کمککککککککککک
من کارت گرافیکمو اپدیت کردم اما از وقتی که اپدیت کردم تی نمیاد بالا و stop workingمیده چرا؟؟؟؟
Printable View
کمککککککککککک
من کارت گرافیکمو اپدیت کردم اما از وقتی که اپدیت کردم تی نمیاد بالا و stop workingمیده چرا؟؟؟؟
من میدونم چشه میدونم چرا نمیاد بگم میگم : با تشکر از ادمین عزیز که این وقت رو در اختیار من گذاشته ولی من باید چیو بگم ها چرا منو تو این موقعیت میزارید من چیو باید بگم کیه داره منو صدا میزنه کیهههههههههههه کیههههههههههههههههههههههه ه کیههههههههههههههههههههههه هه :19: :19: :19: :19: :22: :22: :22: :22: :22: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9: :9:نقل قول:
بابا بامزهنقل قول:
بابا کوه نمک
بابا همه چی بدون
بابا خفن
بابا اسپم!
سلام.نقل قول:
پست شما گزارش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) داده شد.
خواهشا از دادن پست هاي غير مفيد و ... خودداري فرماييد .
دوست خوبم اينجا جاي اسپم نيست ، اگه دوست داريد تعداد پست هاتون زياد شه ،بهتر است پست هاي با محتوا و مفيدي بديد.
بهرحال اميدوارم ديگه تكرار نشه.
باتشكر.
دوست خوبم فكر نكنم اينجا به جوابي برسي ، بهتر هست در فروم مخصوص اين بازي سوالت رو مطرح كني .نقل قول:
هميشه موفق و پيروز باشيد:40:.
خوب من الان تو فروم ماشین های امریکایی پست زدم که اینو میگی؟تو تاپیک تیورلدز زدم دیگه!نقل قول:
سایت رسمیشو میگه.
به قول خودت کوه نمک!!بامزه!!نقل قول:
خوب من الان تو فروم ماشین های امریکایی پست زدم که اینو میگی؟
عزيز منظورم فروم اصلي خود بازي هست :46:!نقل قول:
کد:http://www.teeworlds.com/forum
اهااااااا :دی
ببخشید متوجه نشدم
سرچ زدم نوشته بود visual c++ 2010 رو نصب کنید حلله اما نشد!
واییییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی این کیه زده رو دسته من.نقل قول:
سجاد انقدر زحمت نکش با این پستا مدیر نمیشی:21::31:(شوخی).نقل قول:
دوستانی که ورژن 0.5.2 رو هم دارن هنوز سرورای ورژن قدیمی بیشتر از ورژن 0.6.0 هست؟