برای بازی روی HIGH و روزلوشت 1680*1050 به یک پردازنده ی دو هسته ای با فرکانس 2.5 گیگاهرتز و یک کارت گرافیک در حد 4850 512 مگ و کارت های مشابه اون نیاز هست (با این سیستم می تونید 30 فریم در ثانیه بگیرید ) .نقل قول:
Printable View
برای بازی روی HIGH و روزلوشت 1680*1050 به یک پردازنده ی دو هسته ای با فرکانس 2.5 گیگاهرتز و یک کارت گرافیک در حد 4850 512 مگ و کارت های مشابه اون نیاز هست (با این سیستم می تونید 30 فریم در ثانیه بگیرید ) .نقل قول:
به نظر من بازی زیاد قشنگی نبود و وقتی بازیش کردم اصلا چیز جذابی برام نداشت.
(البته نظر شخصیم هست)
سلام ، شما کی بازی کردین؟! مسلمأ انجام بازی ای که 3 سال پیش عرضه شده ، به اندازه ی یک بازی جدید نمی تونه جذاب باشه .نقل قول:
کلأ هر کسی ممکنه از یک بازی خوشش بیاد و از یک بازی بدش بیاد و سلیقه ها متفاوت هست .
مثلأ من اصلأ از وارکرفت خوشم نمی اد!! :دی
با سلام ، این بازی خیلی قشنگ بود ولی نسخه بعدیش امیدوارم مثل BF:BC 2 نباشه که فقط رزولیشنش 1024*1480 بود این دیگه تقلب میشه که بخاطر بالا بردن گرافیک اینطور تقلب می کنن !!! آخه لا اقل 600*800 رو بذارین ( تو BattleField Bad Company 2 ) خلاصه Crysis بازی قشنگی بود امیدوارم سری بعدیش هم خوب باشه ...:11:
سلام
نسخه جدید این بازی اومده؟
گرافیکش خوبه؟
چند تا دی وی دی هست؟
با سلام نسخه جدیدش تو پاییز فکر کنم منتشر میشه و گرافیکش شادر 2 یعنی 256 / 512 هستش و 15 گیگ فضا میخواد پس نتیجه میگیریم که این بازی 4 دیویدی هستش :11:نقل قول:
به نظر من بازی هایی که که فضایی هستن زیاد قشنگ نیستن.
بازی هایی مثل assassins_call of 6_splinter_,.... قشنگن
دوستان روی گرافیک 5730 1gb 128 bit
cpu i7 6 mb cache
4 gb ddr3
چجوری اجرا میشه؟
با 5750 چطور سریع بگید منتظرم ممنون
دوستان مرحله 3 گیر کردم همرو کشتم حالا یه نقطه سبز که میشه همون کشتی که کنار اسکله هست میرم داخلش اما بمن میگه air straiker رو برو ! یک همچین چیزایی! هر چی تو کشتی میگردم خبری نیست ! خواهش میکنم کمکم کنید .
فکر کنم مرحله ای باشه که باید از کشتی برید بیرون و با دوربینتون روی اون قسمت لاک کنید تا دوستانتون کشتی رو موشک بارون کنن!