دوستان تو ساعات رایگان ، آپلود (send) هم محاسبه نمیشه ؟؟؟؟
یه فایل نسبتا حجیم دارم میخوام آپلود کنم :n02:
Printable View
دوستان تو ساعات رایگان ، آپلود (send) هم محاسبه نمیشه ؟؟؟؟
یه فایل نسبتا حجیم دارم میخوام آپلود کنم :n02:
خیلی وقتها این اتفاق میفته شاید مستاجر نمیدونسته باید خط رو تخلیه کنه انتقال خط هم به این آسانی ها نیست! به هر صورت شما برای احتیاط 1 ماه تمدید کنید.:n12:نقل قول:
مخابرات اگه باشه محاسبه میشه!نقل قول:
الان من تمديد كنم ديگه مستاجر قبلي نميتونه بره تخليه كنه؟چون ميترسم الان تمديد كنم پول بدم بعد برن تخليه كنن ونقل قول:
پولم بره
من الان چيكار كنم كه ديگه كسي نتونه اين سرويسو تخليه كنه؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
مستاجر قبلی نمیتونه تخلیه کنه چون دیگه ارتباطی با اون خونه و خط تلفنش نداره!نقل قول:
اگر هم بخواد سرویسشو منتقل کنه خبر ندارم شدنی هست یا نه ولی مطمئنا به این بستگی داره که آیا واسش میصرفه بره امور مشترکین یا نه
شما از سرویس فعلی استفاده کن، هروقت تموم شد تمدید کن، احتمال زیاد هیچ مشکلی پیش نمیاد
نهایتش اینه مستاجر قبلی سرویسشو منتقل میکنه و شما واسه خودت یه سرویس جدید میخری
شما که از خط تلفن زنگ زدید برای تمدید اینترنت دیگه خطتون از رانژه در نمیاد مگر اینکه اعتبار نتتون تمام بشه!نقل قول:
ممنون از دوستان بابت پاسخ هاتون
الان رفتم تو سايت واسه تمديد اينترنت ديدم طرح كمپين خانگي پهناي باند 1 مگ و 8 گيگ ترافيك واسه اين خط فعاله
یعنی شرکت های دیگه محاسبه نمیکنن ؟؟نقل قول:
عجب !!
اين طرح كمپين خانگيرو چجوري ميتونم عوض كنم كه بياد رو حالت نقدي؟نميخوام بياد رو قبض تلفن
در ساعات رایگان هیچ کدوم محاسبه نمیشه اما چون اکانتینگ مشکل داره قبل اتمام تایم رایگان یه بار دیسکانکت کننقل قول:
آغا مخابرات نامحدود اصلا نمیده؟راهی نداره بده؟
یه شرکت معرفی کنید ک سرعتش خوب باشه قیمتشم منصفانه
مصرف ماهیانه ما ماهی حداقل 30 گیگ هست
از رفقا کسی نیس سرویسشو تعریف کنه
سرعت مهمه مثلا بالای 300-400 باشه
از رفقا کسی نیس سرویسشو تعریف کنه
سرعت مهمه مثلا بالای 300-400 باشه
شرکتی که ترافیک روزانه ارزون داشته باشه به غیر های وب شرکت دیگه ای نیست!
2مگ محدود مخابرات سرعت دانلودش 245 کیلوبایته. مخابرات دیگه سرویس نامحدود ارائه نمیده شرکتهای خصوصی هم که هم گرونن هم باز محدودیت دارن!
از فردا تا 23 نمایشگاه الکامپ برگزار میشه. اونایی که adsl میخوان بگیرن میتونن با تخفیف تهیه کنن
سلام، تازه از نمایشگاه اومدم... کلا نمایشگاه بی بخار بود و زیاد تعریفی نداشت، برید سایتهای isp ها مثل ترکانت شاتل صبانت مبین نت مخابرات و... بگردید انگار رفتید نمایشگاه :)
پارس آنلاین و آنا اینترنت و ماکس نت و های وب حضور نداشتند یا شایدم من غرفه شونو ندیدم البته همه جا رو گشتم و یه عالمه کاغاذ ماغاذ گذاشتن زیربغلم...
تنها isp که بدجور توجهم رو جلب کرد لایزر بود چون هم سرویس نامحدود تا 512 میده هم سرویس محدود 3 مگ با برست 8 مگ با دانلود رایگان شبانه میده با ضریب 1 به دو اونم قیمتهای بسیار ارزون و مناسب :n12:
تو ارومیه هم اکثر جاها پوشش داره ولی سایتش خیلی آماتور و بی ریخت طراحی شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حیف فردا جمعست ولی شنبه حتما زنگ میزنم ببینم جریان این 3 مگ تا هشت مگ با رایگان شبانه چیه...
این ماکس نت رسما اراده کرده گند بزنه به هر سرویسی که داره الانم برید تعرفه هاشو نگاه کنید شبانه رایگان رو هم یه جورایی پولی کردن... فکر کنم مثل سرویسهای نامحدود این سرویسهای شبانه رایگان رو هم دارن کم کم جمع میکنن.
دوستان اگه خودتون یا آشناهاتون از لایزر سرویس دارین در مورد کیفیت و پشتیبانیشون بگید ممنون میشم با این خرابکاری های ماکس نت مثل اینکه باید جمع کنیم بریم لایزر...
سلام دوستان راهی هست بشه از مخابرات 5 مگ برا خونه گرفت چون به من گفتن تا 2 مگ میدن ؟
سلام دوستان
چه خبرا از کسانی که به نمایشگاه سر زدن؟
پارس آنلاین داره ترافیک شبانه شو جمع میکنه ، قطعی شم که زیاده .... به نظرتون جایگزین از کجا بگیرم؟
به جز مخابرات
دوست عزیز قضیه این مکس نت چیه؟دانلود شبانه رو چطور پولی کرده؟نقل قول:
مدارک میخوان و خط رو هم بررسی می کنننقل قول:
مثلا سرویس 512 یکماهه با 3گیگ حجم رو زده 12 تومننقل قول:
بعد زیرش نوشته اگه شبانه هم میخواید به اون 12 تومن 3تومن هم اضافه میشه!
که اون شبانه هم خودش باز حجم محدود داره! مثل قبل نیست تو بازه ساعات رایگان هرچقد تونستی دانلود کنی!
بسته شبانه اون ۳ تومن مال خیلی وقته و ایده جالبی هست.نقل قول:
ولی هرچی خوندم نفهمیدم منظورش از این چیه:
حداقل حجم تبادل شبانه که استفاده بیش از ان مقدور و رایگان خواهد بود. واسه سرویس من زده ۶ گیگ
در بسته شبانه که از ۲ تا ۸ پیش فرض هست مقدار استفاده حجمی ۲ گیگ در ماه محاسبه شده و مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود.
دوستان جریان این بسته های شبانه مکس نت چیه؟
من منظورشو نفهمیدم یعنی چی
(عکس ماه)... حداقل حجم تبادل شبانه، که امکان استفاده بیش از آن مقدور و رایگان خواهد بود.
در بسته شبانه در مدت زمان تعیین شده (پیش فرض 2 تا 8 صبح) مقدار استفاده حجمی به مقدار 2G در ماه محاسبهو مصرف بیش از آن رایگان خواهد بود
یعنی چی یعنی دیگه رایگان شبانه نداره تعرفه ها یا چی مثلا
من بخوام وی ای پی 3ماه 14گیگ بخرم پیشش نوشته 6گیگ بسته شبانه یعنی چی فقط 6گیگ میتونم یا منو خواهشن راهنمایی کنین
.... به پشتیبانی تبریز زنگ زدم یه آقایی که معلوم بود خودشم هنوز نفهمیده جریان چیه همینجوری یه چرندیاتی گفت آخرشم گفت نگران نباشید که یعنی فردا نری تخلیه کنی.... :n24:نقل قول:
توضیحاتشون تو سایت خودشون گنگ هست ولی من ساده تر بگم براتون:
فرض کنید از ماکس نت سرویس محدود 512 یکماهه با حجم 3 گیگ میخرید: شما علاوه بر پرداخت هزینه ی سرعت 512 و حجم 3 گیگ برای یک ماه ( 12 تومن ) ، هزینه ی استفاده ی حجم 2 گیگ شبانه ( 3 تومن ) هم برای یکماه پرداخت میکنید
یعنی چه استفاده بکنید چه نکنید انگار هنوز سرویستون وصل نشده 2 گیگ شبانه مصرف کردید. البته درسته هزینه ی نهایی این سرویس برای یکماه 15 تومن نوشته اما موقع تمدید، مالیات ارزش افزوده و... هم میگیره که میشه 20 تومن.
حالا فرض کنید بعد از وصل شدن سرویستون شما در طول یکماه هر شب در ساعات پیش فرض 2 تا 8 دانلود کردید ، چون امکان دانلود شبانه ی بیش از 2 مگ (که هزینش رو همون اول پرداختید) مقدور و رایگان است ، چیزی از حجمتون کم نمیشه و مجبور به پرداخت هزینه ی اضافی نیستید.
برای سرویس vip چون سه ماهه میدن هم هزینه ی بسته ی شبانه برای یکماه بجای 3 تومن ، 5 تومن حساب میکنن و برای کل سه ماه هزینه ی 3*2 گیگ یعنی 6 گیگ حجم شبانه ازتون همون اول میگیرن که استفاده ی بیشتر از 6 گیگ شبانه رایگان هست...
این سرویس vip برای سه ماه نوشته 98 تومن ولی موقع برقراری یا تمدید، مالیات روش میکشن میشه 117 تومن یعنی برای هر ماه 39 تومن.
کلا اگه جیبتون رو دوست دارید سراغ این ماکس نت نرید...
خلاقیت ماکس نت خیلی بالاست منتها نه در جهت بهتر کردن سرویها بلکه در جهت پیدا کردن روشهای جدید برای خالی کردن جیبتون...
این لایزر هم سرویس 3 مگ تا 8 مگ یکماهه با دانلود رایگان شبانه ( از 1 تا 7 ، جمعه ها از 1 تا 9 ) میده 37 تومن، چندان ارزون تر از ماکسنت نیست البته به شرط اینکه اون برست 8 مگ حقه ی تبلیغاتی نباشه
مثلا اگه شب تا صبح با سرعت نزدیکای 8 مگ دانلود کنه تو 6 ساعت میتونی 14 ، 15 گیگ دانلود کنی اونم رایگان که این خیلی خوشبینانه هست.
واقعا ممنون دوست عزیز بابت توضیح خوبتوننقل قول:
لایزر تو شهرما نیست وگرنه مکس نت نمیرفتم
من تو نقده هستم مخابرات مکس نت و صبانت هست که همشون بدتر از هم
کسی به طور قطع و دقیق و درست، ساعات شبانه مخابرات رو میدونه ؟
من 1 تا 7:40 میذارم.
1 تا 6 هست، یا 1 تا 7 ؟
من از 1.03 میزارم تا 7.57 یه مگ هم کم نمیکنه
سلام دوستان من میخام از پارس انلاین تخلیه کنم چون شبانه شو داره جم میکنه. چه شرکتی رو برای دانلود شبانه مناسب میدونید؟
:n04::n02:نقل قول:
چطور ممکنه آخه تا 6 یا 7 باشه؟
وقتی 1 تا 7:40 میذاری و کم نمیکنه معلومه 1 تا 8 هست دیگه!
آخه این اواخر که دیگه خودت از وضعیت این اکانت ها خبر داری ! :| تو این مدت کم نمیکنه بعد یهو میبینی میری دو تا صفحه باز کردی بستی زده 200 مگ استفاده شده ! :n29: آخه من همین پریروز 1 گیگ اضافه خریدم امروز عصر تموم شد :n03: واسه این میپرسم.نقل قول:
:n16:نقل قول:
اکانتینگشون مشکل داشت الان درستش کردن
یه مدت خودکار بازه 1تا8 رو رایگان حساب نمی کرد
من چندشب پیش سیستم برادرمو گذاشتم واسه دانلود، قبل و بعدشم نت وصل بود، بازه 1تا8 هرچی دانلودشده بود رایگان حساب کرد
آره مثل اینکه درست شده. یه بارم سال پیش اینطور شده بود هر کاری میکردی باز حجم کم میکردنقل قول:
سالی یه بار یوزرا رو سورپرایز میکنه :biggrin:
سورپرایز اصلی مال ما بود!نقل قول:
سرویس خونه برادرمو 8گیگ پس پرداخت کردم و گذاشتم واسه دانلود
روز بعدش در حالی که 5گیگ از حجم مونده بود، خودبخود اون 5گیگ رو سوزوند و دوباره سرویس رو 8 گیگ شارژ کرد
:n08:
دوستان این مخابر ات چند روز پیش 2 گیگ ما رو سوزوند.
بلخره این ساعت دانلود از 1 تا 7 هست یا 8
رو 7.50 گزاشتم یه شب که چیزی کم نکرد.
فرداش روی 8 گزاشتم که دیدم 420 مگ کم کرده.زنگ زدم به 2020 بلخره نتونستم حالیشون کنم که چطوری در عرض 10 دقیقه 420 مگ کم شده.سرعت هم 2 مگ هست.
از دوباره فرداش گزاشتم روی 7.40 که بازم کم کرده بود.
امروز روی 7.10 گزاشتم چیزی کم نشده بود از حجم.
ساعت دقیقش کی هست بلخره.
دانلود رایگان شبانه از 1 تا 7 شده ، ولی شما بهتره 6:50 دانلود زو تموم کنی . چون ساعت سرور هر از گاهی قاط میزنه و ممکنه 5 یا 10 دقیقه اینور اونور حساب کنه ! فعلا مخابرات هست که دانلود رایگانش بدون قانون خاصیه ، شرکت هایی مثله پارس آنلاین حجم دانلود شده در ساعت رایگان رو تقسیم بر 3 میکنن و از حجم اصلی خریداری شده کسر میکنن !! مخابرات فعلا چنین برنامه ای رو نداره !نقل قول:
من خودم چند شب پیش از 1:05 تا 7:55 گذاشتم واسه دانلود، 1مگ هم کسر نکرد!
اتفاقا اونم 2مگ بود و حدود 5گیگ دانلود کرده بود
والا نمیدونم چطور شده.یعنی از امشب دوباره برم روی 7.55 مشکلی پیش نمیاد ؟نقل قول:
سلام
دوستان ، جایگزین واسه پارس افلاین به جز مخابرات پیشنهادی ندارید؟
واسه تخلیه خطم از پارس ، باید حضورا برم؟
مخابرات همین الان:
سرعت دانلود هم بین 5 تا 10 متغیره ...کد:C:\Users\Arash>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1547ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1516ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1506ms TTL=52
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=1520ms TTL=52
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 1506ms, Maximum = 1547ms, Average = 1522ms
برم با دایال آپ وصل بشم بهتره .....
سرویس ۸ مگ - های وب :n26:
محتوای مخفی: testmy.net
محتوای مخفی: speedtest.net - سرور داخل
محتوای مخفی: speedtest.net - سرور خارج
کد:
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=281ms TTL=41
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=281ms TTL=41
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=265ms TTL=41
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 3, Lost = 1 (25% loss),
Minimum = 265ms, Maximum = 281ms, Average = 275ms
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=321ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=296ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=312ms TTL=51
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=312ms TTL=51
Ping statistics for 4.2.2.4:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Minimum = 296ms, Maximum = 321ms, Average = 310ms
محتوای مخفی: مودم !
های وب که بعد عید خیلی نوسان پیدا کرده
الان تنها شرکتی که کسی تستش نکرده لایزره. هر کی خواست تخلیه کنه بره سراغ این شرکت که شبکه ش الان خلوته