من در نسخه های قبل این مشکل رو داشتم.نسخه جدید که اومد،نسخه قبل رو حذف کردم و با نصب نسخه جدید 6.2 دیگه این مشکل رو ندارم.مشکل من در بالا اومدن کومودو در استارت آپو درست کار نکردن برای اسکن بود.نقل قول:
من در نسخه های قبل این مشکل رو داشتم.نسخه جدید که اومد،نسخه قبل رو حذف کردم و با نصب نسخه جدید 6.2 دیگه این مشکل رو ندارم.مشکل من در بالا اومدن کومودو در استارت آپو درست کار نکردن برای اسکن بود.نقل قول:
سلام بچه ها
این قابلیت HIPs در کومودو فایروال اگه خاموش بشه کلا خطرناکه؟
مرسی
حالا با این کومودو که همه فایل های کرک رو ویروس میشناسه چه کنیم؟
نمی خواهم خود به خود حذف کنه!
باید کرک ها رو به لیست فایلهای امن کومودو معرفی کنی....من خودم شخصا این کارو انجام دادم یعنی یک پوشه ساختم و تمام نرم افزارها رو توی اون پوشه قرار دادم و پوشه رو به لیست فایل فایلهای امن کومودو معرفی کردم.نقل قول:
یعنی کجا باید برم؟نقل قول:
میشه کاری کرد که من تایید کنم بعد پاک کنه؟
اگه منظورت ویروسه... تا جایی که من میدونم کومودو پاک نمیکنه بلکه قرنطینه میکنه و بعدش خودت میتونی پاک کنی....برو به قسمت قرنطینه و ببین اونجا قرار دارن فایلها یا نه؟؟؟؟ از اونجا میتونی ریستور کنی و برگردونی و یا اینکه پاکشون کنی.
تیک این گزینه رو هم بردار....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علی آقا مشکل همچنان باقی است!نقل قول:
من حتی رو ویندوزی که تازه نصب کردم هم تست کردم، گاهی با یه بار نصب درست میشه، گاهی باید سیستم رو تا چند ساعت به حال خودش رها کنی تا کومودو خودشو پیدا کنه و سیستم بهوش بیاد
همین الان اون کارایی که گفتین رو کردم و دوباره راه اندازی کردم و کومودو با تاخیر لود شد و الانم داره مثلا اسکن سریع انجام میده که 25 دقیقه هستش فقط 7 درصد رفته!!!
نقل قول:
سلام
مال بنده با هیچی نمیشناسه
امروز نا خواسته این فایل رو اجرا کردم اشتباه بنده این بود که توی سند باکس اجراش نکردم
کلا همه چیز رو از کار انداخت حتی استارت اپ آنتی ویروس و کلا همه چی رو با بدبختی ویندوز رو ریکاوری کردم الان 4 تا فایل دارم که همین ویروس رو دارند ولی کومودو نمیشناسه و اضافه نمکنیه
حتی به کلودش