فعلا برای دانلود hiweb از همه بهترهنقل قول:
Printable View
فعلا برای دانلود hiweb از همه بهترهنقل قول:
سلام ! سرویس مخابرات دارم میخوام بیام پارس فقط و فقط پینگ برام مهمه برای بازی آنلاین ! ( پینگ زیر 140 مد نظرم هست )
1 - سرویس های نامحدود پینگشون چطوره ؟
2- مثلا 512 هر چی دانلود کنی کمتر از 64 که نمیشه ؟
3 -پینگ سرویس های نامحدد با محدود فرق داره ؟
4 - سرویس های این شرکت پایدار هستن ؟ مثلا نه یک روز خوب باشه 10 روز خراب !!!
دیگه کدوم شرکت نامحدود میدهنقل قول:
۱. اصلا روش حساب نکن من ۵۱۲ محدود دارم معمولا بالای ۱۵۰ است.نقل قول:
۲. چرا میشه من یه مدت نا محدود ۲۵۶ داشتم حتی زیر ۶۴ کیلوبایت هم میومد.
۳. نمیدونم من تفاوتی حس نکردم.
۴. از نظر پکت لاست و ... مشکلی نداره و پایداره انا سرعت خیای متفاوته، مخصوصا در مراکز مخابراتی متفاوت و ساعات متفاوت
Sent from my iPhone 6
دوست عزیز چی گفتی اصلا ؟ من میگم 512 زیر 64 نمیاد شما میگی من 256 داشتم اومد ! خوب 256 اصلا نباید بیشتر 32 کیلوبایت باشه ! اگر کسی 512 نامحدود بخره 24 ساعت دانلود کنه زیر 64 میاد یا محدودیت دانلود داره ؟( کاری به سرعت هدیه ندارم سرعت اسمی منظورم هست مثلا هدیه رو همون روز اول مصرف کردم رفت بعدش کمتر از 64 میشه ؟؟ ) میزان پینگ رو هم نگفتید چقدره مثلا با 4.2.4 یا 8.8.8.8 ؟؟؟
نقل قول:1. در مورد پینگ من هم نظر دوستمون رو تأیید میکنم. به طور متوسط پینگ از سرورهای خارجی حول و حوش 200 اه. البته، خودتون هم میدونین که پینگ خیلی به سرور بستگی داره اما این عددی که من گفتم یه میانگینه که همین هم تو ساعتهای مختلف روز به دلیل شلوغی ممکنه تغییر بکنه یه مقدار. شما اگه پینگ از سرور خاصی مد نظرتونه باید اون رو به طور مشخص بپرسین تا بتونین مقایسه بهتری داشته باشین.نقل قول:
2. نه. یعنی سرویسهای نامحدود حداقل حدود همون سرعت اسمی رو میدن و دانلود مداوم محدودیتی ایجاد نمیکنه. شما با سرویس 512 سرعتت کمتر از 60 کیلوبایت (95% سرعت اسمی) نخواهد شد. مگر در شرایطی که مشکل زیرساختی باشه که برای همه اعمال میشه نه برای کاربری که دانلود زیاد بکنه. یه ویژگی سرویسهای نامحدود پارسآنلاین داره که دوستان رو به اشتباه میاندازه. اونم هدیه تشویقی سرعت بالاتر این سرویسهاست. یعنی شما اگه سرویس 512 نامحدود پارسآنلاین بگیری، تا 20 گیگ اول ترافیک سرعت سرویس رو روی 4مگابیت میبنده. بعد از این که شما 20 گیگ ترافیک اول رو ایجاد کردی، 15 گیگ ترافیک بعدی سرویست رو با سرعت 2مگابیت میتونی استفاده کنی. بعد از این که این حد مصرف رو هم رد کردی سرعتت میآد روی سرعت اسمی سرویست (که معمولاً یه کمی بیشتر از سرعت اسمی هم هست)، یعنی همون حدود 512 کیلوبیت. در ضمن کانتر ترافیک مصرفی این هدیه تشویقی هر 31 روز یک بار ریست میشه. یعنی اگه به دلیل رد شدن از حد مصرف دوم سرعتت اسمی هم بشه بعد از طی دوره 31 روزه، دوباره مشمول هدیه تشویقی میشی.
3. پینگ سرویسهای نامحدود و محدود تفاوت چندانی نمیکنه. اما سرویسهای نامحدود به ویژه تو سرعتهای بالاتر یه مقدار وضعیت بهتری دارن. برای بازی هم ظاهرن یه پروفایل گیم دارن که پینگ بهتری میده اما سرعتش کمتره (البته زیر سرعت اسمی هیچ وقت نمیآد.)
4. سرویسهاش پایداری قابل قبولی دارن. من تو دو سالی که از پارسآنلاین سرویس داشتم به غیر از مواقع خاص، سرویس نسبتن قابل قبولی گرفتم. قطعی خیلی کم پیش میآد. غیر از شبهای ماه رمضان افت سرعت قابل توجهی نداشتم. پینگ هم به غیر از مواردی که مشکل زیرساختی بوده برای من پیش نیومده. البته دو هفته گذشته بنا به دلایلی که هنوز مشخص نیست، کیفیت اینترنت عصرها و شبها افت کرده. پینگ زیاد نشده. اما وبگردی با مشکل مواجه شده. مشکل مشابه این رو روزها با اینترنت محل کار که از یه شرکت دیگه است هم تا حدودی داریم. اما پارسآنلاین رو چون خونه استفاده میکنم عصرها و شبهاش رو مطلعم. دو هفته است جالب نیست. تو دو سال گذشته غیر از شبهای ماهرمضون مشکل مشابهش رو نداشتم.
پ.ن: الآن دسترسی به اینترنت پارسآنلاین ندارم. شب که خونه رفتم یادم بمونه پینگ از 4.2.2.4 و 8.8.8.8 براتون میگیرم.
سلام. وضع این شرکت در شهرستان ها خرابه. فیلتر شکن هم درست کار نمیکند. اصلا یه در صد هم فکر نکن.نقل قول:
- - - Updated - - -
سلام. وضع این شرکت در شهرستان ها خرابه. فیلتر شکن هم درست کار نمیکند. اصلا یه در صد هم فکر نکن.نقل قول:
از سایت داخلی با سرویس 2 مگ دارم 50 کیلو دانلود میکنم
به این میگن اینترنت واقعی
توضیحات بسیار جامع بود ولی دوست عزیز این چیزی که شما گفتید مطمئن هستید برای ISP وطنی هست ؟ :n04: یعنی پارس آنلاین طبق حرف شما تا این حد اوکی هست ؟؟؟ :n19: دوستانی که بعد از شما کامنت گذاشتن این رو قبول ندارن که ؟؟؟ !!! :n29: تشکر اگر شفاف سازی بشه چون نمیخوام تخلیه کنم بانقل قول:
دردسر برم یه شرکت بعد دوباره پشیمون بشم ! :n03: