k800 که gps نداره.
Printable View
k800 که gps نداره.
کاش یکی بود بحث های اضافی این تاپیکو حذف میکرد تا کسایی که مشکلی دارن با گوشیشون یا دنبال راه حل میگردن صفحات کمتری رو باز و بسته کنند و این همه بحثهای تکراری بیفایده نبینند.عزیزم هر چی داری مبارکت باشه تو کارت درسته پس گوشیت هم مثل خودت کار درسته چه این باشه چه اون.
از اعضای قدیمی و اساتید عذر میخوام
اما مشکلی که من دارم و چن روزیه که این سایتو زیر و رو میکنم با وجود اینکه توضیحاتی دادن باز نمیتونم حلش کنم اینه که
من فایلهای منو رو رپلیس میکنم و منو رو هم زیپ میکنم باsetool2lite107 هم فلش میکنم و فلش میشه تا آخر و میگه آمادست اما هیچ اتفاقی نمی افته و هیچ چی عوض نمیشه در درجه اول میخوام بدونم که این کار آسیبی به گوشیم نزنه و بعد اگه کسی لطف کنه بگه ایراد کار من کجاست ممنون میشم من تونستم صدای گوشیمو زیاد کنم اما منو رو نمیتونم عوض کنم
ممنون
خوب به هر حال نداشتن یه مدیر ناظر همین مشکلات رو داره در حال حاضر این تاپیک به 198 صفحه رسیده که در کل میشد در 5 تا 6 صفحه خلاصش کرد که ولی یه سری از دوستان انگار سادیسم دارن و دوست دارن نظرات بی ارزش خودشون رو به بقیه اعلام کنن در حالی که چند تاپیک برای مقایسه و قیمت و .... ایجاد شده که کسی اهمیت نمیده .
راستی کسی از دوستان پچ رفع مشکل فرموایر R1kg001 رو اگر داره بزاره تا مشکل دکمه میانبر و حالت عکس بودن فایل های تصویری از بین بره . من گوشیم رو به K810 تبدیل کردم خیلی خوب شد ولی مشکل فایل تصویری رو همچنان داره ولی دکمه میانبر درست شد و لی یه مشکل دیگه بش اضافه شد اونم اینه که نصف چراغ های زیر دکمه ها مخصوصآ زیر جویستیک و شماره های 1 , 2 , 3 خاموش شده .
ولی همون فرموایر R1kg001 اگر مشکلش حل بشه خیلی بهتره پس اگر میشه پچ رفع مشکلش رو اگر دارین بزارید.
k800 که واسش پچ نیمده.اومده؟؟
نه بریا k800 پچ نیومده
دوست من N73 داری ؟؟ برای خودت خوبه چون اینجا تاپیک K800 هست نه N73نقل قول:
خوبی و بدیش رو تو انجمن های خودتون بحث کنید .
راستی از دوستان هم یه سوال داشتم ؟ با هک کردن و ریختن یه درایور صدای خوب تقریباً صداش چند برابر اولش میشه ؟؟ یعنی ارزش هک کردن رو داره یا نه ؟؟
مرسی موفق باشید.
دوست عزیز من هک کردم صداش تقریبا در حد کا750 میشه و میشه گفت یک و نیم برابر میشه
ولی تغییر خیلی زیادی که پیدا میکنه که توی هندسفری اش هست که واقعا میترکونه خیلی خیلی خیلی بلند میشه در حد دو برابر
سلام دوستان
مثله اینکه هنوز دعوای k800وn73 ادامه داره
تا 2-3 سال دیگه دعوا بین این دو گوشی ادامه داره
سلام...
بلاخره مخ من رو این دوستم زد و N91 ام رو گرفت با K800 عوض کرد...(داشتیم با هندزفری حال میکردیم...)
این گوشیهای سونی اریکسون چقدر دنگ و فنگ داره (از صد راه میشه درش تغییرات داد...
من که گیج شدم...
دوربینش واقعا توپه...فقط چرا عکس پشت سر هم نمیگیره...!!!