[QUOTE=ali reza 222;7098248]شما میتونی 1450 پایونیر بگیری.[/QUOTE
همه از این مدل دارن ،
اگه بخوام یه مدل بالا تر بگیرم چی؟ حدود قیمتشو هم اگه میشه لطف کنید
[QUOTE=ali reza 222;7098248]شما میتونی 1450 پایونیر بگیری.[/QUOTE
همه از این مدل دارن ،
اگه بخوام یه مدل بالا تر بگیرم چی؟ حدود قیمتشو هم اگه میشه لطف کنید
سلام وخسته نباشید.من دنبال باندی هستم که تا حدودی کار ساب رو انجام بده.البته خودم میدونم که این امر محاله ولی بهر حال باندها قدرت کوبش متفاوتی دارند.لطفا باندی را معرفی کنین که تا حد کمی هم که شده کمبود ساب رو بتونه جبران کنه.ممنون از لطفتون
سلام.ما اگر مجبور باشیم بین باند و ساب و کامپونت دو تا رو انتخاب کنیم بهترین پیشنهاد شما ترکیب کدام با کدام است.اول کیفیت سپس کمیت.تشکر
دوستان نظر من اين هست ..به نظرتون انتخاب خوبي هست يا نه مثلا كنوود يا يه مدل ديگه از همين برند پايونيير بهتره؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونجور كه گفتم ميخوام بيس قوي داشته باشه..ولي بعضيا ميگن صداي پايونير تيز...راهنمايي كنيد
سلام ساب وکامپ از لحاظ کیفیت عالی هستش ولی یه مقدار هزینتون بیشتر میشه .چون کامپ معمولا یه امپ می خواد ساب هم یه امپ.نقل قول:
سلامنقل قول:
شما میتونی دی ال اس 1073 بگیری که به قول حمیدخان هیولای بیس هست.البته یک آمپ خوب هم نیاز داره.
من co609 بستم بیسش کوبش خوبی داره در کنارش کیفیت صدای خوبی میده ، صدا تو ولوم بالا تحت هیچ تنظیم اکولایزری بهم نمی ریزه منتها آمپتون باید کم کم 120 وات rms خروجی بده ، ناشین اگه 206 باشه که خیبی عال مییشه ، باز تو ال 90 با اون حجم صندوق بزرگش داره خوب جواب میدهنقل قول:
آمپ بستگی به باندت داره که 80 واته آمپ 6500 پایونییر فک کنم بد نباشه 60 وات خروجی داره ، پخش پایونییر رو موافق نیستم اگه بودجه کمتر می خوای بذاری بجای 8016 پخش 7016 بردار فقط بلوتوث نداره که بهتر! :13:نقل قول:
تو تمام پلن های سیستم های صوتی یه ست کامل شامل موارد زیر میشهنقل قول:
پخش
آمپ برا باند و کامپوننت
باند (کواکسیال)
کامپوننت
آمپ برای ساب
ساب
دو راه دارید بنظر من:
1) باند کواکسیال (یه کواکسیال فدرتی و بیس دار مثه 1073 یا co609 باعث میشه حجم صدا و بیس صداتون خوب شه) + کامپوننت (برای درب جلو) که کیفیت و دیتیل صدای شما رو ساپورت میکنه.
2) باند کواکسیال + ساب باکس
صدا سلیقه ای است... که من با مورد 1 موافقم که تو آینده ساب با آمپش اگه صدا راضیتون نکرد میتونید کامل کنید
سلام
پخش خشابی فول برای ال 90 چی سراغ دارید که جی پی اس کامل هم داشتهباشه و فول باشه با کیفیت بالا و قیمت لطفا حدودی
برای 405 هم همینطور لطفا
سلام دوستان،
میخوام در حد ۳۰۰ تومان هزینه یه دونه پخش بگیرم. حالا یه مقدار بالا پایین.
تصمیم داشتم بلوتوث دار بگیرم، که برای جواب به تماس ها کار Car-Kit رو هم برام انجام بده، اما انگار نظر بعضی از دوستان اینه که به درد نمیخوره، آیا واقعا اینطوره؟ یعنی سمت Bluetooth نرم؟
و دیگه اینکه دوستانی که تجربه دارن، این پخش هایی که iPhone ready هستند، که با کابل usb میشه گوشی رو بهشون وصل کرد، آیا صدای مکالمه رو هم علاوه بر موسیقی منتقل میکنند؟ اگه اینطور باشه تا حدودی حساسیتم نسبت به بلوتوث حذف میشه.
به نظرم نیازی به CD خوردن نیست، یعنی این نمونه ها که فقط usb و بلوتوث دارن کافیه، اما نمیدونم به نظرتون اشتباه میکنم؟ یعنی در عمل نیاز به CD خور بودن پیدا میکنم؟
در مجموع به نظر شما دوستان چی بگیرم؟ بهترین گزینه برام چیه؟
ممنون از راهنماییتون
Kenwood x8016، یا 7016، Pioneer 4450، از JVC ها هم r905، r801، r811، r807، r716 و حتی bt11 رو دیدم
100% 7016نقل قول:
bluetooth بعذ از یه مدت دیگه واست عادی میشه و عمرا استفاده کنی (نظر بنده است) چون قطع و وصل های مکرر ، گرفتن شارژ باتری و جواب یا عذم جواب جلوی کسی تو ماشین ...زده ات میکنه.
سلام دوست عزیز. ممنون از پاسخت،نقل قول:
من شارژر داخل ماشین همیشه به گوشیم وصله، و تو این وضعیت جریمه های صحبت کردن با گوشی داخل ماشین، واقعا گیر کردم ;)
معمولا داخل ماشین گوشیم زیاد زنگ میخوره. و دنبال یه راهکار برای این قضیه هستم، این بود که به بلوتوث پخش ماشین فکر کردم. اگه وصل شدن اتوماتیکش به گوشی گیر نداشته باشه و باگ خاصی هم موقع هندل کردن تماس ها نداشته باشه و کیفیت مکالمه اش خوب باشه، فکر میکنم بهتره برم سمتش.
با همه این تفاسیر باز هم نظرتون در این خصوص بگید. به نظر شما اگه بلوتوث هم بخوام بگیرم باز هم کنوود؟ 8016؟
بدون بلوتوث چی؟ بین همه مدل هایی که میشه انتخاب کرد، نظر شما 7016 هست؟
باز هم ممنون.
به نظر من هم fazmanbob در خصوص بلوتوث راست میگه شما اگر خیلی با تلفن صحبت میکنی بهتره هندزفری بلوتوث بگیری چون بلوتوس پخش به نظرم یه آپشن تجملی هست تا کاربردی .نقل قول:
سلامنقل قول:
درباره بلوتوث من نمیدونم چرا دوستان اینطور نظر میدن.
جدا از پخش موزیک از روی گوشی چطور امکانی مثل برقراری تماس تلفنی از طریق پخش میتونه بد باشه.دفترچه تلفن توی پخش میاد و اسم تماس گیرنده را میتونی توی پنل پخش ببینی و بطور اتومات یا ذستی ارتباط برقرار میشه و براحتی میتونی صحبت کنی.
اگر تماسهای تلفنیتون زیاده حتما بلوتوث ذار بگیرید.
(راستی آقا مهدی به فکر عوض کردن پخش با امکانات بهتر نیفتادید؟دیگه تجهیزاتتون به مدل پخشتون خیلی داره سر میشه)
والا دیگه همین یک مورد رو کم داشتم ! فعلا که اون طرف که کارش آئودیو سیستم هست بهم گفتش که باید یک عدد آمپ 4 کانال 100 وات رادیون و یک کامپوننت MX 165 PLUS پلاس باید بندازم . که بازم حدود 780 تومن خرج روی دستم میذاره ولی میگفت صدای خیلی خوبی بهت میده.حقیقتش الان پول هم دارم ولی دودل هستم که چکار کنم از طرفی چون به علت افزایش مداوم نرخ ارز قیمتها داره بالا میره میترسم اگر باز 6 ماه تعلل کنم این 780 تومن بشه 1 میلیون که شک هم ندارم اینجوری میشه.به خاطر همین احتمال داره تا هفته آینده برم هم آمپ بندازم و هم کامپوننت رو .(به خاطر ترس از افزایش مجدد قیمتها و پیدا شدن اجناس تقلبی این برند)-راستی شما خودت چکار کردی نصب نکردی هنوز؟نقل قول:
دوستان عزیز پخش هایی که بلوتوث دارن مثل 8016 با iphone مشکلی ندارن که؟؟یعنی میشه با ایفون از قابلیت های بلوتوثش استفاده کرد؟؟
خواهش میکنمنقل قول:
بله معمولا باگ هایی دارند البته باز هم بستگی به نوع گوشی و پخش داره و گاهی باید از نوع دوباره تمام مراحل رو طی کنی تا بلوتوث گوشی و پخش همدیگر رو پیدا کنند...
ممکنه برای بعضی گوشی ها خوب جواب بده و بعضی خیر
پخش های جدید پایونییر اگه اشتباه نکنم Android Compatible هستند با این حال من سراغشون نمیرم ، کیفیت و تنظیمات 7016/8016 بالاتره
بلوتوث دار 8016
بدون بلوتوث 7016
ببخشید فضولی میکنم چرا آمپ جی وی سی 8004 نمی گیرین؟نقل قول:
نه متفرقه است نه خیلی گرون
البته که به آمپ آدیو بعیده برسه!
جهت اطلاع گفتم چون خودم انداختم...
راستی شما صندوقتون رو دیدین؟ :45:
ببخشید ولی من تابحال جواب نگرفتم توی این پیج
ممنون
خدانگهدار
8004 JVC فکر نکنم به گردپای سری رادیون آدیوسیستم برسه هرچند این مدل JVC هنوز هم یکی از گزینه های مدنظرم هست منتهی اینجا گیر نمیاد (تو کرج) فروشگاههای اینترنتی هم موجود ندارند شما اگر جایی رو میشناسید که داشته باشه بهم PM بدید لطفا.نقل قول:
و منظورتون از "صندقتون رو دیدین" متوجه نشدم چیه؟!
خیلی خیلی ممنونم از پاسخهاتون دوستان،
گوشی من iPhone هست. با صحبتهای شما دودل شدم در مورد خرید پخش بلوتوث دار.
آقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی از پاسخ هاتون ممنونم. بعد از پاسخ شما یه مقدار در مورد این مدل کنوود تحقیق کردم، انگار امکانات خیلی خوبی داره اما چندان user friendly نیست. یعنی یه مقدار کار باهاش سخته.
یه تاپیک دیدم، که کلی در مورد نحوه تنظیم کردن این دستگاه توضیح داده بودند تا صدا ازش در بیارن.
من یه کاربر معمولی هستم، در حال حاظر هم روی ماشینم به جز ۲ تا اسپیکر عقب و درهای جلو تجهیزات خاصی ندارم.
نظر شما چیه؟ آیا سمت JVC یا Pioneer برم بهتر نیست؟ یا اینکه همچنان نظرتون اینه که این دستگاه واقعا به امکاناتش میارزه بخصوص اینکه اگه یه روز تجهیزات خاصی هم خواستم روی ماشین بزارم دستم بازتره!؟
بازم ممنون از راهنماییهاتون دوستان
من تصمیم دارم که سیستم بدون ساب ببندم.دنبال باندی هستم که تا حدودی جبران کمبود ساب رو بکنه.اولش که دوستان co609 و dls1073 رو معرفی کردن خوشحال شدم ولی وقتی قیمتهاش رو سرچ کردم سریع حالت دفاعی به خودم گرفتم.جالبی کار این که وقتی قیمت آمپلی مناسب با این باندها رو خوندم عین اعلامیه چسبیدم به دیوار.از دوستان عزیزی که وقت میذارن خواهش میکنم که باند دیگه ای رو بهم معرفی کنن که یک لول قیمتش از باندهای فوق الذکر پایینتر باشه.فکر جیب بنده رو هم موقع خرید آمپلی مناسبش باشین.دوستتون دارم دوستان
سلام و شب بخیر.نقل قول:
دو روز نبودم ببین چه خبره؟!:18:ماشالله به دوست داران سیستم و موزیک:8:
من جای شما بودم قید اون 718 رو میزدم میرفتم یه جفت اسپیکر نو میگیرفتم. حالا آمپتون رو نمیگم عوض کنید. که اگه هر دو رو رد میکردی خیلی بهتر بود.
اگه 9*6 ارزون میخواهی MXC 609
اگر هم کامپ خوب میخواهید MX165Plus
بهترین کار رو شما انجام میدید.نقل قول:
اول مشخص کن که کیفی و دیتیل موزیک براتون مهمه یا BASS?
نه رو ال 90 چون اسپیکر کامل به بدنه پیچ میشه نیاز به تعویض تاقچه نیست. من نظرم اینه که اول یه کواکسیال خوب مثل همین co609 بگیرید. جلو هم کامپوننت mx165plus اگه باز هم نیاز به BASS کردید نسبت به اضافه کردن ساب و آمپش اقدام فرمائید.نقل قول:
گلیدن آدیو سیستم مستقیم از آلمان خریداری میشه.خیر هیچگونه تقلب و فیکی نداره. ضمنا خدمت دوستان عرض کنم مدلهای پائین تو چین ساخته میشوند ولی همه طراحی تو آلمان هست.نقل قول:
آمپهای رادیون رو شرکت تموم کرده شما کجا قیمت گرفتی؟اگه میتونی صبر کن تا شهریور مدلهای جدید میاد. گفتن که هیچ افزایش قیمتی حد اقل تا آبان ندارن.مگر موارد فورس
من ابتدا کامپوننت MX165Plus و بعد 9*6 MXC609 رو پیشنهاد میکنم.نقل قول:
اصلا با پایونیرهای جدید حال نمیکنم. به نظرم طرفشون نرو.نقل قول:
بالا عرض کردم خدمتت. آمپ، آمپ خوبیه،ساخت کره هم باید باشه.نقل قول:
100% عرض میکنم پایونر رو دورش خط بکش که دیگه مثل قدیم نیست.حداقل چیزی که میتونم پیشنهاد بدم 7016 کن وود هست.نقل قول:
سلام محمد جان. زیارتت قبول یاد ما هم بودی؟نقل قول:
محمد من فکر میکنم اگه بتونی باکس رو بزرگتر کنی بهتره تا رو تاقچه. دلایلش رو اون روز گفتم خدمتت.چون این ساب مخصوص باکس هست.سابهای FREE AIR رو میشه تو باکس هم گذاشت. ولی ساب Enclosure
باید تو باکس با حجم مناسب باشه.
سلام مریم خانم.چون دوستان گل این فروم رو به عنوان برادر خودتون خطاب فرموده بودید،بنده به عنوان برادر کوچکترتون خدممتون پیغام خصوصی داده بودم تا به سرعت مشکلتون رو حل نمایم ولی متاسفانه تماس نگرفتید.به هر حا من در خدمتتون هستم.نقل قول:
شما اگه BASS خوب میخواهید و هزینه میخواهید کم باشه.بهترین انتخاب اسپیکر DLS 1073 هستش با یه آمپ دوکانل قوی مثل کن وود 7205میتونم به جرات خدمتتون عرض کنم،این پیشنهاد دست کمی از یه ساب 10 اینچ نداره که هیچ شایبد بهتر هم براتون فرکانسهای پائین رو اجرا کنه.(تجربه شخصی)
استیج جلو کامپوننت+استیج عقب یه کواکسیال خوب.نقل قول:
کامپوننت:'گلیدن ادیو سیستم مدل MX165Plus
کواکسیال 9*6:گلیدن آدیو سیستم سری CO609
اگرر مایل بودید بنده میتونم براتون تهیه نمایم.
اون آمپ رو بهتره با کامپوننت خودش سری RADION 165 ببندی نه MXنقل قول:
JVC ar 8004 خیلی خوب از آب در اومده و امتحانش رو پس داده.قیمتش حدود 400 شده ولی کمتر هم میتونم براتون بگیرم.نقل قول:
چقدر میخواهید هزینه نمائید.در نظر داشته باشید که برای داشتن سیستم خوب باید کمی سر کیسه رو شل نمائید.:46:نقل قول:
اسپیکر MXC609 هم میتونه جایگزین خوبی باشه.218 تومن
یه امپ پایونیر مدل 6500 هم براش تهیه میکنیم که در حالت بریج درایوش کنه.اونم حدود 170-80 قیمت دقیق ندارم.
خوبه؟
ممنون داداش.من در مورد پخش به قطعیت رسیدم(کنوود 7016)نقل قول:
در مورد آمپلی هم همینطور(پایونیر6500)
از 4 کانال آمپلی میخوام حد اکثر استفاده رو بکنم.ساب که گفتم منتفیه.میمونه دو تا کامپوننت و دو تا کواکسیال که تا حدی جبران نبودن ساب رو بکنه.
بودجه : متوسط
ماشین : ال نود
منم گفتم به پای رادیون نمیرسه...نقل قول:
فروشگاه پیام تو نیاوران داره ، آقا حمید میتونن کمک کنن...
ایشون این آمپ رو معرفی کردن و منم راضیم
پیغام خصوصی دادم در مورد "هدفون تا رنج 50 تا 80 تومن" اگه اطلاعاتی دارین که چی بگیرم...
بله user friendly نیست که دلیلش امکانات زیادش و زیاد بودن آپشن ها و منو هاستنقل قول:
ولی...
مشکلی نداره
یه بار تنظیمات رو خودتون ببینی یاد میگیری
الان من نه مشکلی ندارم
اوایل که تنظیم کردم
الن ترک عوض میکنم و ولوم کم و زیاد و فولدر عوض می کنم
همین.
اگه با منو های هر پخشی کار کرده باشی اینم دستت میاد
کاری نداره
پخش خوبیه
از آقا حمید تشکر میکنم به خاطر وقتی که میزارن و با دقت سوالارو تک به تک جواب میدن.الان آمپ 7205 کنوود گیر میاد؟اگه آره نوش چنده؟
خیلی خیلی ممنونم از راهنمایی هات دوست عزیز. :)
سلامنقل قول:
پخش خوبه
آمپ 6500 روي هر كانالش 60 وات RMS خروجي ميده روي 14.4 ولت.اين توان براي درايو كردن اسپيكرهاي امروزي خيلي كمه.لذا دوستان فقط از قابليت بريج كردن اين آمپ استفاده مينمايند كه خروجي رو به 180 وات افزايش ميده.
پيشنهاد من اين هست كه شما هزينه رو بيشتر نمائيد و يه آمپ 4 كانال با قدرت بيشتر كه تو بازار فعلي بهترين انتخاب JVC AR 8004 هست كه 4تا 120 وات خروجي ميده. البته اي كاش كلاس آمپ AB بود
چون ماشين ال 90 هست و اطاقش بزرگه حتما بايد براي استيج جلو هم كامپوننت تهيه نمائيد.
شايد MXC609 بتونه انتظار شما رو برآورده نمايد ولي اگه بتوني CO609 بگيري بهتره.
خواهش ميكنم. انجام وظيفه ميكنم. گلم.:40:نقل قول:
راستش نميدونم الان كسي نيست. پيگيري ميكنم خدممتون اعلام ميكنم.
مدیران لطفا پست را حذف کنید
ممنون . بله به یاد همه بودیم. جاتون خالی
دلیل من برای اینکه میخوام رو تاقچه ببندم اول این که از مشینم تقریبا تمام اعضا خانواده استفاده میکنند و نمیخوام رو مخ باشه صدای سابش فقط میخوام در حد متوسط باشه. دوم اینکه نمیخوام جای صندوق رو بگیره .
حالا شاید بعدا سابم رو عوض کنم و یه free air بگیرم
در ضمن روی کارتن ساب نوشته free air هم میشه نصب کرد.
در کل از راهنماییتون ممنون
آقا حمید راست میگننقل قول:
من خودم ال 90 دارم حجم اتاقش زیاده... حتما استیج جلو لازم میشه به فکرش باشین از حالا :46:
آقا حمید از خبره های سیستم صوتی هستن با تجربه هستن، از گوش کردن به حرفهاشون پشیمون نمیشی...
منم سیستممو با راهنمایی و کمک و لطف ایشون بستم :8:
mx165plus واسه درب جلو
mxc609 واسه عقب
پخش 7016
آمپ هم همون پایونییر 6500 صدای 75% سیستمتو در میاره خوبه... خروجیش 60 واته
توان اسپیکرهاتون و کامپ 80 واته
با کمی ارفاق بد نباید باشه ...
منم الان آمپ 120 واتی رو با کواک 140 واتی بستم دیگه...
اگه آقا حمید تایید میکنن که حله...
دو تا کامپوننت یا 2 تا کواکسیال!!! :18:
این کار اشتباهه!
یه کامپوننت + یه کواکسیال...
توضیح دادم که خدمتتون!
کواکسیال صداش کیفیتیه و مربوط به استیج خودشه ... یعنی عقب باشه واسه عقبه جلو باشه واسه جلو...
پرتاب صداش پایینه نسبت به کواکسیال!
پس یه کامپوننت واسه جلو
واسه اینکه پرتاب صدا و جنس صداتون کامل شه یه کواکسیال هم واسه عقب بگیرین
سری های mx آمپلی فایر های آدیو سیستم ایران اومده ؟ مثل MX 120.2 ؟
سلام شايان جان.خير تو سري اول نيامده بود. ولي قراره تو پارت بعدي تكميلتر بيارن. تو سري اول براي ارزيابي بازار كمتر جنس آمد.ايشالا تو پارت جديد مدلهاي جديد هم عرضه خواهد شد.ضمنا احتمالا ساب گليدن آديو سري SPL COMPETITION LINE15 iهم بياد.30000 وات توان RMS ش هست.نقل قول:
مرسی حمید جان :20: کلا مسینکه بیشتر آمپ های 4 کانال وارد کردند.نقل قول:
نه دوكانال هم بود.نقل قول:
XL 275c2
X 100.2
ML 100.2
میشه بگین از کدوم برند هستن این دو مدلی که گفتین؟نقل قول:
و حدودا چه قیمتی دارن؟
محتوای مخفی: سوال اصلی
محتوای مخفی: سوال اصلی
آدیو سیستمنقل قول: