منظورم اینه که این واسه کجای تهرانه؟ واسه منطقه ای که ساکن هستم کدوم یکی از اینا رو بزنم؟ منطقه 10 تهران .
تهران || تهران || افتاب
تهران || تهران || كن
تهران || تهران || مركزي
Printable View
منظورم اینه که این واسه کجای تهرانه؟ واسه منطقه ای که ساکن هستم کدوم یکی از اینا رو بزنم؟ منطقه 10 تهران .
تهران || تهران || افتاب
تهران || تهران || كن
تهران || تهران || مركزي
سلام
من متولد 71 هستم و الان هم دانشجوی شبانه دانشگاه دولتی هستم ولی انگار تو دفترچه نوشته دانشجویا شبانه برای شرکت در آزمون باید ابتدا از دانشگاه انصراف بدن و بعد ثبت نام کنند آیا این درسته ؟
یعنی نمیشه هم دانشگاه رفت و هم برای کنکور درس خوند و بعد از قبولی در دانشگاهی دیگر از دانشگاه فعلی انصراف داد یا باید اول انصراف
لطفا کمک کمک کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد نظام وظیفه؟؟؟ :دی
می تونین از اینجا کمک بگیرین:نقل قول:
کد:http://www1.sanjesh.org/regsearch/ci_search/index.php/sarasari/search/search3
---------- Post added at 05:21 PM ---------- Previous post was at 05:20 PM ----------
اگه سربازی رفتین یا معافی دارین لازمه خب :31:نقل قول:
موفق باشینقل قول:
منم پیش 2 مونده که انشالله دی میگیرم،سال 87 دیپلممو گرفتم اما چون مشکلی واسم پیش اومد نتونستم ادامه بدمو وقفه افتاد
متاسفانه این شهید بهشتی پارسال بود یا دوسال پیش بود که حضوری نداشت من مجبور شدم برم منطقه 2 واس گرفتن مدرک
درهر صورت انشالله پیشتو بگیریو تو کنکورم موفق باشی
نوید
یعنی چی درسته!!!!:18:نقل قول:
خو معلومه هرچی تو دفترچه هست درسته
تو مطالبی که تو دفترچه نوشته اصلا شک نکن و حرف کسیم که خلاف دفترچس گوش نده حتی اگه مشاورت باشه
بازم شک داری یه تماسی با سازمان سنجش بگیرو مطمئن شو
سلام- من متولد دی71 هستم و 2تا از درسای پیش2رو گذاشتم تا نرم سربازی و حالا هم تو بزرگسالان حضوری ثبت نام کردم تا اینکه کاری بکنم 91 فارغ تحصیل بشم و این دی ماه امتحاناتو نمیدم_ حالا موندم که تو ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چی بزنم 5 یا 6؟؟تا حالا هم هیچ اقدامی برای دفترچه سربازی نکرده ام
شما بايد متولد 71 رو بزني كه غيبت نداره !
این کدا کجا نوشته شده! من فقط کنگ همینم واسه ثبت نامنقل قول:
می شه لینکش رو بدی
نقل قول:منم متولد آبان 71 هستم و یک درس را باید امتحان بدم تا مدرک پیش را بگیرم . در صفحه 33 دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون سراسری 91 توضیح داده . من کد 5 ر ا زدم . حالا اگه درس ها را نگه داشتی برای سال 91 باید پس از قبولی دفترچه را ارسال کنی تا هم تاخیر نخوری و هم برای ثبت نام در دانشگاه ارسال دفترچه لازم استنقل قول:
سلام- من متولد دی71 هستم و 2تا از درسای پیش2رو گذاشتم تا نرم سربازی و حالا هم تو بزرگسالان حضوری ثبت نام کردم تا اینکه کاری بکنم 91 فارغ تحصیل بشم و این دی ماه امتحاناتو نمیدم_ حالا موندم که تو ثبت نام کنکور کد نظام وظیفه رو چی بزنم 5 یا 6؟؟تا حالا هم هیچ اقدامی برای دفترچه سربازی نکرده ام