خواهش ميكنمنقل قول:
شما بكو كه من رفتم ببرسم,بكم جي ميخوام دقيق!?
Printable View
خواهش ميكنمنقل قول:
شما بكو كه من رفتم ببرسم,بكم جي ميخوام دقيق!?
مرسی، سوکت میکر یواسبی ئه هفت پین، خودتم نگاه کنم که هفت پین باشه پایههاش، اکثرا مغازهدارا نمیفهمن فکر میکنن مال نوکیا میخوره در حالی که مال نوکیا پنج پینئه، اگه مال خود سامسونگ باشه که خیلی خوب میشه، این تعمیرکار میگفت باس بری از تهران بگیری منم منتظر یه فرصت بودم که بیام، بازم ممنون آقانقل قول:
خواهش ميكنمنقل قول:
محله خودمون يه جندتا تعميركار موبايلي هست,ميبرسم ازشون
اكه نبود يه جند روز ديكه مبخوام برم علاعدين,اونجا هست حتما
خبر ميدم
نقل قول:
ابتدا نرم افزار های کاربردی تر رو معرفی میکنم:
نرم افزار smart reader :
حتما توی همین تایپیک برخورید به نرمافراری که از عکس یا تکست pdf تهیه میکند
همین نرم افزار رو خود گوشی داره
نرم افزاری که مثلا یک صفحه کتاب رو بجای ااینکه بشینی تایپ کنی با یه عکس تبدیل به متن میکنی
یه داستان جالب تر اینکه با عکس گرفتن از یک کارت ویزیت بجای اینکه با دست تایپ کنی اسم و ادرسو تلفن رو خود برنامه خود کار این کارو انجام میده
یه خورده با این برنامه ور برید اگر مشکلی بود در خدمتیم.
نرم افزار qik:
نرمافزاری که به شما اجازه میدهد براحتی ویدئو های زنده خود را در اینتر نت منتشر کنید
ابتدا وارد برنامه میشوید سپس یک یوزر جدید میسازید با یوزر جدید وارد میشویدو از on screen instruction پیروی میکنید
در وب سایت qik ساین این میکنید. دکمه را تپ میکنید برای دیدن ویدئو های خود وارد صفحه شخصی خود میشوید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نا گفته نماند حتما باید یه خورده با نرم افزار کار کنید تا داستان تو دستتون بیاد
داداش مطمئنی که این برنلمه فارسی رو هم ساپورت میکنه؟نقل قول:
منم چندتا نرم افزار که خودم استفاده میکنم میگم شاید بدرد کسی خورد!
1-blue audio ppc که با این برنلاه میتونید با هندزفری بلوتوث آهنگ هم گوش بدید! که در حالت عادی نمیشه!
2-wmda(download accelerator ) f که منیجر مطمئن دانلود هست البته فقط لینکای مستقیم رو باید معرفی کنید!
3-scheduler ppc که برنامه زمان بندی ارسال اسمس هست!
4_persian suite که از نظر من کاملترین دیکشنری هست!
و .....:دی
اول در جواب دوست عزیز مون
( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )بگم که من دارم سعی میکنم که بگم کلی از این برنامه هایی که ما دانلود میکنیم توی خود گوشیمون داره !!!!
ضمنا به دوستانی که دو برنامه spb shell و spb english cardهنوز امتحان نکردند توصیه اکید میکنم که توی همین تایپیک سرچ کنند و استفاده کنند که اولی واقعا انقلابی تو اینتر فیس یا قیافه همه جانبی گوشی میکنه ودومی هم انقلابی در یاد گیری کاربردی زبان خارجی
شاید برای کسانی که دایال اپ دارند کمی سخت باشند چون هر دو 10 -11 مگ هستند ولی واقعا لازم است مخصوصا برای کسانی که از چهره گوشی خود خسته شدند
ضمنا یه توصیه دیگه هم دارم میتونید dvd های نرم افزار پاکت پی سی رو از سی دی فروشی ها بگیرید قیمتشون هم از 2500 تومن هست که تکیه وتا 4 تایی که 12500 تومنه.
میشه بگید کدوم نرم افزار تو گوشی خودمون ، کار کدوم نرم افزار که دانلود میکنیم رو انجام میده؟؟نقل قول:
نگفتید اون نرم افزار فارسی رو هم ساپورت میکنه یا نه؟
یه مشکل دارم دوستان.هر کاری میکنم my info یا همون my own من حذف نمیشه.چیکار کنم؟