برادر شما به تاریخ خبر نگاه کردی برای کی هست؟!نقل قول:
جمعه 31 مرداد 1393
Printable View
برادر شما به تاریخ خبر نگاه کردی برای کی هست؟!نقل قول:
جمعه 31 مرداد 1393
چرا مصرف باطری در شبکه 3g اینقدر زیاده؟
تاريخ اين خبر به نظر قديمي ميادنقل قول:
بیشتر که هست ولی بستگی به سیگنال و فاصله از دکل هم دارهنقل قول:
الان سیگنالت چنده؟
sms اش که دیروز اومدنقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام دوستان قیمت بسته های همراه اخر:n02::n02:انصافا خیلی به صرفه تر از ایرانسل و رایتل ایا سرعتش به اندازه ایرانسل هست؟ به صرف هست؟
مناطق تحت پوشش نداره تو سایتش چیزی پیدا نکردم یه چیزی مثل سایت رایتل که نقاط سیگنال خوب و بد رو تفکیک کرده
با تشکر
البته الان بعضی از تعرفه های ایرانسل هم تخفیف های خوب خوردهنقل قول:
سرعت بستگی به منطقه خودتون داره باید تست کنید، نقشه پوشش هم فعلا نداره
من دیروز یه بسته یه روزه فعال کردم که امروز صبح تموم شد همونطور که میدونید بسته 1 روزه تمدید خودکار نداره ولی من با این حال عدد 8 رو به 8080 فرستادم تا تمدید نکنه ولی امروز صبح دیدم اس ام اس اومده که بسته ی شما تا فردا تمدید شد.این الان قراره هر روز بسته رو تمدید کنه؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
با ۹۹۹۰ تماس بگیر مشکل رو بگونقل قول:
منم همین مشکل رو داشتم قبل از اینکه حجمتون تموم بشه باید تمدید خودکار رو غیرفعال کنید چون اگر حجم زودتر از زمان مقرر تموم کنه خودش اتوماتیک حجم رو تمدید میکنه پس قبل از اتمام حجم در زمان مقرر لغو تمدید بسته بکنید مورد بعدی اگر بازم ادامه داشت sms هاشو پاک کنید زنگ بزنید به 9990 و بهشون بگید تا درست کنن براتون همون sms ها که براتون میاد به عنوان مدرک میتونید ازش استفاده کنید...نقل قول:
یکی بیاد به من بگه این تمدید اتوماتیک جز دزدی به چه دردی میخوره؟؟؟؟؟ اقا جون بسته تموم بشه هرکی دلش بخواد خودش دوباره بسته رو فعال میکنه دیگه اونوقت تمدید اتوماتیک چه صیغه ایه
Sent from my SM-N910C using Tapatalk