اقا خواهشا یکی اینو جواب بده:
چطوری میشه موقع خرید فهمید که گوشی Unlock factory هست یا دستی آنلاک شده؟
و اصولا موقع خرید چه چیزهایی باید چک بشه؟
ممنون
اقا خواهشا یکی اینو جواب بده:
چطوری میشه موقع خرید فهمید که گوشی Unlock factory هست یا دستی آنلاک شده؟
و اصولا موقع خرید چه چیزهایی باید چک بشه؟
ممنون
والا تو گلکسی 1 که من تو 10 ثانیه بدون اینترنت وصل شدم....تو 2 هم همین حدودا باید باشه....نقل قول:
سلام دوستان.چند وقتی بود که دنبال این سوال بودم که مموری داخلی سرعت بهتری نسبت به قیمتش داره یا نه.
تا اینکه بعد از کلی سرچ کردن این نرم افزار و برای اندروید پیدا کردم که سرعت مموری داخلی یا خارجی رو اندازه گیری میکنه.
من خودم 2-3 هفته پیش گلکسی 16 گیگ خریدم و فکر میکرم سرعت مموری داخلی گوشی بالاتر از مموری خارجی است و به همین علت 40-50 تومن بیشتر دادم به جای گلکسی 8 ،16 گرفتم در حالیکه قیمت مموری 16 گیگ کلاس 10 ، 55 تومان تو ---------.ir دارن میفرشن.چون قصد خرید گلکسی اس 2 رو در آینده دارم ، حالا از دوستانی که خریدن تقاضا دارم تا یک تست سرعت از گوشیتون بگیرین و اینجا تو سایت آپلود کنید تا ببینیم سرعت مموری داخلی 16 گیگ گلکسی چنده و ارزش داره 100 تومن بیشتر بدیم 32 بگیریم یا نه با 55 تومن یک 16 گیگ کلاس 10 بگیریم؟
لینک دانلود نرم افزار sd tools =پس از تست عکس از نتیجه در پوشه ی sd tools در مموری ذخیره میشه.کد:http://www.4shared.com/get/iw5eTb7t/SDTools.html
عکس از مموری داخلی گوشی خودم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس از مموری patriot lx 32gb class 10
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک فروش مموری patriot lx 8-16-32
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.---------.ir/Forum/thread11150.html
سلام به همگی
ما یه مدت نبودیم و از دنیا بیخبر موندیم
قیمت چطوریاس؟
آخ جون:20::31: :31:. تو راهه فردا میرسه شهرستان (نیشابور):31::31:نقل قول:
فکر کنم اولین تو شهر باشم که میخرم .:31:. خدا کنه همه بخرن تا با هم مشکالتشو حل کنیم .
فقط با کمک و راهنمایی های بچه های گل این تاپیک خریدم و کلی بررسی کردم .:10::7:
935 هزار تومان . بدون پلمپ و از همون دوستمون . ( دهقانی).:8::5:
من ان 95 داشتم و قبل از عید بررسی کردم و میخواستم ارک بخرم ولی کمی منتظر ماندم و 150 بیشتر دادم و از خریدم راضیم .:31::20:
چون به اندروئید آشنا نیستم به کمک احتیاج دارم . گوشی دستم رسید اگه سوالی داشتید حاضرم تست کنم و پاسخ بدهم.البته اساتید بهتر از من زیاده ولی زکات راهنماییتان را پرداخت می کنم.:20:
امشب خوابم نمی بره.:whistle: نه شوخی کردم اینجوریم.:26:
خوب پسر خوب اگه نمیخوای گوشی از طرف بخری چرا طرف خراب میکنی دو تا از دوستام ازش خریدن راضی بودن و هیچ مشکلی هم نداشتند.نقل قول:
دوستمون اقای یوسفی هم تو این فروم خریدن راضی بودن.:31:
من تا طرف مطمعا نباشه به فروم معرفی نمیکنم دوست عزیز.
شما هم اگه میخوای بری پلوم بخری برو بخر کسی مجبورتون نکرده که از ایشون بخری:31:
من در این مورد تو پست قبلیم کامل توضیح دادم فکر نکنم حرف دیگه ای باقی مونده باشه.:46:
موفق باشی:11:
سلام تنتوس جان چطوری کجایی نبودی دلمون تنگ شده بود برات:10:نقل قول:
راستی ریویو من رو دیدی؟اگه ندیدی برو ببین بد از اب در نیوموده:31:
قیمتها هم بین 1200 تا870 متغیره:31:
ممنون و موفق باشی:11:
داداش اگه مشکل داری که این طوری بخری می تونی بری پاساژ ایرانیان طرف میده 1700 خیلی خوبه ها :دی حدود 700 تومن کشیده رو قیمتی که همه جا میدن :دی
احتمالش هست تا یکی دو ماه دیگه قیمت بین المملیش :دی بیاد پایین؟؟؟
عزیز مبارکت باشه شک نکن پشیمون نمیشی:46:نقل قول:
من با کمک دوستای گلم کیس یو و نینجای عزیز ددارم رام فارسی نصب میکنم خبرشرو بهت میدم:46:
نینجا جان رام طبق راهنمایی شما با موفقیت نصب شد یه دنیا ممنون:11:نقل قول:
فقط دو تا سوال:
اون اپ دیت رو که نوشته در حالت ریکاوری نصب شه یعنی چی؟
نسخه باند پایه واسه من هنوز WKE1 مونده یعنی همون که مشکل باطری داشت ولی واسه شماWKE7 هست!
الان من اوکیم یا نه؟:13:
دیگه مشکل باطری ندارم الان؟