نقل قول:
نه متاسفانه توو این مورد تعطیلم
نقل قول:
خوب ممکنه بگی چی و از کجا دان کنم ؟
دمتون گرم
Printable View
نقل قول:
نه متاسفانه توو این مورد تعطیلم
نقل قول:
خوب ممکنه بگی چی و از کجا دان کنم ؟
دمتون گرم
نقل قول:
پ خ ارسال شد.
رفقا سلام
دوستایی که برای بهتر کردن شارژ این گوشی برنامه Autorun Manager pro رو معرفی کردن امکانش هست بگن چطوری برنامه رو کرک کردن ؟ من ورژن v4.2.8 رو دارم ولی کرک نمیشه و وقتی هم کرک نباشه بیشتر از 10 تا گزینه رو غیرفعال نمکنه :n03:
سلام
اقا من دیروز یه گلکسی S3(19305 خریدم:n20:
یه چند تا سوال دارم اگه لطف کنین بهشون جواب بدین ممنون میشم :
اول این که میشه میشه گوشی از طرقع کامپیوتر به اینترنت وصل شه (بر عکسشو میدونم میشه ولی اینو فکر کنم نشه )
این گوشیو چطوری اپدیت کنم (گوشیم قبلیم (xperia) یه نرم افزار داشت که رو کامپوتر نصب میشد اپدیت ها رو دانلود میکرد بعد رو گوشی نصب میکرد) ولی این گوشی نرم افزاری برا این منظور پیدا نکردم تو سایت اصلیش هم که هیچی نیست به جز تبلیغات و یه چند تا pdf
نرم افزارهای کرک شده زیادی میشه برا این گوشی پیدا کرد نصب این نرم افزارها سرعت گوشی رو کم میکنه ؟به سیستم عاملش اسیبی وارد میکنه ؟
فعلا همینا به ذهنم رسید
در ضمن از یه اشنا این گوشی رو خریدم 1350000 چون از هیج جا قیمت نکرده بودم و هنوزم نکردم میخوام بدونم بهم گرون نداده :n24:
یک دونه ازین کیت های وایرلس بگیرید .
10-15تومنه.
برای آپدیت هم به about Phone برید و Software Update رو بزنید. کاش I9300میخریدید.
خیر. سرعت کم میشه به خاطر پر شدن رم .
یکم گرون خریدید
آیا امکانش هست سریال گوشی رو بدون استفاده از باکس عوض کرد؟ یعنی با استفاده از کابل یو اس بی
و اینکه آیا استفاده از باکس برای عوض کردن سریال به سخت افزار گوشی آسیب میرسونه؟:n13:
رفقا من همچنان با شارژ باطری مشکلم برقراره
ولی یه چیزی که هست اینه که وقتی با usb شارژش میکنم مشکلی نیست ( خیلی زود شارژ میشه ) ولی با دوشاخه ـش نه
برا شما هم همین طوره ؟
میدونم که با یو اس بی شارژش کیفیت نداره و زودتر هم تموم میشه . این زودتر تموم شدنش برا شما چجوریه ؟
بنده 2 شب پیش برای یکی از دوستانم یک دونه اس 3 یا I9300 خریدم بدون گارانتی.
2 تا مشکل خوردم. اول اینکه میخوام کاری کنم که با نسخه ی با گارنتی از لحاظ نرم افزاری فرقی نداشته باشه، یعنی منوی فارسی داشته باشه به همراه کیبورد فارسی سامسونگ.
دوم اینکه وقتی با USB به کامپیوتر وصلش میکنم، توی مای کامپیوتر براش درایوی باز نمیشه و نتونستم توش چیزی بریزم.
(بنده مبتدی نیستم، راهنمایی کوچیک لازم دارم)
سلام آقایی که مبتدی نیستی :دینقل قول:
چطوری همشهری ؟
واسه منوی فارسی باید رام ایران فلش بزنید ، که فکر میکنم باید خودش داشته باشه
واسه صفحه کلید هم باید از قسمت تنظیمات صفحه کلید ، زبان فارسی رو دانلود کنید
واسه درایو ساختن یا همون حالت mass storage , این نرم افزار رو روی گوشی نصب کنید
SGS3_Easy_UMS_v1.1
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
فدای همشهری گل.نقل قول:
ظاهرا که مبتدی ام ب این اوصاف :دی
رام ایران رو از کجا فلش بزنم ؟
و اینکه چرا حالت mass storage نداره؟ اینو باید گزاشت به حساب مزیتش ؟
مرسی دوست مشهدی.