سلام
من فونت زر بدون هیچ پسوند و پیشوندی را می خواستم
من خودم یک فونت زر دارم اما «ی» را جدا می نویسد می خوام ببینم مشکل از فونت من است یا ....... فکر کنم قبلاً اینطور نبود
Printable View
سلام
من فونت زر بدون هیچ پسوند و پیشوندی را می خواستم
من خودم یک فونت زر دارم اما «ی» را جدا می نویسد می خوام ببینم مشکل از فونت من است یا ....... فکر کنم قبلاً اینطور نبود
دوستان چند وقته وقتی مثلا چند فایل ورد رو باز کردم وقتی از یکی به یکی دیگه میرم و برمیگردم به اون ورد قبلی، میبینم که پریده به اول صفحه اول.
مشکل از کجاست ؟
این فایل رو ببینید به کارتون میاد؟!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی همونی شد که میخواستم میشه بگید چه جوری اینکارو کردین ؟ من هر کاری کردم نتونستمنقل قول:
یک دنیا سپاس دوست گرامی
با سلام
چگونه می توان در ورد 2007 مثلاً کلید میانبری تعریف کرد که با فشار این کلید یک کلمه در برنامه تایپ شود. مثلا با فشار ctrl +5 کلمه "ایران" تایپ شود.
بوسیله ماکروها میتونی اینکارو بکنی :
از منوی VIEW گزینه MACRO رو بزن و سپس گزینه record macro رو بزن .
نوع ماکرو رو روی گزینه keyboard بزن ....
توی قسمت press new key کلیک کن و مثلا ctrl+5 رو بگیر ... بعد از اینکه دکمه assign رو زدی و close کردی در کنار نشانگر موس یه علامت نوار میاد ( یعنی الان ورد آمادست که یاد بگیره باید چکار کنه !) ... حالا کلمه ایران رو تایپ کن ... حالا دوباره از منوی VIEW گزینه MACRO رو بزن و سپس گزینه Stop recording رو بزن... تمام ...
حالا هر وقت ctrl+5 رو بزنی ایران رو تایپ میکنه
خواهش می کنم,کاری نکردم !!!نقل قول:
Insert>Blank Page
نقل قول:
درخواست فونت !!!
خدمت شما ...
سلامنقل قول:
بله حق با شماست اما به خاطر سوال زیر اینجا پرسیدم مرسی از شما
نقل قول:
یک سوال دیگر داشتم
من موقع تایپ نمی دونم چه کلیدی را می زنم که یکدفعه ابزار track change ظاهر می شود ؟
2- چطور باید غیرفعال بشه ؟
سلام من میخوام تو Word بنویسم فارسی را جابجا مینویسه چیکار کنم
مثلا ( کرده تشکر ) مینویسه
سلام . خسته نباشید .
من چند وقته به یک مشکل حاد برخورد کردم . در اینترنت هم خیلی سرچ کردم . ولی در همه جستجوها فقط یک چیز گفته می شد .
مشکل من این است که چطور می توان متن فارسی را در فرمول نوشت . مثلا فرمول تقسیم اگر بخواهیم یک فرمول را به صورت فارسی نوشت مثل کل سود دوران فروش تقسیم بر دوران فروش اقساطی را چطور می توان نوشت . در همه جستجو ها نوشته شده است که باید در قسمت insert\object\equation\style \define قسمت text را به فارسی و فونت مورد نظر خود را انتخاب کنیم ولی من این کار را کردم و مشکلم حل نشد . حتی گفته شده که با این کار برعکس نوشتن متن حل می شود ولی این طور نشد . لطفا مرا راهنمایی کنید .[IMG]C:\Users\Majid\Desktop\Untitled.bmp[/IMG]
سلام دوستان، من یه چند تا فایل word دارم که وقتی میخوام بازشون کنم این پیغام رو میده : the file is crrupte , cannot be open! نرم افزاری هست که مشکلش رو بر طرف کنه؟
بچه ها می شه لطف کنید و یه کتاب منظورم ایبوک پی دی اف آموزش ورد 2007 بهم معرفی کنید که هم ساده باشه هم کاربردی؟
اگر هم آموزش خوبی از شرکت فارسی زبانی سراغ دارین معرفی کنید تا تهیه کنم،نمی خوام حرفه ای شم فقط می خوام یه سری
کارم رو خودم راس و ریس کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلامنقل قول:
احتمالاً مشکلتون به خاطر نصب نادرست زبان فارسی باشه!
زبان فارسی رو از کنترل پنل ریمو کنید و فایل ضمیمه رو دانلود و اجرا کنید ببینید مشکلتون حل میشه؟!
کلیدهای ترکیبی Track Change کلیدهای Ctrl + Shift + E هستش.نقل قول:
ولی نمی دونم منظورتون اینه که Track change فعال میشه یا پنجره Track changes optios باز میشه؟!
سلام.این کتاب 48 صفحه است که راجع به کلیات ورد توضیح داده:نقل قول:
این کتاب هم آموزش کامل ورد است:کد:http://www.uploadbaz.com/ovjcppeq2zdt
کد:
محتوای مخفی: ورد 2007
سلام دوستان
ببخشید من توی قسمت نمودار ها مشکل دارم
میخوام توی صفحه مختصات زیر علاوه بر نمودار آبی رنگ یه نمودار دیگه هم توی همین صفه اضافه کنم اما نمیدونم چطوری باید اینکارو انجام بدم
خواهشا راهنمایی کنید چون خیلی برام مهمه
براي اينكه در ورد اعداد را فارسي بنويسي ابتدا به منوي آفيس دايره سمت چپ ورد بعد به قسمت word optins و بعد به advanced و بعدش هم به قسمت numeral گزينه هندي را انتخاب كنيد با اين كارتمام اعداد ورد به صورت فارسي نوشته مي شود حتي در فرمولهاي رياضي كه با ورد مي نويسي اما مشكلي كه اين روش داره اينه كه اگه اعداد انگليسي هم داشته باشي فارسي مي شه.
اين سوال را يك از دوستان پرسيده بود امامن بدون نقل قول نوشتم چون مدت زيادي هست نبودم روش كار را فراموش كردم شرمنده از دوستان
دوست عزيز بايد نوع نمودار را عوض كن يعني ازنمودارهايي كه داراي 2شكل در يك نمودار يا بيشتر دارند انتخاب كني بستگي به نوع كارتون داره كه چه چارتي رو انتخاب كنينقل قول:
ممنون از جوابت دوست عزیزنقل قول:
حالا میشه بگید اگه من بخوام توی یه صفحه مختصات 2 یا 3 محور جدا رسم کنم باید کدوم قسمت رو انتخاب کنم
البته خودم چندتا رو امتحان کردم ولی توی اکثرشون فقط یه x گرفته میشه و فقط میتونی بر حسب اون x، دو یا سه تا y رسم کنی ولی من میخوام برای هر x یک y جداگانه در نظر بگیرم
وقتي كه روي خود نمودار دوبار كليك كني تمام تنظيمات اين نمودار ظاهر مي شه كه البته توي اكسل هست و اين رابطي هست بين ورد و اكسل كه از اونجا مي توني انواع نمودارها را انتخاب كني كه چه نوع نموداري را مي خواهي ايا داراي يك ستون يا يك شكل يا چندين شكل و ستون اما من خودم برخي از كارهايي را كه به صورت چارت بودن از نرم افزارهاي ديگري كه مخصوص اين كار بودند استفده كردم چون توي خود ورد چند مسئله بود كه نتوانستم حلشون كنم و من هم الان دقيقا متوجه نشدم كه شما منظورتون چيه و مي خواهي چه نوع چارتي بكشي اميدوارم توانسته باشم كمكتون كنمنقل قول:
نقل قول:
سلام
Track Change فعال می شه (خط قرمز می کشد زیر متن) و می خوام خاموشش کنم
سلام
یک پرسش، شرمنده جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم
چطور میتونم صفحات وب رو طوری ذخیره کرد که پوشه ساخته نشه و فقط فایل نوشته باشه با عکس های مطلبش مثل MHTML
و میشه فقط کادر مطلب را اینطور سیو کرد و کامنت ها سیو نشه؟
بهترین ابزار ممکن را بگید ممنون میشم
سپاس
سلامنقل قول:
Ctrl+s و در قسمت Save as type گزینه Web Archive, single file رو انتخاب کنین
توی سیو کردن نمیتونین قسمتی رو مشخص کنین
نقل قول:سلام .برای اینکه بتونیم نمودارهای بیشتری در یک پلات اضافه کنین بدین طریق عمل کنین:نقل قول:
در ورد وقتی که چارت موردنظر رو انتخاب کنین پنجره دیگری هم باز میشه که محیط اکسل است:
در قسمتی که نوشته
To resize chart data range, drag lower right corner of range
منظور اینه که اگر میخواین داده هاتونو زیاد یا کم کنین مستطیل آبی رنگی که اعداد رو در برگرفته را بزرگ یا کوچک کنین که به همین طریق میتونین چندین نوع داده وارد کرد و خطوط مختلفی بدست آورد.تنها کافیست بین دادهای مختلف یک ردیف فاصله بذارین.مثلا اگر بخوایم یه نمودار دیگه اضافه کنیم اینگونه عمل میکنیم:
شکل کاملا گویا است.
موفق باشید!!:sq_25::sq_25::sq_25::sq_25:
در پنجره Review در تب Tracking چندین گزینه موجود است:نقل قول:
در صورتی که می خواهید تغییرات خود را نهایی کنید، گزینه Final را انتخاب کنید. در این صورت خواهید دید که همه Track Changesها که به رنگ قرمز نوشته شده بودند، به سند اضافه شده و حالت عادی به خود می گیرند.فرم Original نیز حالت اولیه سند را نشان می دهد. دو گزینه Final Showing Markup و Original Showing Markup نیز حالت اولیه و نهایی را به همراه تغییرات با رنگ قرمز نشان می دهند.
با سلام خدمت اساتید
من آفیس 2007 نصب دارم رو سیستمم ولی گزینه کپی و پیست کار نمیکنه ولی cut کار میکنه جالبه که تو اکسل و پاورپوینت مشکل نداره تو رو خدا یکی کمک کنه
ممنون
سلامنقل قول:
تو Run بنویسید winword.exe /a ببینید اینجام همین مشکل رو دارید؟
اگه اینجا این مشکل رو نداشته باشید به احتمال زیاد مشکل به خاطر add-ins هایی باشه که تو ورد نصب شدن و اگه اون ها رو غیرفعال یا حذف کنید مشکل حل میشه.
سلام
من قبلا هم این سوالو پرسیده بودم (شاید یه سال قبل) اما کسی جواب درستی بهم نداد.... چطور میشه تو ورد تو قسمت shapes بجز مواردی که هست شکل های دیگه اضافه کرد ؟
سلام
توی نرم افزار Word، چطور میتونم شماره گذاری رو از صفحه ی مثلاً 5 شروع کنم؟
هر کاری میکنم، شماره گذاری از صفحه ی اول شروع میشه. ولی میخوام صفحه ی پنجم بشه 1، صفحه ششم بشه 2 و...
لطفاً راهنمایی بفرمائید.
با سلام و خسته نباشید : لطفا اگر زحمتی نیست مرا راهنمایی کنید یک جزوه بیست صفحه ی دارم می خواهم در صفحات 1 و 2 آن واتر مارک زده نشود ولی در صفحات بعدی واتر مارک بر روی صفحات بیفتد لطفا راهنمایی فرماید. با تشکر کمان
سلامنقل قول:
برای این کار باید سکشن ایجاد کنید.برای دوصفحه اول که نمی خواید واترمارک داشته باشن این کار رو انجام بدید
برید به Page layout و Break>Next Page و دوبار کلیک کنید تا دوصفحه ابتدای متنتون قرار بگیره
بعد واتر مارک موردنظر رو قرار بدید.
برید به صفحه سوم که می خواید واتر مارک از این صفحه شروع بشه
بالای صفحه کلیک کنید تا نوار هد ظاهر بشه
بعد از قسمت منوی Design گزینه Link to previous رو غیرفعال کنید.
بعد در حالی که قسمت ایجاد هدر فعاله,برید به صفحه اول رو واتر مارک کلیک کنید تا انتخاب بشه
روش کلیک راست کنید و Cut رو بزنید و تمام!!!
سلام. دو صفحه مورد نظر را با Section Break از بقیه صفحات جدا کنین.خود دو صفحه را نیز با Section Break از هم جدا کنین.Watremark مورد نظر را انتخاب کنین.سپس به صفحه اول (صفحه ای که میخواین واترمارک نداشته باشه) برین.در بالای صفحه دوبار کلیک کنید تا حالت Header فعال بشه.در منو ابزار Header and Footer Tools ظاهر میشه.تیک Different First Page رو بزنین.خواهید دید که واتر مارک این صفحه محو میشه.این کارو واسه صفحه دوم هم انجام بدین تا به هدفتون برسین.موفق باشین!نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش:
وقتی داشتم جواب میدادم هنوز پستی زده نشده بود.میخواستم روش دیگر رو هم بنویسم که Dew Drop عزیز جواب داده بودن!!
سلام
من تعداد زیادی برگه «مدرک یا همون گواهینامه برای یک کلاس آموزشی» دارم و قرار است برای هر هنرجو اسامی و مشخصات وارد شود
چه نرم افزاری را پیشنهاد می کنید
2- من تعداد زیاد فایل ورد دارم برای چند سال
چطور این ها را بایگانی کنم
من به صورت ماهیانه اینکار را کردم اما می خوام ببینم چه راهی نرم افزاری چیزی معرفی می کنید برای این کار
برای نگهداری فایل های چند ساله یا حداقل یک سال
سلام.دوست من یه این سوال بارها جواب داده شده.صفحات قبلی را جستجو کنید.اساس کارش بر حسب Section Break است که بارها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ناظر انجمن نرم افزاری توضیحات مبسوطی داده اندنقل قول:
با سلام و خسته نباشید به همه اعضای انجمن از شما ممنون هستم به خاطر پاسخ سوال قبلی من یک مشکل دارم کار با استایل ها را تا حدودی بلدم ولی چون روی کتب کار می کنم نیازمندم که استایل ها را بصورت کامل و پیشرفته یاد بگیرم آیا کسی می تواند در مورد ساختن استایل های جدید و تعریف قسمتهای آن مرا راهنمایی کند هر چه گشتم چیز بدرد بخوری نبود یا یک سایت یا فیلم آموزشی به من معرفی کند در همه قسمت ها بصورت پیش پا افتاده و فقط از استایل های جاری ورد استفاده کرده اند .آیا کسی می تواند آموزش کامل و جامع کار با استایل ها را بصورت یک فایل Pdf همراه با تصویر بگذار ممنون می شوم الان حدود پنج ماه است من دنبال این آموزش هستم با آرزوی موفقیت برای همه شما در عرصه های مختلف با تشکر کمان
وقتی ورد رو باز می کنم و مثلا یه متن رو که چند صفحه داره روی صفحه 10 به عنوان مثال می برم و بعد ورد رو minimize می کنم صفحه میاد روی صفحه 1
باید چیکار کرد که بعد از Minimize صفحه تغییر نکنه؟؟
در ضمن وقتی ورد رو باز میکنم عنوان فایلی که باز کردم در بالای ورد قرمز رنگ میشه و میگه که product activation failed آیا مشکل بالا به کرک آفیس ربط داره؟
مرسی...
با سلام
بچهها چه جوری میشه رنگ همهٔ صفحات رو به یه رنگ خاص اختصاص داد یکی رو نه، اصلا دستش نزنی در قسمت page layout> page color ممنون اگه بتونید کمکم کنید
من یه مقاله دارم میخوام 4صفحه اولش با حروف ابجد شماره گذاری بشه و از صفحه پنجم هم از یک الی آخر این چند خط پایین رو خوندم ولی خیلی گنگ و غیر فهمه میخوام یکی باشه که مفصل تر توضیح بده
ورد 2007 :
- ايجاد سكشن جديد از طريق سربرگ Page layout و دكمه Break و گزينه Next Page
- كليك در سكشن اول و وارد كردن شماره صفحه به هر صورت خاص
- كليك در سكشن بعدي و دابل كليك در قسمت شماره صفحه جهت فعال شدن Header and footer
- غيرفعال كردن گزينه Link to previous از طريق نوار ابزار Header and footer و دكمه مربوطه
- انتخاب حالت شماره گذاري جديد از دكمه Page number و گزينه Format page number همان نوارابزار
اگر هم ميخواهيد كه شماره صفحه از ابتدا شروع شود (مثلا از شماره 1 يا از الف) بايستي پس در همان مرحله آخر گزينه Start at را روي 1 تنظيم كنيد