واقعا برام سوال که چه بلایی سر این شرکت اومد یه دفعه؟! خیلی خوب بود خداییش...نقل قول:
Printable View
واقعا برام سوال که چه بلایی سر این شرکت اومد یه دفعه؟! خیلی خوب بود خداییش...نقل قول:
آره... روشن خاموش کردن مودم هم جواب نمیده :n14:نقل قول:
3 بار مودم روشن خاموش کردم بار سوم جواب داد.... اینترنت هندلیه :n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب! من ۲۰ بار خاموش روشن کردم باز نشد که نشد! بابا همه زنگ بزنین به این خراب شده بلکه یه فکری به حال این مشکلات اخیر بکنننقل قول:
آره دقیقا... خیلی عجیبه... این مدلیشو دیگه ندیده بودم... تا قبل از 2 سرعت خوبه... بعد کامپیوتر رو خاموش میکنی ( مودم خاموش نمیکنی ) صبح که بلند میشی اینترنت افتضاح... مودم روشن خاموش کنی تا درست بشه :n04: بعضی موقع ها باید 5 6 بار روشن خاموش کنی :n04: تا حالا همچین مدلی ندیده بود... تازه شاتل با این لهیش اینجوری نبود :n13:نقل قول:
من زنگ زدم... باهاش صحبت کردم.. یه خانمی بود.... گفتم باید مودم روشن خاموش کنیم تا درست بشه... گفتم دوستای مشهدی و تهرانیم هم همین مشکل دارن... مشکل رو انداخت گردن مودم :n04::n13::n08: گفت مودمت مشکل داره... گفتم دوستامم مودمشون مشکل داره ؟؟؟ :n04::n13: گفت هر وقت مشکل داشتی بزنگ :n27:نقل قول:
دوستان اینقدر زنگ نزنین بهشون پول تلفونتون خدا تومن میشه .نقل قول:
من چند ماه پیش هی زنگ میزدم بهشون سر مشکلی که داشتم بعد که قبض تلفن اومده برق از سرم پرید . سعی کنین تا اونجا که میشه اونا بهتون زنگ بزنن .
تا دوماه دیگه داریم خونه عوض میکنیم. میرم سراغ 512 نامحدود مخابرات با ماهی 24 تومننقل قول:
سلام دو ستان.
سرعت سرویس 512 تو روز و شب چقدره و پشتیبانیشون خوبه؟
شب که حرفشو نزن... میشه دایال آپ.... روز هم جدیدا شده هندلی...:n02: در کل نمیصرفه بیاینقل قول: