا هر شب تو ذهنم بود که تصمیممو گرفتم..البته درسته که منم کار زیادی نمیتونستم انجام بدم ولی با خودم گفتم که من بیام ...شاید بعضی های دیگه هم دست به دست دادن و قطره قطره جمع شد...دریایی به وجود اومد و تونست واسه دانش اموزی که صبحها کار میکنه و شبها کتابای کهنه شو ورق میزنه کاری کرد...دانش اموزی که هی به رخش میکشن اقا یا خانم ایکس از تو بهتره و لیاقت بیشتری داره واسه رشته ایکس دانشگاه..من خودم هم کنکوری هستم...سینا رضازاده...17 سالمه و برای اولین بار میخوام تو 91 کنکور بدم..از یکی از محروم ترین مناطق ایران – سراب – هستم...از کارم منصرف شدم که من وقت ندارم ولی نمیشد...بالاخره تصمیممو گرفتم..باچند نفر از رتبه های برتر کنکور و چند نفر از استادان برتر کشور صحبت کردم و قرار گذاشتیم که تا مهر ماه من تنهایی بنویسم واز هفته اول مهر ماه این استادان و مشاوران و رتبه ها بیان و کنارمون باشن!!!!!!!شکر خدا تا امروز من وظیفه ام رو در حد توانم و شایدم بیشتر انجام دادم.......امروز وقتش بود که این افراد به جمعمون اضافه شن....خیلی جالب بود..ولي همه اون افراد یه جمله حفظ کرده بودن....جمله ی پر مفهومی بود : ارزش وقت گذاشتن نداره!!!!!!!!عجب جمله ی زیبایی از دهن این افراد مشهور جامعه بیرون میاد!!!!!!!اره ارزشش رو نداره......خدمت به دانش اموزی که توی یه اتاق 3 متری با چند نفر زندگی میکنه و چند دست کتاب از این و اون گرفته ارزشش رو نداره..خدا همه رو افرید و واسه همه مسئولیتی داده..ارزشی نداره که به حرف خدا گوش کنیم...وجدانمون کجا رفته...همه ی شما ها رو کنکور به این مقام رسونده..روزای قبل کنکور خودتون رو از یاد بردین؟؟؟؟ روزی که افتاده بودین سجده و التماس میکردین که خدا تنهاتون نذاره...حالا همین خدارو فراموش کردین؟؟؟هفته ای بیشتر از 1 ساعت این بچه ها ازتون وقت نمیخواستن..فقط 1 ساعت ...ترجیح دادین که اون یک ساعت رو با پول به بعضی ها درس بدین نیایین اینجا!!!!!!!!حالا این پول خیلی ارزش داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟بی خیال بابا...شما ها چشم و گوشتون بسته ست و نمی بینین و نمیشنوین..حتما همه تون بخش احتمال رو خوندین....احتمال...یعنی یه درصدم امکان نداره فردا قیامتی باشه؟؟؟؟یه درصد هم امکان نداره فردا جواب پس بدی؟؟؟چطور میتونی تو چشای خدا نگاه کنی؟؟؟؟؟بی خیال...........3 ماه بود که مهمون خونه هاتون بودم چیزایی رو که بلد بودم در اختیارتون گذاشتم...حالا نمیدون چقدر خوب چقدر بد...ولی باور کنین توانم همین قدر بود....حالا دیگه زمان برای من واقعا تنگ تر شده و باید برم و سرنوشت خودم رو رقم بزنم و بدون هیچ سلاحی به جنگ با تانک وهواپیما و..برم.....کسی هست که از من ناراحته؟؟؟؟حلالم کنید...به خدا لذتی که تو بخشیدن هست تو انتقام نیست....بزرگوار باشین و ببخشین تا خدا هم شما رو ببخشه..نمیدونم تو این لحظه های پایانی چی بگم..امام حسین رو که میشناسین؟؟؟؟؟سرور همه ی ماست دیگه....تلاش و مبارزه برای رسیدن به هدف رو ازش یاد بگیرین...هدف ما اینقدر ارزششو داره که حتی واسش جونمون رو بدیم..امام حسین هم جنگید و جونش رو داد...تا الان ما رو بیدار کنه..بعضی هامون بیدار شدیم ولی بعضی ها...مثل امام حسین بجنگید و مطمئن باشین به هدفتون میرسین...ارزش شما بشیتر از ولگردی و لاس زدن وتنبلیه....خودتون رو بشناسین و ارزشتون رو درک کنین..!!فکر کنم دیگه زیادی وقتتون رو گرفتم....یادت نره فرصت ها در جست و جو هستند....یه بار میان درت رو میزنن..جواب ندی...میرن دنبال کسی که لیاقتش رو داره..بهترین لحظه واسه ادم لحظه ای که وقتی به گذشتت فکر کنی مطمئن باشی که تو بهترین کارو در حد توانت کردی..و بدترین لحظه لحظه ی افسوس خوردنه...افسوس بخوری که ای کاش فلان کارو میکردم..تا الان چند بار خواستم که خدا حافظی کنم ولی نمیدونم چرا نمیتونم........شاید دفعاتی که من گریه کردم بیشتر از 10 بار نباشه ...یکیش هم امروزه....دارم به خودم گریه میکنم...به تو...به سرنوشتمون...به اینده جامعه ای که فرزندامون توش زندگی خواهند کرد و فقط به یک چیزفکر خواهند کرد...پول!!!!!!!من دیگه باید برم.....یه چیزی رو از ته ته ته دلم میگم..به خدا تو جز کسایی هستی که خیلی دوسش دارم..ای اونی که تامین مخارج خونوادت رو دوشته ..صبحها کار میکنی و شبها درس میخونی..از همین جا دستای مقدست رو میبوسم... ارزو میکنم به بهترین درجات برسی..هم توی این دینا و هم توی اون دنیا........خب دیگه.....به پایان امد این دفتر........!!!!!
منبع : وبلاگ آخرشيم...
[HTML]http://akhareshim.persianblog.ir/[/HTML]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چگونه می توان از برای موفقیت در کنکور زمان خرید؟نقل قول:
1) گوشی موبایل را میشه تا بعد از کنکور نداشت و این به امار نصف زمان مکالمه های یک ساله گذشته تان زمان برایتان خواهد خرید.
2) تمرکز عالی در مطالعه و تست زنی یک راهکار فوق العاده از برای اینکه به نسبت قدرت تمرکزتان چند برابر زمان نرمال را در اختیار داشته باشید.
3) به تعداد دوستانی که در طول یکسال گذشته باهاشون ارتباط داشته اید میتوانید ارتباطات خودتون را محدود کرده و زمان بیشتری را در اختیار خود داشته باشید.
4) خیلی راحت میشه بی خیال بسیاری از برنامه های تلویزیون شد و شاید هم دیدن یک برنامه فرصت برابر در روز کافی باشد.
5) در این نه ماهی که کنکور دارید خیلی محترمانه میشه بی خیال دوست دختر و اینا شد و بعدش که کنکور دادین حسابی میتونید از خجالتش در بیان
6) کتاب میخرید کتابای خوب بخرید که در حداقل زمان حداکثر استفاده را برایتان داشته باشد.
7) اینترنت و چت و فروم و فیس بوک و .... خیلی دیگه ی این برنامه ها و تفریحات نتی را میشه این یک سال بی خیال شد و کلی زمان بیشتر برای درس خوندن داشت.
8) اگر هم یاد بگیرم و به دیگران و اطرافیان بفهمانیم که امسال کنکور داریم و بسیار هم برایمان جدی هستش این شکلی هم یک جورایی جلوی بسیاری از اتلاف زمان هایی که صرف جر و بحث های الکی شاید بشود را خواهیم گرفت که هرجوری هست امسالی برایم مهم ترین کار کنکورم هستش.
9) نرمش روزانه به شکل باحال میتونه براتون زمان بخرد چرا و چه جوریش ساده است و این یکی را خودتون فکر کنید.
10) همیشه هم سعی کنید خوب بخوابید که این شکلی هم میتونی با سرحال بودناتون در طول روز بهترین فرصت هایی را که در اختیار دارید را به بهترین شکل استفاده کنید و این یعنی ممانعت حرفه ای از اتلاف زمان.
سلام دوستان بهترین کتاب های کمک اموزشی برای سوم تجربی چیه
در ضمن کسی جایی تو اصفهان میشناسه که بشه جزوات دبیرهای خوب را خرید
سلام
کتاب های کنکور من مال پارسال هستن
تجربی برای ریاضی و ادبیات چی بگیرم ؟ کلا پایه و پیش مد نظرم هست :)
شما جزوات بهترین دبیران جهان برای درس های ایران رو بخرین باز هم به کتاب های مبتکران و خیلی سبز و گاج نمیرسه .نقل قول:
برای شیمی مبتکران - مهندس بازرگان
برای فیزیک مبتکران - غلامعلی محمودزاده
برای زیست خیلی سبز
برای ادبیات گاج سبز ( کتاب محوری )
برای زبان مبتکران دکتر انار شهابی و همینطور گاج سبز ( کتاب محوری )
خخیلی ممنون فقط در مورد زبان خودتون کدوم را استفاده می کردیدنقل قول:
سلام
خيلي ممنون از راهنمايي هايي كه كردين من با توجه به اين تايپيك و اعتماد به حرف شما دوستان و ضعف خودم توي ادبيات
و گسسته و رياضي تصميم گرفتم اين كتاب ها رو بخرم:
هندسه پايه دريافت
(راستي گاج سقيد چاپ 88 با 90 خــــــــــــــــــــــــ ــــيلي فرق كرده؟يعني اونقدري هست كه برم 90 رو بگيرم؟)
گسسته: فار
رياضي پايه:فائق و رمزينه براي ديف هم همين 2تا
املا:سبز و الگو(احتمالا چون اصلا نديدمش ولي املا سبز توي PDF سايت خيلي سبز بود)
آرايه :الگو و رمزينه
اها راستي يه چيزي خوب شد يادم اومد
آخر كتاب تحليلي رمزينه يه صفحه از كتاب ادبياتش رو گذاشته نميدونم ديديد يا نه ميخوام بدونم كسي خوندتش؟چون من يه همچين كتابي رو هم لازم دارم كه مثلا اومده باشه آرايه هاي شعرهاي كتاب رو گفته باشه و كلا كتاب درسي ادبيات رو مو به مو توضيح داده باشه....؟؟؟
----------------------------------------------------------------------------
راستي يه نكته در مورد شيمي پيش:
EMINEM جـــــــــــــان:31: براي پيش سبز رو توصيه كرده بودي ولي به نظرم واقعـــــــــا سطحش نسيت به مبتكران پايين تره و ايده ي جديدي نداره البته من فقط سينتيك هر دو كتاب رو كامل زدم و دارم اينو ميگم مبتكران پيش تستاش خيلي ناز و قشنگه:31: البته من شخصا ديوانه وار به شيمي علاقه دارم واسه المپياد خودمو جر دادم:18:
ولي انصافا سوم سبز واقعـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــا بهتره تقريبا هميني كه براي پيش گفتم عكسش براي اون صادقه البته بعضا تويه سوم مبتكران يه تستاي واقعا جلب آورده كه نمونش تويه سبز نيست و البته كم هستن.....
(البته شيمي 3 سبز فصل 3 5 تا غلطه داشت 4 تا ويرايشي:31:1دونه علمي:5:كه زنگ زدم گفتم بهشون و تاييد كردن)
درباره ي زبان فارسي سبز:درسنامه هاش واقعــــــــــــــــا بدرد نميخوره فقط براي تست زدن خوبه (تقريبا تاييد حرف eminem )درسنامه هاش تويه اين چاپي كه دارم(89)پـــــــــــر از غلط هاي علميه.....پرررررررررررررررر رررررررر)
همين خواستم منم يه كمكي كرده باشم.....:46:اميدوارم با اين همه منابعي كه در اختيار داريم همگي موفق بشيم:11:
راستي به نظرتون از روي معدل كتبي كسي ميشه حدوداي رتبه اش رو تخمين زد؟
من کتاب زبان زیاد دارم . این دو تا چون بهتر هستن توصیه کردم :)نقل قول:
گفتي كمك آموزشي يعني كتابي كه آموزشي كه توسط معلم يا كتاب درسي انجام شده رو تكميل كنه!نقل قول:
هر كتاب تستي هم كتاب كمك آموزشي حساب نميشه!
بهترين كتاباي كمك آموزشي يه هدف و يه روند كاملا مفهومي و پله پله رو روال كار خودشون قرار ميدن براي يادگيري عمقي و مفهومي يك درس نه حل تست هاي كنكور!!!
و مطمئن باش با كيلو كيلو تست زدن وقتي درسيو هنوز نفهميدي هيچ وقت به هيچ جا نميرسي!
طي همه ي اين سال ها بهترين رتبه هاي كنكور هيچ وقت هدفشون كنكور نبوده! اونا فقط خواستن ياد بگيرن كه خوب فكر كنن!
باز هم به قول نويد يكتا :
اميدوارم اين جمله همه ي منظور منو بهت رسونده باشه!نقل قول:
يك بار به شكرانه استعدادت! تلاش كن نه فقط براي قبولي در كنكور - گرچه تنها راه قبولي در كنكور خوب فكر كردن است! -
ببخشيد كه عادت به توضيح مفصل دارم هميشه :31:
به هر حال من هميشه سعي كردم اين مسئله فوق العاده مهم و جديو واسه همه باز كنم :20:
ليستيم كه الان ميخوام واست بنويسم واقعا يه ليست كمك آموزشيه! :46:
ادبيات 3 : امسال اگه هم نخواي بايد ادبياتو درس به درس بخوني چون امسال اولين سد عبور از كنكور يعني امتحاناي نهايي رو پيش رو داري ،پس..
اول از همه خط به خط كتاب درسي رو ميخوني!
سعي كن از بس با متن كلنجار بري تا خودت اولين نفري باشي كه به خودت ياد ميدي!!!
بدون فكر كردن اگه بري سر گفته هاي معلمت يا گاج سبز اونجوري داري حفظ ميكني!!
پس بايد خودت تحليل كني بعد از روي گاج محوري (سبز) يا اگه معلمت خوبه جزوه ي معلمت تحليل خودتو چك كني
سعي كن وقتي داري خط به خط ميخوني ، معني لغتارو تو جمله حدس بزني ! بعد ميري چك ميكني كه معني دقيقشم بفهمي
ببين اصلا حفظ كردن معني لغتاي دروس هيچ كمكي بهت نميكنه! چون به ندرت به غير از واژه نامه آخر كتاب تو كنكور لغت از متن درسا مياد! پس وقتي من ميگم حدس بزن ، اينجوري تو بيشتر داري رو معني و مفهوم كار ميكني كه 8-9تا تست كنكوره نه معني لغت كه 2-3تا تست كنكورو شامل ميشه
از طرف ديگه هم با اين روش بار امتحان نهاييتم ميبندي!
چون تو امتحاناي نهايي معني همه واژه هارو تو جمله ازت ميپرسن
اينجوري ديگه تو ذهنتم خيلي بيشتر از حالت معمولي ميمونه
املا كلمه هايي كه واست سختن رو حتما علامت بزني و باز هم حتما به طور مكرر دورشون كني! واسه تمرين بيشتر رو مبحث املا بهترين كتابي كه موجوده ، درس به درسم هست! املا خيلي سبز!
تو امسال كتاب كلاس آرايه رمزينه رو تهيه كن ، خوب بخونش! به قول بچه ها شخمش بزن! سعي كن جوري بخوني كه وقتي خوندن يه آرايه رو از رمزينه تموم كردي بعدش چشماتو ببندي با يه لبخند بگي.. آهان ، حالا فهمديم!
بعدش هر چيو كه خوندي واسه خودت تكرار كني!
خوب حالا بايد ياد بگيري چه جوري از خونده هات استفاده كني!
وقتي به يه درسي رسيدي كه شعره! بلافاصله همه چيو ميذاري كنار ، بازم شروع ميكني به تحليل.
با استدلال آرايه هاي همه ي بيت هارو خودت در بيار در بيار بعد چك كن! اين روش بهترين روش ممكن واسه آموزش آرايه س! نه تست زدن ، نه حفظ كردن نكات ، نه هيچ كاري مثل اين كار بازده نداره!
تاريخ ادبيات رو سعي كن حتما يه كتاب جامع بگيري مثل تاريخ ادبيات مصور تخته سياه! چون خيلي از تاريخ ادبياتا تو 3تا كتاب پخشه! بعد اسم هر كسيو تو يه درس ديدي برو تو اين كتاب دنبال اسمش بگرد خوب همه چيشو ياد بگير
قسمت "توضيحات" كه بعد هر درس تو كتابرو بايد خيلي خوب مسلط باشي!
خود آزمايي هاي كتابم واسه امتحان نهايي كه پاي اصليه سوالان!
وقتي با اين روش تونستي يه درس ادبيات سال 3 رو تموم كني ميتوني ادعا كني كه هر تستي بهت بدن! حتي اگه هامون سبطيو عباس براريو علي ساجديو همه اينا بشينن با هم وحشتناك ترين تستاي اون درسم واست طرح كنن ميتوني بهشون بگي سوسكين!!! :31:
ولي دور از شوخي من بهترين روش خوندن ادبيات سال 3 رو بهت پيشنهاد كردم! اگه امسال خوندن ادبياتو جديو به صورت پايه اي شروع كني سال ديگه ادبيات ميشه واست شيرين ترينو نمره آور ترين درس!
و راجع به كتاب تست خيلي سبز! هر وقت تونستي اين روشارو ياد بگيريو عالي اجراشون كني بعد هر درس برو تستاي ادبيات 3 خيلي سبز رو بزن!
هيچ وقتم وقتي كه ميذاري واسه فهميدن رو فداي هيچي نكن!
فعلا اينو داشته باش ،واسه بقيه درسام بهت كامل توضيح ميدم :31:
واسه هندسه بهتره كه ويرايش 90 رو بگيري چون جايي شنيدم تغييرات اساسي داشته! البته من تا حالا گاج سفيد نداشتم ، اوليو آخريش همين ويرايش 90 بوده :31:نقل قول:
راجع به خوندن كتاب درسي اونم خط به خط ، بايد بگم هيچ فايده اي نداره! آقاي سبطيم چندين بار اصرار داشتن كه اولا خوندن متن كتب سال 2 و3 هيچ فايده اي نداره! فقط كسايي كه پيشن بايد متنو واسه امتحان نهايي بلد باشن و دوما رو خوندن مبحثيه ادبيات!
راجع به شيمي هم بايد بگم كه من خودم نظرتو كامل قبول دارم!
شيمي مبتكران حرف اول رو ميزنه! ولي خيلي سبز تو شيمي 3 عالي تر از استاد بازرگان كار كرده كه ديگه بايد قبولش كرد :31:
به نظرم اگه كسي هر 3تا كتاب مهندس بازرگان رو بخونه چون اون روال كاري دستشه و داره با طرز فكر يه مولف ثابت پيش ميره حتي واسش خيلي مفيد تره از خوندنه شيمي 3 خيلي سبز بين 2 و پيش مبتكرانه
ميتونين خيلي سبز رو بعد از خوندن مبتكران براي سال سوم بخونين :20:
زبان فارسي خيلي سبز هم از نظر تستي بين كتاباي زبان فارسي حرف اول رو ميزنه!
فقط اگه اينا بيان همون تستاشونو درس حسابي جواب بدن بهترين كتاب زبان فارسي از همه نظر ميشن!
من با خوندن كتاباي ادبيات خيلي سبز كه مولفشون آقاي براريه فهميدم كه اين مولف خيلي آدم كمال گرا ، منتقد و مغروريه!
دلش ميخواد هميشه كنكور رو با تستاي سختش يه چيز ساده جلوه بده و واسه اثباتش جون خودشم ميده :31:
خوب :31:
ديگه كم كم بايد بس كنيم! زياده روي كرديم اين چند مدت
خيليم زود گذشت ، انگار همين ديروز بود ، الان هممون بزرگ شديم :31:
29 مهر آزمون اول! برنامه ريزيمو كردم! چندتا كتاب ديگه مونده كه بايد بگيرم همين پس فردا بعدم استارت شروع كار
در آخرم از همه دوستاي گلم تشكر ميكنم كه خيلي چيزا يادم دادن! اسم نميبرم كه يه وقت يكي جا بمونه :31:
به اميد موفقيت همه بچه هاي اين تاپيك :11:
میگم یه کتاب ایات روایات گاج دارم مال فامیلمون داد به من چاپ89-88 سفیده اصن نو!:27:
حالا شما میگید همین خوبه یعنی چاپ نودش با این که من دارم فرق میکنه؟؟؟یا یه نودش رو برم بخرم..اصن خوب هست یا الگو بگیرم ؟الگوبهتره؟؟؟؟؟؟؟؟:21:
یه سوال دیگه برخی دوستام میگن ازمونا سنجش بریم اما بنظرم گزینه دو و قلمچی ازهمه بهترن و سنجش فقط جامع هاش خوبن؟کسی اطلاعی از خدمات جانبی و سوالات سنجش میدونه؟
نظرتون چیه؟اگه چیزی کمه بگین!:46:
1-تحلیلی گاج سفید(یا نه به جاش یا باهاش هم فار بگیرم وبخونم)
2-هندسه پایه دریافت+گاج سفید1و2
3-گسسته فار+گاج سفید
4-زبان اناری 3 و پیش ودرک متن(همه مبتکران)
5-هنوز نمیدونم برا اموزش ایاد فیلی مبتکران یا فوت وفن؟براتست گاج سفید یا بانک تست سبز؟:41:
سپاس..
نميخوام برم سراغ 88نقل قول:
88 رو دارم ........:31:
ميگم اگه خيلي فرق داره برم 90 رو بگيرم.....
در مورد سوال 4 با شما موافقم . همون کتاب از همه کتاب های بازار بهتره . البته ویرایش جدید زبان پیش دکتر انار شهابی هم زبان پیش هست و هم درک مطلب یه DVD هم برای آموزش بهتر درک مطلب داره و شما نیازی به خریدن چیز دیگه ای ندارین و هر درسش هم ریدینگ های جالب و مفید دارهنقل قول:
سلام دوستان...فردا میخوام برم آخرین کارای عقب افتاده تابستونو انجام بدمو چند تا کتاب بخرم و بشینم سر درس!
لطف کنین تا فردا عصر (3 شنبه عصر) جوابمو بدید که برم کتابا رو بخرم...ممنون...
دیفرانسیل چی بگیرم؟ میخوام درسنامه داشته باشه...فک کنم امینم گفته بود خوشخوان نظر بقیه چیه؟ امینم خودت گفتی میرم کتابا رو میبینم بعد نظرمو میگم...حالا بگو...
ادبیات 3 همون خیلی سبز؟
عربی جامع عمومی (1و2و3،پیش نداره!) گاج سفید یکی بهم داده...اگه نیازه برم سبز رو هم بگیرم؟الگو رو هم گفته بودن دوستان بگیرم...چیا رو بگیرم؟(جنبه ی مالی رو در نظر نگیرید)
دینی هم که همون گاج بنظرم...حالا برم ببینم همگامان چجوریه!نظر شما؟ راستی سبز جامع رو هم دارم...پس بدم یا باشه؟
ادبیات 3 سبز(امینم)...خوبه دیگه؟
فیزیک 1و2 گاج سفید کافیه؟(کلاس هنوز نمیرم!2 ماه دیگه شروع میشه)
ادبیات پیش سبز...خوبه؟(با توجه به اینکه زبان و ادبیات یک کتاب شده)
دوست عزيز اولا معذرت اگه يه كم بد حرف زدم :11: عسرخواهيه مرا بپسيريت :31:نقل قول:
اون پستم كاملا ويرايش كردم :31: جوابتم اونجا دادم داداشي :20:
من نگفتم خوشخوان! گفتم رمزينه بعد ميكروبانك آخر از همه خوشخوان واسه جمع بندينقل قول:
فردا صبح دارم ميرم! حتما سعي ميكنم بعدش يه پست جامع بذارم
ادبيات 3 همون خيلي سبز!
پيش كه اصلا عربي نداره دوست خوب
به خودتم بستگي داره ، گاج سفيد فقط تستاي كنكور و سازمان سنجش با تستاي المپياد ادبي توشه يعني تاليفي نداره!
خيلي سبز اكثرا تستاش تاليفيه و سخت!
اين دوتا بالايي مبحثي تست دارن ولي اگه ميخواي درس به درس تست بزني بايد بري الگو بگيري!
حقيقتا ديني درسيه كه به هيچ كتاب كمك آموزشي احتياجي نداره! براي تست هم بهترين منبع تستاي سال هاي پيشه!
پس ديگه كار شما خيلي زياده رويه واسه داشتن بيشتر از يدونه كتاب كمك درسي!!!
گاج يا همگامان يا الگو! خيلي سبز ضعيف تره
ادبيات 3 خيلي سبز خوبه جناب آقاي وسواس :31:
آره كافيه ، اگه خواستي سخت تر يا بيشتر تست بزني الگو!
اونم خوبه
خيليا از الگو بهم بد گفتن نسبت به گاج! باز اگه ميخواي برو بگيرشنقل قول:
آيات و رواياتم فك نكنم تغيير خاصي كنه! برو كتاب فروشي يه ذره مقايسه كن معلوم ميشه
اگه نرفتيم صب كن من فردا دارم ميرم واست نگا ميكنم :31:
طول سال فقط گزينه 2 يا قلم چي! + جامع سنجش
اگه طول سال سنجش ثبت نام كني بزرگ ترين اشتباه زندگيتو كردي! فقط سوالاشو بگيرو كار كن
هيچ گونه خدماتيم نداري تا جايي كه من ميدونم!
ببين راجع به گاج سفيد بايد بهت بگم خريدش واست ريسكه!!!نقل قول:
امكان داره اينقد واست سخت باشه كه حالتو از از هرچي هندسه س به هم بزنه! هروقت مطمئن شدي برو سراغش
من فقط بهت گفتم كه يه وقت پشيمون نشي!
اگه واسه تحليلي اول فار بخوني واسه پايه اول دريافت بعدش اگه بري تحليلي و پايه گاج رو بزني مناسب تره!
اگه فك ميكني واقعا پتانسيلشو داري كه يهو از گاج شروع كني خوب يا علي :20:
دوست عزيز ، برادر گرامي ، من بهت ميگم نره تو باز ميگي بدوش؟؟؟ :31:
هم فار هم گاج سفيد واسه گسسته چرا آخه؟؟؟ فار رو گرفتي ديگه گاج سفيد نگير!
اگه ميخواي بيشتر تست بزني آزمون فار ، اگه بازم بيشتر ميخواي (از خيلي سبز هم خوشت نمياد) خوشخوان يا مهر و ماه يا تست رمزينه!
من فردا بهت ميگم كدوم بهتره!
سلام بچه ها من پی دی اف کتاب شیمی پیش مبتکران می خوام خواهش می کنم کمکم کنید هر چی میگردم نمی تونم پیدا کنم