لطفا به ما کمک کنید :46:
:
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=402613[/PHP]
Printable View
لطفا به ما کمک کنید :46:
:
[PHP]http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=402613[/PHP]
من یه مادربورد 770 MSI C45 خریدم وقتی اور بود هر 4تا چراغ تغذیه فاز مادربورد روشن بود حالا که از اور در اوردم 3تا از چراغ ها چشمک میزنه یعنی مادربوردم خراب شده
اقا جریان این مادربوردهای AMD که DDR3 هستند چیه ؟ یعنی اینا دیگه مدلهای AM2+ AM2 دیگه ساپورت نمیکنند
خیلی مزخرف شده هر کی مادربورد AM3 بخره انگار 1366 اینتل خریده به چند مدل محدود میشه
CPU 7750 که عاشق اور کردنش بودمو دیگه نمیتونم اور کنم:19:
من خیلی مدل میشناسم که هم ddr3 هستند و هم از AM2 و AM2+ و AM3 پشتیبانی می کنند .نقل قول:
نقل قول:
متاسفانه خیر اگر مادربرد با سوکت AM3 بگیرین دیگه قابلیت نصب پردازنده های AM2+ و پایینتر را روی این برد ندارید به این دلیل که پردازنده های AM2+ دارای سوکت 940 پین هستند در حالیکه سوکت AM3 تنها 938 پین داره که 2 تا پین بلاتکلیف می مونه
ولی برعکسش تقریبا صادق هست یعنی شما پردازنده ای مثل 955 را که سوکت AM3 هست می تونید به راحتی روی مادربردهای سوکت AM2,AM2+ نصب کنید
در مورد اون مشکل مادربرد MSI هم فکر کنم شما اگر یک CLEAR CMOS از طریق JAMPER SETUP انجام بدین مشکلش حل بشه
نقل قول:
میشه یک مدلش را اسم ببرید؟؟!!
چون از لحاظ تئوری که چه عرض کنم!! از لحاظ عملی هم این کار شدنی نیست و دو تا پین پردازنده های سوکت AM2+ بلاتکلیف در هوا باقی می مونه
در کل فکر می کنم منظور شما این هست که مادربردهای سوکت AM2 و AM2+ قابلیت ساپورت پردازنده های AM3 را دارند که مطلب را اشتباهی نوشتی:31:
من نگفتم که خیلی مادر برد AM3 میشناسم که از am2+ و am2 پشتیبانی کنهنقل قول:
من گفتم:
من خیلی مدل میشناسم که هم ddr3 هستند و هم از AM2 و AM2+ و AM3 پشتیبانی می کنند .
در هر صورت اگه مشکل از من بود ببخشید:31:
اگر از رم DDR3 ساپورت کنه فقط از پردازنده های AM3 پشتیبانی می کنه چون فقط پردازنده های AM3 دارای MEMORY CONTROLER پشتیبانی از DDR3 و DDR2 هستند و پردازنده های AM2 و AM2+ اصلا رمهای DDR3 را نمی شناسند و پشتیبانی نمی کنند و فقط DDR2 ساپورت می کنند
به هر حال اینجا بخش بحث اورکلاک هست و برای اطلاعات بیشتر این بحث بهتره اینجا تموم بشه و در بخش عمومی ادامه داشته باشه
سلام.من ميخوام براي رم و پاور بخرم.ممنون ميشم اگه بهم كمك كنيد
cpu:(althon 64 x2 3800 +)0
m.b :abit an 52
VGA: Geforce 7300 LE
ram : 1 GIG 667 kinston
power:golden 500w (14000 toman)i
من اين سييتم رو تا 2800 اور كردم اما به خاطر پاورم نمي تونم ازش استفاده كنم.براي اين سيستم رم و پاور چي پيشنهاد مي كنيد
من شنيدم چون cpu هر 2-3 ثانيه ram رو write مي كنه اگه حجم رم خيلي زياد باشه اثر معكوس داره.اين حرف تا چه حد درسته؟
با اين وجود اگه GIG 4
رم بزارم سرعت نسبت الان چقدر زياد ميشه؟
راستي ميشه بيشتر لز اينم اور كرد؟
بهتره که بودجه رو مشخص کنید.
ولی کلا برای رم میتونید 2 تا رم 1 گیگ با باس 800 و لتنسی 5 از برند پتریوت با قیمت 50-52 بخرید(در مجموع برای 2 »اژول)
و پاور هم 480 گرین براتون کافیه و خرید بهتر هم 535 هست که بستگی به بودجتون داره که کدوم رو انتخاب کنید ولی هردوشون کارتون رو راه میندازه.
در مورد تاثیر معکوس افزایش حجم رم هم اون حرف کاملا اشتباه هست.
با افزایش حجم رم هم تا حدی افزایش سرعت دارید ولی به خاطر ضعف پردازنده خیلی محسوس نخواهد بود.
و با کولر استوک هم بیشتر از 2.3 روی اور حساب نکنید و با تعویض کولر با یک کولر حرفه ای حداکثر تا 2.8 شاید بتونبد اور کنید چون قابلیت اور این پردازنده بالا نیست.
oخيلي ممنون از راهنمايي تون.
به نظر شما اصلا لازم به تعويغ psu هست يا نه.پاور من 500w golden كه سه سال پيش خريدم 14000 تومن
در مورد اور كلاك من تا 2800 رفتم كه فقط در مدت زمان طولاني كه بار cpu زياد بود با مشكل دما روبه رو بودم .وگرنه تا 2600 بدون هيچ مشكلي كار مي كنه
باید ببینید که توان وافعی پاورتون چنده اگر حدافل 400 بود بود (با توجه به فیمت بعیده) نیازی به تعوض نیست.
در مورد فرکانس هم شما باید با نرمافزاری مثل occt تست پایداری بگیرید نه اینکه مثلا بازی کنید تا ببینید مشکل داره یا نه.
شما باید حداقل سیستم رو 2 ساعت در حالت فول لود(تست پایداری)بذارید و اگر دما به بالای 60 درجه رسید یعنی اینکه باید فرکانس رو کم کنید.
راستی شما تا 2.8 اور کردید ولتاژ رو چقدر افزایش دادید؟چند استپ؟