سلام.
تفاوت هاردهای ساتای 5400rpm و 7200rpm خیلی محسوسه؟ مثلا تو لود ویندوز چند ثانیه تاخیر ایجاد میشه؟
کلا تفاوت هاش رو اگه میشه بطور کامل توضیح بدید؟
Printable View
سلام.
تفاوت هاردهای ساتای 5400rpm و 7200rpm خیلی محسوسه؟ مثلا تو لود ویندوز چند ثانیه تاخیر ایجاد میشه؟
کلا تفاوت هاش رو اگه میشه بطور کامل توضیح بدید؟
ببینید همه سرعت یک هارد به مقدار دور در دقیقه بستگی نداره ، یه جز RPM به این آیتم ها نیز وابسته است :نقل قول:
Sata interface که میتونه 1.5 یا 3 گیگابایت در ثانیه باشه (همان sata1 یا sata2)
مقدار بافر که اغلب 8 یا 16 مگابایت هست
طراحی داخلی و موتور هارد
این 4 عامل مهم هستند
اگر بقیه شرایط را یکسان در نظر بگیریم ، 7200rpm ها سرعت گردش بالاتری دارند در نتیجه هد اطلاعات بیشتری را میتونه بخونه و تحویل سیستم بده. در لود ویندوز شاید تاثیری نبینید اما در اجرای برنامه ها و کپی اطلاعات بسیار موثر هست.
تفاوت دیگرش هم صدای نویز بیشتری که به خاطر چرحش بیشتر هست.
و تفاوت دیگر این هست که برق با پاور بیشتری را مصرف می کند و در نتیجه باتری زودتر تخلیه می شود.
میارزه خودمو تو دردسر بندازم یا هاردمو عوض کنم؟
دردسر که نداره این رو در میاری و اون رو میزاری و با باکس یک ان برات همه اطلاعات را کپی می کنند
اما اگر پول اضافه داری بده !
منظورم اینه که میارزه خودمو تو دردسر بندازم تا هارد رو بفروشم پول جور کنم اون هارد رو بخرم و ...؟نقل قول:
دردسر که نداره این رو در میاری و اون رو میزاری و با باکس یک ان برات همه اطلاعات را کپی می کنند
اما اگر پول اضافه داری بده !
سلام رجیستر جان من اینو نصب کردم ولی می گه سخت افزاری نمیشناسم تنظیمات خاصی داره؟؟؟؟؟نقل قول:
راهنماییم کنین
من روی سیستم ام از بلوتوث usb استفاده می کنم ... حتما روشن نیست که برنامه لود میشه و بنابراین شناسایی نمیشه !نقل قول:
برنامه رو که اجرا میکنم می خوام بلوتوس رو روشن کنم میگه هاردور رو نمیشناسم:41::41:نقل قول:
بقل لپ تاپ هم یه کلید داره که وقتی میزنم علامت بلوتوس کنار صفحه روشن میشه با وای فای و......... ولی باز هم میگه نمیشناسم برنامه دیگه ای هم اگه هست معرفی کنید :10:
از دی وی دی تولز لپ تاپ هم استفاده کردم و bt رو نصب کردم دوباره ولی باز هم نشد:41::41:
سلام دوستان
اول امیدوارم مشکلم رو جای درستی مطرح کرده باشم اگر که نه خبرم کنید و اگه اره خواهشا اگه راه حلی به ذهنتان رسید دریغ نفرمایید!
راستش نمیدونم چرا از چند وقت پیش این لبه پایینی مانیتور لپتاپم شروع به باز شدن یا وارفتن کرده و در حال بیشتر شدن است و اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا چجوری درستش کنم ؟!:41:
اصلا دلیل خراب شدنش چیه؟ حدس میزنم زیاد باز و بسته شدن باشه چون لپ تاپ مشترک است و...
دوست عزیز در Tinypic آپلود نکنید اغلب چیزی دیده نمیشه مثل الاننقل قول: